|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Prezent dla narzeczonej, prosze o porade.
Cześć wszystkim!
Po 5latach związku nadszedł czas, aby się zaręczyć ![]() Chciałbym zrobić mega niespodziankę dziewczynie, więc wymyśliłem coś takiego: Pójdę z nią na kolację i dam jej niepostrzeżenie coś na sen, aby w drodze do domu zasnęła, potem zabralbym ją do hotelu i tam położył na łózku wyścielonym płatkami róż i jak się obudzi to będzie miała niezłą niespodziankę ![]() I tu pytanie do Was, czy jest możliwe aby tak mocno zasnęła?Czy to jest zdrowe? Co o tym myślicie? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 | |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Prezent dla narzeczonej, prosze o porade.
Cytat:
Pomysł koszmarny. Nie wiesz, jak dziewczyna zareaguje na leki, nie wiesz, czy nie jest uczulona na jakąś substancję, nie wiesz, czy po lekach nasennych nie będzie siedziała otępiała. Ogólnie mam nadzieję, że sobie jaja robisz. Skoro chcesz niespodziankę, to wpakuj ją do samochodu, zawiąż oczy i zawieź do hotelu ale nie rób akcji z lekami, jak jakiś psychol. Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2015-07-06 o 18:09 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
zuy mod
|
Prosze, nie rób tego. Bo zamiast romantycznych zaręczyn możecie skończyć w szpitalu.
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Koszmar. Pomysł rodem z kryminału "seryjny gwałciciel/zabójca próbuje uprowadzić kolejną ofiarę".
Absolutnie tego nie rób. No chyba, że chcesz sobie załatwić rozstanie na 100% i zakaz zbliżania od prokuratora.
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
O kurczę, nie wiedziałem, że aż takie oburzenie będzie
w takim razie posłucham Was i zawiąże oczy i dam słuchawki na uszy
|
|
|
|
|
#6 | |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
Mam inną propozycję. Wiązanie oczu też jest mało komfortowe ale mniej ekstremalne, niż tabsy nasenne. Czemu nie możesz po prostu powiedzieć dziewczynie, żeby się spakowała, bo wyjeżdżacie? Nie mów gdzie, nie mów po co. To tez będzie niespodzianka. A oburzenie wniknęło z tego, że miałeś dosyć psychopatyczny pomysł z uśpieniem kobiety, który mógł się mocno odbić na jej zdrowiu. A nawet na zaufaniu do Ciebie, bo ja miałabym później opory, gdyby mi mąż tabsy nasenne dorzucił do czegoś. Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2015-07-06 o 23:27 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
zuy mod
|
Albo zorganizuj jej grę miejską, ktora ją doprowadzi do tego hotelu (jesli on jest w waszym miescie). Bedzie znajdowala wskazowki z zagadkami (zwiazanymi np z Waszym zwiazkiem, datami czy miejscem pierwszej randki gdzie bedzie kolejna wskazowka) ktore ja doprowadza na miejsce, do Ciebie.
|
|
|
#8 | |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może po prostu zaproś ją do jakieś ekskluzywnej restauracji, lub zaproś ją tam gdzie by się nie spodziewała, albo zaproponuj jej ,że zawiążesz jej oczy opaską i coś jej pokażesz po czym zawieź ją w jakieś romantyczne miejsce ![]() Albo jak będzie spałą rozsyp wszędzie płatki róż, wręcz jej róże i pyszne śniadanko, a potem wybierzcie sie gdzieś razem, możesz też przygotować jej kąpiel, a wtedy zrobić jej taka niespodziankę ( z tymi płatkami na ziemi rozsypać i w wannie) rozstawić świece zapachowe itp.
Edytowane przez blackcherryx94 Czas edycji: 2015-07-07 o 00:16 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie za propozycje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

w takim razie posłucham Was i zawiąże oczy i dam słuchawki na uszy