Bardzo mocno w to wierzymy - wszystkie tutaj zaciążymy - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-08, 20:51   #1111
Natuś-77
Zakorzenienie

Dot.: Bardzo mocno w to wierzymy - wszystkie tutaj zaciążymy

Soul, a masz jakieś wapno albo clemastin żeby sobie zapodać?

Candid, dieta zawsze dobra ja już też o tym myślę

Mi za to wychodzi poranne wietrzenie mieszkania nos zatkany..blee...
A czułam ten przeciąg na karku, aż sobie piżamą owijałam szyje

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez soul_me Pokaż wiadomość
Ja w ogóle zaczęłam dziś pić klimuszke. Co to jest za syf gorzkie jak piolun. Rano jęczmień i jeszcze to paskudztwo 3 x dziennie brrr
Oby żołądeczek wytrzymał taką mieszankę
Stary 2015-07-08, 21:01   #1112
soul_me
Zakorzenienie

Natek wapno zapodam ale ja mam jakieś badziewie takie że jak drapne dowolne miejsce na ciele to koniec, swędzi i swędzi.

Ale jak mieszalam te ziolka to pięknie pachniały lawenda tam była i dzika róża. Szkoda że smak tak mnie zaskoczył

Jeszcze nadmienię że olej lniany piję. Czy ktoś mógłby mi wręczyć medal za te cierpienia?

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Przeczytałam wskazówki picia ziół: małymi lyczkami żeby lepiej się wchlanialy w żołądku.
Niedoczekanie. Ja dwoma haustami całą szklanice

soul_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 21:06   #1113
Candid
Zadomowienie

GG do Candid

Natuś to herbatka z cytrynką albo czosnku się najedz zeby nie rozłożyło

Soul może na jakieś zioło masz alergie?
Stary 2015-07-08, 21:11   #1114
soul_me
Zakorzenienie

Właśnie przeczytałam że dziś w senacie podczas dyskusji nad naszą ustawą sen. Ryszka zdecydowanie sprzeciwił się "wielokrotnym ejakulacjom kobiet".
To fascynujące że o naszym życiu - w tej i wielu innych dziedzinach - decydują kompletni debile. Skąd oni się tam wzięli jak się pytam?!?! Przecież to ponadprzeciętne balwany są, trzeba mieć talent żeby coś takiego wymyślić.
Ja też mowie zdecydowane NIE ejakulacji kobiet. Jestem jeszcze bardziej radykalna bo nawet pojedynczej

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Candid Pokaż wiadomość
Natuś to herbatka z cytrynką albo czosnku się najedz zeby nie rozłożyło

Soul może na jakieś zioło masz alergie?
Może. Orzechy też wcinam ostatnio. To też może być po komarze bo swędzi obok. Drapalam obok żeby nie drapac ugryzienia to teraz mam Już się przyzwyczaiłam, mnie często swędzi jedyny plus to że nie mogę konserwantów więc muszę zdrowe rzeczy jeść; )

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

I komentarz pod artykułem o senacie - a podwójnej owulacji mężczyznom nie zabronił?

Stary 2015-07-08, 21:14   #1115
Candid
Zadomowienie

GG do Candid
Cool Dot.: Bardzo mocno w to wierzymy - wszystkie tutaj zaciążymy

i jak tu w tym kraju ma byc dobrze jak w rządzie ciemnogród

Edytowane przez Candid
Czas edycji: 2015-07-08 o 21:17
Candid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 21:15   #1116
marie_sol
Rozeznanie

Cytat:
Właśnie przeczytałam że dziś w senacie podczas dyskusji nad naszą ustawą sen. Ryszka zdecydowanie sprzeciwił się "wielokrotnym ejakulacjom kobiet".
To fascynujące że o naszym życiu - w tej i wielu innych dziedzinach - decydują kompletni debile.
Mnie przeraza, że my-społeczeństwo tych ludzi wybiera. A jak zapytasz na kogo głosowali to powiedzą PiS/PO/PSL czy tam inna partia, ale nie znają programu tej partii nie mówiąc już o poglądach konkretnego polityka którego wybrali i potem powstają takie buble prawne

Dbam o loki od 1.06.2010

marie_sol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 21:22   #1117
czarownica_tea
Zakorzenienie

eeee to ciekawe z jakimi kobietami miał doczynienia ten senator. Moze mniej wycieczek do Tajlandii

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-08, 21:23   #1118
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Natuś-77 Pokaż wiadomość
Danaee, no na zew. jeeeessst dużo przyjemniej zwłaszcza pod drzewami, leciutko wieje i czuć wilgoć więc radzę chociaż oblukac jakąś ławkę pod drzewem i śmignąć z gazetką

Mój sobie kupił w styczniu witaminy, jak brał antybiotyk i co? Ja go pytam czy bierze to: noooo przecież...więc mu pokazałam opakowanie. Było 48 tabl. a mamy lipiec i w opakowaniu jeszcze ze 2 blistry

A co do zwiędłego interesu, no trafił mi się kiedyś taki jeden... nie rozpamiętywałam zbyt długo, bo i kolega zniknął ale fajny był gość, taki w typie siatkarza

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

dziewczyny ile płacicie za Bete? Która robiła ostatnio w Diagnostyce?

Lubię tę firmę, bo już mi przysłała Voucher na wyjazd weekendowy do SPA ważny do końca roku to się wybierzemy : pomasować
O to super, że do końca roku możesz ten bon wykorzystać
U mnie beta 25 zł kosztuje, ale znalazłam też w szpitalu za 15

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 21:24   #1119
soul_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
eeee to ciekawe z jakimi kobietami miał doczynienia ten senator. Moze mniej wycieczek do Tajlandii

Dzenderowymi zjedli swój własny ogon :roftl:

Stary 2015-07-08, 21:28   #1120
pyati
Kocia mama

Jeny dziewczyny ale pędzicie z postami

pyati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 21:37   #1121
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
No u mnie w Diagnostyce jest cholernie drogo, nawet z kartą stałego klienta.
Robię tam tylko awaryjnie, jak muszę np w sobotę, bo to całobodowe 7 dni w tygodniu.
Calodobowych labow u nas nie ma

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Wszystkie? Czyli u mnie też? Czyli insulina na czczo i wit. D wyjdą taniej?

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Po co wit D badasz?

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Evelinke Pokaż wiadomość
Ja na chlamydię posiew robiłam, jest ujemna a cytologia to była w grudniu chyba
Może nie będą chcieli.

I co to za smutne myśli
Nie może być źle, musi być dobrze i będzie.
Ja też mam stracha, co będzie jeśli znowu .....
Ale staram się póki co jeszcze nie myśleć, jeszcze mam trochę czasu na odpoczynek i bardzo się z tego cieszę
Także też wykorzystuj ostatnie chwile relaksu, bo potem to wiesz na bety będziesz latać i serduszko oglądać, to emocje będą

Oooo i następna

A czy wy wogle wiecie, że ja, Soul i Czarna we wrześniu będziemy starać się wspólnie i będzie to nasze 4 podejście
No, nie ma bata przy takiej kumulacji uda się każdej z nas
Jeszcze może porodówkę wybierzemy razem

To wyłącz po cichaczu korki i zwal na burzę

No to nie ma innej opcji, żeby Wam się nie udało

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez bambi1980 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,
czy moge dolaczyc do grona starajacych sie o potomstwo?
Mam 35 lat i byloby to moje pierwsze dziecko. W tymm miesiacu raczej watpie ze zaszlam ale nadzieja umiera ostatnia. Juz tak bardzo pragnelabym zostac mama ze milo mi bedzie z kims o tym pogadac (o planach) bo zazwyczaj gdy mowie o tym rodzince czy znajomym reakcje sa troche malo budujace, na zasadzie" martw sie zeby zajsc a nie snuj planow na zapas".
Witaj
Napisz coś więcej o sobie.Jak długo się starasz, czy lykasz jakies wspomagacze plodnosci lub leki itp

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Zgadzam sie! ale wy tu aktywne jestescie kobity!

tak konkretnie to dopiero od miesiaca. Wczesniej bez zabezpieczania ale tez bez liczenia dni - no i bez rezultatow.. rosi:

Nie wiem za bardzo od czego zaczac. Mieszkam we Wloszech i wlasnie umieram z ciepla. Siedze w biurze i korzystam bo szefa na chwile nie ma.
Dziewczyny przerazacie mnie z tymi wszystkimi badaniami - nawet nie wiem o czy mowicie za bardzo. Ja na zywiol ide - zdrowa jestem, staram sie jakas aktywnosc sportowa prowadzic jem duzo smaczych i zdrowych wloskich potraw. No i wcinam kwas foliowy.
Acha mam meza Wlocha
Juz mam odp na moje pytanie

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
Stary 2015-07-08, 21:38   #1122
soul_me
Zakorzenienie

O Carla przyszła :roftl:

Stary 2015-07-08, 22:21   #1123
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Zgadzam sie! ale wy tu aktywne jestescie kobity!

tak konkretnie to dopiero od miesiaca. Wczesniej bez zabezpieczania ale tez bez liczenia dni - no i bez rezultatow.. rosi:

Nie wiem za bardzo od czego zaczac. Mieszkam we Wloszech i wlasnie umieram z ciepla. Siedze w biurze i korzystam bo szefa na chwile nie ma.
Dziewczyny przerazacie mnie z tymi wszystkimi badaniami - nawet nie wiem o czy mowicie za bardzo. Ja na zywiol ide - zdrowa jestem, staram sie jakas aktywnosc sportowa prowadzic jem duzo smaczych i zdrowych wloskich potraw. No i wcinam kwas foliowy.
Acha mam meza Wlocha
Wlochy zazdro
A czym się zajmujesz jeśli mogę spytac?
Żadnych badań nie robiłaś nigdy? Chociaż tarczyca,podstawowe hormony,prolaktyna?

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez basiia89 Pokaż wiadomość
Ale mam dzisiaj głupawke kwiaty dostałam
Od kogo?

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Dziewczyny poradźcie proszę - być może uda mi się wcisnąć na przyszły tydzień na wizytę u endo. tak profilaktycznie lekarz mi kazał, bo teoretycznie wszystko było ok zawsze (ale też nikt nie wgłębiał się jakoś szczególnie).
Pytałam w klinice i mówią, żeby przed wizytą nie robić żadnych badań, bo dr ew. sama zleci. niby logiczne, ale w sumie co endokrynolog mi powie na wizycie w takim razie z badaniaami z 2011 r.? wizyta kosztuje, więc się zastanawiam, czy jednak nie machnąć tych badań z 1 strony, bo akurat mam początek cyklu, żeby jednak coś tej pani pokazać.

Wklejam też tu wyniki badań tych z 2011 r. (norm nie mam podanych na wynikach niestety...) - możecie zerknąć, jeśli któraś z Was się orientuje dokładniej, i powiedzieć, czy coś w nich jest wg Was nie tak niż powinno.
normy sprawdziłam w internecie i chyba się mieszczę, ale była mowa kiedyś o proporcji jednych wyników do drugich itd.
FSH - 4,73 U/l
LH - 6,05 U/l
E2 - 207,90 pg/ml
PRL - 13,48 ng/ml
T - 0,24 ng/ml
DHEA-S - 5,32 umol/l
17KS mg/24 h
TSH - 2,37 uIU/ml
fT4 - 1,65 ng/dl
Test z Metoclopramiden PRL po 1 h - 76,69 ng/dl
Jak byłam u Endo to wyniki sprzed 8 miesięcy miałam i kazała robić od nowa.Ja zrobilabym na Twoim miejscu

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Może jakiś wątek nowy? Pciala p małżom leczymy i z nowym wątkiem lecimy

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez marie_sol Pokaż wiadomość
Witajcie
Ale płodzicie tych stron :
Basiu dobrze Cię czytać w dobrym nastroju!
Natka jak betka? u mnie w lab w szpitalu płaciłam 19zł z pobraniem
Witaj bambi

Co do akcji z balkonem... kiedyś o 3 w nocy ktoś się dobija, polecieliśmy otworzyć drzwi wejściowe a tam nikogo niet, wracamy do łóżka i znowu walenie w drzwi. Otwieramy balkon.. a tam sąsiad z 5 piętra (mieszkamy na 4). Pijany chciał jeszcze wyjść dopić, ale żona go nie wypuściła drzwiami to zszedł po balkonie....

Spóźnia mi się @ o 5 dni...
O 5 dni już?

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Marisol, ale numer z tym sąsiadem powtarzam mojemu, że u nas na 5 też ktoś może zajść, zwłaszcza że ciągle pootwierane i mówi :Zapraszam

I rób tę Betę, ja taka tania, ja zapłaciłam dziś 38 i co....? 0,1 więc c czystym sumieniem za kilka dni będę się kłuć
Tylko skąd to grube endometrium? teraz to zacznę rozkminiać

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Baśka, bukiet 1 klasa

Soul, ty to jak robisz te badania jutro to machnij se od razu AMH, jak robiłaś dawniej niż pół roku. W klinice od razu będą ci kazali, plus pewnie Inhibinę B i DHEAS. Przynajmniej u nas tak robią, jak jest się po 35 roku życia a AMH to od razu każdemu jak starsza niż pól roku.
Jak masz się kłuć to za jednym machem

Pogoda to mi zafundowała taką huśtaweczkę, że jak zjadłam zupkę to głowa sama odleciała Gdyby nie jakiś głupii telefon to jeszcze by się spało.
Skoro beta 0 to faktycznie dziwne to endo masz...

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez kasptak Pokaż wiadomość
Szybka zmiana akcji, jutro lub pojutrze inseminacja. Nie ogarniam tego systemu
Kolejny raz? Czemu taka zmiana?

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Uścisków nigdy za wiele biere wszystkiei oddaje z nawiązką

A co do kłucia to chyba w jakąś maść znieczulającą zainwestuję, bo mam wrażliwą skórkę na brzuchu
Gdzieś czytałam o jakiejś BOBO coś tam...
Farmaceutki mi pomogą?

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Kasptak, jak już dojedziesz do chaty to zdaj relację, co i jak
Jest Emla jeszcze

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Poszliśmy na pewniaka-udokumentowane starania od 2012, słabe wyniki nasienia, wszystkie badania zrobione, wiek powyżej 35. Czepili się, że nie miałam 3 pełnych inseminacji, na trzecią nie było materiału. Dr mówi, że wymagają 3 pełne. Bierze mnie na fotel i tu uwaga TRZY pęcherzyki ok 20 mm. Jutro rano mam zrobić hormony, 9.50 wizyta i w razie czego ok 14 inseminacja. Cuda jakies
Jutro już? Ale numer

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Trzymam kciuki za bete

Ja dzisiaj zapłaciłam 45 zł. Takie ceny na kartoflisku bo nie ma konkurencji. Bo w luxmedzie w lublinie płaciłam zwykle 24 zł.

Bambi witam i powodzenia w staraniach

Dziękuję wszystkim za kciuki. Moja beta dzisiaj to 5,44 (wczoraj było 5,64), a progesteron 1,46 pomimo brania dupka 3x1. Tak więc czekam na @...
Szkoda

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Ale mam tylko 12 godzin na to. Urośnie? Jak będę wtykac to się doktorka zorientuje. Myślisz, że łykać?
Za mało czasu zostało

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Ja w ogóle zaczęłam dziś pić klimuszke. Co to jest za syf gorzkie jak piolun. Rano jęczmień i jeszcze to paskudztwo 3 x dziennie brrr
Trzeba było moje ziolka pic smaczne są

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
To fascynujące że o naszym życiu - w tej i wielu innych dziedzinach - decydują kompletni debile. Skąd oni się tam wzięli jak się pytam?!?! Przecież to ponadprzeciętne balwany są, trzeba mieć talent żeby coś takiego wymyślić.
Ja też mowie zdecydowane NIE ejakulacji kobiet. Jestem jeszcze bardziej radykalna bo nawet pojedynczej

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Może. Orzechy też wcinam ostatnio. To też może być po komarze bo swędzi obok. Drapalam obok żeby nie drapac ugryzienia to teraz mam Już się przyzwyczaiłam, mnie często swędzi jedyny plus to że nie mogę konserwantów więc muszę zdrowe rzeczy jeść; )

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

I komentarz pod artykułem o senacie - a podwójnej owulacji mężczyznom nie zabronił?
Pewnie ten poseł tak sobie myślał
,,Ejakulacja...mądre słowo muszę go użyć to na pewno zablysne wiedza,,

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:

O to to

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
O Carla przyszła :roftl:
Nie wyrabiam z Wami dzisiaj.Rozumiem, że lekture na wieczór muszę mieć, ale kuzwa nie 20 str!

Stary 2015-07-08, 22:23   #1124
soul_me
Zakorzenienie

słodzias z Ciebie

Stary 2015-07-08, 22:58   #1125
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
Wlochy zazdro
A czym się zajmujesz jeśli mogę spytac?
Żadnych badań nie robiłaś nigdy? Chociaż tarczyca,podstawowe hormony,prolaktyna?

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Od kogo?

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Jak byłam u Endo to wyniki sprzed 8 miesięcy miałam i kazała robić od nowa.Ja zrobilabym na Twoim miejscu

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

O 5 dni już?

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Skoro beta 0 to faktycznie dziwne to endo masz...

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Kolejny raz? Czemu taka zmiana?

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Jest Emla jeszcze

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Jutro już? Ale numer

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Szkoda

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Za mało czasu zostało

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Trzeba było moje ziolka pic smaczne są

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Pewnie ten poseł tak sobie myślał
,,Ejakulacja...mądre słowo muszę go użyć to na pewno zablysne wiedza,,

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

O to to

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Nie wyrabiam z Wami dzisiaj.Rozumiem, że lekture na wieczór muszę mieć, ale kuzwa nie 20 str!

Przepraszam, że tak po lebkach Wam dziś odpowiadam, ale to Wasza wina
Idę spać

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
słodzias z Ciebie
Ze mnie?

Stary 2015-07-09, 05:24   #1126
CARLA_23
Wtajemniczenie

Bry

Stary 2015-07-09, 05:43   #1127
czarownica_tea
Zakorzenienie

Bry.
Ja siem jadę kłuć

Stary 2015-07-09, 05:44   #1128
zielinka_87
Zakorzenienie

A ja juz w pracy

18cs, 5cs po laparo
szczęście trwało za krótko (8tc)

I ivf
II ivf Beta 9dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1244

zielinka_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-09, 05:45   #1129
kasptak
Zakorzenienie

Ja tez się jadę kluc, czekam już pod klinika aż otworzą. Buziaki
Stary 2015-07-09, 06:20   #1130
candyyfloss
Zadomowienie

Cytat:
Marisol, ale numer z tym sąsiadem powtarzam mojemu, że u nas na 5 też ktoś może zajść, zwłaszcza że ciągle pootwierane i mówi :Zapraszam

I rób tę Betę, ja taka tania, ja zapłaciłam dziś 38 i co....? 0,1 więc c czystym sumieniem za kilka dni będę się kłuć
Tylko skąd to grube endometrium? teraz to zacznę rozkminiać

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Baśka, bukiet 1 klasa

Soul, ty to jak robisz te badania jutro to machnij se od razu AMH, jak robiłaś dawniej niż pół roku. W klinice od razu będą ci kazali, plus pewnie Inhibinę B i DHEAS. Przynajmniej u nas tak robią, jak jest się po 35 roku życia a AMH to od razu każdemu jak starsza niż pól roku.
Jak masz się kłuć to za jednym machem

Pogoda to mi zafundowała taką huśtaweczkę, że jak zjadłam zupkę to głowa sama odleciała Gdyby nie jakiś głupii telefon to jeszcze by się spało.
Szkoda, że to jednak nie cionża

Cytat:
Szybka zmiana akcji, jutro lub pojutrze inseminacja. Nie ogarniam tego systemu
A to Was wzięli z zaskoczenia Trzymam mocno

Cytat:
Trzymam kciuki za bete

Ja dzisiaj zapłaciłam 45 zł. Takie ceny na kartoflisku bo nie ma konkurencji. Bo w luxmedzie w lublinie płaciłam zwykle 24 zł.

Bambi witam i powodzenia w staraniach

Dziękuję wszystkim za kciuki. Moja beta dzisiaj to 5,44 (wczoraj było 5,64), a progesteron 1,46 pomimo brania dupka 3x1. Tak więc czekam na @...

O rany, ale niski ten progesteron.A może jest coś silniejszego niż Duphaston i to by pomogło?

Cytat:
Natus, a u Was jak było? Wydaje mi się, że nie mieliście inseminacji? Z trzema latami starań to bym się na idiopatyczna złapała. Trudno, mus to mus. Gorzej, że Matki Boskiej Pieniężnej dopiero 10, a jutro osiem stów trzeba wyrzygac
Aż 800 zł będzie Was to kosztować?

Cytat:

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
O to super, że do końca roku możesz ten bon wykorzystać
U mnie beta 25 zł kosztuje, ale znalazłam też w szpitalu za 15

Ja płaciłam za betę 28 zł w Diagnostyce.

Cytat:
Ja tez się jadę kluc, czekam już pod klinika aż otworzą. Buziaki
Jeszcze raz
candyyfloss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-09, 06:41   #1131
kasptak
Zakorzenienie

Candy, 196 wizyta i hormony plus insemka 650. Jestem juz po kluciu, mam nadzieje ze wyniki będą ok. Jakaś dziwnie spokojna jestem, jak nie ja. No i oby mi jajca przez noc nie pekly. . Candid, dupek nie wychodzi w badaniach progesteronu, tylko luteina. Przykro mi😥

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

A my jeszcze wczoraj rano oddaliśmy mojego pandziaka na wymianę oleju i klocków, nieświadomi dzisiejszych ewentualnych wydatków. Trudno, najwyżej będzie stał w warsztacie aż mi pensje pezeleja😊

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

Tylko Wam się przyznam,że jednak wzięłam ten estrofem. Jak nie pomoże to nie zaszkodzi. Oby doktory z kliniki nie czytaly wizazu😆
Stary 2015-07-09, 06:49   #1132
soul_me
Zakorzenienie

Cytat:
Bry.
Ja siem jadę kłuć

Hej
ja właśnie stoję w kolejce (b długiej )

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

Cytat:
[/COLOR]Tylko Wam się przyznam,że jednak wzięłam ten estrofem. Jak nie pomoże to nie zaszkodzi. Oby doktory z kliniki nie czytaly wizazu😆
za nami na pewno nie nadążają jakby co

Stary 2015-07-09, 07:03   #1133
candyyfloss
Zadomowienie

Cytat:
Hej
ja właśnie stoję w kolejce (b długiej )

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

za nami na pewno nie nadążają jakby co
candyyfloss jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-09, 07:08   #1134
Lucy31
Zakorzenienie

Cytat:
Mmmmm smakowe co? Po kilku dniach nie będą już na Tobie robić wrażenia To te szyszeczki chmielu takie gorzkie skubańce

Cytat:
Przeczytałam wskazówki picia ziół: małymi lyczkami żeby lepiej się wchlanialy w żołądku.
Niedoczekanie. Ja dwoma haustami całą szklanice
W niech se wsadzą te wskazówki. Ja piłam na raz aby szybko
Aaaa i pił też mój maż, raz dziennie

Kurcze, żebym tylko kiedy nie dostała takiej niekontrolowanej ejakulacji, jak ja teraz taka wygłodniała łażę. Trza uważać kobiety!

Co za tępe jełopy.
Stary 2015-07-09, 07:19   #1135
soul_me
Zakorzenienie

Cytat:

Mmmmm smakowe co? Po kilku dniach nie będą już na Tobie robić wrażenia To te szyszeczki chmielu takie gorzkie skubańce

W niech se wsadzą te wskazówki. Ja piłam na raz aby szybko
Aaaa i pił też mój maż, raz dziennie

Kurcze, żebym tylko kiedy nie dostała takiej niekontrolowanej ejakulacji, jak ja teraz taka wygłodniała łażę. Trza uważać kobiety!

Co za tępe jełopy.
Oo mężu tyż może? Dam mu a co mam się męczyć sama. Może owulacji dostanie 😈

Stary 2015-07-09, 07:32   #1136
czarownica_tea
Zakorzenienie

Soul- byle nie wielokrotnej . U mnie szybko. Dwie osoby były przede mną. Niestety zgubili moje skierowanie na hemoglobine glikowana i glukozę (od tej samej doktor). Ciekawe co ja powiem jutro na wizycie.

Kasptak- moze nie czytają wizażu . Estrofem nie zaszkodzi. Przed IVF dają go w ilościach hurtowych. Powodzenia wielkie wielkie kciuki

Stary 2015-07-09, 07:35   #1137
Lucy31
Zakorzenienie

Cytat:
Ponoć może. U nas no jak widać, nic z tego co robiłam nie zaszkodziło a co pomogło? To już moja ejakulacja raczy wiedzieć

Cytat:
Soul- byle nie wielokrotnej . U mnie szybko. Dwie osoby były przede mną. Niestety zgubili moje skierowanie na hemoglobine glikowana i glukozę (od tej samej doktor). Ciekawe co ja powiem jutro na wizycie.
Bosz co to się wyrabia
Stary 2015-07-09, 07:50   #1138
wuncek
Rozeznanie

Kasptak powodzenia!!

Ja dzisiaj też na kłucie - ovitrelle... mały stresik jest czy jest wszystko zgodnie z planem. Mężu coś mi się troche pochorował, ale trudno, nie wymiga się z działania :P

Dziewczyny, napiszcie jeszcze raz do czego ta vit D?
wuncek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-09, 08:01   #1139
Lucy31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wuncek Pokaż wiadomość
Kasptak powodzenia!!

Ja dzisiaj też na kłucie - ovitrelle... mały stresik jest czy jest wszystko zgodnie z planem. Mężu coś mi się troche pochorował, ale trudno, nie wymiga się z działania :P

Dziewczyny, napiszcie jeszcze raz do czego ta vit D?
http://www.jestemplodna.pl/witamina-d-szanse-ciaze/
http://mamzdrowie.pl/witamina-d-podnosi-plodnosc/

Jakieś tam tezy krążą. Mój lekarz pare razy takim tropem pomógł pacjentkom zaskoczyć. Przy niedoborze dawał zastrzyki z tej witaminy. Mi wyszedł poziom niski, więc suplementowałam.
Stary 2015-07-09, 08:03   #1140
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:

Co za tępe jełopy.
Cytat:

No to umarłam ze śmiechu z rańca KOfam was, i przychodźcie tu z dobrymi wieściami.

Kasptak
, to chyba dobrze że jesteś kwiatem lotosu. Tak z zaskoczenia chyba lepiej trzymam

Czarownico
, i że co?? bez skierowania to nie zrobią? Jak zgubili a nie ty, że zapomniałaś zabrać z domu?? Ja to bym zrobiła już scenkę rodzajową:bab a:

Ja tymczasem napiję się kawusi, taka cudowna pogoda, może ze 20 stopni, słonko, rześkie powietrze, chce się żyć
Idealna pogoda do robienia zapraw. Chyba dziś małżona zaciągnę autem na placyk jakiś i coś może...mhm..porzeczki? ( W gwarze mojej babci "świętojańki" )

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości