|
|
#631 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)
U nas to na 100% nietolerancja laktozy, tak powiedziała pediatra - bo ja tez mam. Dlatego tez w szpitalu nie mogłam go uspokoić (jak leżał w adaptacyjnej to go dokarmiały mm) po prostu tak go bolało. Wczoraj jak sie wypierdzial to cała noc miałam spokój
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Kejti mniam ale bym zjadła cos z grilla ale nikt nie robi ![]() Za to wczoraj nazarlam sie truskawek pierwszy raz po wyjściu ze szpitalaA te krostki o których wam pisałam to opóźniona reakcja na bransoletki te na rączkach co miał w szpitalu. Dostał maść ze sterydami i wydaje mi sie ze juz jest lepiej ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#632 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry z rana
Ja już też rozpoczęłam dzień. Mała śpi, tż też bo wczoraj wrócił o 3 z wyjazdu. Dzieciaki wczoraj wróciły z kolonii i mam wkoncu przy sobie wszystkich których kocham ![]() Niestety syn wrocil z okropnym kaszlem chyba wizyta u lekarza nas nie minie!! Dodatkowo od wczoraj boli mnie brzuch jak na @ I pojawiła się żywa krew a już prawie nie krwawilam. Zastanawiam się czy też mi się zaczął okres czy mam się niepokoić bo oczywiście już się naczytalam ze podczas połogu żywa krew to może być coś niepokojącego tym bardziej ze to dopiero 3 tydzień a wizytę u gina mam w czwartek dopiero. A wczoraj było
Edytowane przez barbaritka84 Czas edycji: 2015-07-11 o 08:05 |
|
|
|
#633 |
|
Konto usunięte
|
Industria
Sorki ze tak odpisuje na raty ale ciagle ktos przyłazi do nas tak jak pisałam a Tz w pracy (MA URLOP!!! ale jeździ do prywatnych pacjentow za to) i jak nie zajmuje sie małym to bawię sie z kotem zeby nie był zazdrosny a jak nie to to staram sie ogarnąć chatę na bieżąco żebyśmy nie zarośli brudem jak troche sie ogarnę a Tz przestanie wracać do domu przed północą to bede na bieżąco z Wami![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- A dzisiaj jadę do dentysty i panicznie sie boje, chociaz zawsze "po" mowię ze nie było czego A dzis o 4 nad ranem zamawiałam szumisia bo wieczorem nie było dostępnych tych z haftem ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja słyszę o tych książkowych 3 tygodniach jeśli chodzi o kolki, to poniedziałek jest dla mnie wyrocznią...
|
#635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Skąd zamawiacie szumusie? Dajcie linka. Franek dostał sporo kasy więc trza mu coś kupić 😉 Kejti dla mnie wtorek będzie taką wyrocznią. Chociaż Leoś nie miał żadnych kolek😉 ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- U nas dziś impreza- starszak kończy trzy latka 😃
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze wszyscy tak chwala te szumisie a ja jak puszcze Patrykowi te szumy to nie dziala nic na niego :/
Szuu wspolczuje normalnie tego nawalu ludzi :P |
|
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja siostrzenica miała okropne.. nic nie pomagało. Za to dzieci z rodziny Tża też nie miewały w ogóle, więc mam nadzieję, że wdał się w nich. ![]() Wszystkiego najlepszego dla Leosia! Fajnie u Was wszystko jakoś tak sielankowo, co?
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu PJONA u nas było to samo. Po dwóch tygodniach, punkt 16 - płacz, histeria, jeść nie spać nie, na rękach nie, w lozeczku nie.. I tak bujanie do 21. Odstawiłam laktoze i jest dobrze.
Jeszcze ma jakieś krostki na policzkach ale nie wiem od czego, nie jadlam nic nowego.. ![]() Szuu z racji że Ty też nie tolerujesz laktozy mam pytanie o masło, jakie jesz |
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie, że Mlekowita robi ser bez laktozy?
|
#641 |
|
Rozeznanie
|
Irmusia- 100lat dla Leosia
Szuuu- współczuję kółek Cos- jak tam Patryczek
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co czytałam to twarde sery nie mają laktozy, np gouda. I ja taki jem i jest ok.
Bardziej ubolewam nad twarogami
|
|
|
|
#643 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Mój skarbek spał dziś pięknie i mama się wyspala mamy piękną pogodę, jedziemy do rodziców na wioskee trochę sobie pogrzebie w ogródeczku bo już za tym zatesknilam. Szuu ale Ci współczuję tego nawalu, ludzie to nie ogarniaja kuwety... Kejti zazdroszczę wyjazdu nad morze udanego pobytu na długo?
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Byliśmy wczoraj na usg bioderek i na szczęście wszystko super ![]() Pan doktor nie mógł się napatrzeć na włosy małej aż mu się badania nie chciało robić![]() Wróciliśmy do domu o 21, Lena usnęła po 22 i spała do 4 Dzisiaj znowu impreza więc mam nadzieję, że mała będzie tak samo grzeczna jak ostatnio. szuuu współczuję kolek Irmusia masz już wszystko przygotowane? ![]() kaja a jakie te krostki? Bo moja ma takie białe i nie chce to zejść. Ma w zasadzie od początku, może od 3 - 4 tygodnia(?) Położna mówiła, że to normalne i nic się nie dzieje ale co to to jest? ![]() Dziewczyny ma któraś z Was puder Paese ryżowy albo bambusowy?
|
#645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#646 | |||
|
Zakorzenienie
|
yo!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja mam paese ryżowy, bardzo fajny jest
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Używam od dawna ale ostatnio kupiłam nową wersję i czuję, że jest bardzo grubo zmielony. Wasze też takie są?
|
|
#649 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widzialam ![]() Cytat:
tez jedziemy dzisiaj do rodzicow 80km w jedna strone, pierwsza wycieczka Oskarka![]() Cytat:
Maly mial miec we wtorek usg nerek a wczoraj dzwonili ze szpitala ze im sie sprzer popsul i mozliwe ze trzeba bedzie o tydzien przelozyc:/ akurst zbiegnie sie z usg bioderek
|
|||
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy z Leosiem za życzenia 😊
Masija- no jasne że wszystko gotowe😉 Do jedzenia nie zrobiłam jeszcze absolutnie nic... Bo się bujam z frankiem. Mąż pojechał po tort. Kaja- Franek też ma takie krostki na policzkach. Wg mnie to potówki. Przemywam przegotowaną wodą.
|
#651 | |
|
celebriti
|
Dzieki za odp w sprawie krostek.
U nas po dB dniu, niedobra noc :p Cos, dobrze ze u Was juz lepiej. Kaczuszka gratuluje bioderek Ja oczywiście termin na biodra połowa września. Chyba wszystko zrobię prywatnie
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My usg bioderekmamy 27.07. Zapisywalam się jak lena miała 10 dni. |
|
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie pomyślałam że ja na nfz to tylko dzieci rodze😉
Tak to zawsze wszystko prywatnie jeśli chodzi o leczenie. Nie mam nerwów do tych bzdurnych terminów nfztu...
|
#655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#658 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wy tez tak macie, ze chdzicie i sprzatcie ciagle??? ja nie moge w miejscu usiedziec... ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- my od 8 nie spimy
|
|||
|
|
|
#659 | |
|
Konto usunięte
|
Kaja ja ser czy masło moge normalnie, Kongo jest przy śmietanie i mleku. Ale nie mam biegunek itp tylko mega wzdęcia, baki i bóle brzucha wiec ona nie jest u mnie aż tak nasilona. Zeby było śmiesznie nie moge tez kefirów które niby mozna. A i maślanki tez nie. Sery, masła jem normalnie. I teraz tez wszystko jem.
Moj ma alergie kontaktowa, całe rączki wysypane ale pediatra mówiła ze to nie jest pokarmowa na 100% tylko kontaktowa :/ a w poniedziałek mamy sesje noworodkowa wiec lipa jak on taki wysypany... Wlasnie siedzimy u dentysty, tz robi zeby, ja juz po. Ale mam tyle do zrobienia ze nie wyobrażacie sobie, mam próchnicę nawet na jedynkach a rok temu kontrolowałam i robiłam wszystko![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Whisbear.com - stad zamówiłam szumisia. Mysle ze sie przyda bo suszarka działa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Sylwusiach ja tez nie moge usiedzieć a potem stękam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
Tez pije to "bez laktozy" i zwykle jest ok, najgorzej śmietana a ja kocham sosy smietanowe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- U nas krostki wyglądają tak ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

pierwszy raz po wyjściu ze szpitala

jak troche sie ogarnę a Tz przestanie wracać do domu przed północą to bede na bieżąco z Wami

aż mu się badania nie chciało robić