|
|
#3481 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 4
Ja przy Tz się rozpilam
a odkąd mieszkamy razem to w ogóle Aardbei zazdroszczę wakacji |
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
byłam na koncercie i wypiłam 6 piw dzisiaj było cieżko teraz pizza z rodzicami jutro ide do fryzjera Pozdrawiam z urlopu przede mną ostatni tydzień, musze wykorzystać każda chwile
|
#3483 |
|
Zadomowienie
|
Renia, my byśmy chcieli klasyczne półokrągłe z białego złota. Aczkolwiek TŻ coś przebąkuje o tytanowych,więc może jemu sprawimy tytanową a mi białe złoto.
A Wy macie już obgadany jakiś miesiąc?
|
|
|
|
#3484 |
|
Raczkowanie
|
Odkąd mój TŻ pracuje w browarze, ma na miesiąc przydział 4 kartonów piwa (różne rodzaje do wyboru) . Tu się nie rozpić to sukces, a to piwo jest takie dobre
![]()
|
#3485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zaopatrzyłam się już w kalosze, rękawiczki, fartuchy i zmieniłam głowicę stetoskopu na większą, więc zestaw młodego weterynarza już gotowy na praktyki. |
|
|
|
|
#3486 |
|
Raczkowanie
|
Reds gruszka z chili mistrzostwo
![]() Ja wlasnie wrocilam z pracy, cale 9 godzin dziś bylam Lecz nie trace sily,zaraz jade na koncert Eneja i nie moge sie doczekać
|
|
#3487 |
|
Raczkowanie
|
Kurczak, to ja chyba dziwna jestem, bo każde piwo dla mnie takie samo w smaku... Nie znoszę
Chociaż raz na ruski rok parę łyków Redsa bratu wypiję ![]() Dziewczyny, mam do Was małą prośbę. Wypełnijcie mi krótką ankietę... Do pisaniny mi potrzebna ![]() http://www.ankietka.pl/ankieta/19673...-slubnego.html |
|
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Od wczoraj smarkam krwią. A dziś normalnie mi się lała z nosa . pierwszy raz w życiu
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
widzę, że tylko z tego powodu się zarejestrowałaś na wizażu
|
|
|
#3489 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc swego czasu byłam tu zalogowana, ale zjadało mi to za dużo czasu. Niestety zapomniałam tamtego loginu.
Teraz owszem... Głównym celem zalogowania jest fakt, że potrzebuję zebrać materiał do badania. Nie ukrywam tego. Mój ślub już za mną, ale z przyjemnością czytam o Waszych emocjach i po cichu Wam ich zazdroszczę - to piękny, intensywny i wyjątkowy czas. Jeśli któraś z Was zechce i mi pomoże, będę szczęśliwa i wdzięczna
|
|
|
|
#3490 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje za gratulacje, dziekuje
![]() od środy (czyli kiedy sie obroniłam) codziennie pije piwka, mniam ![]() W koncu pierwsze wakacje na studiach, pierwszy raz jak nie podjęłam nigdzie pracy, a co, nalezy mi sie ![]() Teraz siedze u TŻ u pocichutko przegladam forum zeby przypadkiem się nie zorientował, że istnieje cos takiego jak wizaz i że mogę kiedyś tu wrzucac zdjęcia sukienek które mi się podobaja, hyhyhy
|
|
|
|
#3491 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
spodobały mi się te serduszka
i pomyślałam, żeby kupić ich kilkadziesiąt i powiesić na różnych wysokościach na ścianie za nami na weselu. Oczywiście wcześniej pomalować na biało i na kolor przewodni.
|
|
#3493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
Ja lubię Desperadosa, w szczególności czerwonego i Sommersby jabłkowe. A ze zwykłych piw Żywca.---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
Ewentualnie zrób badania bo możliwe ze brakuje Ci czegoś. Ja tak miałam w liceum, zrobiłam badania i dostałam jakieś tam leki. Ale najczęściej to nic strasznego
|
||
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Białe Sommersby jest lepsze
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Nie piłam,ale słyszałam że bardzo slodkie. |
|
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie mam wizję tego
i potem przyklei się na ścianie w pokoju dziecka. Chciałbym, żeby już był 2016.. wtedy już będzie można planować szczegóły, szukać sukni, obrączek..
|
|
#3497 |
|
Konto usunięte
|
Też bym chciała już 2016, chcemy wtedy trochę pozałatwiać |
|
|
|
#3498 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
czesc wam
![]() Renia - GRATULEJSZYN !! data 9 - fajna ![]() pierscionka nie widze na tel ![]() ja mialam mega pracujacy weekend, w sb jakies 21h :/ pozno wrocilam a w nd juz musialam wczesnie wstac, jeszcze dzis nie moge dojsc do siebie :/ a w tym momencie hasamy do Krynicy, na szczescie nawigacja nam nie potrzebna wiec Krynica Morska nam nie grozi ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- pytton gratuluje ocen ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Majorkaa, ale wam fajnieee <3
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Moja 4letnia kuzynka zapytala kilka dni temu gdzie jest moja corka
|
|
#3500 |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
haha i co jej powiedzialas?
mojej kolezanki syn ostatnio w kasie do niej: mamo kup mi jeszcze dzidziusia. Babcia powiedziala zebym to Ciebie zapytal, wiec kupisz mi? haha
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
No my w zasadzie wszystko musimy ogarnac w przyszl roku. W 2017 juz za bardzo czasu nie bedzie.
|
|
#3502 |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
ja gdzies od wrzesnia przyszlego roku bo w lipcu obrona :P
|
#3503 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3504 |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
my menu juz mamy haha
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
I zaplacenie za to wszystko
![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Aardbei, a kiedy i gdzie wybieracie sie na nauki?
|
|
#3506 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A o tym nie chcę myśleć. Jeszcze nie mamy typu, ale na 100% weekendowe. Chcielibyśmy pewnie coś w Krakowie, w miarę blisko TŻ. Podobno Dominikanie mają super nauki, ale zapisy do nich to jakieś szaleństwo. Zaraz się trzeba będzie rozglądać. |
|
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
My musimy zrobic w te wakacje, albo kolejne. W roku akademickim nie mamy szans
---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Nie wiem czy nie zdecydujemy sie u nich na kurs, ale ten czterotygodniowy. Oszalalabym jakbym cala wolna sobotr musiala tam spedzic. A tak to pojde 4 razy po dwie godziny
|
|
#3508 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U nas nie ma opcji, Tż pracuje w systemie 3-zmianowym. |
|
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
My jeszcze myslimy nad Arka Pana albo klasztorem w Mogile
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- U Dominikanow przeszkadza nam troche godzinny dojazd komunikacja miejska
|
|
#3510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przepraszam, że nie dodałam cytatu, ale zdjęcie pierścionka... piękny! też mam szafir i dookoła diamenciki. Kocham szafiry ![]() Właśnie nadrobiłam 6 stron tekstu, który wytworzyłyście Jeśli któraś z was miałaby pytania co do lekkiego odchudzania i zdrowego żywienia to mogę coś podpowiedzieć. Pół roku temu obroniłam licencjat z dietetyki i jestem jeszcze na świeżo z informacjami. Niestety diety nie układam, bo nie mam czasu, ponieważ mam pracę 12h i nie bardzo mam ochotę w dni wolne pracować jeszcze dodatkowo (szczególnie, że jeszcze w wolne dni maluję do sesji, ślubów, wesel i innych okazji). Ja w tym roku jadę z moim TŻ do Grecji. Wcześniej wycieczki były tańsze, a teraz są już nie tak tanie. My wykupiliśmy All inclusive w hotelu 3* za 2500/osobę. Nie chcemy siedzieć w pokoju, chcemy pojeździć po wyspie (Zakynthos) i wygrzewać się na słońcu, więc nie zależało nam na ładnych pokojach. Do tego chcieliśmy jak najtaniej, by mieć więcej kasy na inne atrakcje. ![]() Mój TŻ odkładał od roku (chociaż 4tys. poszły na jego studia, potem ponad 1tys. na pierścionek- tak mi się wydaje, bo jak przeglądałam w necie to każdy z szafirem kosztował ponad tysiaka), ja też dołożyłam swoje i mogę powiedzieć z dumą, że mieliśmy 8tys zł na tę wycieczkę, z czego 3tys zostały nam na zamianę na euro ![]() Od września odkładamy już na ślub, więc odpada w przyszłym roku jakikolwiek wyjazd dalej niż nad pobliskie jezioro. Chcemy uzbierać 30tysięcy, bo 20tys dostajemy od rodziców (na szczęście).Także moje życie to ciągłe odkładanie na coś. Teraz wakacyjna wypłata idzie również na moją szkołę, bo mam 10miesięcy po 680zł płacić. Ustaliłam z rodzicami, że mi pomogą i będą płacić połowę. Mam ogromne szczęście mieć takich rodziców. Ech, macie może jakieś linki lub informacje o fajnych DJ-ach, którzy jeżdżą po całej Polsce i dobrze grają na weselach? ![]() Gratuluję również licencjatce! Co do ślubu, to z TŻ zgodziliśmy się na jeden z 3kościołów w naszym mieście. Mały, ale ładny i wyglądający schludnie. Bo w mojej parafii kościół wygląda strasznie... Jezus nad ołtarzem wygląda jakby pływał w basenie, do tego czerwony kamień w połączeniu z drewnianymi ławami, ameliniowymi (o nowoczesnym kształcie) żyrandolami i ścianami pomalowanymi na niebiesko a'la firanki. KOSZMAR! A drugi wygląda jak wielka okrągła hala ![]() Jesteśmy w trakcie przeglądania zdjęć różnych fotografów. Namawiają nas na kamerzystę, ale będziemy chcieli film max 45min, jako teledysk, a nie 3h tańczących ludzi. Mamy w planach ślubną sesję plenerową zagraniczną. Mamy nadzieję, że nam kasy starczy. ![]() Chcemy też mieć barmana. I zastanawiam się, czyby nie poprosić konsultantki ślubnej o pomoc, w dekorowaniu sali, ale też nie wiem czy będzie mnie na nią stać. Edytowane przez aankaa092 Czas edycji: 2015-07-13 o 13:08 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

a odkąd mieszkamy razem to w ogóle 
byłam na koncercie i wypiłam 6 piw
A Wy macie już obgadany jakiś miesiąc? 

Lecz nie trace sily,zaraz jade na koncert Eneja i nie moge sie doczekać