|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. cz. 40.
legenda glosi, ze byla specjalna kolumna pielgrzymkowa skrecajaca na Jarocin
najstarsi hipisi pamietajo, ale ja niestety srednio ich sluchalam wtedy, nie pamietam wiecej szczegolow, chyba z Warszawy szla
|
|
|
|
#4892 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Prosto z JG A nie, wtedy mieszkałam na wsi Ale nie, dobrze. Od wiejskiego proboszcza, ale wytyczne szly prosto z Jasnej Góry ![]() A propos, byłam na mojej wsi ostatnio. I znalazłam lumpa zycia D; wygląda jak szopa, w środku może ze dwie osoby przeglądają, wiec myślałam ze to będzie jakies guano Ale cos mnie tknęło, wchodzę, a tam same czyste, niezniszczone, markowe i sieciowkowe ubrania posortowane rodzajami i kolorami (taka tęcza). Kupiłam tylko dwie bluzki bo nie miałam hajsu Wrócę tam za tydzień <3
|
|
|
|
|
#4893 |
|
Konto usunięte
|
jak ja pragne dobrego lumpa
|
|
|
|
#4894 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4895 |
|
O RLY?
|
|
|
#4896 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4897 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
No... Generalnie plotkarstwo to bardziej zalezy od tego z jakiego kto srodowiska sie wywodzi a nie od plci.
|
#4898 |
|
Konto usunięte
|
Plus jaki ma charakter. Jak wszystko inne.
Lustro Gate: Zadzwoniłam i magia, nagle dostęp do komputera i internetu jest, nagle opis zmieniony, ojej, da się. Się zdziwi jak napisze do niej ta druga dziewczyna, której zdjęcia wzięła. |
|
|
|
#4899 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4900 |
|
Konto usunięte
|
boshe, od maja wisi mi w systemie, ze zwrot za podatek zrealizowano, a dalej szmalu nie mam na koncie....będę walczyć o odsetki
Edytowane przez 201604190934 Czas edycji: 2015-07-06 o 14:20 |
|
|
|
#4901 |
|
lokalna gwiazda
|
Mnie tam "nowiny" z życia innych ludzi nudzą śmiertelnie, tak samo jak wszelkie reality show, czy inne takie tam.
Po prostu trzeba lubić żyć życiem innych. Ale leje! Krople - giganty. |
|
|
|
#4902 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4903 |
|
O RLY?
|
i dobrze. pewnie myslala, ze odpuscisz.
|
|
#4904 |
|
Konto usunięte
|
Weź xD Zmieniła na jednej olx, na trzech allegro, ale druga z olx i dwie z allegro pozostały nietknięte
I formułka z all mnie zabiła "Dodano 2015-07-06 14:11 \"Zdjęcie lustra w łazience pochodzi z bloga www.loftmeup.blogspot.com i nie jest moją własnością. Właścicielka bloga oraz zdjęcia, Judith z LoftMeUp, za jej zgodą użyczyłam zdjęcia do aukcji." AHA. ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Mój komputer dostał wiatrak podłogowy, bo mu za ciepło było, a ja chłodzę się takim PRLem http://spplthumb.blob.core.windows.n...m-84964552.jpg tylko żółtym. Jest cudownie, ale jak mi zaraz zatoki nie padną to się zdziwię. |
|
|
|
#4905 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
|
|
|
#4906 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ufff, dobrze, że za dzieciaka ominęły mnie te oazowe nauki o poczęciu ;D |
|
|
|
|
#4907 |
|
Konto usunięte
|
zaraz was nadrobię
powiem wam że pierwszy raz w życiu poznalam w pracy laske którą szczerze polubiłam ale nie tak że jest miła, tylko poczułam że to naprawdę może być moja dobra koleżanka xD ogólnie zawsze zionęłam mega niechęcią do ludzi z pracy i w ogóle wykluczone było żeby się wymieniac numerami czy fejsami, ja potrafiłam 3 miesiące przepracować i nie dodać się na fejsie czy numeru nie wziąć, co dopiero prywatna rozmowa z nią nie mam codizennie kontaktu ale od razu się dodałysmy wymieniłyśmy numerami i w ogóle jestem w mega szoku, bo to jest do mnie niepodobne, ja nie lubię raczej ludzi, tym bardziej ojej ojej z pracy. ale ona jest taka fajna. ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- w grocie zła są moje zdjęcia z dzisiejszego lumpa to nie jest smieszne, tonę w ubraniach. ale 25 zł/kg za takie ładne szmatki niedługo odwiedzicie mnie w zakładzie zamkniętym jak będe się leczyć od zakupoholizmu ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;51992188]Tyż. Ja pójdę do lumpa i wygrzebie jedynie coś co nadaje się do podłogi lub na niemieckie disco party, a drabina w tym samym miejscu by znalazła kreację na galę oskarową[/QUOTE] xDDD jezu ale to jest jak sport ekstremalny, ja naprawdę czuję podniecenie i czasami mówię sobie że nie wyjde dopóki sobie nie udowodnię że znajdę coś zaje...fajnego. i kopię i ryję znajduję mierzę i w ogóle ojej. moja mama się szybko zniechęca i poprzerzuca dwie szmatki ją ręce bolą, ja potrafię się dossać i przeryć kopę ubrań wyciągając zawiniętą bluzeczkę które okazuje się perełką ;_; ja juz nie mam gdzie trzymac ubran ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- apropo mądrości o robieniu dzieci, myslalam ze niektorzy ludzie zachodzą w ciążę bez seksu bo to było absurdalne ze np moja grzeczna i ułożona ciocia mogła zajść w ciążę robiąc takie brzydkie rzeczy xD |
|
|
|
#4908 |
|
Konto usunięte
|
Ja oddalam 4 worki na śmieci ubran potrzebujacym i teraz to czuje XD
|
|
|
|
#4909 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
|
|
#4910 |
|
Konto usunięte
|
ja mam w pracy wampira energetycznego.
|
|
|
|
#4911 |
|
Konto usunięte
|
ja oddałam 1 worek osobie z rodziny, ładnych ubrań, które np mi sięnie sprzedały, worek wystawiłam na spredaż, dwa worki wyrzuciłam :P
|
|
|
|
#4912 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Ja w poprzedbirj pracy mialam same dziewczyny, teraz siedze w pokoju glownie z facetami. I tak, i tak bylo dobrze tylko inaczej. Z dziewczynami gadam inaczej niz z chlopakami.
|
#4913 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
xD ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- ja to nie wiem z kim wolę, po namyśle jednak z kobietami, często łapałam się na tym że robiłam piękne oczy i czekałam az jakiś facet odwali niefajną robotę za mnie |
|
|
|
|
#4914 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4915 |
|
Konto usunięte
|
chcialam zrobic zdjecia ulubionych rzeczy z lumpa ale zrobilam zdjecia 10 ciuchom i mnie rece rozboalł xD
|
|
|
|
#4916 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chociaż u mnie się nie sprawdziło i musiałam przejść do asertywnego "Nie mam ochoty o tym rozmawiać", które też nie zadziałało i skończyło się na "Jeśli nadal będziesz mi opowiadała o tym, o czym nie chcę słuchać to będę musiała powiedzieć szefowej, że utrudniasz mi pracę". |
|
|
|
|
#4917 |
|
Konto usunięte
|
jednej laski się z kolei ode mnie boję, bo jest taka nieprzyjemna
młodsza ode mnie sporo xD a ja trzęsę portami kumacie ;lol: |
|
|
|
#4918 |
|
Konto usunięte
|
Mam w pokoju 31 stopni. TSYDZIEŚCI JEDN. DA FUK.
|
|
|
|
#4919 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() gotowa do słuchania? kawusię masz? ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- ha!!! sprawiedliwość Cię dopadła! żadna mnie nie pocieszyła jak w domu miałam 35 przez cały tydzień, zadna!!! teraz klątwa poszła po wizażu
|
|
|
|
|
#4920 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Koleżanka będzie grała w paradokumencie pielęgniarki. Nie wiem czy najpierw zejdę z gorąca czy z beki xD |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

najstarsi hipisi pamietajo, ale ja niestety srednio ich sluchalam wtedy, nie pamietam wiecej szczegolow, chyba z Warszawy szla

Wrócę tam za tydzień <3