|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
|
|
|
|
#482 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#483 |
|
Nindżopesz
|
Pilne pytanie - jeśli lekarz dał mi skierowanie na badanie moczu z NFZ i chcę je zanieść do państwowej przychodni, w której chyba nie jestem jako tako zarejestrowana (chociaż wypełniałam kwitek o wybór ichniejszego lekarza Igo kontaktu i położnej, i do gina chodzę - to może jestem?) to czy wezmą "flakon" od TŻta bez gadania, czy muszę iść osobiście żeby coś podpisywać etc przy wręczaniu? Zawsze się prywatnie badam no i tak nie wiem...
|
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może zanieść TZ, niech tylko pesel Twój zna...
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#486 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dzięki za odp, dam mu niech spróbuje bo to rzut beretem od przedszkola więc jedna droga
|
|
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie przychodnie mają wewnętrzne druki do labu (tzn dostaje się skierowanie, ale jak pójdziesz do innego, to trzeba zapłacić) jeśli lekarz z tej przychodni i mówi, że na nfz, to powinno działać z jego pieczątką
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-07-08 o 22:12 |
|
|
|
|
#488 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
BTW a jak to jest w państwowych z pobieraniem krwi - idzie się i normalnie staje w kolejce do laboratorium czy najpierw trzeba brać jakieś numerki o 5 rano? I w ogóle pewnie kolejki na 3 godz stania? |
|
|
|
|
#489 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Idziesz, stajesz w ogonku i czekasz na swoja kolej. Zalezy od przychodni - jak duza, to kolejki tez, jak mala to male, jak wakacje to luźniej czasem bywa.
|
#490 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie nie nosiłam bo było za gorąco i w kieckach pomykałam Leginsy te które dostałam są materiałowo podobne do tych zwykłych z H&M, może minimalnie grubsze no to no so? naprawdę mi przygrzało wczoraj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja sie zbierałam długo i w końcu nie zebrałam Cytat:
Cytat:
byłam w tych okolicach, pięknie jest ale do Cinque terre nie dotarłam, bo fundusze się skończyły ![]() Jejku jak cudownie jest, chłodne powietrze |
|||||||
|
|
|
#491 |
|
Nindżopesz
|
Uff, przynajmniej bez numerków
Coś mnie też straszyli, że we wtorki bywa tam 60 osób -_- 60 x 10 minut... 10 godz w kolejce na czczo?
|
|
|
|
#492 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak na miejscu cenowo jest? ![]() ja planowałam na przyszły rok, ale skoro rzucili w takiej cenie, to będziemy rozważać ![]() mamy też zapro do Istamułu, tylko o bilety i jakieś kieszonkowe musielibyśmy zadbać ![]() u mnie właśnie pada Cytat:
![]() no chyba że przyjdzie 60 ciężarówek chociaż kiedyś pod drzwiami gina mało się nie pobiły o to która ma większe uprawnienia, bo jedna przyszła z 2 dzieci poniżej 2 lat, a druga tylko z brzuchem
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-07-08 o 22:34 |
||
|
|
|
#494 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cholera ![]() Dlatego boję się burzy, ostatnio coraz częściej kończą się żle .... Cytat:
![]() Cytat:
2. Na żywo też ![]() 4. Sloikow mi brakło dziś Wyprodukowałam kolejna porcję, tym razem czarna i biała porzeczka z odrobina truskawek. Jutro chyba pójdę do piwnicy i cos powywalam ![]() Gratuluję zakupów odziezowych wszystkim ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest chyba właśnie rozwiązanie tymczasowe i maskowanie ale ja też się nie znam machnę znad nowego routera i lapka a i nawet drukarki też (jeszcze nie podłączonej, bo nie ma gdzie postawić) (prezenty takie dostałam ) i nieważne, że lapek o połowę "słabszy" niż poprzedni, ale za to cirwony
|
|
|
#497 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja sieu krępuję wymuszać miejsce na tę okoliczność. |
|
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znad niczego
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#499 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Znad robienia sernika królewskiego macham łapka
|
#500 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Mam 10 dni urlopu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale już nie musisz? chyba "znalazłaś" lepszą kurację?u nas od wczoraj leje i zimno strasznie, polary i dresy poszły w ruch termometr pokazuje 13,3st. jednak P. miał dobre niusy ![]() widocznie nie potrafię tego zrobić i dla zdrowia psychicznego, zarówno własnego jak i otoczenia, powinnam przestać próbować ![]() dobry strasznie wolny ten komp, przestaję się cieszyć
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Paskudnie ![]() U nas jest idealnie. 22 stopnie, wiaterek, trochę słońca, ale więcej fajnych chmur kłębiastych, nie deszczowych ![]() Cale lato może takie być
|
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedź
1 Z lnu mam alladynki w kolorze naturalnego lnu niestety z tyłu na nogawce jest lekko fioletowa plamka , zapewne zafarbowały się od innych spodni w sklepie , a ja ślepak nie zauważyłam. 2 Na mnie Caron pachnie fajnie tylko czy ja potrzebuję następnego szypra? Taka rozkmina chcica mnie ogarnia a przecież ne potrzebuję nic nowego.A to znasz? Albo ktoś? http://www.fragrantica.pl/perfumy/Pa...sign-5039.html
|
#504 | ||||
|
Zakorzenienie
|
już kilka lat temu byłam więc nie wiem jak teraz, ale wtedy ceny noclegów w cinque terre nas pokonały, w związku z tym pojechaliśmy do Genui i stamtąd na wschód, na wybrzeże liguryjskie. Tam ceny były naprawdę spoko Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ano ![]() mój rosnący brzuch jest moją kuracją ![]() Cytat:
Cytat:
Znad niczego i ieu pracować
|
||||
|
|
|
#505 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, w domu mam 20 wiem ![]() Cytat:
mądra głowa ![]() jak ta plamka to odbarwienie, to może niezałapać
|
|
|
#506 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczynam się martwić bo u mnie złuszczenie nastąpiło na drugi dzień...I wczoraj było ok ,a dziś ta nowa skóra ,tzn plamy jej spod złuszczenia, zrobiła się różowa...
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
ciekawostka, czekam na recenzję
Cytat:
dobra spadam, zakupy spożywcze trzeba zrobić, a mnie brak pomysłów cobytu na obiadokolację
|
|
|
#509 | |||||
|
Panaroja
|
snad upału i spod nadciągającego chyba deszczu
![]() Cytat:
![]() 2.no właśnie nie - takie rzeczy to z reguły zaburzenia biochemii musku , bo jeżeli nie biochemia to sobie samemu można przetłumaczyć , a jak nie idzie , to trzeba leki , które tęże biochemię ustawią . Nie ma się co męczyć samemu , skoro nie idzie sobie przetłumaczyć . Cytat:
Cytat:
Cytat:
2.to topsze ![]() 3. ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.ale to nie szyper , to kwiatowiec . Na mnie żaden szyper prawdziwy sie nie biesi 3.nie snam boli mnie renka
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

a i nawet drukarki też (jeszcze nie podłączonej, bo nie ma gdzie postawić)