|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVIII
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- To chyba zależy od pani w sklepie. Gdzieś czytałam, że jedna dziewczyna mówiła, że ekspedientka jej powiedziała, że można łączyć czeki z ulotką, a znowu druga dziewczyna dostała informację, że nie można. Chyba najlepiej będzie jak zapytasz w swoim sklepie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Raczkowanie
|
super! dziękuję Wam bardzo
![]() mimo zapasów jutro odwiedzam stacjonarkę - mam nadzieję ![]()
#333 |
Kokon pro
|
dziewczyny czy w stacjo jest ten nowy szampon-balsam? mam do stacjonarki cale miasto do przejechania i jakos mi nie po drodze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Pani Pech
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Kokon pro
|
Cytat:
dzieki, no ja wlasnie chce tylko do mycia skory glowy, bo szalu dostaje uczula mnie juz wszystko rece opadaja ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Konto usunięte
|
Niedługo wracam do domu i będę miała parę pytań, ale to może napiszę do kogoś na prive. Raz bo chcę zrobić większe zamówienie, dwa czy konieczne jest przeniesienie Karty Klienta z polskiej na zagraniczną kiedy wyjeżdżamy na dłużej i zamierzamy korzystać z oferty YR tam (akurat mi na kosmetykach zależy najbardziej, w L'Occitane nie musiałam wymieniać Karty poza zmianą adresu na nowy)?
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
no to lepiej idz do dermatologa, ewentualnie kupilabym na twoim miejscu jakis szampon apteczny np emolium
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 |
Raczkowanie
|
spróbuj zrobic peeling cukrowy głowy działa cuda
#339 | |
Kokon pro
|
Cytat:
![]() robilam, na dluzsza mete nic nie daje, szampon nie taki i niestety glowa sucha i swedzi. zaczelo sie tak jak u ktorejs wlosomaniaczki od szamponu batiste suchego i tak juz sie dobry rok mecze. zadne aloesy, naturale, plyny do higieny, dla dzieci i nic ![]() ta nowosc z rocha wlasnie mnie interesuje, bo nie ma tych roznych dziwnych skladnikow, pozyjemy zobaczymy Edytowane przez kasiek87 Czas edycji: 2015-07-10 o 19:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Rozeznanie
|
Chwalę się swoją przesyłką
![]()
#341 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Kokon pro
|
no wlasnie tez nie do konca. no zobaczymy moze ten jakos ja uspokoi i wroci do normy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Widzę, że próbkę tego samego zapachu dają non stop już od dłuższego czasu ![]() ![]() Edytowane przez Redmargarette Czas edycji: 2015-07-10 o 22:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba nie umiałabym się tym posługiwać, więc raczej nie kupię. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Pani Pech
|
Fajnie pachnie żel jabłko z anyżem i fajnie, że ma ALS zamiast SLS , czy inne PN mają już też ALS ? Bo swoje dawno kupowałam i mają SLS
![]() Krem z niespodzianki jest świetny niby 50+ ale dla mojej suchej skóry co drugi dzień na noc jest świetny i mama też lubi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 | |
Kokon pro
|
Cytat:
o dzieki sprobuje, z natur vital mam maske i tez nad nim myslalam, bo aloes calkiem niezle sobie radzi u mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz użyłam dziś mgiełkę nawilżającą. Bardzo fajnie pachnie, odświeża i przyjemnie chłodzi (takie mam wrażenie), niestety działania nawilżającego ni ma.
Wysłane z mojego SM-G530FZ
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle mam wrażenie zele YDM mi przesuszyly skore ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj odwiedziłam stacjonarkę i zrealizowałam 3 czeki:
1. 40% obniżki na kosmetyk do makijażu - wzięłam jasnogranatową kredkę do oczu - śliczny kolor ![]() 2. 30% obniżki na dowolny kosmetyk - wzięłam nawilżającą mgiełkę aloesową na urlop ![]() 3. 40% obniżki na dowolny zapach - powędrowała do mnie woda toaletowa zielona herbata - śliczny trwały orzeźwiający zapach ![]() ![]() natrzaskałam pieczątek, zrealizowałam poziom pierwszy za 20 zł kupując balsam regenerujący do stóp za 7 zł po rabacie ![]() ![]() ogólnie jestem zadowolona, w sierpniu jadę po zapach dla męża, zrealizuję 4 czek i będzie prezent w postaci kosmetyku za 70 zł - tylko co wybrać? doradzicie?
#350 |
Zakorzenienie
|
Jesli dobrz kojarze, ze to jest ten w najciemniejszej tybie to polecam bardzo. Jego nawet nie trzeba stosowac codziennie, a efekt jest. Jakis czas temu mialam bardzo sponiewierane stopy i on mi pomogl je zregenerowac. Teraz wystarczy mi najzwyklejszy krem nawilzajacy. Jest tez calkiem wydajny, ogolem dobry kosmetyk. Trzymam kciuki, zeby u ciebie tez sie sprawdzil.
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Raczkowanie
|
tak tak w tej ciemnej, super, dziękuję za opinię!
![]() ![]() edit: moja córa lat 8 uwielbia zapach karamboli w żelu pod prysznic i o ile zawsze się namydlała i nic jej nie było tak wczoraj wysmarowała nim całą twarz i dostała uczulenia ![]()
![]() Edytowane przez serek Czas edycji: 2015-07-11 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dwa, trzy razy na tydzień w zależności ile razy myjemy głowę ugotuj sobie zel z siemienia lnianego nałoz na głowę i załóż czepek kąpielowy na ok pół godziny. Ja miałam AZS na skórze głowy, istna skorupę i super pomagało.
![]() |
#353 |
Rozeznanie
|
Wiadomo do kiedy ważna jest oferta wysyłkowa z gratisową Naturelle?
![]() Z chęcią wymienię nawet na coś drobnego krem, który był niespodzianką od 109zł w czerwcu. Edytowane przez finansistka Czas edycji: 2015-07-11 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Wtajemniczenie
|
A ja dzis zrobiłam tak :
Dałam kartkę na zaproszenie przyjaciolki (był "nia" maz ![]() I wykorzystałam czek na 3 żele jdm zamiast wydawać 6.9 na produkt przy zaproszeniu takim sposobem mam pieczątkę za czek ,miniaturki hv z zaproszenia i maz dostał żel ambre noir teraz tylko czekam na SMS z gratisowa szminka w kredce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Kokon pro
|
Cytat:
niestety olej kokosowy robi mi wiecej krzywdy niz pozytku, a babydream testowalam nie dal rady, a nawet wszystko pogorszyl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Witam serdecznie!
Które pojedyncze cienie są warte zakupu? Chodzą za mną: pastelowy fiołek (tylko obawiam się, że może być zbyt jasny i zbyt perłowy) i pawia zieleń ( ja nie wiem co mi się stało???) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Konto usunięte
|
Pawia Zieleń wygląda bardzo ładnie na swatchach, kolor wpada bardziej w turkus. Sama mam Królewską Zieleń (Vert Empire), używam podczas jesieni jak mam czas bawić się w sztukę na oczach
![]() Mam dość intensywnie zielone oczy, więc powinnam używać koloru kontrastowego, ale podoba mi się efekt wywołany właśnie tym odcieniem. Na co dzień nie, tylko na większe wyjścia, bo zbyt dużo zabawy, poprawek itp. To wymagający kolor, od razu widać wszelkie niedociągnięcia. |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Dziękuję.
![]() Jednak nie kupiłam cieni. Stwierdziłam, że po pierwsze mam ich sporo, po drugie rzadko używam, po trzecie najlepiej wyglądam w jasnych, delikatnie świetlistych odcieniach, a po kolejne gdzieś w kącie leży turkusowa i fioletowa kredka. Natomiast, zdecydowałam się na kilka zapachów. Zieloną herbatę, brzoskwinkę, kokos i gratisową różę. Czuję, że potrzebuję czegoś lekkiego i rześkiego. A kokos? No cóż, jestem łasuchem. Ponadto kupiłam tylko jeden żel! Hurra. Można? Można! Padło na Karambolę. Wzięłam też kilka sztuk balsamów do ust. Naprawdę je lubię. I co jeszcze? I co jeszcze? Hmmm...aaa jakże bym mogła zapomnieć szampony: hamamelis, ekologiczny i z pokrzywą. Do tego dwufazowy płyn do demakijażu oczu- a co! niech czują się dopieszczone i roll-on rewitalizujący. Fajne zakupy??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.