|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
nie ma za co i dziękuje
![]() podtrzymuję swoją tezę, że ten watek jest bezsensu troszkę mało kto tu wchodzi w ogóle
Wymianka Edytowane przez kasiek1122 Czas edycji: 2007-09-04 o 22:46 Powód: dopisek |
|
|
|
#212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze ktos inny bedzie mial inne terminy, nie wiem.. nie znam sie na tym
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, czy u was też jest taka beznadziejna pogoda?
U mnie leje i leje i leje...i końca nie widać ![]() Dobrze, że załatwiłam wczoraj w Krakowie wszystkie sprawy, bo dziś nawet na 5 minut nosa nie wystawiam na pole
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety musze dziś wystawić nos i jechac do krakowa - bo jutro o 9.30 obrona (trzymajcie kciuki) a potem korzystajc z tego ze bede juz wkrakowie ide na promocje do SP - troszke kaski przynajmniej wpadnie
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS. w SP w Kazimierzu moja znajoma pracuje, jest tam konsultantką, przy perfumach stoi często, taka niziutka blondynka ![]() Ja byłam w SP w poniedziałek i nie kupiłam sobie żadnego balsamu do ciała, jakoś nie było w czym wybrać Albo to ja za wybredna jestem
|
|
#216 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
p.s. udało mi się normalnie zacytowac ! ![]() Dziekuję Hosenka* za podpowiedź - to wcale nie jest trudne
Edytowane przez kasiakapka Czas edycji: 2007-09-05 o 10:53 Powód: dpisek |
||
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
a długo pracuje? Bo ja dosyć czesto byłam tam na promocji (Bourjois przeważnie) wiec moze ją kojarzę. Ja bede czwartek-niedziela
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest tam też jeszcze jedna blondynka, w poniedziałek miała takie kręcone wlosy(nie wiem czy zawsze takie ma). W każdym razie moja znajoma zwykle jest w pracy popołudniu tak od 11-13 do wieczora.
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Narazie nie mężatka jeszcze
Kilka razy ją spotkałam tam to miała na sobie taką satynową bluzeczkę białą z krótkim rękawkiem i chyba brązowe spodnie jak dobrze pamiętam ![]() Zwykle ma rozpuszczone wlosy, dość mocno opalona na twarzy
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też mega leje
jest ochydnie i też muszę jechać do centrum do Avonu właśnie na krupniczą Hosenka*, isa666 co studiujecie?![]() mam jeszcze jedno pytanie, te osoby które mają stranie wielką ilość postów, 8-10 tysięcy są nie widoczne w panelu gdzie są wypisani Ci którzy oglądają wątek? Bardzo mnie to zastanawia, bo nigdy nie widzę Hosenki* chcociaż czasem wiem, że jest
Wymianka Edytowane przez kasiek1122 Czas edycji: 2007-09-05 o 11:06 Powód: dopisek |
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kasiek: no ja właśnie kończe edukację - jutro obrona. Studiowałąm ochrone środowiska na UJ. Patrzyłam właśnie na rozkąłd jazdy i kurcze musze kombinować jak dojechać bo znowu pozmieniali cosik i ten tramwaj który jechał mi pod bagatele jest czasowo zawieszony
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie jak czegoś szukasz to ona ma ci powiedzieć co gdzie jest, jaki kosmetyk do czego służy itp. Nie wiem czy ma jeszcze plakietke Uczę się, ale ostatnio chyba miała ![]() Imię zaczyna się na G. Więcej nie będę może pisać ![]() kasiek1122 ja administrację publiczną na KSW w Krakowie, zaczynam 3 rok, jak dobrze pójdzie Generalnie jak skonczę tego licencjata, to idę na jakiś inny kierunek od początku i na mgr. bo z administracji mgr. ze mnie nie będzie
|
|
#225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a tramwaje faktycznie cos maja pozmieniane..wczoraj nie jeżdziły od czyżyńskiego do grzegórzeckiego...
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na tym kierunku w tym roku było dużo wolnego miejsca ja dopiero rozpoczynam edukacje też na UJ studia biologiczno-geograficzne wejdz sobie na strone mpk w wyszukiwanie połączeń, wpisz z jakiego przystanku na jaki chcesz się dostać i wyskoczy Ci wszystko tak jak trzeba z minutami kiedy powinnas tam dojechać;Da tak w ogóle to za niedługo zaczynają się remonty na rondzie grzegorzeckim, mnie naszczescie to już dotyczyć nie będzie, ale wspołczuje ludziom, co za sens wszystkie remonty w miescie robic w jednym czasie ![]() ooo ja bedę koł 14 pewnie albo troszkę wczesniej;P
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
porozgladam sie jutro kasiakapka: jesli twój nick odnosi sie do Twojej "prywatności" to chyba wiem kim jestes kasiek: już wykombinowałąm dojazd, wiec jest ok, tyle tylko ze zamiast jechac bezpośrednio to bede musiala zie przesiąść - ale może to i dobrze bo i tak mi to krócej zajmie niż tłuc sie tramwajem ...
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS. Tramwaje w Kraku faktycznie coś pozmieniane, dobrze ze moje 22 jezdzi jak trzeba i do grzegorzeckiego się mogę spokojnie dostać, ale wczoraj jechałam busem do Krakowa i myslałam, ze nie dojadę, taki był korek na Kobierzyńskiej i koło Tesco, że szok
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś czuję że blisko siebie mieszkamy bo ja koło tesco i na kobierzynskiej dość czesto bywam
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedawno skończyli budowanie nowej ulicy, która eliminuje konieczność objezdzania na około i od września ta nowa ulica jeździ autobus. Noa le co z tego skoro ja już skończyalm i na niewiele mi sie on przyda
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszkam na wsi ![]() Ale bywam w Tesco czasem, generalnie jednak w Krakowie to w tramwaju 22 mnie można spotkać, bo jadę zawsze z Borku Fałęckiego, albo w G.Kazimierz, czasem w Krakowskiej i na moście grunwaldzkim jak czekam na busa
|
|
#232 | |
|
Raczkowanie
|
ja sama nie wiem kiedy tam dotrę.. ale chyba ciut wczesniej.ok13
![]() Cytat:
teraz trochę się to pozmieniało.. ale to inna bajka ![]() ale czuje ze ta moja "prywatność" na UJ była dosyc znana.. własnie w Twoim roczniku... jeśli myslimy o tej samej osobie
|
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko* to trzymamy za Ciebie kciuki jutro!
![]() strasznie podoba mi się Twój nick czy on pochodzi od zespołu, który bardzo lubisz:P?hehe ISA ja też tylko tamtędy przejeżdzam, bo mimo, że mieszkam w krakowie to to są już peryferie i 300 metrów dalej jest koniec Krakowa;D ale twardo w Krakowie mieszkam
|
#234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a propos: widziałam ta osobe na wiankach ![]() Cytat:
![]() Podoba Ci sie nick? A czemuż to? Hehehe. Tak, to od zespołu
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie świeci słońce
![]()
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Widać, że Avono-mania szerzy się w Krakowie i okolicach
![]() U mnie na uczelni na moim roku jest kilka albo i nawet więcej niz kilka konsultantek. I ciągle jakieś katalogi Avonu podczas wykładów wędrują po auli
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śnieżynką, kwiatuszkiem a zadowolona jesteś ze studiów?zazdroszcze
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nie jestem zadowolona ze studiów - przemęczyłam sie te 5 lat uczac sie rzeczy które mnie nie interesowały i jakby nie było - trudncyh rzeczy. Ale już po i jestem z siebie dumna ze udało mis ei je skończyć bez zadnych komisów, warunków, powtarzania roku ... Tearz zostaje kwestia znalezienia pracy Już tak w 80% mam załatwioną w koncernie międzynarodowym - dlatego tez musze sie zapisać na angielski zeby przypomniec sobie co nie co ... ale chyba nei jest tak źle skoro bedąc u TZ w Anglii potrafiłam sie dogadać w sklepie z anglikiem i wykłócić sie że jest zła cena na półce :hehehe:
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#240 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam poprostu czasem wrażenie,że ktoś pomyśli,że poznaję ludzi,żeby na nich "zarobić" (chociaż i tak zamawiam wiecej niż zarabiam ) Może coś się ruszy od noweo roku akademickiego
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

mało kto tu wchodzi w ogóle
W trakcie szukania pracy ...

Generalnie jak czegoś szukasz to ona ma ci powiedzieć co gdzie jest, jaki kosmetyk do czego służy itp.
Mam poprostu czasem wrażenie,że ktoś pomyśli,że poznaję ludzi,żeby na nich "zarobić" (chociaż i tak zamawiam wiecej niż zarabiam