|
|
#361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#362 |
|
Nindżopesz
|
Chałupę mam na pszeczał więc liczyłam na przeciąg
![]() Kontynuując myśl perfumeryjną: czy Elixir de Merveilles jest bardzo podobny do Eau dM, które pachniały na mnie lekko słonym płynem do puszczania baniek łamane przez szamponem? Czy w ogóle inny rodzaj, nie tak mydlany i warto steścić? Wiem, że to żadne dymy i śliwki, poza nimi zachciało mi się odlewek czegoś słodszego (capnięte Ambre Russe, Mauboussin i L'Or w ciemno). |
|
|
|
#363 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a dobrze zrobiłam sobie węgorzem wędzonym fogle to ta pogoda nie pomaga sobota i niedziela powyżej 30st. stojące powietrze, a dziś tadam 19st. ulewy i wiatry P. gdzieś słyszał że w połowie tyg. mam być tych stopni 13 świat się kończy
|
|
|
#364 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja w Elixirze czuję orzechy (raczej włoskie) i pomarańcze. I inne jakoweś przyprawy, świąteczny taki.
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rusek - świetny wybór Mauboussin - dla mnie /na mnie on nie jest słodki, to szypr i tyle ![]() L'Or - bdb wybór wspominam go jako nieprzesłodzony umilacz
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-06 o 14:00 |
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Ulewa u nas przed chwilą była i zrobiło się chłodniej tj. 25 stopni
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Reakcja godna propozycji ![]() 2. No ja tam wolę zimno bo przynajmniej funkcjonuję. Ubrać się mogę i tyle A wczoraj z łóżka nie mogłam powstać. Na serio miałam moment, że myślałam że znikam Byłam ogromnie zaskoczona, że żyję ![]() Ale masz rację, te skrajności przeczą klimatowi umiarkowanemu - żadna alternatywa nie jest ok ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------
|
|
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdziłam pogodę u siebie i fakt chłodniej , ale nadal okolice 20 czy 20 paru, najchłodniej w piątek 19
|
|
|
|
#369 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
u nas ma być chłodniej od czwartku ale wciąż ok 20 |
||||||
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Spoo spóźnione życzenia
optymistka ![]() Cytat:
tylko tam powietrze troche "żyło" za to ja nie żyłam prawie wcale
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wentylator też pomaga tylko doraźnie, po wyłączeniu momentalne zaduszki. ![]() Spróbowałam dziś metody "nalej do wanny lodowatej wody że niby odbierze ciepło" no i było chłodniej, ale chyba nie przez wannę tylko wskutek ogólnego lżejszego upału
|
|
|
|
|
#373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#374 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Gorzej ze mam laptopa gorącego, co czuję jak łapy trzymam na klawiaturze, obawiam się, ze moze zaliczyć zgon w te upały, tym bardziej, ze ma juz 5 lat i generalnie wymagajacy procek i grafę, wiec nagrzewa sie mocniej
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Spo - i ode mnie przyjmij spóźnionego kwiatka
Oesu ale mi dobrze!!!!!!!! W sensie upału nie ma, zrobiłam przeciąg A rzeczy niektóre niczym nówki. No i mam przeciąg w szafie, kocham to!!!! Nawet w przypływie energii (czyżby hołm mejd ajsd koffi?) spadam do Biedry. ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-06 o 17:48 |
|
|
|
|
#377 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dzien fransuski w Lidlu sie skończył wczoraj, dwa razy byłam i szukałam po zamrazałce makaroników i nejt
a dzisiaj ide po miecho i rybe i co widze? makaroniki! Ostatnie pudelko, no to wziełam ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- A ja cały czas go meczę No, ale mój lap od rana do wieczora w sumie chodzi, zreszta po to mam sprzet
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Snad wspomnienia obiadowego chłodnika (-u?)
Ciekawe imię pierszokomunistki ![]() Hmmmmmm Zazdrość ![]() Cytat:
Ostatnio zrobiłam czystkę w lakierach do paznokci, ale nikt nie chce biedaczków Pozbycie się gratów to zawsze dla mnie najtrudniejszy element czystki.Serio da się żyć przy nieotwartych oknach? Mnie taka duchota zabija, potrzebuję tlenu, choćby nagrzanego do 30 stopni ![]() Moje dziecko mnie zdumiewa Narysował dziś dwa szlaczki zygzakiem i mówi mi, że to sygnał radiowy Co ten tatuś mu pokazuje?
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Mój sposób - robię czystkę i pakuję do worów/pudeł oznaczam co jest gdzie i sru na strych etc. Tam sobie leżakuje -w szafie elegancko i czysto (ja to wcześniej piorę, segreguję, do worów wrzucam pafnące mydełka lub waciki. I szukam biorców. Ostateczność - wrzucić na OLX i czekać na chętnych. Tylko z fajowymi rzeczami jest takie rydzyko na OLX, że pewnie jakieś handlarze-sępy polują na takie wory i one miast trafić w ręce potrzebujące, trafią w handlujące 3. Ledwie, ale się da. Mniejsze zło. Sama też potrzebuję tlenu - ergo moje wieczne niedotlenienie, ale nie było nic gorszego niż nagrzanie chałpy przez wpuszczenie doń gorącego powietrza Serio, po wejściu z podwórka aż miło w takiej zaciemnionej chacie |
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
Chwalę się, a co. Moje wczorajsze nabytki
|
|
|
|
#381 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Książki też zaraz po przeczytaniu lądują na regale jako muszmieć albo na Allegro, kosmetyków to nawet nie chce mi się wymieniać, znaczy raczej nie mam nietrafionych bo kupuję co mi na bieżąco potrzebne... I próbki perfum rozdaję żeby miejsca nie zawalały
|
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
Jest IDEALNIE pogodowo!!! To zapewne krótki moment, więc go uwieczniam
![]() Ale rześko i ciepło, no rewelacja!!! Napawam się tym |
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Malowidło naścienne i ... eee... żaba wielofunkcyjna?
![]() Jestem niepełnosprytna Właśnie przez gapiostwo kupiłam sobie, oczywiście tajniacko, perfumy z konta M
|
#384 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Chłodnika Fariatka My dziś chyba z godzinę spędziliśmy na poczcie Najpierw staliśmy w kolejce, potem okazało się, że jedna paczka przekracza o 2 kg!! dopuszczalny ciężar jaki obsługuje PP, więc musieliśmy dokupić karton i tę paczkę odciążyć i zamiast 2 wysłać 3 (a i jeszcze wypełnialiśmy inne kwitki, bo na cięższe paczki są inne niż te zwykłe co wypełniliśmy ), no i potem znów staliśmy w kolejce także postanowione - never again, następnym razem tylko i wyłącznie kurier, a nie żadne PP
|
|
|
#386 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie ani chłodu ani energii ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale z Ciebie tajniak
|
||||
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A miałam iść spać. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-07 o 01:25 |
|
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dobranoc jednak, jutro sobie doczytam. Dzięki za linka. Cud, że weszłam, bo zawsze mnie te "skandale" intymne odstręczają, a tu taki kwiatek |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

Tak, najfajniej i najłatwiej to się leczy yorki
Pytam się, kto??? jeśli nie wet???? ma pomóc zwierzu?????? czy dlatego że to nie kot, pies czy inna świnka, ma umierać???????????. Jutro miałam jechać do "mojego" weta ewent do takiego z zoo, ale mały nie dał rady, dlaczego takie rzeczy zdarzają się zawsze w weekendy 

Szczęść Boże! 
sobota i niedziela powyżej 30st. stojące powietrze, a dziś tadam 19st. ulewy i wiatry
P. gdzieś słyszał że w połowie tyg. mam być tych stopni 13 
wspominam go jako nieprzesłodzony umilacz

A rzeczy niektóre niczym nówki. No i mam przeciąg w szafie, kocham to!!!!
a dzisiaj ide po miecho i rybe i co widze? makaroniki!
Ostatnie pudelko, no to wziełam