|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Listopadowe 2015 część II!
Moje maleństwo dzisiaj szaleje
Obserwowaliśmy z mężem brzuch i kilka razy tak kopnęło, że było widać na zewnątrz
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w niedzielę
oby ten wiaterek zawial
|
|
#844 |
|
Zadomowienie
|
U mnie drzewo za oknem dosyć się kołysze, chociaż okna i balkon pootwierane i nic nie wpada
w ogóle to w takie słoneczne dni mogę się budzić nawet o 5 rano, tak dobrze mnie nastraja słońce |
|
|
|
#845 |
|
Zadomowienie
|
Ja cała noc nie przespalam. Lezalam rozwalona na łóżku ręce i nogi szeroko żeby był przewiew ale czułam ze się rozplywam
|
|
#846 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry,witamy się w niedzielę i...w 6 miesiącu!
Ja tez miałam ciężką noc- śniło mi się że tz mnie wyrzucił z domu! A przy tym rzucał we mnie jakimiś słoikami... Jak już się obudziłam to WC,to pić, gorąco, mała znów zaczęła kopać,mnie dziwnie bolał brzuch... Nie wiem co z tym brzuchem, czy to moje jelita czy może te skurcze czy coś nie tak... A pot też ze mnie cieknie ale bardziej tak jak limonka pisze -po prostu leje się ze mnie woda, najbardziej na dekolcie :/ Milej niedzieli! Ja juz byłam z psem i na dworze już teraz ukrop :/ |
|
|
|
#847 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie i ja
Byliśmy rano z tż na giełdzie gdzie mozna dorwać uzywane meble itp , liczyłam na fotele bo strasznie uwidziały mi sie fotele typu finki i kurczaki nic nie bylo :banghead: A wstałam o 5 zeby tam jechac pogoda okropna ja juz o 7 sie rozplywałam. Pewnie reszta dnia w domu ![]() Miłego dzionka :-*
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, w Krakowie dzisiaj grzeje nie do zniesienia, nie da się z domu wyjść - u nas w mieszkaniu jest akurat w miarę przyjemnie, bo mamy okna na wschód i drzewo nas osłania od słońca
![]() Chciałam się pochwalić, że dzisiaj obchodzimy 1. rocznicę ślubu i 7. rocznicę związku jednocześnie Niestety nie mamy żadnego ciekawego pomysłu na świętowanie przez tę pogodę ![]() Mała dzisiaj kończy 19ty tydzień i od rana szaleje życzę wszystkim miłej niedzieli
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mąż właśnie robi dziecku dyskotekę. I delikatnie kopie
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w te upały
![]() Nie wiem od czego, ale rano jak wstanę, zjem śniadanie to robi mi się słabo. Wczoraj i dzisiaj tak miałam. Kładę się na chwilę i na szczęście po jakiejś pół godzinie przechodzi. Za godzinkę mąż wychodzi do pracy a ja będę siedzieć sama do 22. Zrobię sobie pazurki, trochę poczytam, pooglądam i jakoś dzień zleci.
|
#851 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A sny bywają wariackie w ciąży, współczuję, bo mimo, że to sen to się wstaje takim zagubionym ![]() Cytat:
może następnym razem coś będzie? czasem trzeba się sporo napolować na coś...Cytat:
![]() No i gratulacje za kolejny ukończony tydzień dla Córci |
||||
|
|
|
#852 |
|
Rozeznanie
|
Amelia szkoda właśnie, ale chyba darujemy juz sobie tam jazde i kupimy tu z miasta na olx upatrzone
chcemy troche pokoj zmodyfikowac ![]() Gratuluje wszystkich rocznic :-* Mnie jeszcze dziś czeka wizyta u "teściowej" jakaś mam alergie ostatnio na nią
|
#853 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hehe, jak większość chyba tutaj ja też niestety mam na swoją... Nie to, że jest "zła" czy złośliwa, jak sporo tu historii dziewczyn pisało, ale po prostu ma całkiem inny charakter niż ja i ciężko nam się dogadać po prostu...
|
|
|
|
|
#854 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie a juz sie na nie "napaliłam" :p
Mi kiedyś zalazła za skóre, niby gadamy i wgl ale niechetnie mi sie chce do niej jezdzic. Ma jeszcze dwójke dzieci 5 i 7lat. Strasznie mi podnosza cisnienie bo zachowuja sie jakby z buszu wyszły. Zero plusów
|
#855 |
|
Zadomowienie
|
To lepiej szybko się decydujcie żeby Wam ich nikt nie sprzątnął sprzed nosa
![]() To ciekawe popołudnie się zapowiada, mówisz współczuję, szybkiego powrotu do domu niestety pozostaje mi życzyć...
|
|
|
|
#856 |
|
Rozeznanie
|
Jutro bede dzwonic i mam nadzieje ze beda dostepne
![]() Oj tak ciekawie to bedzie jak temu najmłodszemu nie spodoba sie tort,bo to dziś jego urodziny i poprosila mnie zebym mu zrobila Dziekuje i mam nadzieje ze moj sie zlituje nademna i nie bedzie mi tam kazał długo siedziec
|
#857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To poświętujcie a potem powiedz, że boli Cię brzuch/głowa/słabo Ci/zmęczona jesteś i do domu
|
|
|
|
|
#858 |
|
Rozeznanie
|
Ja lubie w kuchni siedziec
![]() No a z tym to masz racje bede musiala cos wymysleć po jakiejs godz :p Najchetniej to bym zostala w domu na wyrku przed tv
|
#859 |
|
Zadomowienie
|
Ja niestety mam dwie lewe ręce do gotowania, jedynie co to deserami się zajmuję w tym domu
a i wyposażaniem lodówki W taką pogodę się nie dziwię, sama zaraz się legnę jeszcze na kanapie dopóki Hela nie wstanie z drzemki Daj znać wieczorem jak przeżyłaś ![]() W ogóle to ostatnio się chwaliłyście brzuchami i ja też dziś wrzucę swój, chociaż tak szczerze to przy Was się nie mam czym chwalić
|
|
|
|
#860 |
|
Rozeznanie
|
No ja to ostatnio mam faze na torty :p reszta tez jakos w miare
ale kazdy jest dobry w czym innym ja znow nie umiem prasować :banghead: dla dzidzi bede.musiala sie nauczyc. Ok na pewno dam znac jak przeżyje U mnie brzuszek stanał w miejscu chyba w czwartek połówkowe :-* jakos szybko zleciało
|
#861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Amelia a wy sami mieszkacie?
Cytat:
Cytat:
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Amelia Śliczny brzuszek
![]() Mój mam wrażenie, że ostatnio sporo urósł dzisiaj kończę 20 tydzień i jutro zaczynam drugą połowę ciąży
|
#863 |
|
Zadomowienie
|
Jejku Amelia Super wyglądasz, tym bardziej że już 2 masz na świecie! Chyba jesteś dość wysoka,co? (dla mnie wysoka to już 170
) iclosemyeyes gratuluję rocznic i dużo miłości na następne lata życzę malinka Zazdroszczę talentu do tortów u mnie to tylko ekspresowe ciasta z paczki zazwyczaj ![]() No ale teściowej nie zazdroszczę, ja mam swoją bardzo ok,nie mam na co narzekać na rodzinę tz,chyba za tydzień będziemy jechać na urodziny siostrzenca to się bardzo na to ciesze mimo że dzieci tam też średnio grzeczne.... ![]() Siostra tz wysłała mi dziś zdjęcie rzeczy które dla nas przygotowała po córci,Duuużo tego już chyba żadnych ubranek przez to nie będę kupować... myślałam że chociaż kurteczke,kombinezon sami kupimy ale pierwsze co na zdjęciu się rzuciło w oczu to kombinezon -Zuzia też listopadowa więc ubranka rozmiarowo też będą dobre na te same pory roku
|
|
|
|
#864 |
|
Raczkowanie
|
Co za ukrop!
Ja dziś wybrałam się do galerii, mąż miał za pokutę wszędzie ze mną chodzić Nawet fajnie się dziś chodziło po sklepach bo ludzi wygnało nad wodę, w pewnych momentach prawie nikogo w sklepach nie było ![]() Troszkę poszalałam
|
#865 |
|
Raczkowanie
|
fasterka Wow! Szaleństwo z tymi ubrankami!
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze znowu się katuję oglądaniem dziewczęcych ciuszków
![]() przydałaby się burza bo zaraz wykituję siedzę przy wiatraku, ale nie daję już rady...Fasterka trochę tego jest ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- śliczne! a ten zestaw z owieczką i portki z tygryskiem skąd?
|
#867 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z reszta wszystkie Wasze brzuszki są piękne ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Wszystko ze Smyka, tylko sukieneczka w groszki i skarpetki z h&m ![]() a ten zestaw to dopiero przy kasie się zorientowałam, że pasuje do siebie bo kupowane osobno, spodenki w kropeczki wyszły za 10zł bo były w dwupaku za 20zł, a body z owieczką za 20zł, gatki z tygryskiem też 20zł
|
|
#868 |
|
Rozeznanie
|
Amelia wróciłam i przeżyłam, było calkiem dobrze
tylki strasznie goraco bylo ale to chyba wszedzie u was gorąco ![]() Dzwonilismy do tej babki od foteli powiedziala ze napisze do 18 adres i cisza, tż dzwonil to nawet nie odebrała. Nie poważna jakaś Musze szukać od nowa
|
#869 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
którą rocznicę mieliście wczoraj? Na szczęście na naszym ślubie rok temu pogoda była o wiele bardziej znośna, było pięknie i ciepło, ale nie tak męcząco jak dzisiaj w ogóle wspominam to jako najpiękniejszy dzień w naszym życiu Cytat:
moja mama mi dzisiaj powiedziała, że w ciąży ze mną przytyła 28 kg mam nadzieję, że mnie to nie spotka!Cytat:
ale paczki na was czekają, super ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny dzisiaj zauważyłam, że coś mi w nocy pociekło z jednej piersi, szczerze mówiąc nie spodziewałam się, że to może być tak wcześnie (końcówka 19 tyg)
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak uda nam się poznać we wtorek płeć to pewnie nie wytrzymam i wybiorę się do sklepu coś kupić maluszkowi
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

Obserwowaliśmy z mężem brzuch i kilka razy tak kopnęło, że było widać na zewnątrz
Nasz ślub 16.08.2014 

!

w ogóle to w takie słoneczne dni mogę się budzić nawet o 5 rano, tak dobrze mnie nastraja słońce
pogoda okropna ja juz o 7 sie rozplywałam. 

siedzę przy wiatraku, ale nie daję już rady...
mam nadzieję, że mnie to nie spotka!