![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30-latki walczą o młodość, czyli jak zachować świeżość ciała i umysłu.
Magnolia, a jaką polecasz domową mikrodermabrazję?
![]() |
#182 |
Irenosława Pierwsza
|
Używałam Loreal - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...rmabrazja.html - jak dla mnie najlepsza!!!!!!! Najlepsze ścieranie, maciupeńkie, ostre drobinki, twarz jest dosłownie wypolerowana, krem "po" doskonale odżywia!
Avon - jedna z lepszych, chociaż już nie tak spektakularna jak Loreal, dwie złączone tuby z grubszym i drobnym peelingiem, ładnie pachnie, można sobie wyciskać grubszy, lub drobniejszy lub mieszać! Oczywiście jako pierwszy schodzi u mnie ten drobny, bo w sumie po co ktoś wymyślił, gruboziarnisty peeling do twarzy ? ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...on-system.html Oriflame, Cellular to już nie jest mikrodermabrazja, a taki mocniejszy, drobniutki peeling - ogromna tuba 150 ml - lubię go! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...xfoliator.html
/Jestem pianą, która opływa i zapełnia bielą najdalsze krawędzie skał; jestem także dziewczyną, tutaj, w tym pokoju./ Fale - Virginia Woolf Edytowane przez magnolia79 Czas edycji: 2013-04-18 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się, że regularny sport, ruch na świeżym powietrzu oraz odpowiednie nawodnienie. To podstawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ja mam takie opakowanie korundu, że chyba do końca życia mi starczy ![]()
![]() |
![]() |
#185 | |
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#186 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() w temacie utrzymania młodości - ruch, przyjaciele, zdrowe odżywianie, spokojny dom (bo w pracy bywa różnie) i realizacja własnej drogi - życie w zgodzie ze swoimi potrzebami i wartościami. to pozwala zachować radość życia. poza tym oczywiście... niezatracenie kobiecości - dla mnie bardzo ważne. pomimo dwóch córek, męża, domu na głowie, fajne ale stresującej pracy i mnóstwa zajęć dodatkowych czuję ogromną potrzebę bycia babą ![]() Edytowane przez kokokox2 Czas edycji: 2013-05-13 o 12:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
Szanowni Państwo,
po przekroczeniu 30. roku życia nasz organizm działa już inaczej. Metabolizm jest wolniejszy. W efekcie osoby dotychczas szczupłe łatwiej zaczynają tyć. Musimy więc zwracać szczególną uwagę na to, co jemy. Na talerzu trzydziestolatka powinno znaleźć się jak najwięcej warzyw. Zawarty w nich błonnik i przeciwutleniacze spowalniają proces starzenia i zapobiegają chorobom układu krążenia. Ich minimalna dzienna porcja to pół kilograma. Należy się wystrzegać gazowanych napojów, słodyczy i z umiarem jeść owoce, które zawierają dużo cukru. Ćwiczenia w tym okresie są bardzo istotne, gdyż ciało zaczyna gromadzić coraz więcej tłuszczu, a mięśnie tracą jędrność. Choć codzienne obowiązki sprawiają, że nie mamy dla siebie dużo czasu, nie możemy rezygnować z regularnego uprawiania sportu. W tym wieku jesteśmy najbardziej świadomi swojego ciała, ale w wielu przypadkach posiadamy ograniczenia wynikające z wcześniejszych, zaniedbanych kontuzji. Często też jest to moment, kiedy uświadamiamy sobie, że musimy zacząć uprawiać jakąś formę sportu. Treningi siłowe, funkcjonalne i wydolnościowe powinny służyć regeneracji i uelastycznieniu ciała. Fabryka Formy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Przyczajenie
|
![]() Zdjęcie kierowcy. Kierownica po lewej stronie. Oświetlenie twarzy głównie słońcem od lewej. Efekty widać jak na ... twarzy. ![]()
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
BadBandzior i kokokox2 - świetne zdjęcia!
Dlatego ja już się nie opalam ![]() Ja co prawda nie mam jeszcze 30 lat (w lutym skończę 29), ale bardzo staram się dbać o swoją cerę. Niestety na razie nie znalazłam jeszcze odpowiedniego produktu, więc jestem na razie na etapie eksperymentowania z naturalnymi kosmetykami. Przez długi okres czasu stosowałam na twarz olej jojoba, ale po ponad roku używaniu muszę niestety stwierdzić, że niewystarczająco mnie nawilża. Teraz próbuję z masłami...... Ale zauważyłam jedną rzecz. Kiedy się uśmiecham, na moim prawym policzku robią się wokół ust ze 3 warstwy zmarszczkowych zakoli. Tylko na prawym. Zauważyłam również,że mam opadającą prawą powiękę. Nie jest to gołym okiem widoczne, ale jak pomaluję sobie oczy kredką, to na prawym oku zawsze po jakimś czasie robi mi się odcisk. Może to przez te moje kosmetyczne eksperymenty? Kiedy Wy zauważyłyście pierwsze oznaki upływu czasu? A może nadal ich nie widzicie? Możecie się podzielić swoim doświadczeniem w tym temacie?
![]() |
#191 |
Przyczajenie
|
Bardzo dobrze, że suplementujesz witaminę c i e. Nie zapomnij też o dostarczaniu tych witamin od zewnątrz, bezpośrednio na skórę! Ja korzystam z serum z witaminą C, stosuję tez regularnie mezoterapię. O metodach na piękną skórę po trzydziestce napisałam na moim blogu, zapraszam! http://berna-detta.com . Może zaciekawi Cię również post na temat przeciwzmarszczkowej pielęgnacji cery http://berna-detta.com/?p=26 . Zapraszam do lektury i oglądania zdjęć, czekam na pytania w komentarzach.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Przyczajenie
|
A po co walczyć o młodość? Młodość jest głupia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
yyyy i sądzisz że obie panie maja taki wygląd bez wysiłku ? ![]()
![]() |
![]() |
#194 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ales zaswiecila przykladem... pewnie ta 45 nic nie robi i dlatego wyglada lepiej niz taka 25. a jakbysmy mialy tyle kasy co J.Lopez to tez bysmy byly piekne ... starzej sie dalej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Konto usunięte
|
Trafiam tu i ja
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.