![]() |
#5041 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 46- nasz sezon!
Naszego zespołu nie slyszelismy wcześniej, jedynie internet. To była ruletka. Mam nadzieję, ze podobnie będzie z fotografem i kamerzystą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5042 |
Zakorzenienie
|
ja myślę, że to jakies napiecie wlasnie przedslubne. nie tyle że stres a raczej nerwówka z przygotowaniami. mam wrazenie ze tz zdaje sobie sprawe ze musimy wszystko w krotkim czasie zalatwic i tez troche zla na niego jestem ze tak to odwlekal..
poza tym chyba nie bedziemy miec pierwszego tanca- w sensie wybranego, pojdzie cos pod tupanke, bo mielismy rok czasu, mamy osrodek kultury z tancami obok, no ale ktos wiecznie mial czas... no przy tych przygotowaniach wychodzi duzo rzeczy i niedomowien miedzy nami na temat slubu, albo takie calkiem przyziemne jak garnitur- c prawda nie na okazje naszeg slubu, ale kupilismy granatowy na inna okazję, to mowie zeby od razu buty kupil jak juz jestesmy i jest duzy wybor a n ma garnitur i moze dopasowac... Nie, to kiedy indziej, teraz juz nie bede z tym garniturem chodzil... tylko on nei zdaje sobie sprawy z epotem nie bedzie czasu na tkaie rzeczy, zamaist od razu to zalatwic tak jak koszule to nie a jeszcze czas..:| jedynie powtarza z enarazie trzeba jeszcze pieniadze zbierac:/.. no jest kilka rzeczy ktore naprawde mnie wkurzaja w z wiazkuz ta organizacja:/.. i a zmi smutno bo patrze na koelzanki ze faceci sie bardzo angazuja- nie chodzi mi o kase, ale o same zainteresowanie tym... |
![]() ![]() |
![]() |
#5043 |
Zakorzenienie
|
Moj nie mowi ze ma czas tylko ze to babskie..i robie, ale ja wzielam to na siebie w 100%, nie czekam az mu sie laskawie zachce, mowie raz ze chce wybrac jak bedzie wygladala nassa sala...cisza.. to siadam i robie.. raz narzekal na cos ze zle wybtalam to mu takie gwiezdne wojny zrobilam ze od razu wiedzial- albo wybiera jak mowie ze czas wybierac albo nie ma prawa krutykowac..
![]() ![]()
#5044 |
Jedyna oryginalna Lips :)
|
słuchajcie jaką miałam akcję jak wracałam do domu. jadę przez miasto, 50 na liczniku, zbliżam się do świateł. mam zielone. już bardziej zielone być nie mogło. mam może z 15 metrów do przejścia dla pieszych, gdy wychodzi mi wprost przed maskę jakiś koleś. nawet się nie rozejrzał. ja ostre hamowanie, z piskiem opon. zawartość bagażnika przekoziołkowała. zatrzymałam się przy samym przejściu. 20cm od faceta. puściłam mu taką wiązankę, nie spodziewałam się, że znam takie określenia. chłopak odwrócił się, pokazał mi środkowy palec i poszedł sobie jak gdyby nigdy nic. zabij idiotę, odpowiadaj jak za człowieka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5045 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#5046 |
Zakorzenienie
|
no to jest najgorsze...tak jak widze jak ktos leci 50m od pasów i swiateł..bo przeciez nie ma pasów nie maja czerwonego... mam ochote wysiasc i natrzepac do dupy...
niedawno stwierdzialam ze chcialabym ludziom dawac mandaty. bo durni nie brakuje w moim malym rankingu wygrywa Pan ktory na autostradzie czytał gazete jadać prawym pasem 90km/h ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- ciekawe jak tam nasze gorrrrąąące Panny Mlode... ![]() ![]()
#5047 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#5048 |
Zakorzenienie
|
Ja robię tak jak Sq
![]() ![]() Przyszły ramki dla rodziców z allegro, mój ślubny biustonosz z Triumpha (jest idealny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2015-07-04 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#5049 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zapraszam do NOWEGO WĄTKU
![]()
![]() |
#5050 |
na przekór do celu
|
Błąd
![]() |
#5051 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2015-07-06 o 13:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5052 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Dawno mnie nie było ![]() ![]() ![]() W zeszłą sobotę miałam panieński, dzisiaj ma TŻ kawalerski, a za tydzień nasza wspólna imprezka ![]() ![]() Przy okazji Magda wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! ![]() P.S. Dzikie upały zapowiadałaś na dzisiaj, a tu taki chłodek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaż
Ten dzień: 18.07. 2015r. ![]() "Elegancja polega na zapomnieniu, co się na sobie ma." Yves Saint Laurent ![]() ![]() ![]() Góra 26.08.14 Dół 14.04.15 http://czarnakretka.blogspot.com/ Edytowane przez kreciorek85 Czas edycji: 2015-07-11 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#5053 |
... choć nie Westwood
|
Nie ten watek :p
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.