|
|
#691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)
Cytat:
Nie, Angielka. Nie narzekam ale przykro mi bylo. Moglaby poswiecic 0,5 h ze swojego zycia zeby mala zobaczyc. Chcialabym zeby Amy miala babcie ale chyba nic z tego nie bedzie skoro babcia nie zainteresowana. |
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez pije bardzo duzo. Ale tak trzeba przy kp. Jeden dzien prawie w ogóle nie pilam i od razu mialam mniej pokarmu.
Bylismy na rajdzie i na zlocie food truckow
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już myślałam, że ze mną coś nie tak z tym piciem. Wiem, że przy kp właśnie powinno się dużo pić, ale przy Wiki tak nie miałam. Zrobiłam drzemkę i jakieś głupoty mi się śniły. Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#694 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#695 |
|
Zadomowienie
|
Na własnie uspokoilam mała... Darka się e nieboglosy... Najedzona, przebrania, sucho, ciepło, nie płakała z powodu kołki, bo nogi bez ruchu tylko rękami machala... Dodam że przed szczepieniem takich cyrkow nie było.... :/
|
|
|
|
#696 | ||
|
celebriti
|
Cytat:
Moja tez jeszcze nie była
|
|
|
#697 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczerze mowiac nie sadze, ona wlasne dzieci zostawila jak mialy 3 lata (Tz) i roczek (siostra Tz). Dziwne to jest , ze swoje psy traktuje jak dzieci, wozi je w wozku. Tak jakby swoj instynkt macierzynski na psy przezucila, dziwne to jest. Moglabysmi prosze powiedziec o kapaniu w olejku, widzialam ze z Marei o tym pisalyscie. Czyli najlepiej w kokosowym, ze slodkich migdalow, lnianym? Tak? Ile tego dajecie? Tak na oko? Dzieki |
|
|
|
|
#698 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kolejni goście poszli, chciałabym chociaz jeden dzien zeby tz był w domu i zeby nikt nie przychodził... Prawie wszystko to koledzy Tz, każdy chce zobaczyć małego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] Ciekawe kiedy przestanie się go bać ![]() Z tą laktoza może jest jak z wieloma rzeczami- nauka rozwija się szybko i bywa że przeczy poprzednim odkryciom. Kiedyś myśleli, że atom jest najmniejszą niepodzielna cząstką i co? )Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#699 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki Marei
|
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko mozliwe. Moj Patryk tydzien sie darl :/
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu u nas tez ciagle ktos jest, dopiero dzis przy sobocie siedzimy sami z mala i jest super.. malutka spi, a my mozemy sobie pogadac,obejrzec film-po prostu byc razem
|
|
|
|
#702 |
|
Konto usunięte
|
On taki troche ciekawski juz sie robi, troche podchodzi ale cos gdzieś huknie to ucieka. Ale dzis przyszedł rano sie miziac (zawsze rano sie miziamy) a ja akurat karmiłam małego i nic sobie z niego nie robił.
![]() Uff wypracowałam, tz przywiózł hamburgery
|
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za☠☠☠ista jest, nie ma co ![]() Cytat:
![]() ostatnio jak podnosze małą to wydaje mi sie że przybrała. wczoraj weszłam z nią na wage i z moich skomplikowanych obliczeń wynika że waży prawie 5 kg ![]() wprawdzie nie nosze jej dużo ale i tak boje sie o mój kręgosłup ![]() właśnie nagrzewałam mojego ropnia lampą. spociłam sie przy tym jak świnia beznadziejne jest takie nagrzewanie, czuje sie jak emerytka
|
|
#706 | |
|
celebriti
|
Ja kapie w wodzie. Myje mydłem marsylskim a pózniej wylewam na dłonie olejek i jeszcze w wannie nacieram ja. Mozna tez dodać kilka kropli bezpośrednio do wanienki.
albo użyć po kąpieli zamiast kremu. Ja używam ze słodkich migdałów. Dobre sa tez koko , lniany i dobra oliwa. Ale migdałowy jest najbezpieczniejszy.
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bardzo dużo piję. To na pewno ma związek z kp.
Industria - współczuję ropnia... Aika- moja mama nawet nie pogratulowała mi narodzin Frania. Nie zadzwoniła też ani nie napisała życzeń dla Leosia z okazji urodzin. I to dopiero jest przykre uwierz mi...
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja teściowa znów widzę że nierówno traktuje dziewczynki. Raz jej się wyrwało ze Lena nie jest ich bo nie jest podobna do nich tylko do mnie, do mojej rodziny.. Poczułam się trochę jakbym się puściła na bok.. I rzeczywiście mało się tak interesuje, nie pyta nie dzwoni.. Widziała ją ze dwa, trzy tyg temu. |
|
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cos musi ssac.. moja tez paluszki jak nie dam cyca. |
|
|
|
|
#710 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() O matko, przykre to. |
||
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietam malowanie u nas, dlugo to smierdzialo mimo wietrzenia, nie chcialabym tak przy malym dziecku. |
|
|
|
|
#712 | |
|
celebriti
|
Pomóżcie mi z tymi stanikami bo w życiu tego nie kupie.
Normalnie, tzn w ciazy i teraz mam 85 c lub 80 D A z lupoline wg ich tabeli, wyliczonej z różnicy wychodzi 80 a ! To jest w ogóle możliwe ?! Alles z tabeli 80 b. Kupowaliście z ich rozmiarówka ? Czy brać normalnie 80 D ?
|
|
|
#713 |
|
Konto usunięte
|
Biedne jesteście z tymi mamami i T
A co do paluszków to moj tez ma taka silna potrzebę ssania ze gdyby nie smoczek to by sobie palce wyssał, daje mu smoka od 2 doby zycia i jestem zadowolona, z tym ze ja nigdy nie zakładałam braku smoka, miałam nakupowane Kurde ze złego cycka dałam, miałam z prawego a dalam 2 razy z lewego i prawy mnie boli z przepełnienia :/ |
|
|
|
#714 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ufff pózniej nadrobiła chociaz az raz zje duzooo a raz jak wróbelek widocznie tak ma Cytat:
Moja tez tak czasami robi nie mam czasu sie wyspać . A co ile godzin ściągasz mleko? Ja ściągam poprosu po pustych piersi raz 15 minut a raz 35 nie mam reguły, z tym, ze mam w domu medele taka jak w szpitalach sa dostałam ja na receptę bo mała jest leniuchem i za bardzo nue chce cyca ciagnąć juz... Cytat:
![]() Moja mała codziennie na wieczór ma fazę płacze i uspokajanie tylko na rękach i jak ja położę do łóżeczka to dalej to samo, tak chce sie tulić w ciagu dnia jest grzeczna, tylko kwili jak cos chce, chyba ze obudzi sie strasznie głodna to wtedy wiem ze mam dziecko w domu ![]() ---------- Dopisano o 05:53 ---------- Poprzedni post napisano o 05:32 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#715 |
|
Zadomowienie
|
Szuu, my mielismy sesje w 3 tygodniu i Maly byl caly wysypany na buzi, wszystko wygladzili ;-)
Mam do Was pytanie jak podawac rumianek? Zaparzyc, rozcieczac z woda? Ile ml podawac? |
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie musi wszystkiego naraz.
|
|
|
|
|
#717 | |
|
celebriti
|
Ja dzis podam , bo bąki ja wybudzają. Zaparzyłam i przelałam do butli, bez rozcieńczania. Na cały dzien mam 60 ml ale moja na pewno tyle nie wypije
|
|
|
#718 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny.
U mnie wlasnie marudzenie, spinanie sie juz od g. 4 co chwile sie wybudza jeczy i prezy |
|
|
|
#719 |
|
Rozeznanie
|
A U mnie wczoraj okropny dzień
![]() Mała od 9 spala może 30 min przez cały dzień. Cały czas było marudzenie, noszenie na rękach spinanie i non stop cyc a w nim już nic nie było. Dopadł mnie kryzys laktacyjny i wczoraj był już 2 dzień słabej produkcji mleka. Dodatkowo remont w kuchni i szwagierka z wrzeszczacymi dziećmi których nie da się ujarzmic i Julka była niespokojny, placzliwa i spać nie chciała. Mnie cycki bolały, ręce też i ogólnie nastrój do dupy. Ogólnie zasnela o 24, masakra!!! Całe szczęście ładnie w nocy spala, a produkcja mleka ruszyła na nowo ![]() Niestety mamy odparzenia i tak mi szkoda tej małej dupiny
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
nie śpie od 3. mała jest taka marudna ze masakra. teraz zasneła... nie wiem o co jej chodzi....
![]() dobrze ze idziemy do tesciowej na obiad bo ledwo patrze na oczy i nie mam siły gotowac i mam wrazenie ze hipp jest jakiś mało kaloryczny. dużo szybciej sie budzi po nim i wiecznie jest głodna
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

boi sie troche ale juz chyba sie pogodził z tym wszystkim, do małego zbliża sie tylko jak go trzymam na rękach i wacha ale zostać z nim w jednym pomieszczeniu nie chce, jak ja wychodzę to on tez. Ale bardzo duzo czasu mu poświęcam

:

przymierzyłam ciuchy sprzed ciąży, myślałam, że coś wybiorę a okazało się, że nie mieszczę się w NIC!