|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
No dobrze, idę spać
![]() Milgryf, za taką szeroką, jak Twoja A udo, kolano i łydka, to mnie w rozpacz wpędzą
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
kobiałki wozik stoi już u mnie, jest bajeczny
![]() ![]() jutro jadę do urzędu formalności dopełnić, do skarbówki podatek jeszcze muszę za niego zapłacić przerejestrować itdale jest bomba __ zagadałam na jednym stanikowym forum i specjalistki poradziły mi 65C , ewentualnie 60DD jeszcze bardziej ![]() choć takie cuda widzę tylko na necie i to ok 200zł trzeba dać, teraz to moje konto jest puste, choć muszę jeszcze jakieś ciepłe wdzianko nabyć bo się zimno zrobiło co do Naphery to mi chyba służy, mam takie błyszczące włosy, ale bez odżywki po każdym myciu nie da rady nawet grzebienia włożyć, teraz dokupiłam tą napherową i jeszcze ten wax by się przydał, ale pierzaste te włosy trochę też są, powiedzcie mi tylko czy jeśli znowu raz kiedyś umyję silikonami albo walnę jakąś piankę na włosy to cały efekt oczyszczania na nic?? Rzęsko nie irytuj się tak, ewentualnie pomijaj to co spamujemy o stanikach, jak już masz dość tego tematu ![]() ja tam Rzabce dużego buziaka daję ![]() ![]() navi jak tam dzisiejsza wyprawa?
jest dniem straconym!!! Edytowane przez oreganka Czas edycji: 2007-09-04 o 23:08 |
|
|
|
#903 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie ze wrocila, tylko ze dojechała ![]() do wawy wrocilam o 21 bylo suuuuuuuupeeeeer ![]() Cytat:
![]() Iwonko szkoda, ze nam sie nie udalo. ale moze innym razem ![]() jak mama
|
|||
|
|
|
#904 |
|
Rzabbocop
|
Dla mnie Ivonka jest śliczna i nigdy nie szukałam u niej podobieństwa do kogoś innego ale jeśli już to raczej Courtney
A kreskę na czole na zbliżeniu widać ale nie rzuca sie w oczy. Oreganko Dziewczyny wklejałam Wam linki do oferty M&S w rozmiarach poniżej 70 cm, ceny są całkiem przystępne, Warszawianki mogą sprawdzić czy w polskiej ofercie też są takie rozmiary. |
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
o rany o 23:40 dorwałam się do suszonych śliwek
weźcie mnie uduście znalazłam stronkę gdzie jest duży wybór rozmiarów ceny powalające no i nie wiem czy dałoby radę coś zamówić http://www.figleaves.com/uk/nsf/qwis...ectpagesize=12 ale przejrzeć można
|
|
#906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cos tak chlodem tutaj powialo, brrrrr - az mi sie zimno zrobilo. ![]() Cale szczecie ze u nas dzisiaj piekne 26 stopni i wiekszosc dnia zamierzam spedzic na ogrodzie to sie ogrzeje ![]() Na razie spijcie dobrze Oreganko ciesze sie razem z toba z nowego zakupu Weronisiu - fajnie ze masz juz to prawko ale jak ktoras z dziewczat nadmienila wlasny naped jest o wiele zdrowszy - a do wozenia wlasnej ![]() E jak tam dietka - ja niestety przez ostatnie pare dni nie cwiczylam bo wsadzlam palmy (sama takie wielkie dziury musialam wykopac, buuuuuuuuuu) i cos sobie nie tak ponaciagalam - boli jak cholera i boje sie zeby przez nieuwazne cwiczenia jeszcze nie pogorszyc - szczekam z niecierpliwoscia az mi przejdzie.Aniu jak patrze na skladniki szamponow to jak ten silikon ma sie nazywac ? Jak tam mala Ann - ile to juz jest bo jakos nie mam czasu zeby przeczytacte zalegle strony. Rzabbko dzieki - tak myslalam ze sprobuje 70 tki bo to wiadomo ze troche sie zawsze rozciagna - mam tylko nadzieje ze beda mieli odpowiednia glebokosc miseczki |
|
|
|
|
#907 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest w pracy za granicą.Mówię o zmarszczce pionowej na czole, którą mam nadzieję w ciągu najbliższego ok.roku zaatakować zastrzykiem nie to, że to moja obsesja czy cos, bo jak wiecie ja mam luzik raczej do siebie, ale chciałam Wam tylko pokazać, że mówię o czyms, co istnieje nie tylko w mojej wyobraźni ![]() Misiowaty matko jedyna, jak się poznaliśmy to był sportowiec intelektualista ale po pół roku nieforunnie albo i fortunnie tak skręcił nogę w kostce, że nie może biegać ani zbyt długo spacerować, bo go pobolewa i puchnie i się misiek robi na dodatek od ciagłego siedzenia i tłumaczenia, jak sam mówi z tyłka robi mu się naleśnik Cytat:
![]() Cytat:
fajosko!!!Czekamy na fotki wozika razem z Tobą ![]() Oreganko, a ile Ty masz pod i w biuście jesli mogę spytać, może być na priwa, bo ja właśnie za namową Rzabci szukam 65C albo 65D. choć Rzabcia powiedziała, że 60D albo 60DD tez być mogą. Chetnie bym, że tak powiem porównała proporcje ![]() Dziś byłam na zakupach między badaniami i lekarzami z mamą, bo mam chciała sobie kupić jakis szlafrok krótki do szpitala i piżamkę i mama poluje na zimowe odzienie wierzchnie, bo jej się futro znudziło, no i weszłam do dwóch sklepów z bielizną i jak zapytałam o 65C albo 65D to wzrok pań sprzedających oczywiście powędrował na mój biust ja mam push upa ale no bez przesady, nie robię sobie z B D of kors staników nie było szukam dalej... w celach poznawczych, który numerek pasuje do mnie jalepiej jak już znajdę to chyba poczuję się jakbym wygrała w Twoim Szczęśliwym Numerku ![]() Navi, no szkoda, okazje pewnie jeszcze będą, ale ze mną lepiej się umawiać chociaż dzień wczesniej Mama ok, dziękuję. Na razie ma brać leki, za tydzień badania i zobaczymy, czy i kiedy idzie do szpitala. Jestem ciekawa Twoich wrażeń pobytowych w Manufakturze i w ogóle w Łodzi. Cytat:
No kreska na razie nie rzuca się w oczy, ale wolę żeby nie była większa, bo wtedy trudniej będzie mi ją zazastrzykować Ja widziałam te linki, ale w Łodzi nie ma tego M&S Cytat:
![]() A jak Wy przeliczacie nasze wymiary na ichnie??? |
|||||
|
|
|
#908 |
|
Rzabbocop
|
Lide silikony to różne ~meticone
Ja jutro ide też szukać jakiegoś stanika dla mamy, na szczęście różnimy się tylko około 2 cm w biuście więc nie będzie trudno
|
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze kupiłam kapturka na ten, a nie na przyszły sezon ![]() No, ja to nadmieniłam oczywiście, a jakże bo szczególnie u panów widać taką zależność: brzuch=auto
|
|
|
|
|
#910 |
|
Rzabbocop
|
Ivuś pionowa powiadasz?
Musze się jutro przyjrzeć dokładniej ![]() a paniami w sklepie się nie przejmuj ![]() zawsze mozesz przecież dla siostry kupować, tylko obwód sprawdzac bo macie takie samie |
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#912 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
bo pozioma troche widac ale pionowa ![]() ) kolo oczu ?Cytat:
|
|||
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganka gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
super furkę masz!!!! Ja tez mam super błyszczące tylko pierzaste ![]() Ja sie dzisiaj wybieram do Krakowa oddam sie mojemu nowemu nalogowi mam nadzieję, ze nie zbankrutuję Maglisa i E co Wy na allegro kupijecie???? Szybko jak na spowiedzi mówić a i ponawiam pytanie: jak od czasu do czasu dadzą mi silikon na wlosy np. u fryzjera to starszna tragedia czy tylko maly dramat bo moze powinnam iść do fryzjera ze swoim szamponem ![]() a co do huraganów - okres huraganów kończy sie we wrześniu, my jedziemy w listopadzie nie powinno nic być
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#914 |
|
Zadomowienie
|
Pingwinku udanych zakupow i skoro juz jestes na chodzie ponawiam pytanie czy dynia jest OK na 10PZ ???
|
|
|
|
#915 |
|
sophisticated
|
cześć
![]() brr zimno i leje ![]() hot coffee stawiam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
zimno,ale słońce
![]() Rzęsko-mam nadzieję,że to hormony tak w Tobie szaleją i dzisiaj już jest lepiej Iwonko-no dobra,niby jest,ale chyba byłabym w stanie się zamienić na moje kurze łapki zrób sobie grzywkę ![]() Oreganko-ale Ci zazdraszczam,super! tylko ostrożnie kochana! Cytat:
wejdź na biochemię i wrzuć w wyszukiwarkę szampony bez silikonów-to wyskoczy Ci parę wątków Mała Ann czuje się chyba dobrze,bo wierci się,kopie i wypycha wszystkie części swojego ciała gdzie się da Dużej Ann z tego powodu jest troszkę ciężej,ale stara się nie narzekać za bardzo ![]() w piątek kończę 27t.c więc chyba w przyszłym zacznę 7m-c a w sobotę znowu wesele
|
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jak zwykle szalejecie z ilością postów, ale to dobrze, bo w przerwach w pracy sobie Was podczytuję i lepiej mi się na serduchu robi Żałuję tylko, że nie jestem w stanie na bieżąco uczestniczyć w Waszych dyskusjach, ale może z czasem zacznę się wyrabiać ![]() Tymczasem ściskam Was mocno i życzę miłego dnia, pomimo wstrętnej, pochmurnej pogody
|
#918 |
|
sophisticated
|
cześć Akane, widzę, że chyba na wakacje udało ci się śmignąć?
![]() śliczny avek Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2007-09-05 o 08:51 |
|
|
|
#919 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Ci dobra kobieto za gorącą kawę
U mnie też zimno. Muszę sobie kołdrę kupić bo mam jakąś lajtową i nic nie grzeje. A w mojej sódzielni mówią, że nikt nie zgłasza że zimno, więc w imieniu swojej rodziny zgłosiłam to pierwsza. brrr Lide ja chcę do ciebie |
|
|
|
#920 |
|
sophisticated
|
u mnie w domu jeszcze nie czuję, że jesień, no i wolę jak najkrótszy okres grzewczy, bo się od razu dziecku alergia włącza (chociaż pan doktór alergolog stwierdził, że to refluks nie alergia, bez badań oczywiście, po oczach poznał chyba
)ale jak nas trzaśnie to -20 Iwonki to nie będzie wyjścia ![]() czy ktoś dzisiaj coś zdaje, leczy się, czy cokolwiek innego robi co wymaga kciuków, bo nie pamiętam?
|
|
|
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
heeej
![]() leje i wieje, zadnego slonca to ja u nas nie widze ![]() Cytat:
dziekuje za smski!! wrazenia bardzo pozytywne, Manufaktura zrobila na mnie wielkie wrazenie, obstrykałam ją z kazdej strony a poza tym nawet Piotrkowskiej nie zaliczylam, bo sprawy gonily ![]() ale jechalo sie wyrabiscie ![]() ja teeeeez moze niedlugo bede jechac do Poznania ![]() Ann??
|
|
|
|
|
#922 | ||
|
Zadomowienie
|
A w ogrodzie pomozecie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł Słoneczka
Ja do Poznania chyba 11 pojadę
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko 65C to jest 30C
a 60DD to jest 28DD ![]() podpinam się pod pytanie Pingusia, czy do frycka z własnym szamponem i odżywką mam teraz chodzić?? zaraz wsiadam w moją brykę ![]() i jadę do urzędów, ten cholerny podatek mnie dobija jeszcze
|
|
#925 |
|
Rzabbocop
|
Cześc dziewczyny
![]() U mnie jeszcze ładnie ale noce już zimne. Dzisiaj koło 2.20 Helena przylazła do nas do łóżka cała skostniała, bo ona się strasznie rozkopuje w nocy. Kupiłam bestii wczoraj żelazko zabawkowe a ta juz sobie wymyśliła, ze ma działac na baterie pokazała tatusiowi gdzie ma baterie i którędy ma włozyć do żelazka, żeby światełko świeciło
|
|
|
|
#926 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
dziecko XXIw. ![]() widzę że jakiś zlot w P-niu się szykuje? navi Ann jest z Poznania Lide ale to ze względu na suszę tylko konewką?
|
|
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie zimno okropnie - 10 stopni
, i leje .A ponadto drogowcy rozkopali wszystkie drogi i nie powiem co mnie bierze w drodze do pracy Ja z szefem pojade i to na jeden dzień tylko, to chyba raczej zlotu nie będzie, no chyba że ja swojego wezme a Navi swojego
|
#928 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, prawie ![]() po 2 juz wysylam!! priorytetem!!!! a czemu wezem nie mozna ![]() po 3 siebie nie ![]() yyy ale by bylo fajnie, gdybym ja tez wtedy jechala ![]() Cytat:
![]() ja ostatnio jak bylam umowiona do fryzjerki, to tez myslalam czy jechac z moja naphera ale juz sie nie wyglupialam ![]() Cytat:
![]() Edit: o kurcze, ale by bylo ja nie wiem kiedy bede jechala z moim szefem wszystko na ostatnia chwile sie okazuje ![]() Beatko u mnie tez ok 10 stopni, leje, wieje i jest PA-SKUD-NIE |
|||
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj tak sie do tych ćwiczeń przyłozyłam ze mnie dziś tak uda bolą, ze lediwe chodzę
i ledwie siadam
|
#930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja nie cwiczylam od piatku, bo nie mialam kiedy ![]() za to strasznie mi dokucza kolano po wczorajszej jezdzie.. cos mam z nim nie halo
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.

A udo, kolano i łydka, to mnie w rozpacz wpędzą

, ewentualnie 60DD jeszcze bardziej 

i boje sie zeby przez nieuwazne cwiczenia jeszcze nie pogorszyc - szczekam z niecierpliwoscia az mi przejdzie.
na dodatek od ciagłego siedzenia i tłumaczenia, jak sam mówi z tyłka robi mu się naleśnik