Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM2016 cz32 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-10, 14:21   #2521
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Dot.: Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM201

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość

Ja w sumie nie wiem jak tam z odsetkami czekamy aż Tż przyjedzie i bierzemy moich i Tż rodziców na obiad i wszystko będziemy omawiać bo teraz jak Tż w Paryżu to nie ma sensu

Na pewno zostawiają całą sypialnię (bo jest cała na wymiar robiona) zabierają chyba stamtąd tylko tv. Kuchnię, łazienkę zostawiają całą (tzn meble bo talerze i takie wyposażenie to wolałabym sama wybrać), wiadomo pokój Tż zostaje a z salonu też chyba wezmą tv (chociaż mogliby go nam zostawić ), co ze stołem i sofą to jeszcze nie wiedzą bo zależy jak tam w domu sobie ustawią. Ale do tego jeszcze daleko droga, zanim dostaną klucze do tego domu minie z 3 miechy. Pewnie ostatecznie dowiemy się co zostawią kiedy będą wyposażać dom i wyprowadzać się z mieszkania
Na 100% wyjdziesz na Tym lepiej niż ja bym wyszła ha ha Ale mi to nie grozi bo mieszkają w bloku a mieszkanie jest babci M. A najśmieszniejsze że ostatnio nas pytali kiedy kupujemy mieszkanie własnościowe ha ha
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 14:23   #2522
taedio
MerDer 4ever

Dot.: Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM201

Cytat:
Napisane przez Katiaskaa Pokaż wiadomość
To chyba nie jest duża cena, jak za takie mieszkanie.
No wiesz, dla nas 200 tys to dużo mieszkanie nie jest specjalnie duże, nie ma 60 m2 (dla porównania moje mieszkanie ma 68m2 a jest warte ze 140 tys może). Po prostu wyposażenie i dizajn mieszkania podnosi wartość. Zobaczymy jak to wyjdzie za rok

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Na 100% wyjdziesz na Tym lepiej niż ja bym wyszła ha ha Ale mi to nie grozi bo mieszkają w bloku a mieszkanie jest babci M. A najśmieszniejsze że ostatnio nas pytali kiedy kupujemy mieszkanie własnościowe ha ha
No rodzice Tż też mieszkają teraz w bloku
Ja z moim pyskatym językiem już dawno coś powiedziała tej Twojej teściowej
Stary 2015-07-10, 14:26   #2523
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz, dla nas 200 tys to dużo mieszkanie nie jest specjalnie duże, nie ma 60 m2 (dla porównania moje mieszkanie ma 68m2 a jest warte ze 140 tys może). Po prostu wyposażenie i dizajn mieszkania podnosi wartość. Zobaczymy jak to wyjdzie za rok

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

No rodzice Tż też mieszkają teraz w bloku
Ja z moim pyskatym językiem już dawno coś powiedziała tej Twojej teściowej
Ja siedziałam cicho długo ale w końcu nie wytrzymam. Tylko z nia jest taki problem że ja z moim 50kg przy jej ponad 100kg jakby mi się odwineła to bym leciała i Pana Boga o przystanek prosiła. Do tego mam słabe ubezpieczenie i bym na tym źle wyszła.
Stary 2015-07-10, 14:29   #2524
fioleciasto
Zakorzenienie

Ja zaraz się muszę do pracy zbierać

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 14:31   #2525
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Ja siedziałam cicho długo ale w końcu nie wytrzymam. Tylko z nia jest taki problem że ja z moim 50kg przy jej ponad 100kg jakby mi się odwineła to bym leciała i Pana Boga o przystanek prosiła. Do tego mam słabe ubezpieczenie i bym na tym źle wyszła.
Przecież Cię nie uderzy serio, myślisz, że mogłaby?
Stary 2015-07-10, 14:34   #2526
Valmai
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny za gratulacje! Bardzo się cieszę, choć trochę też stresuje czy podołam. Babie to się nigdy nie dogodzi. :P

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
30 lipca idę mierzyć suknie!
Super! Czekamy na relacje w takim razie.

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;52038151][/IMG]

Ale śliczne jakbym miała taki kolor przewodni na skubie to bym brała [/QUOTE]

Śliczne! Piękny kolorek.

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
A co powiecie o tej z załącznika? Na TwojaSuknia wstawili na face ale nie dali co, gdzie i jak:P

Przepiękna suknia!

Cytat:
Ja wiedziałam, że mieszkanie jest dużo warte bo są 3 pokoje (2 pokoje+salon), kuchnia, łazienka i przedpokój i wszystkie pomieszczenia są wyremontowane, pełno kasy tam wsadzili, jest dużo wartosciowych rzeczy (tv ponad 50 cali ). Wiadomo, że nie sprzedadzą mieszkania za 50 tys. Nam sporo opuszczą pewnie ale też będą potrzebować kasę na remont domu i nie chcemy też żeby byli za bardzo stratni

Odpowiedź wyżej Konfliktów raczej nie przewiduję o ile będziemy z Tż spłacać regularnie

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Hahah może się skusicie? KLIK
200 tys za trzypokojowe mieszkanie to nie jest porażająca kwota, choć oczywiście zależy w jakim mieście. Jeśli macie spoko relacje między sobą, to jest to dużo lepsza opcja niż spłacać kredyt w banku z odsetkami, które ciągle rosną.

A koszulka świetna!

Matko, muszę iść robić następny tort na wieczór(bo kolega ma urodziny i przyjaciółka mnie prosiła czy coś na szybko nie wyczaruje) a tak mi się nie chce. :P

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Różne oryginalne podziękowania dla gości - http://www.stylemepretty.com/collect...cture/2826447/
Niektóre widziałam już, ale niektóre rzeczywiście nowe i ciekawe.

All of time and space; everywhere and anywhere; every star that ever was. Where do you want to start?
Valmai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 14:37   #2527
izk_a
Zakorzenienie

Valmai, nie myślałaś o założeniu cukierni albo firmy zajmującej się organizacją imprez ?
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 14:40   #2528
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Tak, tak do tego W zasadzie to jest chyba jedyny salon, który mnie interesuje.
Też się tam będę wybierać niedługo I dobrze, że na św. Marcinie, bo slyszałam, że w tym drugim salonie jest mniej sukienek

Cytat:

Ja w sumie nie wiem jak tam z odsetkami czekamy aż Tż przyjedzie i bierzemy moich i Tż rodziców na obiad i wszystko będziemy omawiać bo teraz jak Tż w Paryżu to nie ma sensu

Na pewno zostawiają całą sypialnię (bo jest cała na wymiar robiona) zabierają chyba stamtąd tylko tv. Kuchnię, łazienkę zostawiają całą (tzn meble bo talerze i takie wyposażenie to wolałabym sama wybrać), wiadomo pokój Tż zostaje a z salonu też chyba wezmą tv (chociaż mogliby go nam zostawić ), co ze stołem i sofą to jeszcze nie wiedzą bo zależy jak tam w domu sobie ustawią. Ale do tego jeszcze daleko droga, zanim dostaną klucze do tego domu minie z 3 miechy. Pewnie ostatecznie dowiemy się co zostawią kiedy będą wyposażać dom i wyprowadzać się z mieszkania
To i tak wg mnie fajna sprawa Przynajmniej nie musicie mieć żadnej zdolności kredytowej

Ja zaraz jadę na imprezę plenerową taty firmy. Pogoda nie zachęca...
Stary 2015-07-10, 14:41   #2529
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież Cię nie uderzy serio, myślisz, że mogłaby?
Sama nie wiem ale nie wykluczam. Nigdy jej nie sprawdzałam ale jakbym powiedziała za dużo o słowo to kto wie co w nerwach może człowiek zrobić. Ciężki charakter ma. Ale mnie ogólnie lubi podobno. Ona tylko z teściem Tak gnębia mojego M. :P

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

A no i mi dogryza że mnie M. utrzymuje bo pracy nie mam
Stary 2015-07-10, 14:45   #2530
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość
Też się tam będę wybierać niedługo I dobrze, że na św. Marcinie, bo slyszałam, że w tym drugim salonie jest mniej sukienek

To i tak wg mnie fajna sprawa Przynajmniej nie musicie mieć żadnej zdolności kredytowej

Ja zaraz jadę na imprezę plenerową taty firmy. Pogoda nie zachęca...
Ten drugi niedawno co dopiero otworzyli więc może dlatego tam jest mniej

Stary 2015-07-10, 14:50   #2531
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Sama nie wiem ale nie wykluczam. Nigdy jej nie sprawdzałam ale jakbym powiedziała za dużo o słowo to kto wie co w nerwach może człowiek zrobić. Ciężki charakter ma. Ale mnie ogólnie lubi podobno. Ona tylko z teściem Tak gnębia mojego M. :P

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

A no i mi dogryza że mnie M. utrzymuje bo pracy nie mam
Ja jestem leniwa wg teściowej a jakby M. miał mnie utrzymać i by się dowiedziała to tragedia. Wspólne pieniądze odpadają bo ja i tak żeruje na M i w ogóle go wykorzystuje
Ale oczywiście ona nie chce się ze mną kłócić i ma zostać moją mamą bądź teściową (sama tak wspomniała - nie przejdzie mi nic przez gardło chyba:P).
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 14:55   #2532
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem leniwa wg teściowej a jakby M. miał mnie utrzymać i by się dowiedziała to tragedia. Wspólne pieniądze odpadają bo ja i tak żeruje na M i w ogóle go wykorzystuje
Ale oczywiście ona nie chce się ze mną kłócić i ma zostać moją mamą bądź teściową (sama tak wspomniała - nie przejdzie mi nic przez gardło chyba:P).
Mi mamo przez gardło nie przejdzie i to będzie następny powód do kłótni. ha ha cudnie będzie, będziemy jedna Wielka kochająca się rodzina ha ha Boże co ja gadam...
Stary 2015-07-10, 14:57   #2533
fioleciasto
Zakorzenienie

wychodze do pracy, miłego popołudnia

Stary 2015-07-10, 15:10   #2534
candy111
Zakorzenienie

Wpółczuje Wam dziewczyny tych przyszłych teściowych. Mama mojego Tż jest przecudowną kobietą. Sama zawsze proponuje nam czy nie chcemy z nimi gdzieś pojechać. Jak jadą sami to zawsze przywozi nam prezenty. Dla Tż i dla mnie coś. Jak pomogę jej w kuchni albo w domu to dziękuję mi z 20 razy. Jak przyjeżdżamy to nas wyściska, wycałuje i widać, że się bardzo cieszą obydwoje razem z Tż tatą. Nawet jak Tż mi kupił pierscionek zaręczynowy(niespodzianka dla wszystkich) To jeszcze dobrze z samochodu nie wysiadłam,a oni już biegli oglądać.

Moja mama zawsze mówiła, że teściowa będzie dobra jak w domu nie będzie miała córki. Bo jeśli jest córka to ona zawsze będzie lepsza od synowej. Jak to ona mówi "jaszczurka ale córka". Nie wiem ale może to i prawda. Moja przyszła teściowa nie ma córki i myślę, że nie będę miała oporów żeby mówić do niej mamo.
candy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 15:16   #2535
pannamima
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candy111 Pokaż wiadomość
Wpółczuje Wam dziewczyny tych przyszłych teściowych. Mama mojego Tż jest przecudowną kobietą. Sama zawsze proponuje nam czy nie chcemy z nimi gdzieś pojechać. Jak jadą sami to zawsze przywozi nam prezenty. Dla Tż i dla mnie coś. Jak pomogę jej w kuchni albo w domu to dziękuję mi z 20 razy. Jak przyjeżdżamy to nas wyściska, wycałuje i widać, że się bardzo cieszą obydwoje razem z Tż tatą. Nawet jak Tż mi kupił pierscionek zaręczynowy(niespodzianka dla wszystkich) To jeszcze dobrze z samochodu nie wysiadłam,a oni już biegli oglądać.

Moja mama zawsze mówiła, że teściowa będzie dobra jak w domu nie będzie miała córki. Bo jeśli jest córka to ona zawsze będzie lepsza od synowej. Jak to ona mówi "jaszczurka ale córka". Nie wiem ale może to i prawda. Moja przyszła teściowa nie ma córki i myślę, że nie będę miała oporów żeby mówić do niej mamo.
Hmm w moim przypadku jest tak samo, więc może to i prawda
Ja z moimi teściami mam lepszy kontakt niż z rodzicami (jak na razie)
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 15:22   #2536
candy111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Hmm w moim przypadku jest tak samo, więc może to i prawda
Ja z moimi teściami mam lepszy kontakt niż z rodzicami (jak na razie)
mam nadzieję, że za 30 lat będzimy miały o nich takie samo zdanie.

Rodzice mojego Tż są bardziej wyluzowani jak moi. Ale z rodzicami mam bardzo dobry kontakt

Edytowane przez candy111
Czas edycji: 2015-07-10 o 15:29
Stary 2015-07-10, 15:22   #2537
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Mi mamo przez gardło nie przejdzie i to będzie następny powód do kłótni. ha ha cudnie będzie, będziemy jedna Wielka kochająca się rodzina ha ha Boże co ja gadam...
Ja poczekam aż ona coś zaproponuje ale po małym weselu nie liczyłabym na nic:P Zostanie Panią i tak byłoby najlepiej:P

Cytat:
Napisane przez candy111 Pokaż wiadomość

Moja nie ma córki, ma tylko M. co też działa na niekorzyść.
Nie przejmuję się tym aż tak bardzo bo będziemy żyć osobno, 150km od siebie Zniosę ją kilka razy do roku i jej bzdurne telefony

Objadam się truskawkami, nie mogę już ale jem
Stary 2015-07-10, 15:30   #2538
smerfetk_a
Żona Gargamel

We wtorek mam rozmowe kwalifikacyjną, czekałam na ten telefon od początku czerwca

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 15:34   #2539
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
We wtorek mam rozmowe kwalifikacyjną, czekałam na ten telefon od początku czerwca
Super Nie sadziłam, że aż tak długo mogą czekać z telefonem:P Ale w sumie nie zawsze szukają kogoś od zaraz
Stary 2015-07-10, 15:39   #2540
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
Super dobry tydzien dla wizazanek jesli o prace chodzi

Co do tesciow - moja jest specyficzna, wkurza mnie czasem jej podejscie, ale jest nieszkodliwa zupelnie, tescia lubie, choc ciezko mi sie z nim porozumiec (typowy górnik, syn rolnikow - ino po slunsku godo, a ja ni w zab). Teraz juz troche lepiej, ale poczatki byly straszne;p
Za to moi rodzice to idealni tesciowie, co zreszta tz sam potwierdza

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Super Nie sadziłam, że aż tak długo mogą czekać z telefonem:P Ale w sumie nie zawsze szukają kogoś od zaraz
Ja przed wyjazdem na studia skladalam cv do knajp, zeby na tych dlugasnych wakacjach sobie cos dorobic, to z jednej zadzwonili w polowie pazdziernika dopuero, jak juz bylam 200km dalej;p

Czytamy w 2015: 29
Czytamy w 2016: 4
asdii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 15:43   #2541
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Trzymam kciuki
Stary 2015-07-10, 15:48   #2542
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
W sumie nie wiem kiedy te moje CV tam dotarło bo je tam podałam przez kierownika - znajomego rodziców

Ale kiedyś do mnie zadzwonili po 2 czy 3 miesiącach od wysłania cv bo chyba osoba którą zatrudnili się nie sprawdziła

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki
Dzięki
Może uda mi się uwolnić od tej durnej roboty

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 15:53   #2543
candy111
Zakorzenienie

Ja siedzę w pracy i oczywiście jedna z dwóch sytuacji-ta gorsza. Są pacjenci, nie ma lekarza i zaraz się zacznie. Rozgłośniłam Tv może się zajmą oglądaniem.
Stary 2015-07-10, 16:12   #2544
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
To ja też wam coś powiem. Właśnie dostałam maila, że przeszłam pierwszy etap rekrutacji (byłam tam 3 tygodnie temu), ale ze względu na sezon urlopowy organizacja drugiego będzie możliwa... pod koniec sierpnia
Tak, to korpo...

Smerfetka, powodzenia!
Stary 2015-07-10, 16:13   #2545
Valmai
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
Valmai, nie myślałaś o założeniu cukierni albo firmy zajmującej się organizacją imprez ?
Myślałam o założeniu firmy organizującej imprezy, ale nie ma na to rynku. Wszystko jest w porządku jak swoją wiedzę się wykorzystuje w ramach przysługi, czy swoje umiejętności cukiernicze za zwrot kosztów składników. :P Ale jeśli ludzie obcy mieliby za to zapłacić konkretne pieniądze, to już nie jest tak różowo.

Cytat:
Super! Tydzień dobrych wiadomości. Teraz są wakacje więc te rekrutacje się wydłużają, ale chyba coś się ruszyło, bo mnie też na kolejną rozmowę kwalifikacyjną dzisiaj zaprosili, a zaraz potem zadzwonili z tej pracy wczorajszej, że mnie przyjmują.

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
To ja też wam coś powiem. Właśnie dostałam maila, że przeszłam pierwszy etap rekrutacji (byłam tam 3 tygodnie temu), ale ze względu na sezon urlopowy organizacja drugiego będzie możliwa... pod koniec sierpnia
Tak, to korpo...

Smerfetka, powodzenia!
No proszę! To może warto poczekać, jak to fajna praca?

All of time and space; everywhere and anywhere; every star that ever was. Where do you want to start?
Valmai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 16:18   #2546
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Valmai Pokaż wiadomość

Teoretycznie nie mam gwarancji że mnie przyjmą, jeszcze jeden etap będzie. Praca fajna, firma fajna, bardzo miła rozmowa kwalifikacyjna była, chociaż razem z testami wszystko trwało 3,5h... Zobaczę, najwyżej jak coś znajdę to mogę też zmienić. Nie mogę czekać i nic nie robić do końca sierpnia, i tak już mnie rodzice finansowo wspomogli mam dość
Stary 2015-07-10, 16:26   #2547
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, to korpo...

Smerfetka, powodzenia!
Super tylko szkoda, że dopiero na koniec sierpnia drugi etap. Może warto poczekać

Cytat:
Napisane przez Valmai Pokaż wiadomość
Myślałam o założeniu firmy organizującej imprezy, ale nie ma na to rynku. Wszystko jest w porządku jak swoją wiedzę się wykorzystuje w ramach przysługi, czy swoje umiejętności cukiernicze za zwrot kosztów składników. :P Ale jeśli ludzie obcy mieliby za to zapłacić konkretne pieniądze, to już nie jest tak różowo.

Super! Tydzień dobrych wiadomości. Teraz są wakacje więc te rekrutacje się wydłużają, ale chyba coś się ruszyło, bo mnie też na kolejną rozmowę kwalifikacyjną dzisiaj zaprosili, a zaraz potem zadzwonili z tej pracy wczorajszej, że mnie przyjmują.

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Też myślę, że na takie usługi nie ma aż takiego parcia. Owszem, coraz więcej ludzi korzysta z usług organizatorów imprez ale to jest nadal wąski rynek

Faktycznie dobry tydzień Do mnie się z Rossmanna nie odezwali, jakoś się nie zdziwiłam Też dobrze, nie poszłabym tam nawet gdyby się jakimś udem odezwali

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Teoretycznie nie mam gwarancji że mnie przyjmą, jeszcze jeden etap będzie. Praca fajna, firma fajna, bardzo miła rozmowa kwalifikacyjna była, chociaż razem z testami wszystko trwało 3,5h... Zobaczę, najwyżej jak coś znajdę to mogę też zmienić. Nie mogę czekać i nic nie robić do końca sierpnia, i tak już mnie rodzice finansowo wspomogli mam dość
Może faktycznie z innej firmy się szybciej odezwą a jak coś to jak mówisz- zawsze można zmienić

Czekam na męża przyjaciółki, ma odebrać truskawki. A ja muszę iść do weta i tak czekam. A się nie odzywają. Wkurzę się i pójdę to się nauczą wysyłać smsy albo dzwonić:P
Stary 2015-07-10, 16:29   #2548
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
Super tylko szkoda, że dopiero na koniec sierpnia drugi etap. Może warto poczekać

Też myślę, że na takie usługi nie ma aż takiego parcia. Owszem, coraz więcej ludzi korzysta z usług organizatorów imprez ale to jest nadal wąski rynek

Faktycznie dobry tydzień Do mnie się z Rossmanna nie odezwali, jakoś się nie zdziwiłam Też dobrze, nie poszłabym tam nawet gdyby się jakimś udem odezwali
Ale humor mi się poprawił dojeżdżam już na tą imprezę to będę się lepiej bawić a z tym Rossmanem to podobnie jak z moją pierwszą rozmową. Też widziałam, że dobrze by mnie nie traktowali. I wiedziałam, że nie będę chciała tam pracować. Także nie przejmuj się
Stary 2015-07-10, 16:33   #2549
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Ale humor mi się poprawił dojeżdżam już na tą imprezę to będę się lepiej bawić a z tym Rossmanem to podobnie jak z moją pierwszą rozmową. Też widziałam, że dobrze by mnie nie traktowali. I wiedziałam, że nie będę chciała tam pracować. Także nie przejmuj się
U nas to w sumie dziwne, że potencjalny pracownik cieszy się z tego, że źle poszła mu rozmowa:P No ale cóż, nie tylko pracownik powinien starać się o pracę, odwrotnie też musi to jakoś działać

Co kilka minut pada:/ Weź się tu w ogóle rusz z domu a M. na budowie pracuje:/ Mam nadzieję, że gdzieś w zamkniętym pomieszczeniu.
Stary 2015-07-10, 17:02   #2550
taedio
MerDer 4ever

W mnie w Rodzinie babyboom.. kuzynka urodziła pół roku temu, dziewczyna kuzyna urodziła w czerwcu, 2 inne kuzynki w ciąży :maleje:

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości