|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 4 :) !
Tez bym zjadła pierogów
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to nie wiadomo czy pierwsza czy w środku. Któż to wie kiedy Gabi wypełznie![]() Apropo Gabi dzisiaj wyjątkowo spokojna. Wczoraj tak mi dała popalić, ze aż mnie brzuch bolał
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny miala któras z Was doczynienia z wózkiem tako warrior?
Blindness a Ty jaki masz wozek ? |
|
|
|
#3424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Też źle spałam tej nocy. Położyłam się koło 1, bo spać mi się kompletnie nie chciało. Zasnąć nie mogłam, więc ostatecznie usnęłam koło 2. O 5.30 wybudziła mnie burza i znowu nie spałam do 7, no i pobudka o 9, bo parę spraw trzeba było załatwić. W dodatku plecy coraz bardziej mnie bolą po nocy. Czasem się zastanawiam, czy to nie wina materaca Jeszcze byłam dzisiaj w paru punktach GSM, bo tż dał mi wczoraj nowy telefon z okazji urodzin/imienin, żeby mi podcięli kartę sim z microSIM na nanoSIM. Tylko w jednym punkcie facet zgodził się podciąć tą kartę. Już myślałam, że będę musiała iść do operatora i płacić 30zł za zamianę karty (czas oczekiwania 2-3 tygodnie ), ale udało się to załatwić bez tego, w dodatku za 5zł, a nie za 30.Amelie, ja mam Tako Exist.
|
|
#3425 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale cóż, będę się nakrecac nie potrzebnie
|
|
#3427 |
|
Zadomowienie
|
Mam w Orange. Jak tam byłam, to pani stwierdziła, że podciąć nie mogą, tylko wymienić na nanoSIM za 30zł. A dostałam iPhone'a 5.
|
|
#3428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo w necie to fani iphonów oczywiście wychwalają, ale jak tu nie wychwalać telefonu za taką kasę
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwne bi nam ost w play sami zaproponowali ze można podciqc i wymieniać nie musimy
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się boję że będę pierwsza hehe
|
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
A Ty czemu pytasz o ten wózek? Przecież masz juz zamówiony?
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Mała mialam zamowiony, ale bylam dzis u tego faceta w sklepie a on mnie juz zna i mowi, ze ma super promocje ze ten TAKO za tysiac zlotych, namieszal mi w glowie i teraz nie wiem, bo fajny sie wydaje a cena tez atrakcyjna, a to wazne dla mnie.
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- 4stówki bym oszczędziła.. |
|
|
|
#3433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja bym właśnie chciała w 38 tc urodzić i mieć z głowy :p. Ale czuję, że się przenoszę.
|
|
#3434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może go wyślę do ciebie
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
a nasze dzieciaki to w większości wagi będą? czy inny znak zodiaku wtedy jest?
Z połówkowego mam termin na 5 października. Ciekawe jak to wyjdzie. Dlatego mogę być też pierwsza ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem mała czy koniec października to nie skorpion?
|
#3437 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
ja jutro robie pierogi a w piątek pizzę mniam
|
|
|
#3438 |
|
Zadomowienie
|
wiem że jakoś pod koniec października jest skorpion bo tż ma 25 października urodziny(ciekawa jestem czy zdąże z prezentem
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ HEJ, STO LAT MNIE NIE BYŁO
![]() Melduję tylko, że u nas wszystko w porzo ![]() Podczytujemy Was z Kubulkiem, ale jakoś nie możemy się wbić, bo pędzicie jak szalone *Nie wiem, ile Kubuś waży etc., 4 sierpnia się dowiem na USG III trymestru. Ostatnio tyko opiernicz dostałam od gina za brak badań a ja po prostu tak strasznie się cieszę, że nic mi nie dolega, że z tej radości z głowy mi wyleciało, hahahahh ostatnią ciążę miałam od 7 m-ca straszną - zaczęło się od puchnięcia stóp/ łydek i hemoroidów, więc na zakrzepicę dostałam zastrzyki w brzuch - po zastrzykach okazało się, że jestem na nie ciężko uczulona i zapadłam na drastycznie ciężką pokrzywkę ciążową, jeszcze pół roku po narodzinach Lilo miałam blizny po tym... do tego potworne bóle pleców i potworne skurcze w nocy, silna anemia grożąca koniecznością kroplówki, skaczące powyżej 140 ciśnienie, więc od 34 tc już tylko modliłam się o poród A TERAZ NIC, CZUJĘ SIĘ CUDOWNIE mimo wieku i szalenie aktywnego życia . W sumie mój gin więcej się o mnie trzęsie niż ja sama po tamtych akcjach - na wizycie tydzień temu przepisał mi luteinę, venoruton na żyły, pończochy uciskowe oraz zakaz seksu do 34 tygodnia no ja się pytam, jak można zalecać POŃCZOCHY I CELIBAT JEDNOCZEŚNIE???! My już mamy całą wyprawkę, czekam tylko na komodę kąpielową i kosz mojżesza na bujaczku, już do mnie idą zostanie tylko fotelik oraz niania el., bo w domu z piętrami bez tego się nie obejdzie. Kubuś ma tyle ubranek, że już jedną pakę całą blisko 100 sztuk sprzedałam - takich, co nam nie podeszły - i teraz drugą pakę będę robić, bo inaczej jak nic druga szafa potrzebna byłaby ![]() Nasz wózek, przewijak z wanienką, kosz i łóżeczko w załączniku polećcie kochane fotelik i nianię Aaaaa, no i mam torbę do szpitala, ale jeszcze pustą - zawartość na celowniku, do sierpnia muszę mieć torbę gotową, bo moje kolejne dzieci coraz wcześniej się pchają na świat... choć ja planuję po porodzie sn natychmiast wypisać się do domu na żądanie, jeśli tylko wszystko będzie dobrze z Kubą kurczę, rodziłabym w domu, ale jestem za duży cykor jednak
|
|
#3440 | ||
|
wkręcona :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
zobaczymy czy nasze opinie na temat wózka będą się pokrywały![]() Elve faaaajna bryka a to mieli od razu na magazynie?
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to, że bolą was biodra kręgosłup to wiem..mnie od nocy boli ręką tj kość :/ to normalne jest? Ciężko mi coś zrobić z nią, jak nie położę to boki:-(
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Oliath ale super rzeczy
Ewlina a moze spałaś na tej ręce? mnie tak nadgarstek od jakiegos czasu boli ;/ |
|
|
|
#3443 |
|
wkręcona :)
|
Mala ten kolagen jest z firmy Colway. Ona jest bardzo z niego zadowolona
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Nie aczej nie bo śpię na lewym boku a boli prawa..i bolała mnie w nocy noga, jakby stawy:/ jestem przewrazliwiona w tym temacie bi mój brat chorował poważnie na stawy.
|
#3445 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jaki ś nerw albo zwiększenie masy ciała i daje ci ból na rękę/nogę ... ja tak miałam od szyjnego, a teraz chyba mi wyskakuje biodro
nasze 2620 gram szczęścia Edytowane przez gosiek0388 Czas edycji: 2015-07-08 o 18:57 |
||
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Mozliwe
najgorsze, że śpi mi się strasznie ost:-( i nie mam na noc siły
|
#3447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurczę zazdroszczę , że już tyle masz , u mnie stanęło w miejscu Cytat:
moja teściowa dziś kupiła Briankowi w sozialkaufhaus białe śpioszki, kolorowe śpioszki bez stópek z żabką i taką jakby opaskę/chusteczkę trójkątną zapinaną pod szyję a jakie cudne rzeczy tu w centrum widziałam, koszule, spodenki, sweterki i kurteczki za grosze
|
||
|
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() waga jest chyba do 20 lub 22 października mnie tak często w nocy boli kość w nodze :/ ta część od stopy do kolana. czasami az wstaje bo tak mnie rwie zeby to jakoś rozchodzić, masakra, nie wiem od czego to
|
|
#3449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Królewna wcale nie powiedziane że urodzisz ostatnia!
Cytat:
dobrze że świetnie się czujesz no i bacik że nie pisałaś!Może urodzisz w domu tym razem nawet tego nie planując ![]() Jej ja nawet listy nie zrobiłam jeszcze. Kupiłam dla młodej 2 pary skarpet i leginsy tylko LOL ![]() Od 5 rano nadal nie mamy prądu.....
|
|
#3450 |
|
Zadomowienie
|
ktosiula współczuje... teraz to w domu wsio na prąd...jak wyłączą to totalny paraliż.... bardzo u was narozrabiało?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.

[COLOR="Silver"]
), ale udało się to załatwić bez tego, w dodatku za 5zł, a nie za 30.

bo w necie to fani iphonów oczywiście wychwalają, ale jak tu nie wychwalać telefonu za taką kasę 

05.07.2008
*
no ja się pytam, jak można zalecać POŃCZOCHY I CELIBAT JEDNOCZEŚNIE???!

jaki ś nerw