Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM2016 cz32 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-11, 08:55   #2611
Petit_Papillon
luckygirl

Dot.: Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM201

Kurka, to moze i ja sobie tak zamowie bo nigdzie nie moge znalezc kurtki, zeby mi odpowiadala a ta wyglada spoko

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 09:01   #2612
smerfetk_a
Żona Gargamel

Dot.: Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM201

Ja już okapana, po śniadaniu, teraz jadę na zakupy, potem pleść wianki i sru na panieński Jedna koleżanka odpadła bo urodziła ^^

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 09:06   #2613
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Kurka, to moze i ja sobie tak zamowie bo nigdzie nie moge znalezc kurtki, zeby mi odpowiadala a ta wyglada spoko
bierz śmiało, możesz w razie czego zmierzyć w sklepie i jak nie będzie Ci się podobać, to zostawisz

tylko z rozmiarem to hmmmm...
wydawało mi się, ze noszę rozm L, ale wszystkie rzeczy L z mango muszę oddawać i brać M.
To samo było ze sweterkami z hm,
Więc chyba się skurczyłam

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Ja już okapana, po śniadaniu, teraz jadę na zakupy, potem pleść wianki i sru na panieński Jedna koleżanka odpadła bo urodziła ^^
idziesz dziś na panieński ??
ale Ci fajnie.
poproszę o relację po, szukam inspiracji
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 09:07   #2614
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
bierz śmiało, możesz w razie czego zmierzyć w sklepie i jak nie będzie Ci się podobać, to zostawisz

tylko z rozmiarem to hmmmm...
wydawało mi się, ze noszę rozm L, ale wszystkie rzeczy L z mango muszę oddawać i brać M.
To samo było ze sweterkami z hm,
Więc chyba się skurczyłam
A czyli mozna tak zrobic, ze jak nie pasuje to zostawiam? Bo rozumiem, ze ppace tez przy odbiorze (nigdy nie robilam zakupow online, bo sie boje, stad te pytania )
I wlasnie ten rozmiar. U mnie to roznie - raz M raz S :/

Smerfetka udanej zabawy

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2015-07-11, 09:19   #2615
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:

idziesz dziś na panieński ??
ale Ci fajnie.
poproszę o relację po, szukam inspiracji
taak, a będzie w stylu rustykalnym, zobaczymy co nam z tego wyjdzie
ale już mam wielki karton wypełniony prezentami i ścinkami więc pięknie nie będzie jak go otworzy

Cytat:

Smerfetka udanej zabawy
Dzięki

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 09:28   #2616
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Cytat:
które, mng czy gr?

W ogóle to muszę Wa powiedzieć ze zła jestem.

Bo o ile wyprzedaże "dla dorosłych" są takie ze hohoho ( spodnie i golfy po 12 zł) to już dla maluchów trudno coś w takiej cenie znaleźć

Cuddly, Tobie trochę zazdroszczę, bo podobno właśnie w UK ubranka dla dzieci są tanie.

Jak mi było potrzeba kupić coś w rozm dziecięcym 50 i pojechałam do tesco (F&F) kupić body i pajacyki, to za pięciopak bodów i dwa dwupaki pajaców zapłaciłam 150 zł

Obie pary

No zle nie jest pod tym względem ale tez zarobki inne wiec nie ma co porównywać

U nas w F&F pojedyncze pajace za 1.5f na wyprzedaży a paczki za 6-8f

Przeceny pojedynczych spodenek/tshirtow za 2-4f.

Swoją droga jest jeszcze primark wiec nie jest zle bo dziecko wyrośnie zanim zniszczy co najwyżej buty kupiłabym gdzie indziej.

Dużo znajomych którzy maja dzieci jeździ na carbooty i tam używane ciuszki od rodziców za 10-20-50p kupują ja sama nie raz sie oblowilam i po 1-2 funty na siebie ciuchy kupowałam. Muszę sie kiedyś przejechać bo juz wieki nie byłam

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

To jeśli chodzi o tańsze a jesli chodzi o nie wiem markowe to wielkiej różnicy nie ma raczej
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 09:29   #2617
201604261006
Konto usunięte

SMERFETKA udanej zabawy
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 09:29   #2618
rintintin
Zakorzenienie

Cytat:
które, mng czy gr?

W ogóle to muszę Wa powiedzieć ze zła jestem.
Bo o ile wyprzedaże "dla dorosłych" są takie ze hohoho ( spodnie i golfy po 12 zł) to już dla maluchów trudno coś w takiej cenie znaleźć
Cuddly, Tobie trochę zazdroszczę, bo podobno właśnie w UK ubranka dla dzieci są tanie.
Jak mi było potrzeba kupić coś w rozm dziecięcym 50 i pojechałam do tesco (F&F) kupić body i pajacyki, to za pięciopak bodów i dwa dwupaki pajaców zapłaciłam 150 zł
W smyku są dobre ceny na ubrania dziecięce, szczególnie jak się zapiszesz do bazy klientów. Przysylaj SMS-y z kodami rabatowymi. Często dodatkowo 30% od wyprzedaży.

Ja z zakupów wyprzedazowych kupilam tylko new balance a i tak mam mieszane uczucia, bo jednak to spora suma.

Tak w ogóle to witam się .
Dzisiaj organizujemy urodziny K. Będzie grillowanie arty:
rintintin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 09:30   #2619
201604261006
Konto usunięte

Tez mamy dzis grilla
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 09:32   #2620
izk_a
Zakorzenienie

Heej ja już po zakupach spożywczych i jem śniadanie świeże bułeczki

Zaraz jadę z T na zakupy bo jutro idziemy na większe urodziny i trzeba się jakoś ubrać

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Tez mamy dzis grilla
My też
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 09:44   #2621
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Cytat:
A czyli mozna tak zrobic, ze jak nie pasuje to zostawiam? Bo rozumiem, ze ppace tez przy odbiorze (nigdy nie robilam zakupow online, bo sie boje, stad te pytania )
I wlasnie ten rozmiar. U mnie to roznie - raz M raz S :/

Smerfetka udanej zabawy
nie, płacisz przy zamawianiu online( do domu można zamówić za pobraniem, do sklepu chyba nie)
Ale zmierzyć możesz w sklepie i gdyby coś nie pasowało od razu zrobić zwrot.
Rozmiar - dla mnie jednak mniejszy, tzn tak jak napisałam- wszystko w mango muszę brać rozmiar mniejszy niż miałam dotychczas, więc jak nosisz M, to jednak celuj w S.
( ewentualnie możesz zamówić dwa rozmiary i jeden zwrócić)

jak chcesz to zmierzę tą kurtkę i podam Ci wymiary w cm, tylko za chwilę..

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
taak, a będzie w stylu rustykalnym, zobaczymy co nam z tego wyjdzie
ale już mam wielki karton wypełniony prezentami i ścinkami więc pięknie nie będzie jak go otworzy

Dzięki
tez to przerabiałyśmy, wiele wiele dużych pudeł a w środku ...trociny

baw się dobrze!
Stary 2015-07-11, 09:45   #2622
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
nie, płacisz przy zamawianiu online( do domu można zamówić za pobraniem, do sklepu chyba nie)
Ale zmierzyć możesz w sklepie i gdyby coś nie pasowało od razu zrobić zwrot.
Rozmiar - dla mnie jednak mniejszy, tzn tak jak napisałam- wszystko w mango muszę brać rozmiar mniejszy niż miałam dotychczas, więc jak nosisz M, to jednak celuj w S.
( ewentualnie możesz zamówić dwa rozmiary i jeden zwrócić)

jak chcesz to zmierzę tą kurtkę i podam Ci wymiary w cm, tylko za chwilę..
Aha to juz wiem wwzystko

O bylqbym wdzieczna

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2015-07-11, 09:49   #2623
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Smerfetka baw sie dobrze
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 09:50   #2624
sunny0
PeeMa

Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM201

Hej

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
będę musiała, ale miałam już dziś kryzys. Teraz mi trochę lepiej, bo zarówno Tż jak i rodzice bardzo mnie wspierają i chcą pomóc. Co nie zmienia faktu, że wściekam się, że zawsze musi być pod górkę.
Trzymam kciuki, żeby jednak zmienili decyzję
Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
Ja się zdenerwowałam..próbuję zamówić z hm i wyskakuje mi odmowa płatności, sprawdziłam konto, pieniądze są. Jakieś pomyły dlaczego tak?
Miałam to samo W końcu po trzech próbach wzięłam płatność gotówką przy odbiorze, średnio mi na rękę, bo lubię wszędzie płacić kartą
Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Za to mamy podpisaną umowę z fotografem,nareszcie! Jestem podjarana jak dziki świniak, chodzę i sie cieszę do siebie,bo dwa lata portfolia oglądałam,porównywałam,pł akalam,że nie wiem co chce i wreszcie KONIEC katorgi Foto mega miły,godzinka zleciała nam jak 5 minut,gadaliśmy o wszystkim i o niczym.Jak mu przedstawiłam swoją wizję,to strasznie się ucieszył i stwierdził,że chciałby być nawet jako gość na weselu. Najbardziej podjarał sie food truckiem z pizzą xD

Jutro idę robić zdjęcia ciążowe jakiejś lasce,pierwsza taka sesja.
Gratuluję umowy Nie dziwię mu się z tą pizzą, sama chętnie poszłabym na takie wesele!
I trzymam kciuki za sesję, napisz później jak poszło
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;52043402]Ja z niektórych sklepów nie moge butów kupować nawet bo jeden rozmiar za duży a drugi za mały [/QUOTE]
Ja też, zawsze mnie to denerwuje, bo czasem buty są naprawdę piękne i w dobrej cenie
Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Byłam na rozmowie. Sama nie wiem. Ogólnie pozytywnie, sądzę, że mam duże szanse. Jedyny kłopot to taki, że chcą kontakt do poprzedniej rodziny gdzie opiekowałam się Młodym. I nie byłoby to złe gdyby nie to, że oni nie wiedzą, że ja niespecjalnie chce do nich wrócić. Co więcej - są tacy, że się pewnie o to obrażą, że szukam innej rodziny. A ja, nie będę ukrywać, chciałabym mieć ich jako taką "furtkę" jeśli zupełnie nic nie wyjdzie z tą pracą ani żadną inną. Nie wiem co tu wykombinować. Wiem, że jak oni się dowiedzą o tym, że szukam innej rodziny to się nasłucham głupich tekstów, też będzie mi głupio a w razie gdyby mnie ta rodzina nie wybrała (w końcu nie musi) to już w ogóle zostanę bez pracy.
Myślę czy nie poprosić przyjaciółki by udała mamę Młodego - opiekowała się nim więc wie wszystko no i może poudawać przez telefon przecież Ale to zobaczę
Ja ogólnie nie jestem za oszustwami, ale na Twoim miejscu chyba tak bym zrobiła. Bo jeśli dasz telefon do rodziców i oni dowiedzą się, że chcesz zmienić rodzinę to mogą różne rzeczy o Tobie opowiadać, wymyślone oczywiście Nie ryzykowałabym.
Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Tez mamy dzis grilla
My grilla albo prażonki, jeszcze nie wiem, w każdym razie oblewamy dzisiaj kilka rzeczy

Smerfetka udanej zabawy!

Pierwszy raz przy dodawaniu postu wyskoczyło mi, żeby zmienić tytuł, bo ma za dużo znaków Przecież już dodawałam posty w tym wątku i zawsze tak samo, nie było problemu

Edytowane przez sunny0
Czas edycji: 2015-07-11 o 09:51
sunny0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 09:58   #2625
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

petit- poszło na priv

wstaję dziewczyny... ale mi się nie chce...
Stary 2015-07-11, 10:04   #2626
sunny0
PeeMa

Od dłuższego czasu pamiętałam o wczorajszych czterystu dniach do ślubu i... wczoraj oczywiście zapomniałam

A dzisiaj zmiana kodu, 399!
Stary 2015-07-11, 10:08   #2627
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny0 Pokaż wiadomość
Od dłuższego czasu pamiętałam o wczorajszych czterystu dniach do ślubu i... wczoraj oczywiście zapomniałam

izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 10:08   #2628
asdii
Wtajemniczenie

Hej! Dopijam kawę i zbieram się na rajd po salonach A potem idziemy z przyjaciółką do kina, także mam dziś taką chillową sobotę

Cytat:
Hej. Ja dzisiaj znowu jadę na suknie. Tym razem z przyjaciółką i moja mamą. Az się boję :p Jeszcze mi się śniło ze w żadną nie weszlam i że babka mnie olała i tak stałam na środku w zamalej sukni a ona sobie gdzieś poszła
O nie! Jaki koszmar! Ja też się boję, że znów będą same 36 i się nie zmieszczę w co ładniejsze...:strach-drzwi:
Będzie dobrze i relacja!

Cytat:
Widzę, ze wczoraj było szaleństwo oszczędzania na wizażu , sama podglądałam poźniej hm. W sumie z hm nic nie kupiłam, ale poleciałam do Mango odebrać kurtkę

i buty
Świetne te sandałki z GR. Gdybym miała kasę... Za to nie lubie Cię za to, że przypomniałas mi o mango, bo chciałam sobie kupić letnie kimono/poncho/czy-jak-zwal-tak-zwał no a w mango sa poprzeceniane... I kupie pewnie i nie bede miala kasy na zycie do końca miesiaca A nawet nie wiem jeszcze którego wypłata

Lolus - gratulacje sali, foto i wszystkiego - idziesz jak burza widzę

Sophie - ja bym jednak nie kłamała, bo to wszystko może wyjść. Ja bym pogadała z tymi nowymi, że to Ty nie chcesz zostawać z tamtą rodziną, ale jeszcze z nimi o tym nie rozmawiałaś, i boisz się ich reakcji, dlatego nie chcesz podawać numeru, bo musisz sama to załatwić, a nie że dowiedzą się od osób trzecich.

Czytamy w 2015: 29
Czytamy w 2016: 4
asdii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 10:14   #2629
sunny0
PeeMa

Cytat:
Napisane przez asdii Pokaż wiadomość
Sophie - ja bym jednak nie kłamała, bo to wszystko może wyjść. Ja bym pogadała z tymi nowymi, że to Ty nie chcesz zostawać z tamtą rodziną, ale jeszcze z nimi o tym nie rozmawiałaś, i boisz się ich reakcji, dlatego nie chcesz podawać numeru, bo musisz sama to załatwić, a nie że dowiedzą się od osób trzecich.
To też prawda, ale ci nowi mogą pomyśleć, że Sophie coś kręci Tak naprawdę nie ma idealnego wyjścia z tej sytuacji
Stary 2015-07-11, 10:15   #2630
ann2016
Zakorzenienie

Hej

Pierwsze zaproszenia rozdane

Mój kuzyn też w przyszłym roku bierze ślub we wrześniu
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 10:23   #2631
CrayOn
Wife!

Hejka

Ale naspamowałyście wczoraj

Mi odwołali dermatologa i dalej wypryszczona będę chodzić, bo teraz nie wiem jak z wolnym będzie jak do ślubu nie będę miała cery jak pupcia niemowlęcia to nici z tej imprezy

CrayOn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 10:26   #2632
white_bear
Pani żona :)

Hej dziewczyny!
Ja wczoraj zrobiłam sobie z koleżanką rajd po salonach i zgłupiałam. Sama nie wiem co wybrać ;/ nie wiem czy jestem taka wybredna, czy co. Przez to w ogóle odechciało mi sie chodzić za sukniami, bez kitu.

U nas za 5 dni zostanie rok do ślubu

Dzisiaj idziemy na ślub koleżanki z pracy Tżta, ale tylko do Kościoła. Średnią pogodę mają musze powiedzieć.

Byłam w tygodniu u makijażystki pytać się jak z terminami u niej na przyszły rok i odetchnęłam z ulgą, bo zapisy robi dopiero wrzesień/październik, wiec wtedy już powinniśmy mieć zaklepaną godzinę w Kościele i mam nadzieję, że będę wiedziała na czym stoję. Czuję, że powoli zaczyna się gorący okres przygotowań ślubnych.
Na zawsze MY

white_bear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 10:39   #2633
fioleciasto
Zakorzenienie

ja już uciekam, miłego dnia

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

u mnie dziś 315 dni do ślubu

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 10:51   #2634
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
To też prawda, ale ci nowi mogą pomyśleć, że Sophie coś kręci Tak naprawdę nie ma idealnego wyjścia z tej sytuacji
No w sumie racja... To sama nie wiem, nie zazdroszczę sytuacji...

Cytat:
Napisane przez white_bear Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Ja wczoraj zrobiłam sobie z koleżanką rajd po salonach i zgłupiałam. Sama nie wiem co wybrać ;/ nie wiem czy jestem taka wybredna, czy co. Przez to w ogóle odechciało mi sie chodzić za sukniami, bez kitu.

U nas za 5 dni zostanie rok do ślubu

Dzisiaj idziemy na ślub koleżanki z pracy Tżta, ale tylko do Kościoła. Średnią pogodę mają musze powiedzieć.

Byłam w tygodniu u makijażystki pytać się jak z terminami u niej na przyszły rok i odetchnęłam z ulgą, bo zapisy robi dopiero wrzesień/październik, wiec wtedy już powinniśmy mieć zaklepaną godzinę w Kościele i mam nadzieję, że będę wiedziała na czym stoję. Czuję, że powoli zaczyna się gorący okres przygotowań ślubnych.
A gdzie relacja? My pomożemy w wyborze
Co do makijażystki dobrze że przypominasz, muszę też czegoś poszukać. Mam jedną na oku >>KLIK<<, ale sama nie wiem... Bierze 230zł z próbnym i dojazdem do mnie. Jak myślicie - dużo, mało? Brać, nie brać?

Czytamy w 2015: 29
Czytamy w 2016: 4
asdii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 11:17   #2635
kashia001
PeeeMaa!

Hej. Ale się wyspałam.
Za chwilę jadę do babci
A wieczorem do kina na Ted 2

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:

Nawet nie wiedziałam. ale juuuhuuuu!

Chwyć się mej dłoni. Bądź blisko.
Za szczęściem już nie chcę gonić.
Mam Ciebie. Mam wszystko.
kashia001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 11:21   #2636
Sophie24
Zakorzenienie

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;52044195]Sophie ciezka sytuacja :/ nie wiem sama co bym zrobila

spodobala nam sie ta piosenka potrzebowalismy czegos na cywilny na moment kiedy bedziemy wychodzic, i tak przeskakujac z jednej na druga trafilismy na ta piosenke

teraz mi sie wkrecila na pierwszy taniec

[/QUOTE]
Świetna piosenka Naprawdę na pierwszy taniec by się nadała

Cytat:
Napisane przez candy111 Pokaż wiadomość
ja bym chyba tak zrobiła
To mi się wydaje najlepszym wyjściem ale nie wiem co przyjaciółka na to

Cytat:
Hej. Ja dzisiaj znowu jadę na suknie. Tym razem z przyjaciółką i moja mamą. Az się boję :p Jeszcze mi się śniło ze w żadną nie weszlam i że babka mnie olała i tak stałam na środku w zamalej sukni a ona sobie gdzieś poszła
Spoko, sny tłumaczy się na odwrót Zdaj tylko relacje

Cytat:

Widzę, ze wczoraj było szaleństwo oszczędzania na wizażu , sama podglądałam poźniej hm. W sumie z hm nic nie kupiłam, ale poleciałam do Mango odebrać kurtkę

i buty

sukienka z zalando w sumie ok, ale dziwnie układała się w biuście, chyba przez to, że trochę za duża pod pachami i słaba jakościowo, ten poliester taki sztuczny sztuczny, więc odsyłam ( tylko się na kuriera nie mogę doczekać )
przyszły też sandały z gr na zdjęciu wyglądają fajniej, na mojej stopie już trochę mniej, ale są mega wygodne zostają.

kupiłam jeszcze podkładkę chłodzącą pod laptopa z biedry, także ten....
oszczędzanie na ślub....

i przestańcie wy tyle spamować!!! aaaaaaaaaaa
Świetne rzeczy, wszystko mi się podoba A najbardziej sandałki na obcasie i kurtka - marzy mi się taka, w sumie mogłabym sobie zażyczyć na urodziny

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Grejfrutowa,zakupy z mango strasznie mi się podobają.
Co do oszczędzania,to nawet sie nie wypowiadam, jestem wyprzedazowym zakupoholikiem i wydałam już kupę kasy. Za to jestem bogatsza o 3 nowe pary butów, kurtkę, spodnicę, dwie pary spodni,golf i kapelusz xD

Idę zaraz robic sesję ciążową.Trzymajcie kciuki
Powodzenia na sesji

Cytat:

Ja ogólnie nie jestem za oszustwami, ale na Twoim miejscu chyba tak bym zrobiła. Bo jeśli dasz telefon do rodziców i oni dowiedzą się, że chcesz zmienić rodzinę to mogą różne rzeczy o Tobie opowiadać, wymyślone oczywiście Nie ryzykowałabym.

Najpierw i tak sama zadzwoniłabym do rodziców Młodego czy mogę dać ich numer tej nowej rodzinie więc sama wszystko bym wyjaśniła. Jestem sobie w stanie wyobrazić, że właśnie mi powiedzą kilka słów o tym, jaka to ja nie jestem a potem właśnie nowym mogliby coś powiedzieć o mnie. Nie obiecałam im powrotu ale oni raczej na to liczą (dopytywali kiedy wrócę), nie radzą sobie zbyt dobrze a poza tym chętnie oddają Młodego komuś innemu i zrzucają część obowiązków.

Cytat:

Dobrze, że chociaż dziś Ci się przypomniało Mogło być gorzej
:partytime:

Cytat:
Hej! Dopijam kawę i zbieram się na rajd po salonach A potem idziemy z przyjaciółką do kina, także mam dziś taką chillową sobotę

O nie! Jaki koszmar! Ja też się boję, że znów będą same 36 i się nie zmieszczę w co ładniejsze...:strach-drzwi:
Będzie dobrze i relacja!

Świetne te sandałki z GR. Gdybym miała kasę... Za to nie lubie Cię za to, że przypomniałas mi o mango, bo chciałam sobie kupić letnie kimono/poncho/czy-jak-zwal-tak-zwał no a w mango sa poprzeceniane... I kupie pewnie i nie bede miala kasy na zycie do końca miesiaca A nawet nie wiem jeszcze którego wypłata

Lolus - gratulacje sali, foto i wszystkiego - idziesz jak burza widzę

Przedstawiłam nowym sytuację i jakby w sumie to zlali bo na koniec poprosili o ten numer. Żeby zrozumieli to musiałabym opowiedzieć co to za ludzie a tego nie zrobię, to by źle wyszło
Coś wymyślę
W sumie w tej pracy martwi mnie tylko to, że być może od września bym miała dopiero tam iść a to dla mnie za dużo czekania. Mają mi dać znać w przeciągu tygodnia co zdecydowali. Boję się, że mnie wezmą, ja się zgodzę a potem trafi mi jakaś fajna praca. Albo znowu, że im odmówię z nadzieją na coś lepszego a nic nie dostanę:P Nie lubię takich sytuacji:P

A tak w ogóle to hej Piję koktajl Zaraz powinnam zabrać się za ogarnianie mieszkania, czas zrobić porządki M. w pracy do 15. Nie lubię tego.
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 11:22   #2637
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość

[/COLOR]u mnie dziś 315 dni do ślubu
Stary 2015-07-11, 11:31   #2638
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
No w sumie racja... To sama nie wiem, nie zazdroszczę sytuacji...

A gdzie relacja? My pomożemy w wyborze
Co do makijażystki dobrze że przypominasz, muszę też czegoś poszukać. Mam jedną na oku >>KLIK<<, ale sama nie wiem... Bierze 230zł z próbnym i dojazdem do mnie. Jak myślicie - dużo, mało? Brać, nie brać?
Bardzo ładnie maluje Nie bierze aż tak dużo.
Ja ostatnio szukałam w Gda makijażystek i się załamałam. Próbny 130zł, właściwy 160zł a jak przeglądałam efekty to ręce opadają. Brzydkie makijaże, niezbyt dopasowane i w ogóle ehhh. Za taką kasę to na pewno nie. A ceny są mniej więcej wszędzie takie.
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 11:35   #2639
kashia001
PeeeMaa!

Dlatego ja się umówię na próbny jakoś w styczniu i zobaczę co i jak.

Chwyć się mej dłoni. Bądź blisko.
Za szczęściem już nie chcę gonić.
Mam Ciebie. Mam wszystko.
kashia001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 11:42   #2640
Cherry_Muffin
nibyżona

Dot.: Przygrzało mamie słoneczko i płacze &quot;Już nie będziesz panienką córeczko!&quot;-PM201

Sophie, jak pisalam do makijazystek z Trojmiasta to ceny w sumie wszedzie podobne: probny 100-150, a wlasciwy 100-200

maz na chwile mi uciekl cos w pracy zalatwic, a ja chyba zaraz wyjde zobaczyc czy pamietam droge do sklepu :P
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości