Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-07, 20:53   #4261
paulazkrakowa
Nowa :)

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22

JESTEM MOJE KOCHANE <3
Moc jest nadal ze mną Nie opuscila mnie jeszcze
Przemieszczalam sie dzisiaj z Warszawy do Krakowa.
Mieszkam sama, ogarniam wszystko, nie jest zle. Kilka czynnosci wykonuje nogami
otwieranie,zamykanie kibelka i lodowki nogami opanowalam do perfekcji
teraz siedze sobie na sofie i jestem najszczesliwsza na swiecie
jesli chodzi o klinike to chocbym chciala sie do czegos przyczepic to absolutnie nie mam do czego lekarz idealny, opieka perfekcyjna, zwlaszcza w nocy- obudzilam sie z bolu i sie balam zadzwonic po pania bo sie balam,ze wpadnie wsciekla,ale pani pielegniarka byla w sekundzie i nie dosc ze dostalam przeciwbolowe to siedziala ze mna i rozmawialysmy przez dwie godziny....
Po samej operacji nie pamietam nic
Obudzilam sie dopiero na sali wybudzen najszczesliwsza na swiecie,ze sie w ogole obudzilam pozniej na krzeselku przewiezli mnie do pokoju i tam za 10 minut wstalam z lozka i zaczelam spacerowac po calej klinice tak swietnie sie czulam, odwiedzilam wszystkie dziewczyny w sasiednich pokojach kazda lezala nieruchomo i kazda myslala,ze ja tam jestem co najmniej drugi dzien po zabiegu a nie 2 godziny po
Dla mnie cudem bylo,ze wszystko poszlo ok dlatego tak sie cieszylam z kazdej pierwszej minuty po
nad ranem dzisiaj dostalam tramal ale w sekundzie po wzielo mnie na wymioty, wiec juz na wyjazd dostalam tylko ketonal i narazie nie jest zle....
siedze sobie sama w domu i od teraz wiem,ze nie ma rzeczy niemozliwych i wszystko da sie przezyc dziekuje Wam kochane za wsparcie bol jaki jest w tym momencie jest minimalny w porownaniu do wczoraj....czuje tylko slonia na klacie nic wiecej za tydzien we wtorek sciagam szwy do tej pory tam nie zagladam bo sie boje ze sie potem nie zapne jak nalezy
HARIBO SMAK RADOSCI <3
paulazkrakowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 08:15   #4262
Roxi69
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Gratuluję krojącym się dzisiaj

Jeszcze na lekach jesteś, spokojnie

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Nie ukrywam, że zaczyna mnie mocno irytować (żeby nie powiedzieć dosadniej) podejście lekarzy. Tak to później wychodzi, że pacjentki z małych cycków robią małe cycki za grubą kasę. Może od razu trzeba im zadawać pytanie, czy liczą po prostu na drugi zarobek, mając głęboko w d... preferencje pacjentki. Jak taka sfrustrowana, to przyjdzie drugi raz, nie?
Zgadzam się z Tobą. Dla nich to chleb powszedni obcowanie z taką kasa, widzą tez co się na rynku dzieje i wykorzystują ufne, nieświadome kobiety. Dlatego my tu się edukujemy by nie dać się zrobić w balona. Czasem a nawet często takie pieniądze zbieramy pół życia a taki doktorek myśli "co tam, stać ją na jedną to i będzie stać na wymianę na większe". Dlatego jedną z bardzo istotnych rzeczy jest konkretne przekazanie lekarzowi ile mniej więcej pojemnosciowo chcemy implant. Musimy pokazać, że znamy się na rzeczy bo jak wyczuje "ciemną masę" to będzie jak Shazney mówi.
No niestety, jeśli chcemy być zadowolone i mamy realna wizję swoich piersi to nie możemy być w zielone temacie.
Roxi69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 08:50   #4263
InTheSun
Raczkowanie

Witam wszystkie jestem tutaj nowa, przez przypadek trafiłam na forum. Mnóstwo czytania, setki stron o powiększaniu

Jestem z Łodzi, ale w sumie mogę dojechać, jeśli będzie potrzeba. Proszę doradźcie u kogo najwięcej dziewczyn robi zabieg i która klinika jest najczęściej chwalona???

Dopiero zaczynam się dowiadywać co i jak, zbierać informacje.... rozumiem że piersi anatomiczne wyglądają naturalniej od tych okrągłych??? Chciałabym jak najbardziej naturalne C.

Będę wdzięczna za wszystkie pomocne info, zdjęcia bardzo mile widziane. Wiem, ze w niektórych klinikach czeka się długo na konsultacje a potem na zabieg? Także zaczynam działać!!!
Stary 2015-07-08, 09:10   #4264
carecare
Raczkowanie

O proszę ile operacji się dokonało jak mnie nie było, gratuluję Dziewczyny

Tak poszecie o tych rozmiarach, że rozczarowanie za małym rozmiarem i się teraz zastanawiam czy moje wybrane 350ml nie będzie małe... no ale niby biorę największą możliwą szerokość plus uhp... tylko pytanie jeśli chcę większe, to jak to upchnąć nie chce małych piersi znowu

Postaram się zaraz wrzucić mój biust w nowym staniku do mojego albumu, ciekawa jestem czy to jest rozmiar B czy już C (miseczka A z push upem i moja marna wyjściówka).
carecare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 09:47   #4265
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carecare Pokaż wiadomość

Tak poszecie o tych rozmiarach, że rozczarowanie za małym rozmiarem i się teraz zastanawiam czy moje wybrane 350ml nie będzie małe... no ale niby biorę największą możliwą szerokość plus uhp... tylko pytanie jeśli chcę większe, to jak to upchnąć nie chce małych piersi znowu

Postaram się zaraz wrzucić mój biust w nowym staniku do mojego albumu, ciekawa jestem czy to jest rozmiar B czy już C (miseczka A z push upem i moja marna wyjściówka).
Care fotki w push-upah strasznie oszukują. Nic nam to nie da. Noooo chyba, że chcemy nacieszyć oko ładnym staniczkiem

Tak teraz porównuję... Jakby na forum dla otyłych wrzucić fotkę po photoshopie
Misiaczek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 10:09   #4266
carecare
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Misiaczek80 Pokaż wiadomość
Care fotki w push-upah strasznie oszukują. Nic nam to nie da. Noooo chyba, że chcemy nacieszyć oko ładnym staniczkiem

Tak teraz porównuję... Jakby na forum dla otyłych wrzucić fotkę po photoshopie
Zapomniałam dopercyzować - jestem płaska niemal totalnie, udało mi się dorwać wczoraj stanik z dużych push upem i tak się tylko zastanawiam czy w tym staniku wyglądam optycznie na B czy C zdjęcia bez staniczka muszę zrobić z kimś, bo sama brzydkie robię, wieczorem poproszę męża.
W ogóle, to taki duży push up, a rowka brak, nie wiem jak dziewczyny to robią, że malutkie biusty w push upach tak układają, że wyglądają super.
Stary 2015-07-08, 10:48   #4267
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roxi69 Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą. Dla nich to chleb powszedni obcowanie z taką kasa, widzą tez co się na rynku dzieje i wykorzystują ufne, nieświadome kobiety. Dlatego my tu się edukujemy by nie dać się zrobić w balona. Czasem a nawet często takie pieniądze zbieramy pół życia a taki doktorek myśli "co tam, stać ją na jedną to i będzie stać na wymianę na większe". Dlatego jedną z bardzo istotnych rzeczy jest konkretne przekazanie lekarzowi ile mniej więcej pojemnosciowo chcemy implant. Musimy pokazać, że znamy się na rzeczy bo jak wyczuje "ciemną masę" to będzie jak Shazney mówi.
No niestety, jeśli chcemy być zadowolone i mamy realna wizję swoich piersi to nie możemy być w zielone temacie.
Denerwuje mnie jak lekarz mówi: "będą duże", "będą za duże". Dla kogo duże? Dla niego? On będzie nosił te piersi? Mnie też powiedziano, że będą duże . I po co te ściemy?

Cytat:
Zapomniałam dopercyzować - jestem płaska niemal totalnie, udało mi się dorwać wczoraj stanik z dużych push upem i tak się tylko zastanawiam czy w tym staniku wyglądam optycznie na B czy C zdjęcia bez staniczka muszę zrobić z kimś, bo sama brzydkie robię, wieczorem poproszę męża.
W ogóle, to taki duży push up, a rowka brak, nie wiem jak dziewczyny to robią, że malutkie biusty w push upach tak układają, że wyglądają super.
Też tak miałam przed op . Push up, ale zero rowka i pustka na środku. Taki po prostu mamy układ klatki, piersi i tyle.

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:

350cc UHP, to i projekcja słuszniejsza. Ile tam wychodzi?

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 11:16   #4268
paulazkrakowa

Cytat:
Napisane przez Aicha1985 Pokaż wiadomość
hej Dziewczynki Roxi odpisalam ale jakis blad mi wyskoczyl, mam nadzieje ze wiadomosc do Ciebie dotarla, wrocilam niedawno do domu, dzis troche lepiej sie czuje, lekarz dal mi tramale wiec to pewnie ich zasluga, co do lekarza bardzo mily, pobyt z klinice super, opieka genialna, zdjecia pewnie wrzuce jak bede mogla sie uwolnic w tych bandazy ktore mam zamiast pasa na gorze, zostac tak maja na szczescie tylko 10 dni, maz cos tam podpatrzyl i mowi ze haribo nie sa daleko od siebie i to mnie juz cieszy
Jak sie czujesz? u mnie dzisiaj bardziej mnie bola dolne zebra i plecy niz sam biust sciagam szwy 14 lipca juz nie moge sie doczekac jak chociaz na chwile wydostane sie z tego pancerza bol jak narazie opanowany lepiej sie czuje jak chodze niz siedze czy leze moge powiedziec smialo,ze w dzisiejszych czasach operacja biustu jest mniej bolesna niz wyrwanie zęba chyba,ze dopiero fala bolu nadejdzie....l
Stary 2015-07-08, 11:19   #4269
marzenaf2006
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny te nowe i te stare co tam u was słychac ???
jestem juz 8 miesiecy po operacji !!! ale ten czas leci odezwijcie sie stara gwardio
Stary 2015-07-08, 11:20   #4270
anita1303
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulazkrakowa Pokaż wiadomość
Jak sie czujesz? u mnie dzisiaj bardziej mnie bola dolne zebra i plecy niz sam biust sciagam szwy 14 lipca juz nie moge sie doczekac jak chociaz na chwile wydostane sie z tego pancerza bol jak narazie opanowany lepiej sie czuje jak chodze niz siedze czy leze moge powiedziec smialo,ze w dzisiejszych czasach operacja biustu jest mniej bolesna niz wyrwanie zęba chyba,ze dopiero fala bolu nadejdzie....l
Zazywasz jeszcze tabletki przeciwbólowe?
anita1303 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 11:51   #4271
carecare
Raczkowanie

Cytat:
5,4cm projekcji. Czyli tak niby niemało, ale coś nie widzę tego, że będę miała duży biust ale niby szerszych mieć nie mogę, więc skoro szerokość max, projekcja max, to co ja mam zrobić noooo

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Shazney, coś mi się źle zacytowało - chciałam Ciebie, nie siebie zacytować. Moja odpowiedź była do Twojego pytania o projekcję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-08, 11:53   #4272
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:
Mnie bolą strasznie piersi w górnej czesci a szczególnie prawa nie wiem czy to normalne czy coś jest nie tak, biorę nadal przeciwbólowe plus antybiotyk, ja póki co jestem zadowolona z rozmiaru, myśle ze bedą wyglądały bardzo naturalnie jak się juz ułożą
Stary 2015-07-08, 12:15   #4273
carecare
Raczkowanie

Dodałam moją krzywą plus jeszcze krzywo zrobioną wyjściówkę hihihi bo nie wiem czy wieczorem będę miała czas, a nie chcę nie dotrzymać słowa
Stary 2015-07-08, 12:19   #4274
paulazkrakowa

Cytat:
Napisane przez anita1303 Pokaż wiadomość
Zazywasz jeszcze tabletki przeciwbólowe?
Raz dziennie ketonal forte ale tylko na noc, przez dzien jakos jest do wytrzymania...w nocy wole przespac to, aczkolwiek i tak sie dzis w nocy obudzialm dwa razy z bolu ale byl to bol plecow, musialam wstac, pospacerowac po pokoju i kladlam sie spac ponownie...zdecydowanie dla mnie plecy sa najgorsze...
Stary 2015-07-08, 12:22   #4275
anita1303
Raczkowanie

Cytat:
Raz dziennie ketonal forte ale tylko na noc, przez dzien jakos jest do wytrzymania...w nocy wole przespac to, aczkolwiek i tak sie dzis w nocy obudzialm dwa razy z bolu ale byl to bol plecow, musialam wstac, pospacerowac po pokoju i kladlam sie spac ponownie...zdecydowanie dla mnie plecy sa najgorsze...
Boję się najbardziej bólu pleców. O ile cała ciążę bardzo dobrze znioslam, tak w 8-9 miesiącu tak mi dawały popalić że do dzisiaj pamiętam ten ból...
anita1303 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 12:24   #4276
paulazkrakowa

Cytat:
Mnie bolą strasznie piersi w górnej czesci a szczególnie prawa nie wiem czy to normalne czy coś jest nie tak, biorę nadal przeciwbólowe plus antybiotyk, ja póki co jestem zadowolona z rozmiaru, myśle ze bedą wyglądały bardzo naturalnie jak się juz ułożą
Ja nie biore antybiotyku...nie wiem dlaczego, chyba wszystko co mialam dostac to dostalam dozylnie w klinice przed wyjsciem. w domu biore ketonal forte, narazie raz dziennie na noc, mnie tez czasami ukluje cos raz w prawej raz w lewej ale dla mnie najgorszy jest bol plecow...i to,ze mam ochote otworzyc ten pancerz i go wy....... przez okno a jesli chodzi o rozmiar to na chwile obecna nie wyobrazam sobie wiekszych wiem,ze polowa to pewnie opuchlizna ale i tak jest super
Stary 2015-07-08, 12:43   #4277
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:
Ja nie biore antybiotyku...nie wiem dlaczego, chyba wszystko co mialam dostac to dostalam dozylnie w klinice przed wyjsciem. w domu biore ketonal forte, narazie raz dziennie na noc, mnie tez czasami ukluje cos raz w prawej raz w lewej ale dla mnie najgorszy jest bol plecow...i to,ze mam ochote otworzyc ten pancerz i go wy....... przez okno a jesli chodzi o rozmiar to na chwile obecna nie wyobrazam sobie wiekszych wiem,ze polowa to pewnie opuchlizna ale i tak jest super
Ja dostawałam antybiotyk w klinice dożylnie i na recepcie miałam jeszcze jedno opakowanie, biorę go trzy razy na dobę aż skończę opakowanie, stanik mam sportowy wiec nie jest aż tak złe w te upały ale za to bandaże na gorze trochę mnie grzeją, na szczęście mam je mieć tylko 10 dni, w poniedziałek mam wizytę kontrolna i jeśli będzie ok to następna dopiero za pół roku
Stary 2015-07-08, 13:51   #4278
Zainteresowana2
Zadomowienie

Hej
Wyliczanka na dzisiaj

maginka23 08.07 - DZISIAJ WIELKI DZIEŃ JUPI
adaada1234 21.07 - 13
takasobieja22 04.08 - 27
1985siwa 10.09 - 74
anita1303 29.09 - 83
mortycja72 19.10 - 103

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Paulazkrakowa dziewczyny kiedyś pisały że na ból pleców jest bardzo dobra jakaś maść przeciwbólowa...niestety nie pamiętam nazwy ale może dziewczyny przypomną tą nazwę

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 15:28   #4279
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
JESTEM MOJE KOCHANE <3
Moc jest nadal ze mną Nie opuscila mnie jeszcze
Przemieszczalam sie dzisiaj z Warszawy do Krakowa.
Mieszkam sama, ogarniam wszystko, nie jest zle. Kilka czynnosci wykonuje nogami
otwieranie,zamykanie kibelka i lodowki nogami opanowalam do perfekcji
teraz siedze sobie na sofie i jestem najszczesliwsza na swiecie
jesli chodzi o klinike to chocbym chciala sie do czegos przyczepic to absolutnie nie mam do czego lekarz idealny, opieka perfekcyjna, zwlaszcza w nocy- obudzilam sie z bolu i sie balam zadzwonic po pania bo sie balam,ze wpadnie wsciekla,ale pani pielegniarka byla w sekundzie i nie dosc ze dostalam przeciwbolowe to siedziala ze mna i rozmawialysmy przez dwie godziny....
Po samej operacji nie pamietam nic
Obudzilam sie dopiero na sali wybudzen najszczesliwsza na swiecie,ze sie w ogole obudzilam pozniej na krzeselku przewiezli mnie do pokoju i tam za 10 minut wstalam z lozka i zaczelam spacerowac po calej klinice tak swietnie sie czulam, odwiedzilam wszystkie dziewczyny w sasiednich pokojach kazda lezala nieruchomo i kazda myslala,ze ja tam jestem co najmniej drugi dzien po zabiegu a nie 2 godziny po
Dla mnie cudem bylo,ze wszystko poszlo ok dlatego tak sie cieszylam z kazdej pierwszej minuty po
nad ranem dzisiaj dostalam tramal ale w sekundzie po wzielo mnie na wymioty, wiec juz na wyjazd dostalam tylko ketonal i narazie nie jest zle....
siedze sobie sama w domu i od teraz wiem,ze nie ma rzeczy niemozliwych i wszystko da sie przezyc dziekuje Wam kochane za wsparcie bol jaki jest w tym momencie jest minimalny w porownaniu do wczoraj....czuje tylko slonia na klacie nic wiecej za tydzien we wtorek sciagam szwy do tej pory tam nie zagladam bo sie boje ze sie potem nie zapne jak nalezy
HARIBO SMAK RADOSCI <3
super że wszystko poszło dobrze
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-08, 16:23   #4280
szann
Zakorzenienie

Siwa, ja od początku Ci pisze ze do Ciebie jak byk takie 400cc, słuchaj się mnie
350 to nie są duże piersi jeśli startuje się z 'zera'
A rowek, tak jak Misiaczek pisała - głównie anatomia i szerokość implantów. U mnie chyba bym z 15cm musiała mieć implant, o ile by nie uciekły pod pachy zamiast do środka, a sutki to by zeza miały jak cholera.

Aisha, Paula odpoczywajcie

Nowa Kolezanko - ja mam okrągłe 460 i chyba nikt na tym forum nie ma tak naturalnego biustu jak ja

Ja też brałam tylko na noc ketonal a w dzień solpadeine sobie piłam
W sumie to 3dni.

U mnie taka burza była nad ranem, że prądu to chyba do weekendu nie będzie, tak pozrywało w całej okolicy kable... sąsiadowi drzewo wyrwalo z korzeniami i spadło na samochód (metr od tarasu)...
Ja pikole, a jeszcze wczoraj było 36st :p
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.

Edytowane przez szann
Czas edycji: 2015-07-08 o 16:26
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 21:22   #4281
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jest. Powinnaś napisać, że Ty indywidualnie dobrze to znosisz, a nie odnosić się do ogółu. Jak już w drugiej dobie jest ok, to już gorzej być nie powinno.

Cytat:
5,4cm projekcji. Czyli tak niby niemało, ale coś nie widzę tego, że będę miała duży biust ale niby szerszych mieć nie mogę, więc skoro szerokość max, projekcja max, to co ja mam zrobić noooo

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Shazney, coś mi się źle zacytowało - chciałam Ciebie, nie siebie zacytować. Moja odpowiedź była do Twojego pytania o projekcję
A byłaś u jednego lekarza?

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Szann, daj mi swoje cycki U nas też burza z piorunami w środku nocy, a w dzień duchota. Dopiero teraz jest czym oddychać.

and random compliments.
Stary 2015-07-08, 21:26   #4282
Misiaczek80
Zadomowienie

Shaz bierz od Szann, a ja wezmę Twoje
Stary 2015-07-08, 23:34   #4283
Biyadhoo
Zadomowienie

Czesc laski, ja tak troche z innej beczki. Mowicie oficjalnie o planowanej operacji? Tzn znajomym, rodzinie? Czy raczej trzymacie w tajemnicy i dzielicie sie tym tylko z kilkoma najblizszymi osobami?
Stary 2015-07-08, 23:35   #4284
Shazney
Zakorzenienie

Na ból pleców polecam ciepłe okłady z ręcznika + maść końska chłodząca. Tylko to mnie uratowało.

Cytat:
Napisane przez Misiaczek80 Pokaż wiadomość
Shaz bierz od Szann, a ja wezmę Twoje
Pasuje mi . Ciekawe co na to Szann

and random compliments.
Stary 2015-07-08, 23:37   #4285
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Biyadhoo Pokaż wiadomość
Czesc laski, ja tak troche z innej beczki. Mowicie oficjalnie o planowanej operacji? Tzn znajomym, rodzinie? Czy raczej trzymacie w tajemnicy i dzielicie sie tym tylko z kilkoma najblizszymi osobami?
Trzymamy w tajemnicy

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Na ból pleców polecam ciepłe okłady z ręcznika + maść końska chłodząca. Tylko to mnie uratowało.

Pasuje mi . Ciekawe co na to Szann
Szann weźmie moje

Umrę zaraz ze śmiechu i swojej głupoty
Stary 2015-07-09, 07:05   #4286
Insomniaaa89
Raczkowanie

GG do Insomniaaa89

Cytat:
Napisane przez Biyadhoo Pokaż wiadomość
Ja nie trzymałam tego w tajemnicy, rodzina i najbliżsi znajomi wiedzieli, że planuję operację i co najważniejsze wszyscy mnie bardzo wspierali

A mi się zrobił krwiak na prawej piersi więc we wtorek miałam reoperację. Ale wszystko już jest dobrze, pan doktor wszystko ładnie wyczyścił i piersi są teraz równiutkie i już nic złego się z nimi nie dzieje. Tylko szwy zaczęły mnie bardzo ciągnąć i szczypać, ale rozumiem, że to normalne?
Stary 2015-07-09, 07:06   #4287
Aicha1985
Rozeznanie

Mnie poki co plecy wcale nie bola, moze przez to ze juz wczesniej uczylam sie spac na plecach, piersi bola za to nadal, prawa duzo bardziej, do tego dzis laskocza i swedza, czy to normalne? Zglupieje za chwile od tego dziwnego uczucia
Stary 2015-07-09, 08:01   #4288
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Mnie poki co plecy wcale nie bola, moze przez to ze juz wczesniej uczylam sie spac na plecach, piersi bola za to nadal, prawa duzo bardziej, do tego dzis laskocza i swedza, czy to normalne? Zglupieje za chwile od tego dziwnego uczucia
Smaruj sobie oliwką, albo wazelinką. Polecam alantan plus.
Skóra może swędzieć, a nawet łuszczyć się. Jest bardzo naciągnięta. Zaraz nadwrażliwość brodawek się zacznie
Stary 2015-07-09, 08:56   #4289
paulazkrakowa

u mnie wie jedna osoba...i dobrze mi z tym...na szczescie ogarniam wszystko sama, tydzien da sie wytrzymac bez wiekszych zakupow czy sprzatania. ale to kazdego indywidualna sprawa, u mnie akurat wiem,ze nikt by mnie nie wsparl tylko kazdy krytykowal, wiec wole sobie tego oszczedzic...koniec sterowania moim zyciem....z tego co sie orientuje to mezczyzna zawsze wesprze...z kobietami bywa roznie...nie mowie o takich jak my tutaj ale o tych wszystkich zazdrosnych sfrustrowanych, ktore tylko potrafia mowic o konsekwencjach smiertelnych po wszczepieniu implantow...dlatego wybor nalezy do Ciebie...
Stary 2015-07-09, 09:01   #4290
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
u mnie wie jedna osoba...i dobrze mi z tym...na szczescie ogarniam wszystko sama, tydzien da sie wytrzymac bez wiekszych zakupow czy sprzatania. ale to kazdego indywidualna sprawa, u mnie akurat wiem,ze nikt by mnie nie wsparl tylko kazdy krytykowal, wiec wole sobie tego oszczedzic...koniec sterowania moim zyciem....z tego co sie orientuje to mezczyzna zawsze wesprze...z kobietami bywa roznie...nie mowie o takich jak my tutaj ale o tych wszystkich zazdrosnych sfrustrowanych, ktore tylko potrafia mowic o konsekwencjach smiertelnych po wszczepieniu implantow...dlatego wybor nalezy do Ciebie...
Zgadzam się z Tobą. Za dużo zawistnych i stereotypowych ludzi chodzi po tym świecie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości