![]() |
#241 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVIII
Cytat:
Co do prezentu niespodzianki o wartości 129 zł - to jest to Woda perfumowana Green lub Przeciwzmarszczkowy balsam regenerujący Riche Creme. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zadomowienie
|
Widzę kryzys nadszedł na yr....nikt nic nie zamawia??
![]() Ja się wciąż zastanawiam, jak był szał zamawiania, łatwo było się skusić i popłynąć z Wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Rozeznanie
|
To ja się przyznam do zamówienia.
Zestaw 3 żeli + torba Peeling do stóp Krem do rąk Balsam PN brzoskwiniowy Krem nawilżająco-łagodzący Sensitive Vegetal Do tego prezenty: Roll-on elixir 7.9 Woda kwiat wiśni Zestaw Naturelle Osmanthus Użyłam kodu 48H
"Frankly, my dear, I don't give a damn." Edytowane przez Junebug Czas edycji: 2015-07-06 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Konto usunięte
|
Chyba każda ma przesyt, a nawet na pewno
![]() Anekaniu pytałaś o lżejszą wersję RA- w niej są bardziej wyczuwalne cytrusy, bergamotka, mandarynka i różowy pieprz. Klasyczne RA wpadają w kategorię gourmand, oczywiście kompozycja jest na bazie kilku gatunków róż, jednak nie sposób nie zauważyć wpływu cynamonu, tonki czy innych przypraw. Całość pachnie dla mnie jak deser, np. ciasto z różą, malinami i granatem, panna cotta z syropem różanym. Ostatnio miałam odrobinkę RA na rękawie koszuli i współpracownicy myśleli, że w torebce mam różane pączki albo inne ciasteczka, taka sama reakcja jak w przypadku Gruszki w karmelu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Przyczajenie
|
Ja z kosmetykami Yves Rocher spotkałam się pierwszy raz we Francji w czasach, kiedy u nas jeszcze nie było sprzedaży bezpośredniej. Mieli również sklepy, gdzie można było coś wypróbować. Jestem im wierna od wielu lat, choć zahaczam też o inne firmy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
Ja myślę nad zamówieniem z wysylkowej tam gdzie jest ten nowy żel pod prysznic bo w e-sklepie brak nowości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i ze system jest nieuszczelniony ![]() ![]() Śmiem sądzić żę jednak jest uszczelniony wręcz uzbrojony... Można porównać do reakcji wizażanek i efektu lawiny zamowien z wyprzedaży sprzed roku czy gwiazdki, to o czyms świadczy jednak że nowy kod i upy nie urywa ![]() ![]() Cytat:
![]()
"Biorąc pod uwagę ile kosmetyków YR przewinęło się przez moje ręce, to powinnam już biegle mówić po francusku."Junebug Edytowane przez Rapsodia Czas edycji: 2015-07-06 o 20:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
Myślisz? Mi się green podoba, a i tż go akceptuje :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
Hej, jakie są wasze wrażenie dotyczące lakierów do paznokci. Wkurzyłam bo nakupowałam sobie tego badziewia i teraz krew mnie zalewa przy malowaniu. O ile pierwsze 3-4 użycia były w porządku to teraz po niespełna miesiącu lakier przestał nadawać się do czegokolwiek. Zrobił się gęsty, ciągną się nitki i zostawia smugi, nakłada się grubą warstwą i schnie wieki. Nawet te najtańsze lakiery golden rose za 3 zeta są lepsze. Szkoda bo kolorki są przyjemne .... Ostrzegam, że nadają się do max 3 zastosowań
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Pani Pech
|
Wątpie, że dadzą green. Na 99% bedzie riche krem. Wszędzie go wciskają ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
Kolejny kod w e-sklepie 'SALE07' to "romantyczny naszyjnik z sercem" do każdego zamówienia. Oferta ważna 13 lipca br. Z promocji można skorzystać tylko raz.
#252 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję. Próbowałam klikać na link, ale problem w tym, że nie przekierowuje mnie na stronę YR i nie mogę zrealizować zakupów. Używałam dwóch przeglądarek. No nic, spróbuję dalej, albo użyję innego kodu. Słonecznego dnia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie wiem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#254 |
Makeup challenge winner
|
Dziewczyny wpadam do Was na chwilę
![]() WSZYSTKIE CIENIE W PYŁKU SĄ WYCOFYWANE W sklepach stacjonarnych już nie ma, w nowym katalogu nie będzie, można jeszcze ustrzelić w sklepie on-line.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-07-07 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Przyczajenie
|
Wielka wyprzedaż. Ja bym tego WIELKĄ wyprzedażą nie nazwała. Dosłownie parę kosmetyków na krzyż przecenionych na -49% (-50 to chyba nawet w ogóle nie ma). W tamtym roku w lipcu to była prawdziwa WIELKA wyprzedaż, bo co najmniej połowa asortymentu była przeceniona na -49% czy -50% i wiele innych kosmetyków na -40% chociażby. Trochę przesadzili chyba z tą WIELKĄ wyprzedażą
![]() A takie przeceny jak -5% czy -8% to mogliby sobie odpuścić ![]() Prezenty jak dla mnie super w tym miesiącu i jedno zamówionko już poszło. Jak będzie jeszcze jakiś fajny kod to chyba się skuszę na coś jeszcze. Może jest szansa, że dojdą jeszcze jakieś przeceny, bo w końcu oferta jest ważna dość długo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Pani Pech
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Miałam nie zamawiać, ale dla pyłków zrobiłam zamówienie ;-) Starą wersję lakierów lubię, więc jeden na zapas ![]() Kryształowy pyłek mam chyba z 2-3 lata, ale one się chyba nie psują, bo wszystko jest jak było ![]() ![]() Kod Nazwa produktu Ilość Cena 67547 Pyłek - cień do powiek / Popielaty 1 37.90 zł 67631 Pyłek - cień do powiek / Złoty 1 37.90 zł 66533 Lakier do paznokci nabłyszczający / Malina 1 16.90 zł 15227 Żel pod prysznic i do kąpieli Jabłko z anyżem 1 16.90 zł G29348 Woda perfumowana Comme une Evidence 1 PREZENT WB01 Prezent niespodzianka 1 PREZENT F26964 Woda toaletowa Un Matin au Jardin Bez 1 PREZENT Łączna cena produktów: 109.60 zł Koszt dostawy: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "48H" / - % Razem do zapłaty: 109.60 zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wole te cienie w kremie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Pani Pech
|
Ma ktoś może miedziany pyłek na zbyciu ? Albo możliwość zrobienia odsypki ? Bo nie jest dostępny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Makeup challenge winner
|
Jakby co wszystkie odpowiedniki znajdziecie w Makeup Revolution, oprócz popielatego właśnie. W wolnej chwili zrobię swatche, bo mam dużo różnych pyłków.
![]() |
#260 | |
Pani Pech
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Przyczajenie
|
Ja jestem mega zadowolona z tego nowego lakieru z efektem żelu. Żaden inny lakier nie wytrzymuje mi na spokojnie tydzień czasu, maluje się nim też super. Nie wiem może to też zależy od koloru, ja zamówiłam perłowy róż.
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Konto usunięte
|
Byłam dziś w stacjonarce. Żelu blue vegetal niestety też nie mają. Pozostaje wysyłkowa.
Próbowałam zrealizować podany tutaj kod z mailingu na żel i kosmetyczkę. - Nie da się. Okazało się, ze kod jest przypisany do konkretnej karty i trzeba podać cały ciąg cyfr, a nie tylko końcówkę- a jak nam ktoś poda nawet cały ten rząd cyfr, to sam później nie będzie mógł zrealizować mailingu. Stąd moja prośba- pytanie- zależy mi na kosmetyczce w motylki. - Jeśli którejś z Was nie zależy, byłabym wdzięczna za odstąpienie ulotki lub odsprzedanie kosmetyczki. Mogę wymienić także na raz użytą pomadkę w kredce (sorbetowy róż), lub nowiutkie mleczko do ciała Comme une Evidence. Nie będę zakładać osobnego wątku dla jednej rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Konto usunięte
|
[1=c794f3216fa96d344d93a9c 8b507d0f47f8f8180_61da25c 290477;52005152]Próbowałam zrealizować podany tutaj kod z mailingu na żel i kosmetyczkę. - Nie da się. Okazało się, ze kod jest przypisany do konkretnej karty i trzeba podać cały ciąg cyfr, a nie tylko końcówkę- a jak nam ktoś poda nawet cały ten rząd cyfr, to sam później nie będzie mógł zrealizować mailingu.
[/QUOTE] Chodzi o kod 507390? Kod z emaila? W tamatym miesiacu podałam sam kod i problemu nie było. |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
[1=c794f3216fa96d344d93a9c 8b507d0f47f8f8180_61da25c 290477;52005152]Byłam dziś w stacjonarce. Żelu blue vegetal niestety też nie mają. Pozostaje wysyłkowa.
Próbowałam zrealizować podany tutaj kod z mailingu na żel i kosmetyczkę. - Nie da się. Okazało się, ze kod jest przypisany do konkretnej karty i trzeba podać cały ciąg cyfr, a nie tylko końcówkę- a jak nam ktoś poda nawet cały ten rząd cyfr, to sam później nie będzie mógł zrealizować mailingu. Stąd moja prośba- pytanie- zależy mi na kosmetyczce w motylki. - Jeśli którejś z Was nie zależy, byłabym wdzięczna za odstąpienie ulotki lub odsprzedanie kosmetyczki. Mogę wymienić także na raz użytą pomadkę w kredce (sorbetowy róż), lub nowiutkie mleczko do ciała Comme une Evidence. Nie będę zakładać osobnego wątku dla jednej rzeczy ![]() Serio?? ![]() Ja nawet jak nie dostałam akurat raz tego maila to z kodu skorzystałam - ba, nawet nie musiałam żadnego kodu podawać, tylko powiedziałam, że chodzi o ulotkę emailową. Raz chyba mnie poproszono o przeczytanie tylko tej końcówki, poza tym nikt nigdy o nic nie pytał i to w różnych miastach. ![]() Zresztą bez sensu - przecież jak masz kartę to ta poczatkowa seria cyfr to numer twojej karty, więc o co kaman? Te cyfry sa na Twojej karcie. Raczej nie możesz przeczytać cyfr z mojej uoltki, bo musiałabyś mieć moją kartę, co nie? Edytowane przez Moviolka Czas edycji: 2015-07-07 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ten kod jest trochę inny dla danego numeru karty. Musi się zgadzać początek z końcówką. Pani mi pokazała na przykładzie swojego maila- tam miała faktycznie inną cyfrę w końcówce. P.S. Jaki jest kod tego kremu w wysyłkowej z letnim żelem? Jak wpisuję ten ze strony, to wychodzi info, że taki produkt nie istnieje. http://www.yves-rocher.pl/krem_rewit...eczenia_na_noc Edytowane przez c794f3216fa96d344d93a9c8b507d0f47f8f8180_61da25c290477 Czas edycji: 2015-07-07 o 16:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny który z tych kremików pod oczy z prezentów polecacie? Anti age global?
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
[1=c794f3216fa96d344d93a9c 8b507d0f47f8f8180_61da25c 290477;52005512]Tak, o to chodzi.
Ten kod jest trochę inny dla danego numeru karty. Musi się zgadzać początek z końcówką. Pani mi pokazała na przykładzie swojego maila- tam miała faktycznie inną cyfrę w końcówce.[/QUOTE] Ten kod z pierwszej strony podałam ja z mojego maila. nikt chyba jeszcze nie mówił, że dostał inny albo, że miał problem przy zakupach??? |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Konto usunięte
|
[1=c794f3216fa96d344d93a9c 8b507d0f47f8f8180_61da25c 290477;52005512]Tak, o to chodzi.
Ten kod jest trochę inny dla danego numeru karty. Musi się zgadzać początek z końcówką. Pani mi pokazała na przykładzie swojego maila- tam miała faktycznie inną cyfrę w końcówce. P.S. Jaki jest kod tego kremu w wysyłkowej z letnim żelem? Jak wpisuję ten ze strony, to wychodzi info, że taki produkt nie istnieje. http://www.yves-rocher.pl/krem_rewit...eczenia_na_noc[/QUOTE] Dzięki ![]() Co do wysyłkowej - może trzeba podać nr znacznika a nie kod produktu? |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Konto usunięte
|
nr znacznika też nie działa- chodzi o pole wyboru prezentu
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
Ale mi szkoda tego pyłku. Mam w domu 2 odcienie...
http://kosmetyczno-mamusiowy.blogspot.com 08.08.2016 Avon nowości z katalogu 11/2016 Szminka Moc Blasku, Avon Sport Centre Action, Szampon i odżywka 2w1 Avon Man 07.08.2016 Wakacyjny konkurs z Zadbaną Mamą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.