|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Kolega z pracy
Witam Was Drogie Wizażanki
![]() Jak już w tytule wspomniałam chodzi mi o kolegę z pracy. Chciałabym przedstawić jak się sprawy mają i zapytać czy tylko ja widzę w tym coś dziwnego i o co może temu typkowi chodzić ![]() A więc tak... Pierwszego dnia w pracy miałam tylko z nim do czynienia wtedy to zaczął komplementować moje zdjęcia na fb później jakaś gadka szmatka o podstawowe rzeczy typu (ile lat,skąd jestem itp) Kolejne dni też mijały jako tako ale również zaczął mnie komplementować np. ładnie wyglądasz. Na zebraniu usiadł koło mnie na jednym krześle i po prostu mnie objął niby PO KOLEŻEŃSKU. Codziennie do mnie podchodzi zagaduje a przy tym tak mi się przygląda że aż mi głupio na niego patrzeć Kiedyś nawet powiedział że się o mnie martwi.Często na mnie patrzy z daleka a nawet gwizda i patrzy czy ja to widzę i wiem że to do mnie. Wygląda to na typowy podryw ale właśnie w tym rzecz że to wszystko jest jakieś dziwne. Raz zdarza mu się zwracać na mnie uwagę aż za bardzo a innym razem jest tak jak by mnie wcale nie zauważał nawet nie zerknie w moją stronę chociaż stoimy naprzeciwko siebie. Raz potrafi gadać być bardzo śmiały a za drugim razem zapyta jak mi idzie i zaraz ucieknie jak by się wstydził. I tutaj rodzi się moje pytanie waszym zdaniem o co może w tym chodzić ???? PS. Chłopaków też proszę o wypowiedzenie się
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kolega z pracy
Cytat:
Gdyby chciał się zaprzyjaźnić nie obejmowałby Cię i nie komplementował, co najwyżej sporadycznie mógłby się zdarzyć jakiś delikatny komplement, ale raczej niedotyczący wyglądu. Tymczasem w Twoim przypadku zaczęło się od zachwytu nad zdjęciem, co już świadczy o charakterze tej relacji. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Wow, jaka to praca, że kolega może na Ciebie tam gwizdać i obejmować podczas zebrań? :O Jak dla mnie to jakieś szczeniackie podrygi. Czy to Ci się w ogóle podoba? Może to taki typ podrywacza, co "zajmuje się" każdą nową laską w pracy?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Facet filtruje, to pewne.
Pytanie w jakim celu zarywa i czy nie zarywa do wszystkiego co się rusza i jest płci żeńskiej, jak napisała monicka_. Dla mnie wygląda dla takiego bajeranta i flirciarza. Albo podrywa bo chce zaliczyć na boku, albo po prostu ma taki styl bycia i traktuje to jako żarty (znam takich ludzi wiec mnie to nie dziwi). Sam fakt ze rzuca Ci komplementy pierwszego dnia pracy, zupełnie Cię nie znając, świadczą ze nie zalezy mu na Tobie jako osobie. Zdystansawolabym się, bo widać ze się nakręcasz a a faceta w tym momencie na pewno nie jest to nic znaczącego. I nie wiem jak możesz jak sobie wmawiac ze koleś który nie boi się gwizdac za Tobą I Ciebie obejmować, i to przy innych, nie gada z Tobą bo... się wstydzi? No smiechlam. Nie gada bo nie chce :p Edytowane przez Azhaar Czas edycji: 2015-07-06 o 22:59 |
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Dla mnie to jakaś wioska, typowy bajer, aby przelecieć laskę.
Nie wiem, w pracy , nie wiem co to za praca. Ja z szacunku do kobiety, nie obejmowałbym jej w pracy, komplementował na lewo i prawo tylko po prostu gdzieś zaprosił PO pracy. Nie wiem, taki typek równie dobrze, gdy odrzucisz jego zaloty, może Ci w pracy urządzić koszmar (skoro tam nikogo nie dziwi obejmowanie dziewczyny, która dopiero co przyszła do pracy). |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Mnie się to nie podoba wręcz czasem denerwuje.
Nie zauważyłam by zachowywał się w ten sposób do innych dziewczyn tylko do mnie. |
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Mam w pracy takiego kolesia - Włocha. Nie powiem, jest przystojny i umie bajerować, ale bajeruje do KAŻDEJ
Jak to się mówi "wszystko, co się tylko rusza" ![]() Możliwe, że Twój kolega z pracy ma podobnie - taki styl bycia i tyle. |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
[1=b276cf7d045b24ab4154d1e 231f6ab4a04fdd640;5200879 1]Mam w pracy takiego kolesia - Włocha. Nie powiem, jest przystojny i umie bajerować, ale bajeruje do KAŻDEJ
Jak to się mówi "wszystko, co się tylko rusza" ![]() Możliwe, że Twój kolega z pracy ma podobnie - taki styl bycia i tyle.[/QUOTE] dokładnie, w sumie w pracy to sobie trochę na za dużo pozwala. odbiegając od tematu świetny podpis
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
[1=b276cf7d045b24ab4154d1e 231f6ab4a04fdd640;5201450 9]Wszystkie się już przyzwyczaiły, że ten typ tak ma
![]() [/QUOTE]I dlatego, że to Polska. Bo w Stanach już dawno by miał pozew za molestowanie seksualne.
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cóż, w Stanach można kierować pozwy z wielu dziwnych powodów, które u nas by nie przeszły, czytaj "poparzyłem się kawą z automatu". |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
[1=b276cf7d045b24ab4154d1e 231f6ab4a04fdd640;5201882 5]Prawienie komplementów typu: "ciao bella" i buziaki w policzek za przyzwoleniem kobiety to molestowanie? Ok
![]() [/QUOTE] Jeżeli robi tak wobec każdej, to niekoniecznie zawsze każda jest zachwycona takim postępowaniem. Z takimi rzeczami lepiej ostrożnie. U nas się jeszcze często na to tak nie patrzy, bo kobiety mają generalnie problem z wyznaczaniem granic i nie chcą wyjść na "szywniary", czy "robiące problem". Ale nie wierzę, że 100% tak przez niego traktowanych pań aż tak super się to podoba. I kiedyś się pan może zdziwić, jak w końcu ktoś powie "stop". |
|
|
|
|
#14 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z drugiej strony myślę też, że to jednak w jakiś sposób łechce ego 99% pań W końcu dostają jakiś rodzaj zainteresowania ze strony przystojnego Włocha, który umie zbajerować Jedna z dziewczyn zaczęła się nawet ubierać bardziej sexownie do pracy
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

Kiedyś nawet powiedział że się o mnie martwi.

Jak to się mówi "wszystko, co się tylko rusza"