Żony i Panny Młode 2015 część 47- nasz sezon! - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-07, 10:22   #241
Kiciakowa
Zakorzenienie

Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 47- nasz sezon!

moja koleżanka z roku dodała na fejsa, że urodziła dziecko....
a w ogóle nie było widać, że jest w ciąży
Stary 2015-07-07, 10:29   #242
winnie25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
moja koleżanka z roku dodała na fejsa, że urodziła dziecko....
a w ogóle nie było widać, że jest w ciąży
Zawsze mnie to zastanawia jak się udaje ukryć taki ciążowy brzuch:P
Stary 2015-07-07, 10:32   #243
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez winnie25 Pokaż wiadomość
Zawsze mnie to zastanawia jak się udaje ukryć taki ciążowy brzuch:P
Gdy dziewczyna jest szczupła i drobnej budowy to bez problemu Pamiętam kuzynkę koleżanki, która w 9 miesiącu wyglądała, jakby była w 3
Stary 2015-07-07, 10:44   #244
sQuaara
Zakorzenienie

jak chuda i drobnej to ukryc? ale gdzie?
ja mysle ze taka dziewczyna budowy mojej to łatwo bo dziecko na dlugosc ma gdzie sie pomiescic a w drobnej dziewczynie to gdzie?

a moze to z tych pt "nie wiedziałąm ze jestem w ciazy"
Stary 2015-07-07, 10:45   #245
Platanoides
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
ja mysle ze taka dziewczyna budowy mojej to łatwo bo dziecko na dlugosc ma gdzie sie pomiescic a w drobnej dziewczynie to gdzie?

"ciąża z zaskoczenia"
Platanoides jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 10:48   #246
winnie25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Gdy dziewczyna jest szczupła i drobnej budowy to bez problemu Pamiętam kuzynkę koleżanki, która w 9 miesiącu wyglądała, jakby była w 3
No to chyba, że ktoś jest wyjątkowo drobnej budowy a najciekawsze są historie o kobietach, które przez 9 miesięcy nie zorientowały się, że są w ciąży :Co Jest: czytałam ostatnio artykuł i byłam w szoku
Stary 2015-07-07, 10:48   #247
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:

Też tak myślałam. Do momentu aż widziałam zdjęcia koleżanki po której nie było widać w ogóle ciąży a jest niska i dosłownie chudzielec z niej.
Jej mama podobno miała tak samo z nią kilka dni przed porodem jak ubrała luzniejsza bluzkę to nikt się nie zorientował że ona w ciąży a co dopiero że zaraz będzie rodzic.
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 10:50   #248
viva91
na przekór do celu

Cytat:

Drobna dziewczyna to często (nie zawsze, żebyście później nie łapały mnie za słówka) drobne dziecko Jak powiedziałam koleżance, że po jej kuzynce ciąży prawie nie było widać to podała mi wagę i wymiary małego, nie pamiętam ich teraz ale maluszek był malutki, ponoć lekarz mówił, że to jedno z najmniejszych dzieci jakim pomagał przyjść na świat

Za to moja kuzynka, która jest niska (155 cm) i nieco tęga miała brzuszysko że olaboga! Jakbym nie wiedziała, że spodziewa się jednej dziewczynki to obstawiałabym bliźniaki
Stary 2015-07-07, 10:53   #249
duchaa123
Wtajemniczenie

Relacja
Sobota pobudka o 7 rano szybki prysznic śniadanko i przyjechała druhenka zostawiła rzeczy i śmigiem do fryzjera fryzurka wyszła super taka jaką chciałam byłam bardzo zadowolona foto w załączniku . Potem na fotel siadła druhenka klasyczne loczki wygladała bosko . Po wszystkim udaliśmy się do kosmetyczki poszłam w fiolety i róże druhna w brązy i złoto wyglądałyśmy jak gwiazdy . Zajechaliśmy do domu była już 14 przebrałyśmy się w sukienki wyjściowe lekkie poprawki i pełen luz wypiłyśmy sobie na spokojnie herbatkę . o 16 przyjechał mój tż z drużbą czekaliśmy na nich na schodach z butonierkami gdy wysiadł z samochodu było wow wyglądał bosko jak milion dolców powinien chodzić w garniaczku częściej . Weszliśmy do domu i zaczęłam wciskać się w suknię poszło sprawnie , gdy wszedł tż widziałam w jego oczach łzy a ja miałam ścisk w żołądku wspaniałe uczucie . Potem udaliśmy do do salonu i poprosiliśmy rodziców i chrzestnych i błogosławieństwo łzy płynęły bardzo wzruszający moment. Zaraz wyszliśmy na dwór obrzuciliśmy gości cuksami i sio do kościoła . Na miejscu czekali koledzy tż ze szkoły był bardzo ucieszony , jeszcze chwilę poczekaliśmy i zaczęło się . Zabrzmiała pieśń i wolnym krokiem zaczęliśmy iść do ołtarza wszyscy się patrzyli , uśmiechali super uczucie . Cała msza poszła sprawnie kazanie było piękne skierowane całkowicie do nas o miłości rodzinie bardzo wzruszające . Przysięga też była na spokojnie mówiliśmy powoli patrzyliśmy się sobie głęboko w oczy tylko jak byśmy byli sami . Na koniec marsz weselny przełożenie butonierki na inną stronę tuby strzelające foto . Goście pojechali na salę a my przez ten czas zrobiliśmy sobie zdj portretowe dla rodziców i chrzestnych i zdj pocztówkowe . Zapakowaliśmy się w auto i na salę . Przed nią czekali wszyscy przywitanie chlebem solą i wodą w kieliszkach . Wszyscy pozajmowali miejsca rozgościli się i poszło pierwsze danie po nim chwile odpoczynku i 1 taniec tańczyliśmy zwykłego przytulańca bardzo romantycznie potem wesela ciąg dalszy , kolejne dania tańce dedykacje od gości z gór i oczepiny . Zabawy były mega śmiechu co niemiara potem wjechał tor był bardzo smaczny wszyscy chwalili . Z mężem bawiliśmy się do 5 jeszcze parę gości zostało ale my musieliśmy już jechać bo nasza mała pociecha włączyła syrenę . Cały dzień i noc zleciały nie wiadomo kiedy wszyscy sobie wszystko chwalili jedzenie dekoracje sali , muzykę , wszystko było pięknie tak jak sobie to wymarzliśmy . Małżeństwo to coś cudownego myśleliśmy że nic się nie zmieni a zmieniło się wiele wszystko smakuje lepiej . Te cudowne chwile zostaną z nami do końca życia niczego był nie zmieniła mam cudownego kochanego męża i synka nic więcej do szczęścia mi nie potrzeba . THE END klask i:

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 10:56   #250
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
Relacja
Sobota pobudka o 7 rano szybki prysznic śniadanko i przyjechała druhenka zostawiła rzeczy i śmigiem do fryzjera fryzurka wyszła super taka jaką chciałam byłam bardzo zadowolona foto w załączniku . Potem na fotel siadła druhenka klasyczne loczki wygladała bosko . Po wszystkim udaliśmy się do kosmetyczki poszłam w fiolety i róże druhna w brązy i złoto wyglądałyśmy jak gwiazdy . Zajechaliśmy do domu była już 14 przebrałyśmy się w sukienki wyjściowe lekkie poprawki i pełen luz wypiłyśmy sobie na spokojnie herbatkę . o 16 przyjechał mój tż z drużbą czekaliśmy na nich na schodach z butonierkami gdy wysiadł z samochodu było wow wyglądał bosko jak milion dolców powinien chodzić w garniaczku częściej . Weszliśmy do domu i zaczęłam wciskać się w suknię poszło sprawnie , gdy wszedł tż widziałam w jego oczach łzy a ja miałam ścisk w żołądku wspaniałe uczucie . Potem udaliśmy do do salonu i poprosiliśmy rodziców i chrzestnych i błogosławieństwo łzy płynęły bardzo wzruszający moment. Zaraz wyszliśmy na dwór obrzuciliśmy gości cuksami i sio do kościoła . Na miejscu czekali koledzy tż ze szkoły był bardzo ucieszony , jeszcze chwilę poczekaliśmy i zaczęło się . Zabrzmiała pieśń i wolnym krokiem zaczęliśmy iść do ołtarza wszyscy się patrzyli , uśmiechali super uczucie . Cała msza poszła sprawnie kazanie było piękne skierowane całkowicie do nas o miłości rodzinie bardzo wzruszające . Przysięga też była na spokojnie mówiliśmy powoli patrzyliśmy się sobie głęboko w oczy tylko jak byśmy byli sami . Na koniec marsz weselny przełożenie butonierki na inną stronę tuby strzelające foto . Goście pojechali na salę a my przez ten czas zrobiliśmy sobie zdj portretowe dla rodziców i chrzestnych i zdj pocztówkowe . Zapakowaliśmy się w auto i na salę . Przed nią czekali wszyscy przywitanie chlebem solą i wodą w kieliszkach . Wszyscy pozajmowali miejsca rozgościli się i poszło pierwsze danie po nim chwile odpoczynku i 1 taniec tańczyliśmy zwykłego przytulańca bardzo romantycznie potem wesela ciąg dalszy , kolejne dania tańce dedykacje od gości z gór i oczepiny . Zabawy były mega śmiechu co niemiara potem wjechał tor był bardzo smaczny wszyscy chwalili . Z mężem bawiliśmy się do 5 jeszcze parę gości zostało ale my musieliśmy już jechać bo nasza mała pociecha włączyła syrenę . Cały dzień i noc zleciały nie wiadomo kiedy wszyscy sobie wszystko chwalili jedzenie dekoracje sali , muzykę , wszystko było pięknie tak jak sobie to wymarzliśmy . Małżeństwo to coś cudownego myśleliśmy że nic się nie zmieni a zmieniło się wiele wszystko smakuje lepiej . Te cudowne chwile zostaną z nami do końca życia niczego był nie zmieniła mam cudownego kochanego męża i synka nic więcej do szczęścia mi nie potrzeba . THE END klask i:
Ekspresowa relacja Fajnie, że jesteś zadowolona
Nie ma żadnych załączników
Jakby było więcej przecinków lżej by się czytało
Stary 2015-07-07, 10:57   #251
duchaa123
Wtajemniczenie

:p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nan.jpg (61,5 KB, 101 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-07, 10:57   #252
duchaa123
Wtajemniczenie

jutro wyruszamy na plener

Stary 2015-07-07, 10:59   #253
Platanoides
Zakorzenienie

duchaa klask i: jeszcze raz wszystkiego dobrego!

a po co przekładaliście butonierkę na drugą stronę?
Stary 2015-07-07, 11:00   #254
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam urodziny 04.04 urodziłam się 4.07 rano
Może jeszcze 84?
Mialam w klasie dziewczynę z 04.04.84.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 11:00   #255
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
No ale muszę, trzeba doposażyć kocią wyprawkę, bo kotka jedzie dziś do moich rodziców i nie zobaczę jej przez ponad 2 tyg
Dasz rade. Jeszcze ja utucza pewnie ja bratu zostawilam rozpiske, poszlo dwa razy wiecej, bo "koty tak miauczaly z głodu" (yhyyym ) i koty taaaakie duze brzuszki maja
Cytat:
dziewuchy takie są... ja tez 15h
brat 6, ale to tylko dlatego przedłużali bo w tamtych czasach technologia nie powalala i nie mogl sie urodzić bo co chwila zanikało tetno i sie bali ze wlasnie jest owiniety pepowiną.. a sie okazało ze zaciskał w rączce...
Ja tam sie szybciutko urodzilam w domu :d

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 11:01   #256
duchaa123
Wtajemniczenie

najpierw tż miał po prawej stronie po mszy zatrzymaliśmy się na końcu i przełożyłam na lewą to oznaczało że nie jest już kawalerem ale mężem tak u nas się robi

Stary 2015-07-07, 11:05   #257
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Dasz rade. Jeszcze ja utucza pewnie ja bratu zostawilam rozpiske, poszlo dwa razy wiecej, bo "koty tak miauczaly z głodu" (yhyyym ) i koty taaaakie duze brzuszki maja
To to wiem, moja mama nie potrafi Frani odmówić, na dodatek na wsi jest więcej mięska, które godzinę wcześniej jeszcze kicało i trzeba je po porcjować itp, Frania uwielbia ten moment

Trochę się boję tego, że ta mała cwaniara im gdzieś zwieje (choć ma obrożę z adresem i telefonem), a najbardziej martwię się o okna na piętrze - jest w nich siatka, ale kto wie, czy Frania nie da sobie z nią rady, jakby spadła... to nawet nie chcę myśleć
Stary 2015-07-07, 11:05   #258
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
ona nie z takich, wprost przeciwnie
Stary 2015-07-07, 11:06   #259
Platanoides
Zakorzenienie

Cytat:
najpierw tż miał po prawej stronie po mszy zatrzymaliśmy się na końcu i przełożyłam na lewą to oznaczało że nie jest już kawalerem ale mężem tak u nas się robi
nie spotkałam się z tym wcześniej
Stary 2015-07-07, 11:07   #260
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Może jeszcze 84?
Mialam w klasie dziewczynę z 04.04.84.
nie, ja mam dopiero 23 lata
Stary 2015-07-07, 11:08   #261
viva91
na przekór do celu

Cytat:
ona nie z takich, wprost przeciwnie
A to na takich to też nie widać Jak na co dzień jest więcej ciałka, to wszystko się maskuje

Moja mama nie mogła wrócić do szczupłej figury po ciąży z moim bratem, długi czas miała spory brzuszek - to ją w kolejce w sklepie przepuszczali
Stary 2015-07-07, 11:12   #262
sQuaara
Zakorzenienie

jakby której TZ nie mia koszuli do slubu czy do pracy to wolczanka i lambert maja promke! 2 za 149
K. kupił do slubu 2 koszule za 149 a jezzcze wczoraj jedna kosztowała 249

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość

Ja tam sie szybciutko urodzilam w domu :d

o prosze ja moja juz meczyłam od samego poczatku...pozniej tylko gorzej

Cytat:
nigdy sie z czym stakim ne spotkałam

o 1 telefon odnosnie potwierdzen. ciociuni nie bedzie. bylo to wiadome wiec luz

kurde zaprosilam na panienski 10 lasek, niby najblizsze i w ogole to podobno od dzis do slubu nie ma terminu zeby kazdej pasowało moja swiadkowa to ogarnia
troche marnie to ogarnia wiec mnie to martwi... zaprosilam do grupy na FB te 10 lasek i sie z grupy wypisałam,,,z 2-3tygodnie temu..tydzien temu sie okazało ze swiadkowa nic tam nie dała..nawet o termin nie pyta... do dzis mi mowi "nie wiem kto kiedy, moze wieczorem Ci napisze" i bede musiala wybrac termin czyli "z kogo rezygnuje"
tylko no doprosic sie nie moge... ;/

Edytowane przez sQuaara
Czas edycji: 2015-07-07 o 11:44
sQuaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 12:32   #263
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Pati gratki, nowy członek rodziny Urodzony 07.07.2015? Fajna data
DZIĘKI Data świetna

Cytat:
Ja mam urodziny 04.04 urodziłam się 4.07 rano
super

Cytat:
Napisane przez Platanoides Pokaż wiadomość
"ciąża z zaskoczenia"

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 12:32   #264
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
kurde zaprosilam na panienski 10 lasek, niby najblizsze i w ogole to podobno od dzis do slubu nie ma terminu zeby kazdej pasowało moja swiadkowa to ogarnia
troche marnie to ogarnia wiec mnie to martwi... zaprosilam do grupy na FB te 10 lasek i sie z grupy wypisałam,,,z 2-3tygodnie temu..tydzien temu sie okazało ze swiadkowa nic tam nie dała..nawet o termin nie pyta... do dzis mi mowi "nie wiem kto kiedy, moze wieczorem Ci napisze" i bede musiala wybrac termin czyli "z kogo rezygnuje"
tylko no doprosic sie nie moge... ;/
Kiepsko z tym terminem.
Ja znów zrobiłam inaczej, z racji, że mnie nie ma to jest jeden termin kilka zaproszonych najblizsze kolezanki i 2 kuzynki (juz niestety nie tak bliskie) jeśli będzie im zależeć to znajdą czas
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 12:36   #265
201805091331
Konto usunięte

Cytat:
Oleandra bardzo do siebie pasujecie, wasze stroje weselne też

Pati gratki, nowy członek rodziny Urodzony 07.07.2015? Fajna data
mój młody 07.07.2011

bylam w kwiaciarni i raczej nie ma już szans na bukiet z groszku pachnacego na chwilę obecna jest ale za mies moze być z tym problem więc chyba zdecyduje się na kulę z goździków
201805091331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 12:37   #266
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ironia89 Pokaż wiadomość
mój młody 07.07.2011w
oooo to wszystkiego najlepszego dla synka

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 12:39   #267
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ironia89 Pokaż wiadomość
mój młody 07.07.2011

bylam w kwiaciarni i raczej nie ma już szans na bukiet z groszku pachnacego na chwilę obecna jest ale za mies moze być z tym problem więc chyba zdecyduje się na kulę z goździków
Kule z goździków są fajne.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-07, 12:42   #268
misiaa91
Zakorzenienie

Pati garulacje i dużo zdrówka dla małego i siostry.

Oleandra super!

Ależ dzisiaj mam śpiący dzień.
Stary 2015-07-07, 12:44   #269
201805091331
Konto usunięte

bylam w 3 kwiaciarniach i w jednej bukiet z goździków 120 zł więc chyba cena ok? Poszłam do 2 zapytać o cenę a pani do mnie że to w zależności od tego ile chce wydac więc mowie że wiadomo zależy mi na przystępnej cenie a pani do mnie że w takim razie od 160 w górę, obok była jeszcze jedną kwiaciarnia więc poszłam i tam pani powiedziała że cena 90 zł, zachwycona bylam aż tu nagle pani zaczęła mówić że taka kulą za ladnie nie wygląda i ona by trawy i jakiegoś innego zielska dodała więc u niej raczej nie zamówienie bp bphe się że ją będę miała swoją wizję a pani swoją.

co do małego brzucha to nie kwestia sylwetki tylko umiejscowienia dziecka, są dzieci które leżą blisko kręgosłupa i dlatego jest mały brzuch, koleżanka ma dwie córki każda ponad 4 kg ważyła a w 9 mies pod luźna bluza nie było widać że jest w ciąży. mój mlody miał 3.5 kg a brzuch miałam ogromny polozna widząc mnie uznała że sama nie urodze
201805091331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 12:52   #270
Vivienne
... choć nie Westwood

To już chyba tradycja, że jak Viv leci na wakacje to dostaje mandat trzeci rok z kolei akurat teraz.... głupia jestem.

Cytat:
korpolove choc troszke?
troszkę :P mam fajnych ludzi i mogę przyjśc do pracy choćby nago. Koniec plusów

Cytat:
:p
Bardzo ładne

Cytat:
To to wiem, moja mama nie potrafi Frani odmówić, na dodatek na wsi jest więcej mięska, które godzinę wcześniej jeszcze kicało i trzeba je po porcjować itp, Frania uwielbia ten moment

Trochę się boję tego, że ta mała cwaniara im gdzieś zwieje (choć ma obrożę z adresem i telefonem), a najbardziej martwię się o okna na piętrze - jest w nich siatka, ale kto wie, czy Frania nie da sobie z nią rady, jakby spadła... to nawet nie chcę myśleć
Też mam zawsze takie obawy, więc świetnie Cię rozumiem... ale jestem pewna, że rodzice dobrze się nia zajmą.

Cytat:
jakby której TZ nie mia koszuli do slubu czy do pracy to wolczanka i lambert maja promke! 2 za 149
K. kupił do slubu 2 koszule za 149 a jezzcze wczoraj jedna kosztowała 249
Ooo, dobrze wiedzieć

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości