|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Navi mój towarzyski i imprezowy
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Mój jest po 40
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
a moj po 70
|
|
|
|
#936 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Ślicznotki
Cytat:
![]() Mnie się w taką pogodę nie chce łazić po sklepach nic mi się nie chce właściwie.Cytat:
![]() u mnie szaro, zimno, smutno i deszczowo Grzywki sa u mnie be i nie pasują mi do charakteru ![]() Całuski dla malutkiej brykającej ![]() Cytat:
No właśnie, coś czuję, że wypowiedziałam to w złym momencie Ale wyczytałam wczoraj w netowym SE to: http://www.se.com.pl/se/index.jsp?pl...ist_position=1 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziwne z tym wężem... Cytat:
Ee ciesz się autem, nie mysl o nieprzyjemnych rzeczach, bo nie mamy na nie za bardzo wpływu ![]() Co Wy dziś założyłyście?? ja rano miałam ochotę golf ciepły założyć, ale było mi głupio a nosicie już płaszczyki jesienne? nie znoszę takiej pogody m.in.dlatego, że nie wiem jak się ubrać |
||||||
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Iwonko
Ja dzisiaj musiałam byc bardziej oficjalnie ubrana to załozyłam taki jesienny kostiumik tzn. spódniczke i zakiecik z takiego grubszego materiału no i do tego bluzka z długim rekawem ![]() Ja jezdze autkiem to płaszczyka nie brałam
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wypada już w golfach, czy nie ![]() Ja jeszcze w płaszczu tez nie chodzę, ale normalnie mam ochotę, za to wcale już nie mam ochotu na zamszowy zimny płaszczyk bo pasuje mi on do ciepłych, słonecznych, kolorowych jesiennych dni, a nie szaro-burych
|
|
|
|
|
#939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. pingus czekamy ciekawam co to jest moze wcale nie o ciuchy chodzi tez mi sie nic nie chce ![]() ad3. u mnie tez ad4. a to jest taka zaleznosc, grzywka - charakter?? ![]() ad5. nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee ![]() ad6. i ja ![]() ad7. ja w spodnie i sweter, na to kurtka jesienna ![]() Cytat:
![]() ja zaczelam polowanie na jesienne buciki edit: IWONKO wypada nie wypada, grunt zeby
|
||
|
|
|
#940 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam na sobie golfik
). Słoneczko jest bardzo stare ale pracuje cichutko i nikt nie wie że się podgrzewamy w koleżanką. Zmarźluch jezdem. Też jestem ciekawa zakupów Pingi, dzisiaj przeglądałam internet w poszukiwaniu 60D lub 65C i jeden stanik znalazłam. Jeden. Coś mi się wydaje że Rzabka nas uświadomiła to teraz w Angli nam będzie odpowiednie rozmiary kupować. Ja siedzę teraz w swoim 70B i się żle w nim czuję. Eh |
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubisz spodniczek
![]() U mnie już dziewczyny golfy noszą I na ulicach tez widziałam - w końcu 10 stopni jest
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja spodniczki uwieeeelbiam ![]() milgryfku ja teraz tez mam wrazenie, ze moje 75A mnie ciśnie ![]() przy nalblizszej okazji id poprzymierzac inne rozmiary... 70C mam mierzyc z tego co pamietam
|
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Ja siedzę w swetrze i na nim mam jeszcze polar
Zimno strasznie, a grzać zaczną pewnie dopiero na początku października...Udało się na 5 dni Zawsze jakiś odpoczynek, chociaż klienci ścigali mnie nawet we Władysławowie i całkowicie bez pracy obejść się nie udało ![]() Dolegliwości pojawiają się przy suchym powietrzu? Czym właściwie się one objawiają? Może mogłabym coś podpowiedzieć, mam znajomych alergologów - podpytam jakby co.
|
#944 |
|
Rzabbocop
|
|
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki szłodki |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#946 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie taka występuje ![]() Niby tak, ale dziwnie się czuję, gdy ludzie się na mnie dziwnie patrzą ![]() Choć z drugiej strony, po zimie gdy sa pierwsze promienie słońca niektórzy już zakładają krótki rękawa i spodenki, nie? ![]() Cytat:
![]() Ja większość swetrów mam w serek i mi szyja marznie, nie lubię apaszek, a szalika to jeszcze nie zalożę i dlatego myslałam o golfie. Jutro zakładam w takim razie golf ![]() Cytat:
![]() No to dziękuję za pociechę, jutro nie będę się krepowała Cytat:
![]() Ja najpierw wolałabym w realu jednak
|
||||
|
|
|
#947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym tak jak Iwonka staniki to jednak wolałabym w realu, tak pomarudzić , poprzymierzać . Narazie zamierzam zrobić rozpoznanie i popatrzeć czy gdzieś blisko siebie takie rozmiary dostanę.
|
|
|
|
|
#948 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Sloneczka,
u mnie tak jak u Rzabbki - pogoda ladna (jak na ten kraj ), tylko noce zrobily sie chlodniejsze.Takze przesylam Wam troche mojej pogody. Iwonko - mysle, ze dobrze zrobilby Ci pobyt tutaj, a mam na mysli przejmowanie sie tym, co ktos powie na to co mam na sobie. Tutaj dziewczyny potrafia chodzic w ocieplanych kozakach w pelnym sloncu (28 stopni i wiecej), ale takze nie sprawia im problemu zalozenie sandalkow na szpiluni podczas zawieji i gradobicia. ![]() Ja lubie ciuszki i duzo uwagi przykladam do tego, co mam na sobie, ale odkad tu jestem nie mam problemu z wyjsciem do sklepu np. w spodniach od pizamy , jesli akturat mam taki humor.Co do stanikow, to musze lepiej poczytac to co piszecie. Ja zawsze nosilam 75B lub C, ale z ciekawosci przymierze mniejszy obwod z wieksza miseczka. Rzabbko mowisz, ze to nasze 30C, tak? |
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś takiego jak ten Twój zamszowy tylko że z sztruksu jest bardzo cieplutki urzędy pozałatwiane, muszę czekać 2 tyg na dowód rejestracyjny podatek zapłacony jeszcze tylko ubezpieczenie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
kupiłam te 2 freye co wklejałam i bluzkę passionata oprocz tego wlazłam jeszcze do sephory jestem szczęśliwym bankrutem ![]() w tej bieliźnie zyższej półki cudne jest to, ze jej wogóle nie czuć nic sie nie wpija nie uciska a co do ubrania w Krakowie jest 8 stopni i leje ja mam skórzany jesienny płaszcz większość ludzi jest tak ubrana Oreganko oj to strasznie długo ![]() \ale najważniejsze, że masz auto
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Pinguś ale mam tymczasowy
jeździć mogę ![]() ![]() fajnie że zakupy się udały
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
Ale paskudna ta pogoda, idę sobie do wanny w gorącej wodzie posiedzieć z waxem na głowie
|
#953 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#954 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łikend miałas zajęty, na wątku sie nie pojawiłaś, to nie chciałam zawracać Ci ślicznej główki. Chodzi mi o to, że jakbym miała jakieś wątpliwości, czy pytanie, to żeby,m mogła się z Toba skontaktować. To jak wyczaisz znów zaufanego sprzedawce, to dasz cynk? 50ml edp Teraz, jak sie już tu przyznałam publicznie do swojego niezgulstwa, to może będę dziewczyny pytać, gdybym miała problem jakiś. A facet mnie olał i numeru konta nie przysłał. Cytat:
![]() 50ml edp, nie tuczące. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wole Beatkowego. ![]() Cytat:
Widziałm kiedys Pinga szyję. ![]() Aaa, czy moge jeszce temat stanikowy pociągnąć? Zmierzyłam dzisiaj chyba z 10. 75D!!!! Kupiłam dwa: bordo i ecru. Zwłaszcza ten bordo to mi pasuje do ubrań, bo mam dwie spódnice w tym kolorze. ![]() A w jaki stanik schować to: http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=4856 Bo zamierzam popełnic. Strasznie mi dziś muli wizaż, mnie mogłam tu wleżć.
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Magliska a kupiłaś to 75 D czy tylko mierzyłaś?
Aha, a z tych labistików to Cię jakieś konkreten kosmetyki interesują czy mam się tak ogólnie zorientować cenowo ![]() Bo postaram sie tam podskoczyć w tym tygodniu
|
#956 |
|
sophisticated
|
![]() też się na nią czaiłam, na komunię, ale w końcu uznałam, że niestosownie będzie czeka na inną okazję ![]() mi też się mulił, na razie nie napisali dlaczego
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Co tam u Was słychać? jak zwykle nie mam czasu przejrzeć wstecz postów ![]() Agawa pokazała sie, fotki wysyłała? o i Akane sie zjawiła ![]() ja mam dzis chwilke dla siebie, bo małż dłużej w pracy siedzi i nikt mi nie okupuje kompa ![]() cos kiepsko sie dzis czuje, pewnie przez tą pogodę, brrr,nie mam sie w co ubrać ![]() a poza tym u mnie raczej wszystko oki, brzuch rośnie i jest coraz ciężej, ledwo wdrapuje się na moje 4 piętro, ale powolutku dajemy radę
|
|
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do włosów to szampon ( mam po balajażu), odżywka do spłukiwania, cóś do stylizacji, np. pianka.
|
|
#959 |
|
sophisticated
|
cześć Yoolio
Agawka wpadła tylko na chwilkę jakiś czas temu, fotem jeszcze nie rozsyłała czasem zaglądam na mamuśki wasze i podczytuję co tak dokładnie u ciebie i u Ann ![]() a kurtki jakiejś małżowi nie możesz podebrać? ![]()
|
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Upiekłam za to coca-cola ciasto. Żadna rewelacja. Ot, murzynek z lekkim posmakiem cynamonu. I wyrósł strasznie kopułkowy, trudno było pokroic w ładne, płaskie kwadraty. Yoolia!!!! CZeść!!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.

dziecko XXIw. 

nic mi się nie chce właściwie.

a nosicie już płaszczyki jesienne? 

moze wcale nie o ciuchy chodzi
tez mi sie nic nie chce