Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII) - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-05, 22:27   #4531
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Chciałabym...

Pewnie, że tak, ciotka kuzynkę woziła parę razy, jak ta 11 lat miała
My po nich właśnie mamy, nie wiem nawet jakiej firmy. Taki zwykły, paseczki do przepięcia przez biodra i krocze, podnóżki, zwykły plastikowy,

My dzisiaj parę godzin nad wodą, młoda się wybawiła. Szkoda, że jestem takim pieprzonym wielorybem...
A jutro badanie słuchu.
Trzymam kciuki za badanie
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-05, 22:51   #4532
marsi11
Zakorzenienie

ezzo 39.4 nie da rady bez p/goraczkowych tym bardziej w taki upal
ale to chyba jakis wirus bo tz ma to samo...

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-05, 23:07   #4533
s i l v e r
Zakorzenienie

co za męczący dzień. Masakra. Daria też się dziś męczyła. Najlepiej w taką pogodę nad wodą być. A po pierwsze nie miałam z kim jechać, po drugie nie miałam jak. Po trzecie mamę jechałam do szpitala odwiedzić.
Już mam dosyć lata.
Stary 2015-07-06, 06:54   #4534
nancykenator
Zakorzenienie

Hej,my po tygodniu u rodzicow. Kuba wybawiony jak zwykle. Tylko wszyscy wrocilismy z kaszlem :-/

Ellmi zgadzam sie,ciaza w lecie to kiepska sprawa.

Szaja spokojnej podrozy i udanego wypoczynku.
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 08:22   #4535
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Hej,my po tygodniu u rodzicow. Kuba wybawiony jak zwykle. Tylko wszyscy wrocilismy z kaszlem :-/

Ellmi zgadzam sie,ciaza w lecie to kiepska sprawa.

Szaja spokojnej podrozy i udanego wypoczynku.

Glowa do gory, chyba zaraz ochlodzenie przyjdzie, co? A u mnie lato z dnia na dzien gorsze...
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 08:33   #4536
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Jeju to co się dzieje ne zewnątrz to masakra. Ja chce dom, basen na podwórku i drinka
Ja tak mam

W piątek byłam u mamy i y bratowej. Mama zrobiłą pyszne pierożki z jagodami, a bratowa nawiozła cała torbę zabawek i druga torbę ciuchów z primarku dla Oliwki; Peppy mamy teraz do orzygania Najgorzej że Oliwka prawie spadła z trampoliny; sama zaczęła wchodzić i zanim dobiegłam to krerzesełko jej się spod nóg usunęło i zawisła na rekach, całe szczęście nie spadła tylko na strachu się skończyło.
A tak to cały weekend w basenie przesiedziała na zmiane ze mną i Tż.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 08:48   #4537
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
moja M ma drugi dzien goraczke i zadnych o
innych objawow
co robic???
podaje nurofen
apetyt i humor ma
jesli to trzydniowka to wysypka bedzie trzeciego dnia? czy czwartego?

4 lub nawet 5 dnia może być u A. wysypka była 4 dnia pod wieczór dopiero, u D. też 4 dnia, ale w ciągu dnia wyszła

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Chciałabym...

Pewnie, że tak, ciotka kuzynkę woziła parę razy, jak ta 11 lat miała
My po nich właśnie mamy, nie wiem nawet jakiej firmy. Taki zwykły, paseczki do przepięcia przez biodra i krocze, podnóżki, zwykły plastikowy,

My dzisiaj parę godzin nad wodą, młoda się wybawiła. Szkoda, że jestem takim pieprzonym wielorybem...
A jutro badanie słuchu.
powodzenia, daj znać, jak wyszło badanie!

---------------
Pozdrawiam z Władka
Wczoraj upał jak szlag. Dzisiaj leje ale po południu już ok ma być i jutro znów gorąco.
Apartament - no cóż trochę zła jestem, bo jest na poddaszu i tu jest przegorąco, a pani rozłożyła ręce i skwitowała: no cóż, w takie upały wszędzie gorąco. Ale tu się wczoraj nie dało wytrzymać, to, że nie ma żadnego wentylatora to skandal jest, serio. Ja nie jestem czepialska, ale to jest żenada.
Natomiast budynek dla dzieci świetny, pokój zabaw z wieloma rzeczami, w tym duży basen kulek taki jak na salach zabaw. Plac zabaw z piaskiem wszędzie i zabawkami do niego, basen ze zjeżdżalnią różne rowerki... naprawdę fajna rzecz. No i morze kawałek mamy, ale to mi nie przeszkadza. Jesteśmy z 3letnim kuzynem, szał Dorcia pierwsze co po wstaniu: a Ejyk gdzie jeśt? młody śpi, moje buszują od 6:30
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 09:30   #4538
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Ja tak mam

W piątek byłam u mamy i y bratowej. Mama zrobiłą pyszne pierożki z jagodami, a bratowa nawiozła cała torbę zabawek i druga torbę ciuchów z primarku dla Oliwki; Peppy mamy teraz do orzygania Najgorzej że Oliwka prawie spadła z trampoliny; sama zaczęła wchodzić i zanim dobiegłam to krerzesełko jej się spod nóg usunęło i zawisła na rekach, całe szczęście nie spadła tylko na strachu się skończyło.
A tak to cały weekend w basenie przesiedziała na zmiane ze mną i Tż.

co do trampoliny - nie ma w zestawie drabinki? jak cos to moze kupcie, zawsze to bezpieczniej duzo niz wchodzenie po krzesle. u nas jeszcze niedawno pilnowalam mlodego jak wchodzil i schodzil z trampy bo sie balam a teraz to juz sam wchodzi po tej drabince, zasuwa suwak i naparza i schodzic tez sam schodzi

Hje - powodzenia na badaniach!

Szajka - ale fajnie macie! szkoda ze nie wzieliscie jakiegos malego wentylatorka, no ale kto by pomyslal...

u nas w domu tez masakrycznie goraco, tak duszno, nie ma czym oddychac. przez cala noc wentylatr chodzil na maxa, wszystkie okna pouchylane
O boziu DESZCZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no nie idzie wytrzymac w chalupie poprostu!

-----
dzis z pozegnaniem w porownaniu z piatkiem bylo o niebo lepiej tzn tez plakal, ale jak tylko weszlismy na sale to chcial zejsc z rak, polecial do zabawek oczywiscie ze mna ale przy zabawkach powiedzialam ze jade do pracy i szybciutko po niego wroce, mlody odpowiedzial:"tak" i pani sie nim zajela. wyszlam na spokojnie i nie slyszalam zeby wyl czy nawet glosniej plakal a jeszcze chwile postalam w korytarzu bo probowalam rozczytac menu tygodniowe takze chyba powolutku zmierzamy ku dobremu, ftu co by nie zapeszyc

o losie, jakie inne powietrze od razu po tym mikro deszczyku

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

A, mam jeszcze do Was prosbe. za chwile konczy mi sie umowa (mam w orendz) i bede przedluzac albo podpisze nowa z nowym operatorem. moglybyscie mi napisac w jakiej sieci macie tel, jaki abonament i co w nim macie?
tak mysle o orange, bo tu bede jak cos przedluzac a naprawde jestem juz ty z 10 lat albo i lepiej wiec moze cos ugram a jak nie to chyba Play bo oni tez maja fajne oferty, tak mi sie wydaje... w kazdym razie chce na abonament, z telefonem dotykowym , z interenetm no i bez zmiany numeru, to podstawa! bede sie musiala przejsc po salonach i popytac. a juz mi cos moj fon swiruje, drugi raz budzik mi sie nie wlaczyl itp. akcje :/

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2015-07-06 o 09:31
pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 09:51   #4539
Konto usunięte

Ja z orange do play przenosiłam, o niebo lepsze warunki. Płacę - z tel. brałam - 60zł, do wszystkich sieci free telefony i sms/mms, 1gb internetu. Gdybym nie brała tel to miałaby za jakieś 30zł to
Idę łepetynę myć i z mężem na zimną plażę dzieciarnia na salę zabaw. Po południu ich zgarniemy na plażowanie.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 09:55   #4540
Delicjanka
Zakorzenienie

Patryk ja wlasnue.prZechodze do playa z orange. Nie porownanir z watunkami ale lepazy sasieg ma orange moim zdaniem

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 09:58   #4541
Konto usunięte

A ja na orange miałam średni zasięg, na play nie narzekam - nawet jak na sekundę znika, zaraz innej sieci szuka.
Stary 2015-07-06, 10:03   #4542
marsi11
Zakorzenienie

Pstryk- zrób tak, zadzwoń na infolinie, poproś z działem utrzymania klienta i powiedz,że jestes tyle i tyle u nich i ze play zaproponowal ci super warunki i jakis wypasny telefon i jestes gotowa podpisac z play umowe chyba,ze oni zaproponuja Ci cos lepszego.
Moja kolezanka w ten sposb dostała nowego srajfona za kilka zlotych i dobra oferte na abonamen- ten dział ma prowizję za utrzymanie klienta wiec powinno im zależeć i do tego wiem,że oni mogą robić promocje na telefonach a w salonie już nie. Próbuj!

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Dziękuję za odpowiedź w sprawie gorączki
Dziś trzeci dzień, lekko spada ale po p gorączkowych jest nadal 37.2
TZ to samo. Dzwoniłam do lekarza kazali do jutra poczekać jak nic się nie dzieje.

Hje- kciuki za badanie i za sprawę z kasą
Stary 2015-07-06, 10:21   #4543
pstryczek84
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;51988925]
Idę łepetynę myć i z mężem na zimną plażę dzieciarnia na salę zabaw. Po południu ich zgarniemy na plażowanie.[/QUOTE]

co to jest zimna plaza?

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Pstryk- zrób tak, zadzwoń na infolinie, poproś z działem utrzymania klienta i powiedz,że jestes tyle i tyle u nich i ze play zaproponowal ci super warunki i jakis wypasny telefon i jestes gotowa podpisac z play umowe chyba,ze oni zaproponuja Ci cos lepszego.
Moja kolezanka w ten sposb dostała nowego srajfona za kilka zlotych i dobra oferte na abonamen- ten dział ma prowizję za utrzymanie klienta wiec powinno im zależeć i do tego wiem,że oni mogą robić promocje na telefonach a w salonie już nie. Próbuj![COLOR="Silver"]
dzieki za wszystkie odp. no ja na zasieg orange tez nie narzekam. wiekszosc osob ma w Play i jak do nas przyjezdzaja to zasieg tez maja.
Marsi - dzieki za rade, zadzwonie do nich i zobaczymy.
i teraz kolejny problem - jaki telefon wziac?
polecacie cos na Androidzie czy lepiej windows (?)?
a moze cos konkretnego?

Stary 2015-07-06, 10:58   #4544
Konto usunięte

Pstryniu, zimna plaża, no jakby ci to.... skoro leje i wieje, to chyba jest zimna plaża, nie gorąca?
Stary 2015-07-06, 11:08   #4545
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

co do trampoliny - nie ma w zestawie drabinki? jak cos to moze kupcie, zawsze to bezpieczniej duzo niz wchodzenie po krzesle. u nas jeszcze niedawno pilnowalam mlodego jak wchodzil i schodzil z trampy bo sie balam a teraz to juz sam wchodzi po tej drabince, zasuwa suwak i naparza i schodzic tez sam schodzi

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

A, mam jeszcze do Was prosbe. za chwile konczy mi sie umowa (mam w orendz) i bede przedluzac albo podpisze nowa z nowym operatorem. moglybyscie mi napisac w jakiej sieci macie tel, jaki abonament i co w nim macie?
tak mysle o orange, bo tu bede jak cos przedluzac a naprawde jestem juz ty z 10 lat albo i lepiej wiec moze cos ugram a jak nie to chyba Play bo oni tez maja fajne oferty, tak mi sie wydaje... w kazdym razie chce na abonament, z telefonem dotykowym , z interenetm no i bez zmiany numeru, to podstawa! bede sie musiala przejsc po salonach i popytac. a juz mi cos moj fon swiruje, drugi raz budzik mi sie nie wlaczyl itp. akcje :/
Co do trampoliny to my nie mamy, byłyśmy u brata, no i nie mają drabinki tylko właśnie krzesełko, tamte dzieci przyzwyczajone a Oliwka nie często i chciała sama, nie poczekała na mnie i tak się podziało, dobrze że się strachem skończyło.
Co do tel. To ja bardzo długo byłam w play ale miałam kiepski zasięg na mojej wiosce i jak kończyła mi się umowa to nie mieli nic ciekawego dla mnie i przeszłam do orange.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;51988925]Ja z orange do play przenosiłam, o niebo lepsze warunki. Płacę - z tel. brałam - 60zł, do wszystkich sieci free telefony i sms/mms, 1gb internetu. Gdybym nie brała tel to miałaby za jakieś 30zł to
Idę łepetynę myć i z mężem na zimną plażę dzieciarnia na salę zabaw. Po południu ich zgarniemy na plażowanie.[/QUOTE]
Ja tak przeszłam z play do orange, za 59 zł mam nielimitowane rozmowy i sms, 10 mms, 1gb internetu i nie brałam tel tylko wtedy taki bon na agd dostałam na 1000 zł.
Cytat:
co to jest zimna plaza?

Bo chyba zimno dzisiaj u Szajki

dzieki za wszystkie odp. no ja na zasieg orange tez nie narzekam. wiekszosc osob ma w Play i jak do nas przyjezdzaja to zasieg tez maja.
a moze cos konkretnego?
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 11:14   #4546
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:

Hje - powodzenia na badaniach!

Szajka - ale fajnie macie! szkoda ze nie wzieliscie jakiegos malego wentylatorka, no ale kto by pomyslal...

u nas w domu tez masakrycznie goraco, tak duszno, nie ma czym oddychac. przez cala noc wentylatr chodzil na maxa, wszystkie okna pouchylane
O boziu DESZCZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no nie idzie wytrzymac w chalupie poprostu!

-----
dzis z pozegnaniem w porownaniu z piatkiem bylo o niebo lepiej tzn tez plakal, ale jak tylko weszlismy na sale to chcial zejsc z rak, polecial do zabawek oczywiscie ze mna ale przy zabawkach powiedzialam ze jade do pracy i szybciutko po niego wroce, mlody odpowiedzial:"tak" i pani sie nim zajela. wyszlam na spokojnie i nie slyszalam zeby wyl czy nawet glosniej plakal a jeszcze chwile postalam w korytarzu bo probowalam rozczytac menu tygodniowe takze chyba powolutku zmierzamy ku dobremu, ftu co by nie zapeszyc

o losie, jakie inne powietrze od razu po tym mikro deszczyku

Cytat:
co to jest zimna plaza?

a moze cos konkretnego?

W sprawie abonamentu nie za wiele pomogę, bo mam na firmę. Płacę 50zł za wsio darmowe, no ale to firma.
Co do telefonu, to pewnie pamiętasz, że sama nie dawno zastanawiałam się i Was męczyłam.

Wybrałam Microsoft lumia 535. Zakochałam się w tym telefonie. Przechodząc z androida na windowsa trochę się bałam,czy system mi podpasje. Po prawie 3 miesiącach uważam, że był to najlepszy wybór. System chodzi płynniej i ogólnie bardzo fajnie się z tego tel korzysta. Robi ładne zdjęcia, przedni aparat 5mpx, tylni zresztą też, ma też diodę doświetlającą. Spory wyświetlacz 5cali, na początku wydawał mi się cegłówką, ale przyzwyczaiłam się i nie zamieniłabym na mniejszy. Zwłaszcza, że czytam na nim książki, o czym nie raz pisałam. I taka wielkość wg mie jest idealna do cytania leżąc w łóżku. Dobrze widać literki a i obsłużyć jedną ręką się spokojnie da. Minusów jak narazie nie znalazłam. Kilka razy upadł mi już, nie mam nadal pokrowca( wciąż się nie zdcydowałam,który wybrać), potrafię włożyć go do kieszonki w torebce razem z kluczami i jak narazie ani jednej rysy- folii na wyświetlaczu też nie mam. Biorąc na firmę mogłam dopłacić i wybrać jakiiś wypaśny telefon, a wybrałam tą lumię z 1 zł i jak na moje potrzeby (dwonienie, sms, czytanie książek, słuchanie muzyki, internet) jest w zupełności wystarczający Naprawdę polecam. W razie jakichkolwiek pytań o tel czy system, pisz. Domyślam się, że większość dziewczyna ma androida.

Chcę jesieni.... Nie znoszę upałów. Najchętniej cały dzień przeleżałabym na łóżku czytająć książkę. A ja sobie generalne porządki wymyśliłam

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

aaaa i mamy w play. Wcześniej miałam w plusie i byłm skłonna tam zostać, ale dawali mi za 50zł darmowe minuty tylko. A w play, tylko, że na firmę mam wszystko darmowe.
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 11:21   #4547
pstryczek84
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;51989628]Pstryniu, zimna plaża, no jakby ci to.... skoro leje i wieje, to chyba jest zimna plaża, nie gorąca? [/QUOTE]

aha.. bo myslalam ze to jest okreslenie na cos innego bo pisalas ze wy na zimna plaze z dzieciaki w bawialni. to z kim zostaja w takim razie????????

zapisuje sobie wszystkie wasze propozycje telefonow i potem bede myslec dalej

Stary 2015-07-06, 12:01   #4548
Konto usunięte

Teraz siedzę w sali zabaw jednak, mocno się rozpadało. My Pstryniu z teściami jesteśmy i moją mamą
TO się wymieniamy.

Telefon mam nokia lumia 635 teraz to microsoft lumia się zwie i podobnie jak Gojka - rewelacja, uwielbiam windowsa na smartfonie, android się przy nim kryje i gry zarąbiste są logiczne.
Stary 2015-07-06, 12:04   #4549
pstryczek84
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;51990322]Teraz siedzę w sali zabaw jednak, mocno się rozpadało. My Pstryniu z teściami jesteśmy i moją mamą
TO się wymieniamy.

Telefon mam nokia lumia 635 teraz to microsoft lumia się zwie i podobnie jak Gojka - rewelacja, uwielbiam windowsa na smartfonie, android się przy nim kryje i gry zarąbiste są logiczne.[/QUOTE]

aaaaaaaaaa, to fajnie macie...
a ja sprzatam, ale przerwy robie sobie i co 2 minuty przylaze przytulic sie do wiatraka boziu, zero tlenu, tak sie ciezko oddycha ze szok :/

Stary 2015-07-06, 13:19   #4550
Delicjanka
Zakorzenienie

U baa wiattrr i jakies 3 sekundy deszczu... dzisiaj to nie bylo goraco... parno BAAAAAARDZO....

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 13:54   #4551
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Termometr pokazuje 35 st w cieniu.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 14:05   #4552
pstryczek84
Zakorzenienie

Dzis ponoc bylo super. pomiauczal troche na poczatku a pozniej bylo jus superasnie. bawil sie z dziecmi, nie trzeba bylo go zachecac no i jako jedyny z calej grupy sam z siebie sprzatal balagan, ktory robily inne dzieci. dostal za to naklejke - ale sie cieszyl!
ciekawe czy to oznacza ze bedzie lepiej czy to dlatego ze weekend i sie stesnil za dzieciakami, zabawkami itd.. bo prawde mowiac myslalam ze bedzie tragedia po weekendzie bo jednak 2 cale dni ze mna a tu w poniedzialek znow rozlaka. nie nadazam

Stary 2015-07-06, 18:59   #4553
mala_19kw
Zakorzenienie

Cześć dziewczęta

Jestem w trakcie urządzania pokoju i sypialni a kompletnie nie mam do tego głowy. Powiedzcie jakie kolory goszczą u was na ścianach? Szukam koncepcji.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 20:38   #4554
marsi11
Zakorzenienie

u mnie beze w kilku odcieniach i jak dotad jeszcze mi sie nie znudzily

Stary 2015-07-06, 20:41   #4555
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hej hej

U nas czika na calego 37st w cieniu. Ja rozumiem lato, ale nie moglo by byc np 20st? 25? Tylko od razu takie cziki bonity? Mam dosc, Pietraszko ma dosc (co robicie z dziecmi w takie temperatury?) u nas wyjsc gdzies nie ma szans, bylibysmy skwarkami po trzech min marszu, nienawidze centrum miasta latem :/ wszystkie place zabaw w pelnym sloncu.

Wczoraj madrze bylam pobiegac w gorach z ekipa (wyszlo ponad 30km) wracalismy w najgorsze slonce, najgorsza duchote, droga powrotna malo co miala wspolnego z bieganiem.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Mala u nas bez w jednym kolorze jako "glowny" kolor i akcenty, w sypialni fioletowa sciana, u Pietraszka zielona. Kychnia biala salon caly bezowy przedpokoj szarosc

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 21:06   #4556
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
co to jest zimna plaza?
a moze cos konkretnego?
Nie pomogę bo mamy na firmę. ..wiec typ co innego. Ale jeśli mam wybierać to tylko Android....
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;51989628]Pstryniu, zimna plaża, no jakby ci to.... skoro leje i wieje, to chyba jest zimna plaża, nie gorąca? [/QUOTE]
U nas też dziś deszczowo i chłodniej dużo. . Wczoraj spaliłam plecy na słońcu. ..a Antonio lowil pierwszy raz ryby. .dla niefejsbukowych zdjęcie poniżej
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Cześć dziewczęta

Jestem w trakcie urządzania pokoju i sypialni a kompletnie nie mam do tego głowy. Powiedzcie jakie kolory goszczą u was na ścianach? Szukam koncepcji.
U nas jest szaro-żółto
Ale ja generalnie Lubie szarości w różnych połączeniach

Marsi zdrówka dla malucha i tz

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 21:07   #4557
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1436209616108.jpg (40,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1436209636240.jpg (40,5 KB, 8 załadowań)

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 21:35   #4558
Konto usunięte

Lady, u nas też każdy plac zabaw w słońcu, ja nie ogarniam, czym kierują się projektanci? niektóre place zabaw przebudowywane były od podstaw, i drzewa specjalnie wycinane! Przecież nie chodzi o bezpieczeństwo raczej, na placu zabaw nie ma urządzeń, które się rozpędzają (więc ew. walnięcie w drzewo odpada, a pobiec... to można i walnąć w każde urządzenie!), nie ma też takich, którym w użytkowaniu drzewo by przeszkadzało!
Stary 2015-07-06, 22:18   #4559
marsi11
Zakorzenienie

myslicie ze 6 kupek u M to juz biegunka? widze ze dosc sporo sie wchlania w pampka i nie ma sluzu
temp sie obniza juz nie podaje p goraczkowych , jest 37.2
jutro musi ja lekarz zobaczyc
ssie chetnie piers ale niestety spi bardzo niespokojniw i ja musze byc przy niej , jak odchodzr to wrzask

Mala ja tez bym poszla w szarosci sa baardzo modne,teraz urzadzilam sobie szare biuro z czerwonymi dodaykami,super wyszlo

Stary 2015-07-06, 22:21   #4560
Konto usunięte

A słuchaj, zęby wam nie idą czasem? 6 kupek to biegunka, natomiast jeśli pije pierś to ja bym się nie martwiła.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości