Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;) - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-06, 09:05   #1381
Kimitri
Zakorzenienie

Dot.: Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)

Hey

My wczoraj byliśmy na działce. Pojechaliśmy na grilla i niby dopiero na 14 ale nawet o 17 trzeba było się pod spryskiwacz udawać bo tak gorąco...

Koło mnie jest basen odkryty ale ostatnio słyszałam, ze w tym roku nie uruchomili go.. muszę się zorientować chyba na przyszłość.

Dobrze, że w pracy klimatyzacja bo bym się chyba ugotowała w długich spodniach i koszuli z długim rękawem..

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 10:32   #1382
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasia 88 Pokaż wiadomość
Ja tez slyszalam bardzo niepochlebne opinie i itace.

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Musimy kolejny raz przełożyć nauki przed małżeńskie. Dostalismy dziś zaproszenie na wesele do znajomych. Żabko może razem się będziemy bawić?
Kasia raczej nie bo to z TŻ rodziny...

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
my dziś byliśmy nad bolminem... no z parkingiem tragedia- brak miejsc, zaparkowaliśmy prawie na samym końcu zalewu... ludzi w "ch" i jeszcze więcej.. jak w sezonie nad polskim morzem
woda tak samo brudna jak była. Ludzie mdleli na potęgę
Właśnie dlatego wybraliśmy borków, chociaż ludzi też było multum ale było gdzie zaparkować i później zrobić sobie grila na początku myśleliśmy, że bedziemy musieli czekać ze 3 godz na rowerek bo taka kolejka było, al wyhaczył nas gościu z prywatnym rowerkiem i wypożyczył nam troche wolno sie nim płynęło, ale nignie nam sie w zasadzie nie śpieszyło

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
To fajnie, że fajna. Nie ma nic gorszego, niz praca, której się nie cierpi, a do której trzeba chodzić..

Kiedyś w Kaniowie było fajnie, jak jeszcze mało kto o nim wiedział, teraz to dzikie tłumy.. i jeszcze ten Wake ;/ nie umiem odpoczywać w tłoku i hałasie.. Nie wiem zresztą co to jest, ale ostatnio w ogóle się nie da pojechać nad wodę, żeby nie było tłumów, a przecież tyle jest tych zbiorników dookoła..

I jak Ci idzie jazda kombiakiem? Ja się boję Dlatego chcemy kupic Scenika. Bo ma dużo miejsca w środku, ale nie jest taki wielki..
Swoją drogą niezła przesiadka z Merca A na kombi :P:

Nie martw się Ttuniu, pamiętaj, że zawsze śni się na odwrót Mnie się raz śniło, że przyjeżdżamy z TŻtem na salę, już po slubie, a tu na ścianach zielona lamperia, zamiast stołów ławki takie jak w szkole, zero obrusa ani talerza, jakaś beznadziejna orkiestra coś tam rzępoli i generalnie tragedia, a z tyłu głowy mam świadomość, że zaraz tu będą goście (w zasadzie dlaczego ich jeszcze nie ma..) i panika też się obudziłam zlana potem :P
ale najlepszy był sen, jak kupowałam sukienkę w dniu ślubu. Była za mała, za obcisła, tak krótka, że prawie tyłek wystawał i w kolorze szaro-brązowym - jakby białą sukienkę wytaplać w błocie i nie bardzo się doprała. I w tym śnie miałam takie tłuste nogi, oblechowo na maxa, ale nie miałam do wyboru innej sukienki.. Na dodatek mąż mi uciekł po ślubie, a wesele było na placu wolności :P mąż wrócił, jak goście się rozjeżdżali. Pijany i w poszarpanych ciuchach. No myślałam, że zejdę, jak się obudziłam

Nadrobiłam Was i zapomniałam napisać, że my dziś wyjeżdżamy nad morze jedziemy na prawie tydzień do mojej siostry Także trochę Wam zniknę chyba, bo nie wiem, jak tam z czasem internetowym będzie..
Ola odpoczywaj! udanego pobytu i mało tłumów na plaży

Edit : dziewczyny u kogo robicie paznokcie w CK ? chciałam sobie zrobić żele i nie wiem gdzie, coś w centrum

Edytowane przez ZakochanaZabka
Czas edycji: 2015-07-06 o 16:51
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 17:28   #1383
antena22
Zadomowienie

Ja moge polecic stopy&dlonie na Ewangelickiej.jestem bardzo zadowolona
Stary 2015-07-06, 17:29   #1384
Kasia 88
Raczkowanie

Zabko moja siostra cioteczna robi gdzieś na warszawskiej naprzeciwko korony. Jest bardzo zodowolona
Kasia 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 17:41   #1385
mikonada
Zakorzenienie

Ola- co do merca A to nie bylo to, zbyt maly, on tylko stal jedna noc po mojej pracy pod blokiem i nastepnego dnia go odwiozlam.
Combi jest super skrętny, bardzo latwo sie parkuje rownolegle, co ja nigdy mondeo mojego małżonka nie moglam zaparkowac bez wjazdu na kraweznik...
Do tego pojemny bagaznik wygodny bardzo!
Moja siostra chce sprzedac peugeota 407 starszego tez w combi
Combi maja to do siebie ze sa pojemne i skretne i to jest ich zaleta
Mi sie udalo kupic auto z polskiego salonu, z niskim przebiegiem bo tylko 120 tys, bezwypadkowe no bajka
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 17:54   #1386
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ttunia Pokaż wiadomość
Miko gratuluję zakupu kurcze dziewczyny miałam dzisiaj pierwszy koszmar ślubny i nie mogę się jeszcze pozbierać po nim. We śnie tak plakalam ze dziwie się ze nie obudziłam się z płaczem. Śniło mi się ze sala jest jakaś brzydka i malutka i wygląda jak prlowski bar. A za tort robiło ciasto drożdżowe które ktoś przyciał w kształcie serca i napisał na nim krzywo sto lat. To była tragedia. Nie wiem czy przeżyje jeszcze takie sny.
Mnie się dzisiaj śniło, że nie wiedziałam jakie buty na ślub założyć Kiedyś śnił mi się jeden koszmarek, ale już nie pamiętam co tam się działo

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
Kasia raczej nie bo to z TŻ rodziny...

Właśnie dlatego wybraliśmy borków, chociaż ludzi też było multum ale było gdzie zaparkować i później zrobić sobie grila na początku myśleliśmy, że bedziemy musieli czekać ze 3 godz na rowerek bo taka kolejka było, al wyhaczył nas gościu z prywatnym rowerkiem i wypożyczył nam troche wolno sie nim płynęło, ale nignie nam sie w zasadzie nie śpieszyło

Ola odpoczywaj! udanego pobytu i mało tłumów na plaży

Edit : dziewczyny u kogo robicie paznokcie w CK ? chciałam sobie zrobić żele i nie wiem gdzie, coś w centrum
Ja będę robiła u dziewczyny, ale z Woli Kopcowej. Tak to moja mama do niej chodzi i nie chce jej zamieniać na żadną inną kosmetyczkę

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
Ola- co do merca A to nie bylo to, zbyt maly, on tylko stal jedna noc po mojej pracy pod blokiem i nastepnego dnia go odwiozlam.
Combi jest super skrętny, bardzo latwo sie parkuje rownolegle, co ja nigdy mondeo mojego małżonka nie moglam zaparkowac bez wjazdu na kraweznik...
Do tego pojemny bagaznik wygodny bardzo!
Moja siostra chce sprzedac peugeota 407 starszego tez w combi
Combi maja to do siebie ze sa pojemne i skretne i to jest ich zaleta
Mi sie udalo kupic auto z polskiego salonu, z niskim przebiegiem bo tylko 120 tys, bezwypadkowe no bajka
Parkowanie równoległe Unikam jak ognia
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-06, 20:00   #1387
mogg
Zakorzenienie

Ja z vectra nie moglam sie przyzwyczaic ze taka duza ale teraz jestem mega zadowolona ))
Pakowna jest )

Ja pod blokiem zaparkuje tylko tylem bo mam mega wasko i rownolegle tez soe dpbrze parkuje ))

Wysłane z mojego Lenovo S650 przy użyciu Tapatalka
mogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 00:38   #1388
Oluniuniunia
Rozeznanie

To może i ja sie naucze combi jezdzic, kto wie.. Kurde laski, ale madakra, bede chora na 1000. Jedziemy pociagiem, mamy kuszetki i okna sie nie da zamknac bo idzie sie udusic, ale tak mi wieje, ze czuje ze mam wszystkie zatoki zatkane.. Ale kaszana. Oby tylko maz sie nie zaziebil, bo wiecie jak to jest... A! I musze meza wychawalic, bo dzisiaj... Skrocil mi sukienke!!! Zdolna bestia

26.10.2014

30.04.2015
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 09:17   #1389
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
To może i ja sie naucze combi jezdzic, kto wie.. Kurde laski, ale madakra, bede chora na 1000. Jedziemy pociagiem, mamy kuszetki i okna sie nie da zamknac bo idzie sie udusic, ale tak mi wieje, ze czuje ze mam wszystkie zatoki zatkane.. Ale kaszana. Oby tylko maz sie nie zaziebil, bo wiecie jak to jest... A! I musze meza wychawalic, bo dzisiaj... Skrocil mi sukienke!!! Zdolna bestia
Mogłaś sobie coś na głowę zarzucić…

No i dla męża
Stary 2015-07-07, 10:19   #1390
ZakochanaZabka
Zadomowienie

o jaki zdolniacha a mi nie ma kto spodni na krótkie spodenki skrócić :/ :P
Stary 2015-07-08, 16:18   #1391
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
o jaki zdolniacha a mi nie ma kto spodni na krótkie spodenki skrócić :/ :P
Żabko sama spróbuj Ja w życiu maszyny nie obsługiwałam
Stary 2015-07-08, 17:55   #1392
mogg
Zakorzenienie

Jak bym mieszkala w ck yo bym skrocila

Stary 2015-07-08, 18:27   #1393
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Jak bym mieszkala w ck yo bym skrocila

Zawsze można przekazać Twojemu mężowi
Stary 2015-07-08, 18:29   #1394
mogg
Zakorzenienie

Haha kto wie jeszcze czy nie bede mieszkac po drugiej stronie od ck ;D

Stary 2015-07-08, 18:53   #1395
ZakochanaZabka
Zadomowienie

zawsze mi krzywo wychodzą :/
Dziewczyny gdzie wasze recenzje z TEGO dnia ? hmmm ?

Edytowane przez ZakochanaZabka
Czas edycji: 2015-07-08 o 19:06
Stary 2015-07-08, 21:01   #1396
antena22
Zadomowienie

No to może ja opiszę TEN dzień
Pobudkę miałam o 7 rano bo mój mąż zadzwonił że jest właśnie w hurtowni i za 15 minut przyjeżdża z papierem (musiałam wydrukować jedną kartkę z rozmieszczeniem gości i numer stołu a w piątek skończył mi się papier )
Miał tak przyjechać żeby mnie nie widzieć,ale oczywiście akurat jak przyjechał byłam na podwórku i pozamiatane
Potem na 10:00 pojechałam do fryzjera i w tym miejscu mogę polecić Hair Spa na Fałdowej i p.Małgosię.Jestem bardzo zadowolona z tego jak mnie uczesała.Fryzura trzymała się całą noc,tylko jeden kosmyk się wysunął a to dlatego że męska częśc gości zaczęła mnie brac na ręce i kręcić się ze mną w kółko
o 12:00 przyjechała Czarna Kawa i fotograf.Ola jest bardzo sympatyczną osobą i pocieszała mnie jak w pewnym momencie zaczął grad padać.Makijaż oczywiście był świetny i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń.Z całego serca ja polecam.Wszystko było ładnie, pięknie zero stresu dopóki nie usłyszałam że mój W. przyjechał.Wtedy zaczęło mnie "telepać" a jak wyszłam do niego to już był koniec. Przywitałam się z nim i w bek.Tak zaczęłam szlochać że nie mogłam się uspokoić. Starsza z siostrą wyprowadziły mnie do pokoju i próbowały jakoś uspokoić.Starsza w końcu wyciągnęła z szafki wiśniówkę i wypiłyśmy w ekspresowym tempie 2 kieliszki.Wróciłam do W. i od tego momentu poszło gładko.W USC było bardzo fajnie.urzędnik który udzielał nam ślubu był bardzo sympatyczny i super rozładował atmosferę.Potem były życzenia przed urzędem i w trakcie ich trwania zaczęło najpierw kropi.c a potem padać.Efekt był taki że goście w ekspresowym tempie składali życzenia a mi tylko ich buzie migały przed oczami.Ja oczywiście nie czułam żadnego deszczu Potem wszystko potoczyło się błyskawicznie. Nawet nie zauważyłam kiedy wybiła 1 godzina i fotograf podszedł się pożegnać.Wszyscy twierdzili że wyglądałam pięknie,w życiu tylu komplementów nie usłyszałam.impreza skończyła sie o 3 nad ranem i z tego co zauważyłam to goście dobrze się bawili.
Podsumowując:
fryzura- Hair Spa na Fałdowej 4 p.Małgosia;jestem mega zadowolona
makijaż - Czarna Kawa i tu nie muszę nic więcej dodawać
fotograf: Sebastian Zimmer;bardzo fajny człowiek,sympatyczny,fajn ie się z nim współpracuje;zdjęć jeszcze nie widziałam
muzyka: Dj Piotr Gładkowski; super prowadził wesele, wszyscy świetnie się bawili;polecam
przyjęcie: hotel Dudek w Mniowie; jedzenie bardzo dobre, niczego nie brakowało; jedyne na co trzeba zwrócić uwagę to obsługa, trochę była opieszała,ale moja mama zwróciła im uwagę i potem było bez zarzutu
tort: cukiernia na Herbach;tort smaczny chociaż jak dla mnie śmietana była za słodka,ale ciocia która jest cukiernikiem twierdzi że był bardzo dobry

I to by było na tyle Trochę chaotycznie napisane,ale nie mam talentu do ładnych opisów.
chętnie powtórzyłabym ten dzień jeszcze raz, bo rzeczywiście bardzo szybko mija.
A to moja suknia.Zdjęcia średniej jakości i suknie też trochę pomięta bo dzisiaj odebrałam ja z pralni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150708_192216.jpg (58,2 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150708_192811.jpg (57,7 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150708_192754.jpg (51,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150708_192230.jpg (62,1 KB, 49 załadowań)
Stary 2015-07-08, 21:17   #1397
mogg
Zakorzenienie

napisze jutro obiecuję!! :P
Stary 2015-07-08, 22:09   #1398
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

A który urzędnik Wam udzielał, w okularach czy z loczkami? piękna suknia, gratulacje

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 22:36   #1399
Millsy
Raczkowanie

Hej laski, odzywam sie i ja w koncu... Uuufff tyle na glowie bylo!

Panienski byl super udany, dziewczyny sie super zorganizowaly i dostalam mnostwo prezentow! Co noc wychodzilyslmy na impreze do rana 6-7 rano powrot a ok 10 juz na plaze, takze nie bylo spania! Po 3 dniach wrocilam do domku wykonczona ale z piekna opalenizna

W ten weekend bylismy w PL i zalatwilismy reszte spraw weselnych. Niestety bardzo zawiodlam
Sie na krawcowej z Nowin bo w ostatniej chwili powiedziala ze nie ma czasu sie ze mna spotkac. Miala zebrac miare aby zwezic moja suknie ktora miala przez ostatnie kilka miesiecy a tutaj taka sytuacja ze 2 miesiace do slubu a ona mi odmawia pomimo ze konkretnie sie umawialysmy i wiedziala ze jestem tylko weekend. Na szczescie sytuacja do odratowania, suknia zostala zabrana od pani z Nowin i trafilam w super miejsce do Propunti czy jakos tak chyba gdzie pani mie poratuje w ostatniej chwili. Sporo schudlam to jest duzo poprawek.

Mamy juz dograne menu, dogadalismy slodki stol i tort, zamowilismy drink bar i TZ mial miare gajera. Wszystko jest super impreza moglaby byc juz za tydzien! Aaaaa i najwazniejsze znalazlam fryzjera!!! Nareszcie! Super chlopak, mlody z tst bardzo utalentowany z pasja co najwazniesze, a nie pseudo-stylista ktory wiecej gada niz umie
Millsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-09, 00:19   #1400
Escorpio
Zakorzenienie

Antena, super, że wszystko się udało! I dobrze, że nie ucinałaś trenu. Piękna ta Twoja suknia

Cytat:
Napisane przez Millsy Pokaż wiadomość
Hej laski, odzywam sie i ja w koncu... Uuufff tyle na glowie bylo!

Panienski byl super udany, dziewczyny sie super zorganizowaly i dostalam mnostwo prezentow! Co noc wychodzilyslmy na impreze do rana 6-7 rano powrot a ok 10 juz na plaze, takze nie bylo spania! Po 3 dniach wrocilam do domku wykonczona ale z piekna opalenizna

W ten weekend bylismy w PL i zalatwilismy reszte spraw weselnych. Niestety bardzo zawiodlam
Sie na krawcowej z Nowin bo w ostatniej chwili powiedziala ze nie ma czasu sie ze mna spotkac. Miala zebrac miare aby zwezic moja suknie ktora miala przez ostatnie kilka miesiecy a tutaj taka sytuacja ze 2 miesiace do slubu a ona mi odmawia pomimo ze konkretnie sie umawialysmy i wiedziala ze jestem tylko weekend. Na szczescie sytuacja do odratowania, suknia zostala zabrana od pani z Nowin i trafilam w super miejsce do Propunti czy jakos tak chyba gdzie pani mie poratuje w ostatniej chwili. Sporo schudlam to jest duzo poprawek.

Mamy juz dograne menu, dogadalismy slodki stol i tort, zamowilismy drink bar i TZ mial miare gajera. Wszystko jest super impreza moglaby byc juz za tydzien! Aaaaa i najwazniejsze znalazlam fryzjera!!! Nareszcie! Super chlopak, mlody z tst bardzo utalentowany z pasja co najwazniesze, a nie pseudo-stylista ktory wiecej gada niz umie
Fajnie, że impreza udana
Napisz jak pani z Pronuptii, teraz już Promariage (czy tam Pro Mariage ) się spisze, bo ja też u niej będę skracała moją suknię.
Stary 2015-07-09, 07:22   #1401
antena22
Zadomowienie

Dzieki dziewczyny.Slubu udzielal nam ten pan z loczkami.Smiesznie bylo
Stary 2015-07-09, 08:51   #1402
lyoness
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Millsy Pokaż wiadomość
Ciesze sie ze przygotowania nawet na odleglosci ida gladko (pomimo problemow z krawcowa). Czy moglabys mi podac jakies szczegoly ktory drink bar wybraliscie i jakie beda koszty? My tez chcemy miec bar ale w Kielcach strasznie slaby wybor.

Jak sie nazywa ten twoj fryzjer i gdzie pracuje? moze wybiore sie do niego na probna jak bede na swieta w CK

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Napisane przez antena22 Pokaż wiadomość
A to moja suknia.Zdjęcia średniej jakości i suknie też trochę pomięta bo dzisiaj odebrałam ja z pralni
Antenka, suknia piękna Ciesze się ze wszystko się udało. Jak to jest być żonką
lyoness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-09, 10:42   #1403
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:

On jest mega pozytywny, wszyscy nasi znajomi go tak wspominają

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-09, 10:56   #1404
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Cytat:
Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
On jest mega pozytywny, wszyscy nasi znajomi go tak wspominają
Nam też ten Pan udzielał ślubu i było bardzo sympatycznie Goście wspominali że przemawiał ładniej niż niejeden ksiądz a to urzędnik
antena22 DJ. mieliśmy tego samego i też mega pozytywne wrażenia
Ślicznie sie prezentowałaś.
Pani z Pronuptii to zapewne Pani Małgosia cudowna osoba.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2015.04.18_Justyna_Michal_0060.jpg (77,1 KB, 49 załadowań)
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-09, 11:54   #1405
mikonada
Zakorzenienie

to nam jako gościom podobała się mowa tego urzędnika

tak jakby z pasji udzielał ślubów a nie ze względu na swoje stanowisko
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-09, 13:24   #1406
Millsy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lyoness Pokaż wiadomość
Ciesze sie ze przygotowania nawet na odleglosci ida gladko (pomimo problemow z krawcowa). Czy moglabys mi podac jakies szczegoly ktory drink bar wybraliscie i jakie beda koszty? My tez chcemy miec bar ale w Kielcach strasznie slaby wybor.

Jak sie nazywa ten twoj fryzjer i gdzie pracuje? moze wybiore sie do niego na probna jak bede na swieta w CK

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Antenka, suknia piękna Ciesze się ze wszystko się udało. Jak to jest być żonką

Wiesz co nawet nie wiem jak sie barmani nazywaja! Haha zapytam i dam znac

Fryzjer jeszcze sie uczy takze nie pracuje w salonie... Mieszka w Starachowicach(ja z stamtad pochodze) a mi polecila go znajoma ktora robi makeup.
Millsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-09, 15:04   #1407
Nusia1988
Zadomowienie

Antena opisu tego dnia
Mogg na Twój ciągle czekamy
A ja dzisiaj zobaczyłam zdjęcia które robiła moja przyjaciółka, tylko kilka ujęć bo pełniła też rolę mojej druhny ale i tak od rana mam banan na twarzy Jak je zobaczyłam jak wstawiła na swój profil na fb to aż mi serducho zaczęło szybciej bić Ja chcę jeszcze raz!!!!! Dobrze, że w weekend odbieramy resztę zdjęć od fotografa i film od Artura
Nusia1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-09, 16:13   #1408
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Antena super opis zgadzam sie z escorpio, dobrze że zostawiłaś tren bo cudnie to wyglądało
Dziewczyny piszcie coś o tej krawcowej z nowin więcej: mogg! mahoń! (propo drugiej części recenzji na którą ciągle czekamy!) bo zastanawiam sie nad nią.
niusia widziałam zdj i super wyszły
Stary 2015-07-09, 18:34   #1409
Kasia 88
Raczkowanie

[QUOTE=Nusia1988;52027225]Antena opisu tego dnia
Mogg na Twój ciągle czekamy
A ja dzisiaj zobaczyłam zdjęcia które robiła moja przyjaciółka, tylko kilka ujęć bo pełniła też rolę mojej druhny ale i tak od rana mam banan na twarzy Jak je zobaczyłam jak wstawiła na swój profil na fb to aż mi serducho zaczęło szybciej bić Ja chcę jeszcze raz!!!!! Dobrze, że w weekend odbieramy resztę zdjęć od fotografa i film od Artura [/QUOT
Nusia od Artura z artstudio tak? Daj znać jaki efekt końcowy
Kasia 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-09, 18:42   #1410
melka1990
Raczkowanie

Apropo-dziewczyny które szyły suknie u Pani z Nowi-Mahoniowa,Mogg-jestescie zadowolone z efektów?ze współpracy? Bo powiedziała ze zacznie szyc moja suknie od czerwca, a dzis do niej dzwoniłam i mowi ze jeszcze nie zaczeła, wiem ze ma jeszcze dwa mies ale boje sie ze ta jej opieszałosc moze być nerwowa w skutkach..
melka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości