![]() |
#4681 |
BAN stały
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 1
Dziekuje dziewczyny
![]() Ale sie nastresowalam.Niby ten sam szpital w ktorym ja rodzilam, ale lekarka inna i juz chore akcje.. ;/ Cale szczescie ze wszystko dobrze sie skonczylo |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
BAN stały
|
Aa i kupilismy wozek
![]() Tylko trzeba czekac ok 2 tygodni bo jest nowy i musza sprowadzic od producenta |
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
BAN stały
|
Dziewczyny mam pytanie, dla mnie mega wazne bo bede mama chrzestna tej malej Kruszynki.
Co Jej kupic tak wiecie, na powitanie? Czy moze nic nie kupowac tylko dopiero na chrzest za miesiac?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo chciała na powitanie, to jej powiedzieliśmy, że lepiej na chrzciny ciut większy prezent. kupiła łóżeczko turystyczne.
![]() |
#4685 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mala ma kolyske, ma lozeczko... Myslalam zeby teraz Jej kupic taka sliczna bransoletke z imieniem i wygrawerowana data , dobry pomysl? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4687 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4688 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- A mój mały dostal ns chrzest od chrsestnej srebrny łancuszek. Schowałsm go ns razie i oddam mu jsk będzie bardsiej kumaty ☺ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4689 | |
BAN stały
|
Cytat:
Moze faktycznie kupie Jej ta bransoletke dopiero na chrzest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4691 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4692 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
bransoletkę
![]() |
#4693 |
BAN stały
|
Belka, a myslisz ze kupic Jej cos jak do domu przyjedzie czy np do szpitala cos zaniesc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Zakorzenienie
|
Hejka.11 msc temu bylam juz u fryzjerki i robila mi slubna fruzure <3 jak mi sie przypomni to mam ciary jaki to byl magiczny dzien. A za miesiac roczek juz w trojke
![]() ![]() Nasza gwiazda zmienila godziny pobudek.... ok 23 a potem ok 5. I standardowo o 7 ale dzisiaj szybko akcja na boczek i spi. ![]() Chlodno dzis i przyjemnie. Moze uda sie wyjsc na dluzszy spacer bez krzyku ze goraco... ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Witam nowa mame ![]()
![]() |
#4695 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() MYKO ja mam butelki z TT i wydaje mi się, że smoczek jest dość miękki ![]() a co do kwiatów na ślub to jakaś paranoja...jak można zrobić Pannie Młodej bukiet ze starych kwiatów?!?! no zabiłabym Loluska co za burak z tego kolesia :/ ale niestety zdarzają się tacy..u mnie na magisterce też była taka baba, która mi mega pod górkę robiła. A co do mm, to masakra ![]() Mimi ![]() ![]() a co do Rafaello to ja wcinam kilogramami ![]() Ola ładne zaproszenia. Lubię takie proste. My sami robiliśmy zaproszenia, ale to kupa roboty i czasu... tylko, że bylismy bez dzieci jeszcze więc można było sobie pozwolić na poświęcenie czasu na robienie samemu ![]() Cytat:
![]() Olimpia dobrze, że pojechałaś sama i zabrałaś dzieciaki. Co za ciul z tego Twojego tż... oni na prawdę nie myślą co mówią. Emilia ![]() SzaraMyszka ja też szukałam sukienki na weselę i generalnie nic mi się nie podobało. A jak już coś co bym chciała to ceny właśnie takie jak mówisz, 200-300 zł.. a dla mnie to trochę za dużo jak na sukienkę, którą ubiorę tylko raz. A co do Twojej teściowej, to jakaś dziwaczka z niej... Na Twoim miejscu właśnie tak bym robiła, przychodziła, zjadła ciasto i mówiła, że muszę już lecieć. Może przemówi jej to do rozumu. Iluzja gratulacje ![]() Hej ![]() My dziś noc mieliśmy średnią. Mały teraz śpi, więc chyba wykorzystam tą chwilkę i też się położę. ![]() Dostałam na urodziny od męża i od szwagierki dwa storczyki.. A mam dwie lewe ręce do kwiatów..za cholerę nie wiem, jak się za nie zabrać ![]()
Edytowane przez maartussss Czas edycji: 2015-07-09 o 08:08 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4696 |
Rozeznanie
|
Martuss ja podlewam storczyki jak sobie przypomne o nich czyli gdzieś co 2 tyg i non stop kwitna już tak 2 lata
Wg mnie to najlatwiejsze kwiatki w pielegnacji Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4697 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4698 |
Zakorzenienie
|
Hej
U mnie z tztem beznadziejnie ,mala ma kolki bo sab sie skonczyl a ja przy chrzcinavh troche wiecej tez pojadlam Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja tylko powiem tak mamy drugie dziecko i przy pierwszym było tak jak u Was mijaliśmy się zarzucałam mu, że mało czasu spędza z małą, że się nie interesuje, że ucieka z domu i z jaką koleżanka bym się nie spotkała jest tak samo oni tego nie czują wczoraj usłyszałam od tż że faceci odczuwają, ze mają dziecko po 4 m-cu i to pawda. Oni czuja się odrzuceni bo dziecko najważniejsze my juz nie jesteśmy tygrysicami w łóżku bo nasłu☠☠☠☠☠☠y czy dziecko nie płacze. Pojawia się zmęczenie i nasz frustracja. Wszystko minie przy drugim jest inaczej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny! Nie nadrabiam na razie, u nas nocka ok, rano pierwszy raz byłam z Lenka w chuście na dworze - caly czas spala, spokojnie zrobiłam zakupy a wszyscy ja podziwiali
![]() Tez się wczoraj z tztem klocilam, niech on juz idzie do tej pracy bo masakra, nie wytrzymam z nim...
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 ![]() Lenka przyszła na świat 10.05.2015 ![]() ![]() Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kiepska noc za nami... Od 1 pobudki co godzinę, z czego pół godz przy cycu. A o 6 wstał starszy i koniec spania. Padam z nóg. Całe szczęście mąż ma dziś wolne, zabrał starszaka na wycieczkę nad jezioro ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
niektórzy odchodzą..
![]() |
#4703 | |
Zadomowienie
|
Hej, nie bylam u was kilka dni ale bylismy na tych badaniach nie wiem czy juz sie chwalilam ze hemoglobina wzrosla?
W kazdym razie bylam u ordynator z tymi wynikami a ona mi na to ze to jednak niedojrzalosc organizmu a nie na choroba genetyczna ![]() ![]() Wczoraj bylismy prywatnie u hematologa i wogole powiedziala ze mamy normalne zdrowe dziecko i kto w ogole wpadl na podejrzenie tej choroby. Ze taki maly organizm dopiero sie ksztalci i ma prawo miec niska hemogl szczegolnie ze urodzil sie ze skrajna anemizacja. I powiedziala nam zebysmy zaczeli cieszyc sie dzieckiem i zachowac energie dla niego... Ciekawe czy 3 lekarz powiedzialby nam jeszcze cos innego ![]() Ale jestem szczesliwa ze jednak wszystko dobrze z maluszkiem i organizujemy chrzciny 1 sierp. Nie orientuje sie ale mam kupic jakies specjalne ubranko? ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() Kurcze glupio mi tak mowic ale pocieszam sie troche tym ze wy tez macie problemy z tztami i ichpomoca przy maluchach bo my sie dogadac cos nie mozemy:/
![]() |
#4704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jadę za chwile złożyć papiery na studia. A co tam, rok siedzenia w domu, to jakoś to wykorzystam. A jutro wypad z kumpelami na kolacje! Tz boi się, ale mam już mleko odciagniete i w razie czego będę pod telefonem.
![]() |
#4705 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4706 |
Zakorzenienie
|
Iluzja fajny wózek
![]() Lily co za idioci z tych lekarzy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- "kupiłam" wczoraj w biedronce tą maseczkę do stóp zrobię ją sobie dzisiaj jak nie zapomnę ![]()
#4707 |
Zakorzenienie
|
![]() w ogóle pogoda do ![]() leje, a chcialam na spacer iść.
![]() |
#4708 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale pocieszajace to jet to co piszesz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Konto usunięte
|
Ale się wk....
Byliśmy z becikowym, oczywiscie drugi raz trzeba bd jechać a potem 3 raz po decyzję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.