![]() |
#61 | |
plum plum
|
Dot.: Mężczyźni nie lubią kobiet o męskich zainteresowaniach.
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
plum plum
|
proponuję wątek: "czy bez kompa mogę mieć powodzenie u facetów?"
![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Facet ,który boi się kobiety równorzędnej mu albo mądrzejszej ,nie jest mężczyzną a chłopaczkiem, na dodatek zakompleksionym niestety. Najgorzej,że niektórym tak zostaje na całe życie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
BAN stały
|
Nieee, słucham metalu (połączenia metalu z operą też), chodzę na siłownię z nudów , lubię broń, motoryzację (ale nie smary
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() "I been worrying about Jon for a long time but he ALWAYS COMES BACK" ![]() Ja dostałem raka gdy zobaczyłem jak cywile z nożami radzą sobie z najlepszą piechotą na świecie ![]() Co do Stasia. To epickość tego filmiku dała mi więcej ciarek niż cały sezon 4 ![]() Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-07-06 o 10:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
.
|
Nie bawie sie w niedopowiedzenia czy foszki. Nie ogladam seriali. Przyjemnosc sprawia mi jazda samochodem. Nie interesuje sie moda. Idealne wakacje to rejs morski czy wypad w gory z plecakiem, nie mam problemu z majsterkowaniem czy zrobieniem malego remontu w domu. Nigdy nie czytalam romansidel. Na silowni cwicze na wolnych ciezarach z facetami... I nigdy nie mialam problemu z powodzeniem u facetow.
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Aha, na PS tez lubie czasem pograc.
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Tak tylko się spytam, bo przyznam, że nie rozumiem... dlaczego Gra o Tron jest męskim serialem? Bo o ile zrozumiem uznanie takich Sons of Anarchy za męską tematykę, ale GoT?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Lubię gry komputerowe, lubie fantastykę i s-f, lubię szybką jazdę samochodem i motocykle.
Lubię rejsy morskie, wędróki górskie, wypady pod namiot. Lubię oglądać mecze siatkówki w telewizji, lubię majsterkować i często mam pomysły jak coś naprawić domowym spodobem. Nie lubię łzawych seriali, nie interesuję się modą, nie lubię ploteczek przy kawuni. Nie przeszkadza mii to w byciu kobiecą- wrażliwą, delikatną, ubierajacą się w sukienki i buty na obcasie. Na powodzenie nigdy nie narzekałam. Autorko problemem nie są Twoją zainteresownai, to musi być coś innego.
![]() |
#69 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
O RLY?
|
Cytat:
delikatne dziewoje mdleja na widok krwi i zaslaniaja oczy, gdy widza pocalunek ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- + tylek Charliego xD
![]() |
![]() |
#71 |
Copyraptor
|
Litości, dzielenie książek i seriali na męskie i damskie. Piany na pysku dostaję
![]() Ja jestem wielką fanką fantastyki, potrafię naprawić wiele rzeczy, strzelam z łuku, gram w gry, gram na konsolach, zawsze świetnie dogadywałam się zarówno z kobietami i facetami, wiele z moich zainteresowań jest, nie wiedzieć czemu, przypisywanych głównie mężczyznom i wiesz co? Faceci za mną szaleją. ![]() ![]() A faceci, którzy znaleźli sobie (bardzo fajne, sympatyczne i też spoko) "zwykłe" partnerki czasami cośtam bąknie pod nosem, że szkoda, że np. Ania się z nami nie wybierze, bo jej strzelnica czy escape the room nie kręci. Nie znam ani jednego, który by powiedział "no, super ta Marta, ale taki kumpel, a nie dziewczyna : ///". Tego typu rzeczy się skończyły w gimnazjum. ![]() Więc, autorko, problem nie leży w Twoich zainteresowaniach. Faceci, których sobie upatrujesz, po prosu nie są Tobą zainteresowani. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
Nie to nie ten problem. Ogladam GOT i vikingow, lubie jezdzic autem i potrafie sama pod maska poszperac jak sie ikonki zapala, wielbie Gothica i wlasnie przechodze Wiedzmina. Rownoczesnie moj facet dwa dni temu powiedzial mi, ze uwielbia to jaka jestem kobieca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
BAN stały
|
Cytat:
Lub po prostu mają mentalność owcy ktora leci za stadem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla mnie GoT to bardzo typowa bajeczka fantasy, sympatyczne oglądadło, ale wszystko co jest związane ze scenami batalistycznymi w tym filmie jest tak szalenie nierelalistyczne i tak woła o pomstę do nieba o jakikolwiek skrawek logiki, że człowiekowi robi się szkoda na samo wspomnienie;p. Też bym się nie spinała nad wyjątkowym knuciem i spiskami, większość jest mocno przewidywalna, zwłaszcza na tle innych seriali obecnie wiszących w eterze. Ale w sumie... od 6 roku życia wchłaniałam fantastykę i przesyciłam się nią na tyle, że w GoT wyjątkowości gatunkowej nie jestem w stanie znaleźć. ;p |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
BAN stały
|
Cytat:
Generalnie fantasy nie lubię. Podoba mi się tylko Pieśń lodu i ognia oraz sagi o Geralcie. Władce Pierścieni jak czytałem to 1/4 stron przekartkowałem a teksty o tym jak to Aragorn nagle robił się wyższy i bardziej królewski kwitowałem śmiechem. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-07-06 o 10:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Numer jeden dla mnie obecnie to"Dom grozy",choć pierwsza seria lepsza.Niektóre odcinki są niesamowicie poetyckie, dużo grania emocjami i zbliżeń na twarz.No i krew, flaki i seks... Mieszanka horrorów retro z boską główną bohaterką. W GoT męczące jest mordowanie głównych postaci .Zawiodłam się śmiercią Jona Snow'a
Edytowane przez robcia Czas edycji: 2015-07-06 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
BAN stały
|
Robcia. Jon prawdopodobnie zostanie wskrzeszony. Nawet Emilia coś o tym wspominała, że szanse na to, że wróci są 50:50 Pewnie puszczą wątek muru w następnym sezonie tak jak Brana w 5 a Jona zobaczymy dopiero w 7
![]() Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-07-06 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w ogóle gdyby tak ktoś zrobił "Wiedźmina " z takim rozmachem jak GoT ,bo ta nasza wersja z Żebrowskim to pożal się boże...Ale tak sobie myślę ,że skoro gra jest taka popularna ,to może kiedyś,kto wie? Edytowane przez robcia Czas edycji: 2015-07-06 o 10:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dlatego House of Cards bije to wszystko na głowę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
BAN stały
|
Akurat Żebrowski pasował na Geralta. Gorzej z resztą i wykonaniem.
Tylko niech nie robią w Polsce bo znów byłby gumowy potwór tylko na Geralta by dali Karolaka. HBO też niech sobie odpuści bo Jaskier byłby czarnym żydem ![]() Ta stacja która robiła Breaking Bad jakby się z to wzięła to by było cudeńko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
plum plum
|
Cytat:
Przeczytaj Pana Lodowego Ogrodu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
O RLY?
|
Baginski mial sie brac za krecenie Wiedzmina.
![]() |
#88 |
BAN stały
|
Nie podobają mi się seriale od Netflixu. A jakby zrobili Ci od Braking Bad....
"Serial Breaking Bad zdobył powszechne uznanie krytyków i jest uważany za jeden z najlepszych seriali telewizyjnych wszech czasów." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Mężczyźni nie są zachwyceni kobietami, które w każdej kwestii nad nimi dominują (tak samo jak kobiety nie lubią być zdominowane przez mężczyzn w każdej kategorii). Jeśli rzeczywiście jesteś dobrym plejstejszynowym i komputerowym graczem, majsterkowiczką i znasz się na wielu męskich rzeczach - musisz znaleźć prawdziwego faceta, który nie będzie się czuł mniej męski od Ciebie. Coraz więcej mamy "na rynku" zniewieściałych dziamdziaków, którzy golą sobie pachy, ale zapuszczają brody jak David Beckham - z tym że za mało mają testosteronu, by ten zarost mógł być kompletny... Chłopcy chodzą w rurkach, robią sobie manicure, regulują brwi i piją mohito. Facetów wśród płci męskiej jest coraz mniej. Nie wiem, ile masz lat - może gdzieś w wątku wspominałaś... ale szukaj na rynku 30+, bo 20-latków będziesz wprowadzać w kompleksy swoimi zainteresowaniami i charakterem. ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.