|
|
#301 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() Ja nie rozumiem fenomenu Facebooka
|
|
#302 | |||
|
Panaroja
|
jezdem
![]() przeleciałam Was i kark mnie rozbolał , odwykłam od kompa ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ideu farbować guowe bo wypłowiałam i odrosłam ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Nie wiem jak Fb wygląda teraz, ale ja się go boję, bo potrafił swego czasu bardzo skutecznie mnie wessać ![]() Biedulka, nie masz kondycji Gdzie byłaś jak Cię nie było? ![]() Musiałabym chyba chociaż zamarkować, że sprzątałam - zaraz M wraca z pracy, a ja tu od rana praktycznie tylko się rozrywam przy necie i książce
|
|
#304 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Generalnie wizazowanie mi pasuje aktualnie ![]() Ja nie rozumiem FB, nie rozumiałam i chyba juz nie zrozumiem Dla mnie zbędny, chaotyczny portal i neizwykle nudny
|
|
#305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obawiałam się upału ale nie było tak źle ![]() W Ojcowie byliśmy ![]() ![]() Cytat:
po warsztatach Sabb w Katowicach w zeszłym roku ![]() Helol Spoo wszystkiego najlepszego Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2015-07-04 o 17:47 |
||
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba byłam tak podjarana spotkaniem z Teziakiem, że świata poza nim nie widziałam Czyżby Spoora coś dziś świętowała?
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam przyjaciółki, ale to ich zasługa że je mam - one się do mnie dokopały i nawet mówimy sobie że się kochamy ![]() Agnysko, jak Cię poznałam na żywo, kilka lat temu w Silesii, to stwierdziłam, że nie ma bardziej autentycznej i bardziej otwartej osoby. Brzmi banalnie, ale takim nie jest Nigdy bym nie podejrzewała Ciebie o banie się życia. (Mnie też zryli rodzice i już sie bać nie przestanę, wiem jednak że tak nie można, to jest chore, walczę z tym, jakieś tam postępy są, tym bardziej nie można tego przekazać dzieciu, a wiadomo, że to podświadomie wypływa). To tak an szybkiego, to co może jednak (po upałąch pliiiis ) coś nas spiknie gdzieś w pół drogi w jakiś przyjemnych okolicznościach przyrody? Parki, ogródki, pyszne jedzonka w knajpkach ? Teraz lecę na nocny spacer
|
|
|
|
|
#308 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
jakie natrętne :P Uwielbiam moje chrabąszczyki Wleciał do mieszkania i oparzył dupkę od lampy głupol i spadł na ławę na odwłok, podniosłam dziada, pochuchałam, połozylam na kwaitku i moze nic mu nie bedzie ![]() I wrociłam ze spaceru kwadrans temu
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-07-04 o 22:02 |
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Spoo spełnienia marzeń Flo, jesteś najlepsza maluszkową mamą jaką tylko sobie można wyobrazć. Maleństwo nie moglo lepiej trafić Co wet powiedział? |
|
|
|
#310 |
|
Panaroja
|
urlop bez prądu
![]() Śnieszka mi kotha utuczyła , zrobił się prawie obły , kilogram mu na pewno wskoczył jak ja go tera odchudze
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Dziękuję Ano - urodziny, wesele, chrzciny ![]() Dzięki
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale te są zaskakujące tym fiołkiem Zatestowałam zupełnie przypadkiem bo w promo były 2 Ojjj tak to o mnie ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
|
|
#313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak Teziak tez był wtedy ![]() ja nawet pamiętam jak Ci sie przedstawiałam nickiem z Wizażu, bo mnie nie skojarzyłaś (czemu sie nie dziwię, bo rzadko wstawiam "publicznie"moje zdjęcia ) Cytat:
Przed chwilą wpadł nam przez okno kuchenne ptak (taki mały czarny i ćwierkający ) Nie mam pojęcia jak to zrobił bo okno było tylko uchylone TŻ go złapał i wypuścił, ale mega się wprzestraszyłam jak usłyszałam ze nam coś lata po kuchni ![]() Znad temperatury w mieszkaniu 27 stopni (a jeszcze słońce w okno nam nie świeci, dopiero zacznie ) |
||
|
|
|
#314 |
|
Mother of Cats
|
Spoo, spóźnione wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#315 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
nawet tam konta nie mam
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#317 | |||
|
Zakorzenienie
|
Powitać gorąco, hre hre, taki żarcik
![]() Cytat:
![]() 2. Zawsze jestem w szoku jak się dowiaduję, że ktoś mnie w taki sposób postrzega. Mam w głowie chyba jakiś dziwny obraz siebie, coś jak anorektyczka nie widzi siebie wychudzonej, tak ja widzę siebie jako sztywnego, wycofanego i nudnego ludzia. 3. ![]() 4. Rzeczywiście, u mnie też chrabąszcze latają Czemu zawsze były w maju?Cytat:
![]() Hipsterka na maksa ![]() I to wszystko Twoje? Gratuluję i sto lat i wszystkiego naj na każdą z tych okazji Cytat:
![]() To znam jednak więcej osób niż mi się zdawało Na spotkanie jestem chętna jak najbardziej
|
|
#318 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#319 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Na razie śpi wisząc na lisciach ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Miałam.
|
|
#320 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dla mnie whats app to takie sms/mms w jednym i nic poza tym.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje tylko urodziny, ślub i chrzciny u znajomych
|
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
znad kawy z lodami
Spoo Najlepszego!!! Cytat:
![]() ja mam streaming tak ustawiony, że docierają do mnie informacje, którymi jestem zainteresowana. o wielu rzeczach/wydarzeniach nie miałabym pojęcia gdyby nie fb. reklam nachalnych więcej na wizażu niż fb mam świadomość, że zbierają i przetwarzają wszystkie informacje o mnie, ale i tak więcej mam z tego korzyści niż strat. --- używał ktoś kamieni do whiskey? kupiłam 2 op i się zastanawiam czy nadają się do czegoś i na prezent czy schować na dnie szafy....
|
|
#323 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie lubię whiskey
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubie tylko cuba libre i gin z tonikiem...
po prostu tak się nazywają whisky stones kupiłam białe i nakrapiane i zastanawiam się czy po ciemne szare nie wrócić, bo mam fajną zniżkę u producenta...
|
#325 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#326 |
|
Mother of Cats
|
Baru - żeńska części - czy w ramach PMS-a miewacie kilkudniowy stan podgorączkowy i również kilkudniowy ból głowy? Bo mnie nawiedza taki zestaw od paru miesięcy właśnie w dniach przed zalaniem. Męczące - że się tak eufemistycznie wyrażę (właśnie wychodze z kolejnego). I nie bardzo rozumiem dlaczego orgaizm miałby tak reagować
|
|
|
|
#327 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no i mam adblocka więc reklamy mi się nie wyświetlają w ogóle ![]() Cytat:
może to od skoku hormonów? Zakleiliśmy okna folią aluminiową, bo rolety nie dają rady
|
|||
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przed pierwszą @ miałam 40st i wieźli mnie do szpitala nocą, bo nikt nie wiedział o co chodzi po porodzie nie przeszło leżałam z głową przyciśniętą do zimnej podłogi do tego bolesne skurcze i komplet dolegliwości żołądkowo-jelitowych ale miałam tak przy długich cyklach 35-40 dniowych i wtedy @ się przeciągała nawet do 14 dni.... nie znam przyczyny, biorę tabsy
|
|
#329 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Willkommen Frau Parabel !!!!!!
![]() Cytat:
Czyli kolejna ratowniczka chrabąszczyków, jak Flo i mój mąż Jesteście jednak, w mniejszości. Ja jestem owadofobna (Fiu fiu brzmi jak koncerty gwiazd na MTV z serii Unplugged )Akustycznie Cytat:
) skutkuje temperaturą 22,5 - 23 Wyszłam dziś bo musiałam z babcią jechać, w samo południe i zaliczyłam prawie zemdlenie. Zatkane uszy brrrrrr jednak przeprowadzka na Riwierę nie wchodzi w grę Cytat:
Dooobre, doooobre 2. W maju może inne, te są czerwcowo-lipcowe Obłąkane, lgną do ludzi nie wiedzieć czemu ![]() 3. Buuuuuuu, a opcja męża, który odbierze nie wchodzi w grę? I mnie Cytat:
((( I to najczęściej przed burzą/ deszczem/spadkiem ciśnienia Koszmarek.
|
||||
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Widać macie okna na zachów lipa największa w pały, ale w ogólnym rozrachunku, w ciągu roku to jednak najlepsza opcja. ) Najfajniejsze światło, ciepło etc.---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Betty - ad kamienie do whisky, jaką to ma konsystencję? Jak na to patrzę to widzę rysowanie szkłą ale na bank tak się nie dzieje, prawda? W przeciwnym wypadku nikt by nie kupował Ja wolę lód, bo lubię rozcieńczać drinki. Kamień jest chyba dla lubiących whisky "bez lodu " Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-05 o 14:56 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

Facebook natenprzykład.

.

Gdzie wybywasz?
Chyba byłam tak podjarana spotkaniem z Teziakiem, że świata poza nim nie widziałam
).
) coś nas spiknie gdzieś w pół drogi w jakiś przyjemnych okolicznościach przyrody? Parki, ogródki, pyszne jedzonka w knajpkach ? 

jakie natrętne :P Uwielbiam moje chrabąszczyki
Wleciał do mieszkania i oparzył dupkę od lampy głupol i spadł na ławę na odwłok, podniosłam dziada, pochuchałam, połozylam na kwaitku i moze nic mu nie bedzie
jak ja go tera odchudze 

TŻ go złapał i wypuścił, ale mega się wprzestraszyłam jak usłyszałam ze nam coś lata po kuchni 

(
i zaliczyłam prawie zemdlenie. Zatkane uszy brrrrrr jednak przeprowadzka na Riwierę nie wchodzi w grę