Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM2016 cz32 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-05, 19:32   #1471
kashia001
PeeeMaa!

Dot.: Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM201

Sophie Biedaku ale ty masz przejścia tak źle i tak nie dobrze

Chwyć się mej dłoni. Bądź blisko.
Za szczęściem już nie chcę gonić.
Mam Ciebie. Mam wszystko.
kashia001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-05, 19:33   #1472
lenka990
Zaszynszylowana

Dot.: Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM201

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
Taedio pasuje Ci ten pierścionek

Byłam wczoraj na przymiarkach i nad dwoma się poważnie zastanawiam. Pierwsza z salonu Euro Moda, prosta, z koronkową górą z dekoltem w łódeczkę. Bardzo lekka i no.. poprzymierzam jeszcze ale nie wiem czy znajdę coś lepszego Nad drugą z Kariny też się poważnie zastanawiałam (fot.) ale z wyprzedaży była śmietankowa, a jednak wyszło że w bieli mi lepiej, a normalnie wychodzi drożej a jest cięższa i gorsetowa. Więc chyba jednak to nie jest moja suknia. Chcę pomierzyć jeszcze w 3 salonach i jak nic nie znajdę to wracam po tą pierwszą W Mendhelsonie nic mnie nie przekonało
klakla, bardzo ładnie Ci w tej sukni. Co najlepsze, mi też w gładkim dole było najlepiej...
Ja ciągle myślę, nad tą suknią z piątku...

Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość
Tak się bardzo te dziewczyny z PM2015 nami nie przejmują, że na każdym kroku o nas wspominają.

Mamy wakacje-za dwa tygodnie Majorka

zazdroooo

"Nie dyskutuj z debilem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
lenka990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-05, 19:41   #1473
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BielinkaO Pokaż wiadomość
Zazdroszczę

Wypracujcie kompromis, podejmijcie konkretne decyzje i tego się trzymajcie. Bo ciągłe obgadywanie tego samego tematu może odebrać całą radość z organizacji.

A co do stroju to myślę, że będzie ok
Cała sytuacja i tak radość odebrała. M. najbardziej nie może przeżyć tego, że coś ustalimy/zorganizujemy a gdy mówi to z radością mamie to dostaje opierdziel i wyrzuty. Ustali coś z nią to ja mu robię wyrzuty. Mam wyrzuty sumienie, że jest taki przepychany. Wychodzi na to, że mamy z teściową wiele wspólnego - żadna nie odpuszcza:P
Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej. Wiem, że się z M. dogadamy, tu nie widzę problemu.

Cytat:
Napisane przez kashia001 Pokaż wiadomość
Sophie Biedaku ale ty masz przejścia tak źle i tak nie dobrze
Może to nasz taki sprawdzian po prostu Jak to przetrwamy zgodnie to już nam teściowa nie da rady przeszkodzić w niczym Lepiej, że teraz pokazuje na co ją stać niż po ślubie by się miało zacząć

Zamówiliśmy pizzę W jednej pizzerii czas oczekiwania to 2h więc zrezygnowaliśmy, w drugiej 75minut więc już lepiej. Ale chcieliśmy nową pizzerię sprawdzić i .
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-05, 20:09   #1474
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Spokojnie dziewczyny My nie mamy jeszcze sali (nie odpisali nam co mnie trochę irytuje bo nie lubię gdy ktoś zlewa maile i mam obawy czy kontakt będzie dobry) i nic innego też nie:P Dziś sobie może coś więcej ustalimy, gdzieś napiszemy. No ale sala mogłaby dać znać. W poniedziałek zadzwonię bo musimy wiedzieć czy można coś dalej załatwiać.
Cytat:
33 już z nami.
Mam nadzieję, że jutro uda mi się z salą skontaktować i dowiedzieć wszystkiego.
To trzymam kciuki za sale
To faktycznie male wesele robicie, ja myslalam, ze my bedziemy miec male. Ale nasz racje, bez sensu brac pozyczki itp.

Ja juz w lozku leze. Musialam wziac mega chlodna kapiel umylam wlosy i teraz beda mi schnac z 4 h weekend przelecial mi przez palce...znowu nie odpoczelam

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-05, 20:13   #1475
klakla91
Zakorzenienie

Cytat:
Zamówiliśmy pizzę W jednej pizzerii czas oczekiwania to 2h więc zrezygnowaliśmy, w drugiej 75minut więc już lepiej. Ale chcieliśmy nową pizzerię sprawdzić i .
Ja zrobiłam pizzę, ale aż się boję ją jeść bo tak mi gorąco

I się praktycznie cały dzień kłócę z P. Nie wiem czemu ale w końcu poszłam do siebie. Takie drobne sprawy, ale cały czas coś robię źle dzisiaj, to już się wolałam nie rzucać w oczy

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-05, 20:25   #1476
kashia001
PeeeMaa!

Klakla,

Chwyć się mej dłoni. Bądź blisko.
Za szczęściem już nie chcę gonić.
Mam Ciebie. Mam wszystko.
kashia001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-05, 20:26   #1477
Arya90
Zakorzenienie

klakla sukienka ładna, bardzo klasyczna Ta fryzurka co pokazałaś to mi się wydaje, że będzie łyso i bardzo poważnie się zrobi

Byliśmy na obiedzie u teściów, potem u babci Tż, teraz wpadliśmy zjeść jakąś kanapkę i zaraz idziemy na kino pod chmurką

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-05, 21:17   #1478
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zrobiłam pizzę, ale aż się boję ją jeść bo tak mi gorąco

I się praktycznie cały dzień kłócę z P. Nie wiem czemu ale w końcu poszłam do siebie. Takie drobne sprawy, ale cały czas coś robię źle dzisiaj, to już się wolałam nie rzucać w oczy
My mieliśmy ochotę na frytki ale jak jest 35 stopni za oknem to nie było mowy o pichceniu. Pizza też starczyła, dobra była Sama chętnie bym zrobiła ale poczekam na chłodniejsze dni

Tak bywa, nie pierwszy i ostatni raz Ale potem zawsze jest dobrze Może coś go gryzie i zamiast powiedzieć to tak wydziwia. Jak to facet.

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
To trzymam kciuki za sale
To faktycznie male wesele robicie, ja myslalam, ze my bedziemy miec male. Ale nasz racje, bez sensu brac pozyczki itp.

Ja juz w lozku leze. Musialam wziac mega chlodna kapiel umylam wlosy i teraz beda mi schnac z 4 h weekend przelecial mi przez palce...znowu nie odpoczelam
Dziękuje Oby się odezwali bo na tą chwilę pasuje nam w niej wszystko
W sumie czas urlopów, wypoczynków - może mają gorętszy okres albo mniej pracowników i takie obsuwy. Jutro się dowiem
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-05, 21:48   #1479
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Dziękuje Oby się odezwali bo na tą chwilę pasuje nam w niej wszystko
W sumie czas urlopów, wypoczynków - może mają gorętszy okres albo mniej pracowników i takie obsuwy. Jutro się dowiem
Pewnie jest tak jak poszesz, maja teraz goracy okres - wesela, urlopy itp
Bede trzymala kciuki, zeby wszystko poszlo po Waszej mysli

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-05, 21:49   #1480
Valmai
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Tak więc salon to Agnes Bridal w Poznaniu.
Obsługa super. Bardzo miła Pani, która dobrze doradzała i na dodatek wykazała się anielską cierpliwością
Niestety nie widziałam zdjęć na Tobie, ale na zdjęciu katalogowym wygląda świetnie. Bardzo mi się ta sukienka podoba, lekka na dole, ciekawie zabudowana na górze, plus koronka, bardzo ładnie.

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Nie nadrabiam bo nie mam czasu
Od wczoraj zaręczona
Gratulacje! Piękne zaręczyny miałaś. Skybar bardzo lubię, świetnie miejsce wybrał Twój narzeczony, a pierścionek śliczny!

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość
Wpadam na chwilę my już po spotkaniu moich rodziców z mamą TZ (i jej partnerem). Myślę że ostatecznie wyszło super, bo impreza skończyła się o 1
Mojego tatę jednak złapał wcześniej jakiś skurcz w karku i trzeba było lekarza do hotelu wzywać. bałam się przez chwilę nawet, że nie da rady przyjść, ale na szczęście przeszło mu na tyle, że była impreza dodam tylko że nie mogliśmy tego przełożyć, bo moi rodzice przyjechali ponad 300km... było więc trochę stresu
Na 13 kolacja z tata TZ, mam nadzieję że też wyjdzie dobrze i już bez niespodzianek
Świetnie, że pomimo małych niespodzianek zdrowotnych wszystko się udało. Kiedy rodzice się dogadają to wszystko zawsze płynniej idzie.

Cytat:
Taedio pasuje Ci ten pierścionek

Byłam wczoraj na przymiarkach i nad dwoma się poważnie zastanawiam. Pierwsza z salonu Euro Moda, prosta, z koronkową górą z dekoltem w łódeczkę. Bardzo lekka i no.. poprzymierzam jeszcze ale nie wiem czy znajdę coś lepszego Nad drugą z Kariny też się poważnie zastanawiałam (fot.) ale z wyprzedaży była śmietankowa, a jednak wyszło że w bieli mi lepiej, a normalnie wychodzi drożej a jest cięższa i gorsetowa. Więc chyba jednak to nie jest moja suknia. Chcę pomierzyć jeszcze w 3 salonach i jak nic nie znajdę to wracam po tą pierwszą W Mendhelsonie nic mnie nie przekonało
Ładnie wyglądasz w tej sukni, ale jeśli nie poczułaś motylków, to warto szukać dalej.

Cytat:
Doradźcie proszę. Zawsze marzyłam o woalce do ślubu, ale ostatnio coś mi się odwidziało, jakoś mi nie gra jej sposób mocowania z moją wizją. Na pewno chcę koka jak z załącznika. Do koka ozdobny grzebień. Czy według was taka fryzura i sam grzebień pasowałyby do takiego typu sukni jak mierzyłam? Czy nie będzie za "łyso"?
Ładna fryzurka i myślę, że taka ozdoba spokojnie wystarczy jeśli taką chcesz.

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Podeślesz link? Chętnie sobie poczytam te panie obrażalskie, bo w sumie sama siedzę w domu i nie mam co robić
Wstawiam mój fryz.(Nie patrzcie na tło:P) Loki te które wystawały jeszcze podpięłam. Nie widać z przodu, ale mi się podobało
I jeszcze jedyne foto PM które na tę chwilę posiadam. TU
Ślicznie wyglądasz, choć nie widać z przodu, ale fryzurka super.

Ja na razie odpoczywam i pławię się upalnym lecie, choć wolałabym żeby zelżało o kilka stopni.

All of time and space; everywhere and anywhere; every star that ever was. Where do you want to start?
Valmai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-05, 23:30   #1481
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

My wróciliśmy od teściów.

Kupiłam sobie zegarek do pracy, dzbanek z filtrem i butelkę bobble do wody do pracy, zobaczymy czy będę używać
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-05, 23:35   #1482
taedio
MerDer 4ever

Dziękuję dziewczyny jeszcze raz
Mój Tz we wtorek wyjeżdża na robie do Francji. Miał jechać jutro ale jedzie jednak dzień później wiec zawsze coś
Na imprezie urodzinowej teściowej ogłosili nasze zaręczyny na forum.. teściowa powiedział djowi żeby to ogłosił, na szczęście nie kazał nam wychodzić na środek tylko wstać co za kobieta
Ann- gratuluję zaręczyn, romantyk z Twojego Tz
O ile się nie mylę to mijalyśmy się pod domem makijazystki
Zainteresowane proszę o informację czy chcecie zdjęcie makijażu na priv
Stary 2015-07-05, 23:37   #1483
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Ja chce zdjęcie!

No teściowa taka dumna ze nie mogła się powstrzymać jeszcze raz gratulacje
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-05, 23:43   #1484
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Ja chce zdjęcie!

No teściowa taka dumna ze nie mogła się powstrzymać jeszcze raz gratulacje
Jutro Ci wyślę bo z telefonu nie mam jak
Jak się dowiedziała to się poplakala i mnie wysciskala
Ale.to ogłaszanie na forum to jest bardziej chęć pochwalenia się juz trochę ja znam
Dziękuję jeszcze raz
Stary 2015-07-06, 00:29   #1485
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285
Konto usunięte

Ja też chcę zdjęcie makeupu
Powinnam iść spać bo muszę wstać razem z A., bo niestety sam sobie nie poradzi ze śniadaniem i maścią do oka mam nadzieję, że lepiej się będzie już czuł, bo dzisiaj wyglądał strasznie.
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 05:57   #1486
zambeza
polaczek cebulaczek

Hej spalam 4h tylko, padam na pysk. Wlasnie jestesmy na lotnisku, niedlugo wylot

Ciekawe jak to bedzie wygladac w tej Grecji teraz. W sumie teraz strach gdziekolwiek jechac
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 07:41   #1487
Madzialena7
zniemczona peema

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
Hej spalam 4h tylko, padam na pysk. Wlasnie jestesmy na lotnisku, niedlugo wylot

Ciekawe jak to bedzie wygladac w tej Grecji teraz. W sumie teraz strach gdziekolwiek jechac
Milego lotu . Tez dziś spalam podobnie, tyle że ja spalam tak krótko bo poszliśmy późno wstać i musiałam odwiezc TŻta do pracy o 6 . A dziś powtórka z rozrywki bo idę na imprezę klasowa.
W czwartek tez długo nie naśpimy bo trzeba nad morze wyjechać tak o 1 w nocy żeby być na miejscu kolo południa .
Najbardziej dobija mnie fakt że akurat na te dni co my będziemy nad morzem to ma tam nie być pogody .

"..i że Cię nie opuszczę aż do śmierci.."-> 27.08.2016
,,Bo magia jest wtedy gdy splatamy dłonie,
a nasze spojrzenia mówią więcej niż słowa"
Madzialena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 08:08   #1488
ann2016
Zakorzenienie

taedio dzięki też gratuluję tak mijalysmy się pisałam Ci na priv
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 08:10   #1489
izk_a
Zakorzenienie

hej witam się po prawdopodobnie najcieplejszym weekendzie tego roku

u nas był to weekend ataku alergii i opalania

nie nadrabiałam całości, bo pogoda taka, że aż szkoda przy komputerze siedzieć, ale widziałam zaręczyny gratulacje
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 08:27   #1490
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Gratulacje dla zareczonych oraz dla tych które kupiły sukienki

Ja byczylam się nad wodą cały weekend także opalone nóżki już mam i chyba mi wystarczy
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 08:48   #1491
tetrikk
Zakorzenienie

Hej
Ja od kilku dni tylko na telefonie jestem więc nie widziałam waszych sukni
Spotkanie z tata TZ wypadło dobrze, chociaż już widzę, że lepiej się będą dogadywac z mama
Przyjechalismy wczoraj z TZ do jego kolegi nad jezioro. Jako, ze zdał wszystkie egzaminy (mój Tz) to trzeba było opic. Niestety nie obyło się bez nerwów, bo oni nie mogli się po ludzku napić, tylko trzeba było się upic. 2h ogarnialam swojego i teraz tylko czekam aż się obudzi coś czuję że dzisiaj się dziewczyny będą lepiej bawić

A w ogóle to leżę na hamaku, nie ma upału i jest super
Stary 2015-07-06, 08:51   #1492
Arya90
Zakorzenienie

Cześć

znowu upał! a ja robię galaretkę na biszkopt, bo dzisiaj mam imieniny i wieczorem wpadną rodzice

Jeśli któraś chciałaby jeszcze zobaczyć suknię na mnie to niech napisze na priv, wyślę. Nie chcę tu na forum zostawiać na długo zdjęć, a nie jestem ani w klubie ani w grupie fb, żebyście mogły zobaczyć

6cs
Stary 2015-07-06, 08:51   #1493
aguleekk
Zakorzenienie

A ja pół weekendu przesiedziałam w domu bo taka duchota mi nie służy, ale wczoraj po południu byliśmy nad morzem

taedio też chcę zdjęcie

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 08:54   #1494
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:

Jeśli któraś chciałaby jeszcze zobaczyć suknię na mnie to niech napisze na priv, wyślę. Nie chcę tu na forum zostawiać na długo zdjęć, a nie jestem ani w klubie ani w grupie fb, żebyście mogły zobaczyć
ja poproszę
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 08:57   #1495
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

znowu upał! a ja robię galaretkę na biszkopt, bo dzisiaj mam imieniny i wieczorem wpadną rodzice

Ja poproszę, zobaczę jutro wieczorem na komputerze

A ja miałam wczoraj imieniny
Wszystkiego najlepszego
Stary 2015-07-06, 08:59   #1496
aguleekk
Zakorzenienie

o Araya, ja też proszę, podoba mi się ta sukienka

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 09:02   #1497
Arya90
Zakorzenienie

Dziękuję za życzenia

pw wysłane.

6cs
Stary 2015-07-06, 09:20   #1498
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Hej

Ale jestem zmęczona nic nie odpoczęłam w weekend
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 09:23   #1499
rintintin
Zakorzenienie

Czesc. W Gdyni dzisiaj pada,upał jakby mniejszy.
Dzisiaj mój K ma 30 urodziny
rintintin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 09:27   #1500
Cherry_Muffin
nibyżona

a u mnie zalamanie pogody, w nocy burza. teraz pochmurnie, ale 'tylko' 22 stopnie.

popoludniu ide po wyniki badan.
a dzis przeglad ciuchow co chce zabrac
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości