|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XIII
[1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;52043096]I tu bym polemizowała i obstawiała raczej jakiś rodzaj upośledzenia...To co ona o sobie pisze,to nie jest normalne...I dystansem nazwać się tego nie da
Dziewczyna jest zakochana w sobie,uważa się za skończoną piękność,sobowtóra Miley Cyrus,myśli że jest sławna...Ja bym powiedziała,że to smutne raczej...ps.Ciekawe gdzie ona się ubiera? [/QUOTE][1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;52044256]To nie literówka,można coś udostępniać lub nie,to już spora różnica.A wszystkie profile tej pani są publiczne,więc w którym miejscu łamię prawo?Nigdzie jej również nie obraziłam... ps.wyluzuj troszkę [/QUOTE]Sugerujesz, że jest upośledzona i nienormalna i nie uważasz tego za obrażanie kogoś? ![]() I nie, nie wyluzuję bo z fajnego wątku konkursowego robi się tutaj coraz bardziej chamskie miejsce.
|
#2732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Firma naprawdę się postarała
|
|
#2733 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I jeszcze jedno...Najwyraźniej widzę,że masz coś do mnie,ale to twój problem.Mam nadzieję,że jutro będziesz miała lepszy dzień bo takie napinanie się nikomu na dłuższą metę nie służy
|
|
|
|
|
#2734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ooo kabarety pamiętam , niezła beka byla z tego . aż musiałam tego poszukać i chwilę mi to zajęło bo pamiętałam pojedyncze wersy :P. "Bohdan smoleń - 6 dni z życia kolonisty" |
|
|
|
|
#2735 |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
[1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;52044758]Nic nie sugeruję (to są moje prywatne podejrzenia,rozmyślania czy też domysły),a jej zachowanie ewidentnie normalne nie jest.Podobnie jak Twoje czepialstwo.Nie podoba Ci się wątek to nikt Cię tu siłą nie trzyma.To raz.Dwa,że najwyraźniej pomyliłaś wątki, bo to nie jest wątek konkursowy.Plotkuj do woli - mówi Ci to coś?
I jeszcze jedno...Najwyraźniej widzę,że masz coś do mnie,ale to twój problem.Mam nadzieję,że jutro będziesz miała lepszy dzień bo takie napinanie się nikomu na dłuższą metę nie służy [/QUOTE]Nie będziesz mi mówiła, czy mam tu być, czy nie To raz. Dwa - między plotkuj a obrażaj jest duża różnica Trzy - rozumiem, że np sąsiadce też byś powiedziała, że jest upośledzona i nie widziałabyś w tym nic złego? Bo przecież to nie jest obrażanie tylko Twoja opinia? ![]() Aaaa...i jeśli Ty wyrażasz swoją opinię ( imo obrażanie kogoś) to nikt nie ma prawa Ci zwrócić uwagi i jest wszystko w porządku? Ale jeśli ja wyrażam swoje zdanie na jakiś temat ( Twojego obrażania) to już nie mogę i to jest nienormalne? F*** logic
|
#2736 |
|
Moderator
|
Dziewczyny, spokojnie prosimy
Faktycznie dziewczyna sama wrzuciła do sieci swoje fotki publicznie. A w internecie nic nie ginie ![]() Przy komentowaniu zachowajmy jednak granice dobrego smaku. I tyle wystarczy, aby nikogo (w tym autorkę) nie urazić No co poradzić, że w necie różne cuda napotykamy
|
#2737 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jest super i z jajem )[1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;52044758]Nic nie sugeruję (to są moje prywatne podejrzenia,rozmyślania czy też domysły),a jej zachowanie ewidentnie normalne nie jest.Podobnie jak Twoje czepialstwo.Nie podoba Ci się wątek to nikt Cię tu siłą nie trzyma.To raz.Dwa,że najwyraźniej pomyliłaś wątki, bo to nie jest wątek konkursowy.Plotkuj do woli - mówi Ci to coś? I jeszcze jedno...Najwyraźniej widzę,że masz coś do mnie,ale to twój problem.Mam nadzieję,że jutro będziesz miała lepszy dzień bo takie napinanie się nikomu na dłuższą metę nie służy [/QUOTE]nie przejmuj się. wiele razy byly wrzucane zdjecia. mysle, ze tego typu osoby wrzucaja to wlasnie dla rozglosu uposledzona pewnie nie jest ale sposob na rozglos znalazla sredni i nie wyglada to dobrze.. dziwie sie jej, ze sie nie wstydzi. wszyscy to widza a w necie nic nie ginie. Kiedys jej moze przejdzie, a dzieci zobacza..Cytat:
Cytat:
przyszly pilsnerki TŻ przeszczęśliwy cyt "takie rzeczy możesz wygrywać" )czekam jeszcze na rmf fm..i na coś jeszcze, ale zapomniałam na co.. :P Przyszła też ankieta z oillan - specjalnie zaloze konto, bo podobno kosmetyki sa rewelacyjne
|
|
#2738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie gdyby nie to logo to spokojnie moglaby byc wyjsciowa ![]() Cytat:
|
|
#2739 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny ! Czy któraś ma już ankietę z testu Adidas Climacool ???? Czekam i doczekać się nie mogę
|
|
|
|
#2740 |
|
Raczkowanie
|
Mi dopiero wczoraj przyszedł ten Adidas. Ogłoszenie wyników było spóźnione to i ankieta pewnie będzie później.
|
|
|
|
#2741 |
|
Zadomowienie
|
Może ktoś planuje grilla? Bo jest konkurs na danie grillowe:
http://www.mojegotowanie.pl/wokol_st...nie_z_podravka Selfie, można wygrać voucher na zakupy: http://reporteryoung.pl/formularz-konkursowy,p33.html |
|
|
|
#2742 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was w sobotę.
Nadrobiłam wątek, udało się. Wczoraj już widziałam te zdjęcia i zgadzam się z Wami, że kiedyś ta Pani może tego żałować. Jeśli chodzi o zabawy to ja również pamiętam czasy, gdzie grało się w gumę, klasy czy nogę. I tak upływały nam przerwy w podstawówce i się dziwiliśmy, że to już koniec i następna lekcja będzie. Sama mieszkam w małym mieście, ale będąc dzieckiem miałyśmy z sąsiadką piaskownice i gotowałyśmy zupy z pisku i liści czy też bawiłyśmy się w sklep, gdzie sprzedawałyśmy liście. Lubiłam też jeździć do babci na wieś, gdzie z koleżankami robiłyśmy bazy i spędzałyśmy tam cały dzień. Babcia mnie do domu wgonić nie mogła A jeśli chodzi o słynne karteczki to do tej pory mam w domu dwa potężne segregatory i mam zamiar przekazać dzieciom. Co do wychowania, to gdyby tylko współczesnym rodzicom się chciało to dzieciaki byłyby inaczej wychowane. Moja siostra cioteczna ma synka w wieku 3 lat i on ma ograniczony czas na telewizję, a o konsoli czy komputerze nawet nie wie. Uważam, że robi słusznie chodząc z nim na spacery czy na plac zabaw i bawiąc się z nim, przynajmniej będzie miał w miarę normalne dzieciństwo i będzie co wspominać.A co do próbek i konkursów. Na razie nic nowego nie wpadło, a vichy i dozownik nadal nie dotarły. Aż się zastanawiam czy ktoś na poczcie się nie pokusił
|
|
|
|
#2743 |
|
Zadomowienie
|
Jest jeszcze konkurs rysunkowy: http://czasdzieci.pl/kon kursy/kon_id,1058,co,opis.html
udziewczyn: http://www.udziewczyn.pl/60,17272,Ar..._orchidei.aspx |
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było wyników jeszcze.
|
|
|
|
#2745 |
|
Raczkowanie
|
Mi próbki Vichy przyszły i to dosyć szybko ale na dozowniki to czekam i czekam.
|
|
|
|
#2746 |
|
Zadomowienie
|
I jeszcze jak ktoś planuje robić deser na dziś lub jutro to można wygrać książkę kucharską "Cukiernia Lidla":
http://parowarfaceta.blogspot.com/20...jny-deser.html |
|
|
|
#2747 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gdyby teraz nie było tych wszystkich cudów techniki to mamusia pewnie i tak nie puściłaby dziecka na dwór, bo się spoci. Z dumą patrzę na moją szwagierkę. Smartfona dzieciaki kupiły sobie za swoje pieniądze, które zbierały od jakiegoś czasu- wiadomo wujki i babki, rozpieszczają dając kasę. Ale szwagierka zabroniła dawać dzieciakom więcej jak 5 zł. Na urodziny czy dzień dziecka to wiadomo, że i stówkę czy 50zł dostaną. Dzieci mogą od czasu do czasu pograć na kompie czy telefonie. Ale mają się tez bawić i pomagać rodzicom. Jeśli nie chcą, smartfon jest zabierany i dostają szlaban na komputer. To nie tylko dzieciaki ale i rodzice są rozwydrzeni (nie wiem kto bardziej) . Usłyszałam od dziecka z rodziny coś takiego- wiesz ciociu jutro jest dzień dziecka, wyskakuj z kasy ![]() Było już parę wątków, w których pisałam że klaps i krótkie trzymanie dziecka nie jest niczym złym. Wizażanki prawie mnie zjadły, bo promuję katowanie dzieci i ogólnie gówniarze mogą robić wszystko co chcą![]() Dziecku dałabym lekkiego klapsa w tyłek a rodzicowi pałą w łeb, bo zamiast wychowywać hoduje i niszczy życie swojemu dziecku. A winka najlepsze z Ukrainy. Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 Czas edycji: 2015-07-11 o 09:48 |
|||
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;52042669]Dziewczyny gratuluję wygranych
![]() Teraz może trochę nie w temacie i może trochę po świńsku,ale...Wiem,że lubicie takie akcje,więc rzućcie okiem na tę panią,ona aspiruje do bycia modelką...Polecam inne jej zdjęcia w galerii ![]() https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?f...08.&type=3&src[/QUOTE] Dziwne... Jakąś naszywke fajną bym dała, bo torba wygląda na fajną.
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[/QUOTE]A myślałam, że tylko ja miałam taki zryty łeb i się w to bawiłam ![]() https://www.facebook. com/EventimPL/timeline - co tydzień przez 10 tygodni będą tu konkursy
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też się w to bawiłyśmy z koleżankami Pamiętam też szał na Sofisto Twist ( czy jak to się tam pisze)
|
|
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za pomocą tego koki można było z włosów robić Miałam w kilku kolorach
|
|
|
|
|
#2753 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki! Ja w środę dostałam Adidasa
Kliknięte
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo, co bardziej możliwe, brak zdolności
|
|
#2755 |
|
Konto usunięte
|
U mnie tragiczna posucha
|
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2757 |
|
Rozeznanie
|
właśnie zamówiłam ciastka, wczoraj nie mogłam a dzisiaj się udało
dobre i ciastka w taką posuchę konkursową
|
|
|
|
#2758 |
|
Konto usunięte
|
Hej, nie było mnie tu przez chwilę ale od wczoraj was nadrabiam i właśnie skończyłam
ostatnio wpadło tylko piwo od Lorda poza tym przyszedł Jacobs i niestety jedna ze szklanek jest zadrapana w innych konkursach nic nie wygrywam i nawet nie mam ostatnio ochoty startować przydałaby się jakaś motywujaca wygrana
|
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Na fb Maddinki, (pod zdjęciem z wiewiórką ) Jej babcia napisała, że Martyna zmarła na zator płucny.
|
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

Dziewczyna jest zakochana w sobie,uważa się za skończoną piękność,sobowtóra Miley Cyrus,myśli że jest sławna...Ja bym powiedziała,że to smutne raczej...
[/QUOTE]
[/QUOTE]

Ręcznik sobie przerzucisz przez torbę, to nie będzie widać nadruku

i nie wyglada to dobrze.. dziwie sie jej, ze sie nie wstydzi. wszyscy to widza a w necie nic nie ginie. Kiedys jej moze przejdzie, a dzieci zobacza..