Dobry Fryzjer - Wrocław - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-08-22, 19:58   #901
majo
Raczkowanie

Dot.: Fryzjer we Wrocławiu (JLD)

Cytat:
Napisane przez Formika Pokaż wiadomość
Może któraś z was polecić mi jakiś salon/nik fryzjerski gdzie robią ładne grzywki??bo to co teraz mam na głowie to tragedia...:/

Też mam ten problem. Mam cienkie włosy i niestety każde złe cięcie niemiłosiernie się uwidacznia. Dlatego dołączam się do prośby o podanie namiarów na fryzjera który umie fachwo podciąć grzywkę.
majo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-22, 20:12   #902
majo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
na komandorskiej taki malutki salon na przeciw bazaru w tym blokowcu co biedronka i eko.. znacie?
Ja byłam nie polecam jak mi tam podcieła grzywkę to masakra, strasznie się z nią męczyłam.
Stary 2007-08-23, 12:07   #903
Cayaa
Raczkowanie

Hmmm ja mam w planie wybrac sie do JLD bo tam wychodzi znizka ponizej 20 roku zycia, wie ktos czy przy pierwszej wizycie jest ona naliczana?pytam sie bo wiele razy slyszalam jak ktos sie nacial u fryzjera i musial placic duzo duzo wiecej;/ zaladowalam tez tu zdjecia fryzurek ktore mi sie podobaja - jak myslicie czy przy takim cieciu mozna cos spartolic ? dlugo nie bylam u fryzjera a mam baaaaaardzo dlugie wlosy i boje sie ze fryzjerce cos "nie wyjdzie" na mojej glowie i przez kolejne 3 lata bede chodzila w kucyku;/;/ a no i mam pytanie - wydrukowac te zdjecia i zaniesc fryzjerce ?? bo mam obawy ze moze mnie obciac zupelnie inaczej ;/;/ ehh no to wszystko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img%20(65).jpg (41,6 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7405copy_600h.jpg (39,0 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Danielle%20Lloyd.jpg (50,6 KB, 42 załadowań)
Stary 2007-08-23, 14:00   #904
majo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cayaa Pokaż wiadomość
Hmmm ja mam w planie wybrac sie do JLD bo tam wychodzi znizka ponizej 20 roku zycia, wie ktos czy przy pierwszej wizycie jest ona naliczana?pytam sie bo wiele razy slyszalam jak ktos sie nacial u fryzjera i musial placic duzo duzo wiecej;/ zaladowalam tez tu zdjecia fryzurek ktore mi sie podobaja - jak myslicie czy przy takim cieciu mozna cos spartolic ? dlugo nie bylam u fryzjera a mam baaaaaardzo dlugie wlosy i boje sie ze fryzjerce cos "nie wyjdzie" na mojej glowie i przez kolejne 3 lata bede chodzila w kucyku;/;/ a no i mam pytanie - wydrukowac te zdjecia i zaniesc fryzjerce ?? bo mam obawy ze moze mnie obciac zupelnie inaczej ;/;/ ehh no to wszystko
Zawsze warto zabrać ze sobą zdjęcie fryzjerka od razu będzie wiedziała o co chodzi przez co zmniejsza się ryzyko nie udanej fryzury i nie trzeba tłumaczyć , narażając się na niezrozumienie.
Stary 2007-08-23, 16:53   #905
lolerai
Raczkowanie

Ja też poproszę o numer do Pani Pauliny - a niech tam! Zaryzykuję! Poniewaz rozbiłam dziś samochód i długo nie będzie mnie na nic stać, muszę obniżać koszty. Z góry bardzo dziękuję
lolerai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-24, 10:52   #906
e66
Przyczajenie

Wątek p.Pauliny przewija się nieustannie, że też chętnie się skuszę.Bardzo proszę o przesłanie numeru tel.
e66 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-24, 14:22   #907
evitka21
Zakorzenienie

a czy może któraś z was zna może fajnego taniego fryzjera, takiego żeby końcówki podcinać?
chodziłam do hali targowej, 25 zł kosztowało. ja naprawde nie wymagam wiele, ale po wyjściu miałam lepkie, szorstkie włosy (albo źle spłukane, albo jakims badziewiem myte, użycia dożywki nie zarejestrowałam), wysuszone na byle jak (pod spodem mokre). No nie chce po prostu po powrocie od fryzjera włosów na nowo myć, i wolałabym uniknąć płacenia 50zł za podcięcie 1 cm wlosów....atmosfera wg mnie niesympatyczna.

własciwie to zdecydowałam sie na zapuszczanie od nowa włosów z powodu braku znalezienia fryzjera który umiałby zapanowac nad jakąkolwiek krótszą fryzura na mojej głowie. (moja ulubiona fryzjerka zwolniła sie i przeniosła nie wiadomo gdzie)

Bylam kiedyś (ok.2 lata temu)w polecanym tu wczesniej zakładzie Marta na pretficza i wiekszego brudu w życiu nie widziałam (brudne grzebienie, szczotki, podłoga, wszystko fuj)

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-24, 18:46   #908
opolanka
Rozeznanie

noo, jeszcze raz proszę, dajcie ten numer do Paulinki
opolanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-25, 22:51   #909
eklerka
Zakorzenienie

Do wszystkich, co do mnie pisali maila, albo PW o numer Paulinki:
Poczekam, aż się odezwie, czy zagranicą nie jest zanim zacznę rozdawać numer, bo po co macie jej "roaming" nabijać.

Za miesiąc powinnam mieć więcej czasu i wszystkim numer powysyłać, jeśli tylko na nowym mieszkanku będę miała dostęp do neta. Teraz bywam na wizazu "na 5 minut" raz na tydzień. Cierpliwości, albo przekazujcie sobie same "pocztą pantoflową".

Uciekam

eklerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-27, 20:13   #910
eklerka
Zakorzenienie

Dostałam wiadomość, że Paulinka ma trochę czasu i numer wysłałam do osób:
e66, farfallina, lolerai, opolanka i 2 osobom z maili.
Jak możecie, to wysyłajcie dalej fryzurowo-potrzebującym.

Stary 2007-08-28, 09:28   #911
Angie
Raczkowanie

Dot.: Michał Krzyszycha - Wrocław

Pewnikiem dostane od niektorych po glowie, ale ja NIE polecam tego salonu. bylam u p.czarka. ale po kolei:

czarek jest b.mily i naturalny - i przez swoja naturalnoscia (czytaj: brak pretensjonalnosci) jest wyjatkiem w tym salonie. pani fryzjerka i wlasciciel sa nieco afektowani, buzi buzi dla klientow, no i taka egzaltacja, w ogole nie moj swiat. duza czesc klientek to tez takie pancie udajace co to nie one (glosne opowiesci o castingach, przetargach i wczasach w tajlandii). 2.fryzjer - krystian wyglada na polaczenie cwaniaka z pegeeru z ochroniarzem z dyskoteki, ma takie luzackie podejscie. czarek tak jak pisalam, jest b.mily, dla niego klient jest krolem. ale ad rem czyli do fryzury (bo po to wszak sie chodzi do fryzjera):

zaczne od tego, ze wszystkim moim znajomym sie podoba. ino mi nie... mialam strzyzenie i balejaz-farbowanie. ok, nie mialam koncepcji, co chce, ale czarek sam stwierdzil, ze mam wlosy z tendencja sie do krecenia, a pomimo to zostaly b.zcieniowane. wynik: wygladam jak szopen. nawet prostownica nie pomoze, po brak jest struktury ciecia. grzywka to istna katastrofa . pasemka sa grube i nie wygladaja na refleksy tylko na prostackie pasemka. tja...zaplacilam za to 225 i to akurat mnie nie boli, bo ja nie mam oporow placic sporo za fryzjera. jezeli jestem zadowolona z jego uslug.

reasumujac: b.zaluje, ze nie poszlam - znowu - do upiekszalnii. co prawda, nie ma tam juz pani edyty, ale i 2.pani strzyze i koloryzuje ponoc super. i do tego uzywaja farb l'oreala i jest super mily nastroj.
Angie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-28, 19:46   #912
jagaem
Raczkowanie

Swojego czasu nieco skrytykowałam fryzurę Kas - uli i tylko jej poczucie humoru i wrodzony wdzięk uratowało mnie przed banicją. Tak jak i ona nade wszystko cenię szczerość. Była to moja subiektywna ocena, z którą nikt nie musi się zgodzić.
Oczywiście nie chodziło o skalę od 1do 10 tylko od 1do 5 [pomyłka]. Od dobrego fryzjera wymagam dużo, bo dużo płacę. Fakt - niełatwo mnie zadowolić.
Angie, pozdrawiam.
jagaem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-29, 18:48   #913
anetkas
Raczkowanie

GG do anetkas

Witajcie
przeczytałam prawie cały watek, chociaż najdokładniej przeanalizowałam rok 2007 i pomyślałam, że może zrobię listę najcześciej polecanych salonów (kolejność jest przypadkowa).

1. Unique, ul. Kościuszki 41, (polecany Daniel, Andrzej, Sebastian)
2. Upiększalnia, ul. Jarzębinowa 15a (polecana pani Edyta)
3. Bellissima, ul. Jaracza, tel. 071 792 11 30 (pani Marta)
4. Infinity, ul. Nożownicza 48, tel. 071 342 43 90 (pan Krzysztof)
5. Studio Godwell, ul. Kilińsiego, tel. 071 321 22 48 (pani Iwona)
6. Ines (pani Ewa N, Iwona, Radek)
7. Pani Paulina

Może osoby, które są zadowolone z usług ww. salonów napiszą swój nik i plusik, a nizadowolone - nik i minusik. Weryfikujcie także adresy i telefony, jeśli sę nieaktualne lub niekompletne. I można oczywiście dopisać nowy salon.

Mam nadzieję, że coś takiego nie jest zabronione i nie dostanę wielkiego BANA . Dane salonów spisałam z tego wątku.

Osobiście na razie wybrałam Upiększalnię. Pani Edyta niestety ma przerwę (jest przed porodem). Umówiłam się do pani Anety na wrzesień. Będę farbować i ciąć (na razie nie mam pojęcia jak). Włosy mam liche i chyba oczekuję cudu .
anetkas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 12:35   #914
MalyStworek
Raczkowanie

Post Dot.: Fryzjer we Wrocławiu (JLD)

Ja polecam salon VIP na Reja (zaraz za rogiem przy skrzyżowaniu ze Szczytnicką i Ładną). Obie panie (Iwona i Beata jeśli dobrze pamiętam) dobrze strzyżą, zawsze wychodziłam zadowolona
Jeśli chodzi o ceny, to za strzyżenie z modelowaniem długich włosów płaciłam 40 zł.
MalyStworek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 14:48   #915
margaretka02
Wtajemniczenie

GG do margaretka02

Cytat:
Napisane przez mag_rat Pokaż wiadomość
Tak to właśnie tam gdzie te sklepy z sukniami ślubnymi Ten salonik jest w tym "rządku" najbliżej smażalni ryb, pisze wielkimi literami "Aga" a przynajmniej pisało jak byłam tam jest też solarium i chyba kosmetyczka ale nie jestem pewna...

Dziękuję, pójdę obejrzeć ich jeszcze raz, zanim się zdecyduję
margaretka02 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 20:32   #916
NINA-30
Przyczajenie

Angie myślę że ty nie jedna ,odniosłaś takie wrażenie,ja w krótkim czasie się wybieram na kolor i cięcie,i mam cichutką nadzieję że się nie rozczaruję!
NINA-30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 22:10   #917
versusek
Raczkowanie

Ojjj moje drogie ;/ nie wymagacie za duzo ? idziecie bez koncepcji i pomyslu i chcecie wyjsc piekne jak ta lala... bez przesady fryzjer nie zawsze trafi w wasz gust ;/

Ja bylam dzisiaj u Czarka i jestem bardzo bardzo baaaaardzo zadowolona włosy długie : kolor,sciecie,cieniowanie ,stylizacja - 240zł i ogolnie jak dla mnie salon jak najbardziej polecam. Trzeba miec w glowie chociazby jakis zarys swojej nowej fryzury i juz. Ale akurat kiedy Czarek powiedzial "zrobimy kolor mlecznej czekolady" to sie bac przestalam bo to mialam caly czas w glowie

Ja salon m. Krzyszychy jak najbardziej polecam. Atmosfera, fryzjerzy jak najbardziej wporząsiu noo i fryzurke mi Czarek wyczarował ładniutka jak bede miec mozliwosc to wkleje fotke pozdrawiam
Stary 2007-09-01, 10:33   #918
agamaks
Raczkowanie

Witam.Dziewczyny polecałam Wam ten salon właśnie za atmosferę jaka w nim panuje, za to,że są pomysłowi i za to że kazda klientka jest przyjaźnie traktowana.Co do jednej z wypowiedzi: do Misia i Beatki jak przychodzą stali klienci to dlatego opowiadają o wczasach w tajlandii czy nowym domu ,dzidziusiu czy samochodzie,bo się z nimi od lat przyjaźnią.Jak sie idzie do przyjaciół to chyba się z nimi rozmawia o przyjemnościach i przykrych rzeczach, które nas spotkały No, a jesli ktoś w takiej atmosferce źle się czuje, to po prostu faktycznie powinien zmienić salon. Pozdrowionka.
agamaks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-03, 13:38   #919
yoona
Zakorzenienie

błagam o nr do pani Pauliny i jeszcze pytanie ile ona bierze za pasemka? dojezdza do domu?

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-04, 19:01   #920
aisable
Przyczajenie

Wink Dot.: Fryzjer we Wrocławiu (JLD)

hej dziewczyny , szukam dobrego fryzjera, byłam juz u okiła, JLD i beznadzieja, słyszałam dobre opinie o unique. czy któras z was tam była. może jakieś opinie, albo namiary na konkretnego fryzjera w tym salonie. no i ceny.dzx.
aisable jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-06, 16:46   #921
NINA-30
Przyczajenie

Witam was wszystkie.Miałam przyjemność być w tym salonie,zapisałam sie do Czarka,robiłam koloryzację,ciecie i balejaż,zapłaciłam 245 zł.Ale jestem bardzo zadowolona,fryzurka jest rewelacyjna,co prawda zdecydowanie się w niej zmieniłam ponieważ jest krótka a miałam długie włosy.Ale mogę polecić niezdecydowanym salon,ponieważ panuje w nim świetna atmosfera,i są tam dobrzy fryzjerzy. A przecież o to nam chodzi pozdrawiam gorąco
NINA-30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-08, 10:20   #922
eklerka
Zakorzenienie

Wracam na wizaz Włączyłam PW. Kto chce numer do Paulinki, a jeszcze nie ma, może pisać i to migiem Planuję się przeprowadzić i nie wiem, jak szybko na nowym mieszkaniu zorganizuję sobie internet.

(Pytana typu co Paulinka za ile komu na głowie zrobi najlepiej kierujcie bezpośrednio do niej Ja nie wiem, czy od stałych fryzuromaniaczek nie bierze mniej. Nie wiem też, czy to nie zależy od gęstości włosków i innych fryzjerskich czynników).

Stary 2007-09-08, 22:09   #923
michalgb
Przyczajenie

Prosze o podanie nr telefonu do Pani Pauliny
michalgb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 23:23   #924
kathrin194
Przyczajenie

GG do kathrin194

Ja Równiez Prosze O Nr Do Pauliny
kathrin194 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 22:46   #925
alpinka
Raczkowanie

ja również bardzo, bardzo proszę o numer do pani Pauliny na priv lub gg 3768878. z góry dzięki!

Edytowane przez alpinka
Czas edycji: 2007-09-10 o 23:36
alpinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-11, 19:36   #926
alpinka
Raczkowanie

eklerka, dziekuje
alpinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-11, 20:04   #927
gwiazda666
Raczkowanie

Ja tez bardzo prosze o numer do Pani Pauliny!! PLISSSSSS
gwiazda666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-16, 22:35   #928
eklerka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alpinka Pokaż wiadomość
eklerka, dziekuje
Drobiazg.

Jak ktoś jeszcze chce numer, to przez PW, albo @. Nie chce mi się sprawdzać, kto już ma, a kto nie.

Stary 2007-09-17, 01:16   #929
martam86
Przyczajenie

Ja też proszę o numer do P. Pauliny Z gory dzieki
martam86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-18, 18:40   #930
agape21
Przyczajenie

Poprosze również numer telefonu do Pni Pauliny. W jakim salonie pracuje Pani Paulina?? z gory dziękuję.
agape21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości