Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-13, 10:55   #781
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
Heh chcialabym:p bo jak na razie to mam talie dobrego Bąka....

Cytat:
Napisane przez niunka2015 Pokaż wiadomość
Ja trzmiela
Ja to mam hmmn talię... ups sklamalam, miałam talię hehe
Stary 2015-07-13, 10:55   #782
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Dziękujemy ona tak fajnie rękę kładzie do gory wypristowaną i wtedy się okręca wokół tej ręki i fika na plecki a my brawa bijemy hehe ❤️
ale fajowo,ze Ci sie córka przewraca
moja tak przez 2 dni miała kilka dni temu,że tez sie kilka razy tak pod rzad przekręciła (rano na macie przy zabawie), ale miała technikę zgietej ręki, nogi pod brzuch podciągniętej i kiwania głową w stronę przekręcenia aż ten ciężki łebek przeważył i fikała na plecy. a jaka zaskoczona wtedy była, "gdzie ja jestem?" Ale dziś znów cos jej na brzuchu nie pasowało
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 10:56   #783
czajelka
Rozeznanie

Cytat:
A dasz radevtym krecic? Ja zwyklego nie potrafie utrzymac
Ja uwielbiam krecic i tym starym co mam to przed ciaza moglam non stop godzine krecic naprawde i super bylo, na poczatku caly brzuch w siniakach ale potem skora sie przyzwyczaila i bylo coraz lepiej

II kreseczki 30.07.2014

Czekamy na nasza Malutką Miłość
czajelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 10:56   #784
Belka15
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość
Bylismy na weselu i moje dziecko nie nadaje sie na razie na takie imprezy. Nie lubi halasu, jak goscie zaczeli klaskac, to sie poryczala biedna. Jak zasnela to juz jej nic nie przeszkadzalo, ale wczesniej byla masakra. Jak zespol schodzil ze sceny na przyspiewki przy stolach, to robilismy szybka ewakuacje do przedsionka. Wszystkie "na lewo, na prawo" mnie ominely.
Za to barman robil mi mega drinki bezalkoholowe

Ale trzaskacie. Jak weszlam na apke, to bylo 69 stron w nowym watku, a po chwili, jak zmienilam strone, to juz 76...

U nas z Sophie jest dramat, bo Bi koniecznie chce wsadzic sobie jej tylek do buzi, ale jakos sie nie chce zmiescic. Chyba dzisiaj zepsulam piszczalke :banghead:
hahaha dobre
ja mam dzisiaj małą marudę w domu.
Ale poćwiczyłam, pomalowałam paznokcie a ona teraz drzemie
Belka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 11:04   #785
DomimaZet
Zakorzenienie

Wrzucilam fotki do klubu . Nie mam pojęcia dlaczego tak mi je dodało i takie wielkie - chyba tego nie ogarniam. .. eh... :-(
BLACK -juz się ujawnilam he he
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 11:04   #786
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Ja uwielbiam krecic i tym starym co mam to przed ciaza moglam non stop godzine krecic naprawde i super bylo, na poczatku caly brzuch w siniakach ale potem skora sie przyzwyczaila i bylo coraz lepiej
Ja kiedys mialam to mi nie szlo wcale, ciagle mi zlatywalo.
niunka2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 11:08   #787
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja to mam hmmn talię... ups sklamalam, miałam talię hehe
Ha ha
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 11:15   #788
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
A ja się ciąży nie boję, miałam lajtową, oby przy drugiej też los był dla mnie łaskawy Boję się jak ja podołam z dwoma szkrabami, a potem jeszcze praca- ciężka sprawa.
Violka, nie bój sie, Twoja rodzina jest fantastyczna, na pewno Ci będą troche pomagać, ja już nie będziesz karmic piersią to tez dziecko bardziej mobilne będzie, patrz przykład synka Niunki a tez chyba nie takie wielkie odległości masz do rodziny, nie? ja sie m.in. nie zdecyduje na drugie dziecko raczej, ze wzgledu też na to,ze nie widzę chętnych i potencjalnie chętnych do pomocy, takiej doraźnej chociaż, w sensie że np. babcia by sie zajęła przez godzinke, dwie, mimo ze mama moja na emeryturze jest. Ale ona taka juz starsza dość. tak mnie koleżanka przed porodem pocieszała, że w babcie po urodzeniu wnuków nowe siły wstępują, odżywają i do wnuków tak się wyrywają, no ale sie niezbyt sprawdziło. Moj TZ wysłał babciom mmsy- filmiki jak mala cos tam pokrzykuje, głuży i on za jej suflera robi 'babcia przyjedz do mnie, babcia przyjedz!" i mojej mamie cos tam powiedzial tak pół dyplomatycznie- tak z miesiąc temu to dwa razy przyszła potem. A ma jakies 5-7 minut piechotą. a jego mama tez taka niewyrywna, mimo że możliwiści dojazdu ma i tylko 40 km dalej. Ostatnio jak tak Hanka fajniej 'gada' i sie usmiecha znów TZ taki filmik sobie nagrywał ale mowiłam żeby nie wysyłał, nie narzucał się, bo normalnie mi az sie plakac zachciało...
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 11:16   #789
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
No była już mowa o drugim porodzie - kanał przeochany;-)

Ja to się cukrzycy znowu i zgagi boje
o zgaga to był dramat

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Aaa moj tez w pokera tnie, Zuza płacze i twierdzi, ze dziecko musi sie wypłakać, albo, ze wymusza. Tak dwumiesieczne dziecko. I jak mu tłumacze to wali do mnie tekstem, ze ja wszystko wiem najlepiej, ze on tu w ogóle nie jest potrzebny, ze ☠☠☠☠☠☠☠i to itp. Na co ja nie reaguje, wiec zaraz on zachwuje sie jakby nigdy nic, bierze dzieciaka, ze niby tak bardzo nim sie zajmuje. Ja nie chce, zeby to był taki nieobecny ojciec sprzed TV, jak moj np. Jak nie podoła roli to cóż ... Ja sie nie poddaje ale w☠☠☠☠ia mnie codzienne walczenie z kimś, kto powinien byc mi najbliższy, stać za mną murem, pomagać mi i wspierać ...
wciąganie dzieci to poniżej godności, zgadadzam się. Choćbym nie wiem jak byla zla na M to go nie obsmaruje dzieciakom

Cytat:
Może, za 3lata najwcześniej, ale mogę się jeszcze rozmyslec. Mi chyba ta ciążowa zgaga coś trwałe uszkodził bo niestety została, nie tak hardcore jak w ciąży ale coś tam trochę.

Co do dwóch maluchowi do ogarnięcia, jednak wymaga to organizacji czasu co do minuty. Łatwo nie jest ale warto
warto, warto

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Melduje sie w nowym wątku. Dumna jestem ze nadrobilam

Lekka super ze wszystko wyszlo ok.
Karola, podziwiam, i trzymam kciuki, zeby wyszlo tak, jak chcesz...

Widze ze zale na tz sa. Moj tez sie zepsul, ma wy..b.a.e na mnie i na wszystko. Znow sie poklocilismy. Najgorsze jest to, ze on corce mowi ze jestem be i ciagle.sie czepiam, a.ona to.przeżywa. tlumacze, ze nie.wolno wciagac dzieci w klotnie, to nie dociera. Ona.ma cztery lata i duzo rozumie, glupia nie jest.

Czajelka, nie.daj sie, to straszne jak on toba pomiata.

Ja np nie moge sie doprosic o pomalowanie pokoju. Od marca farby stoja, ale on nie ma czasu, bi ryby, bo koledzy no i u rodzicow.trzeba.posiedzie c...

Dzis zasnal, nawet nie slyszal jak mloda plakala jak sie obudzila. Tak mi podniosl cisnienie ze nie moge zasna. A zaraz.pobudka na jedzenie.
współczuję
Cytat:
A i prosze,bi chyba.tu zdj nie wrzucalam, a nie wszystkie na fb jestescie
Mam nadzieje ze bedzie widac
śliczności!!
Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Idę ćwiczyć póki mi dziec śpi

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Mam tyle prasowania -nienawidzę tego robić... :-(
to nie prasuj
Cytat:
Hejka mamuśki. ...

stalo sie....
wszystko wygarnelam na tza a sama potem nie mogłam w to uwierzyc i tym bylam ostro dziwnie spokojna taka jak by ktos mnie uwolnil... oczywiscie bez placzu sie nie obylo ale on juz tego nie widzial.... reakcja tza bezcenna ani slowem sie nie odezwal nic a nic zabral tylko swoja poduszke i poszedl spac do pokoju obok.. rano pojechal do pracy ....

to wszystko dzieki wam bo bym caly czas dusila to w sobie i jeszcze gorzej sie czula ....teraz bede czekac i zobacze czy cos sie zmieni czy nie.....
no ibardzo dobrze!! Go Girl! teraz tylko nie odpuszczaj.
Cytat:
Majka przed urodzeniem bylo super,naprawde dbal o mnie przeciez ja tylko lezalam a on wszystko robil,zakupy sprzatal naprawde a z tesciowa tez byl super kontakt to niczego sid nie wrtacala a teraz wszystko na odwrot...
ale juz dzisiaj inaczej na to patrze
oo to ja z teściową też mialam super kontakt w ciąży. A jak się synek urodził i okazało się że ja chce zajmować się własnym dzieckiem (ba i że sprawia mi to przyjemność) to się zaczeła gehenna

Cytat:
U mnie tez pochmurno...a czy zimno nie wiem nie wychodziłam. ..

zamowilam hula-hop z masazerem mam nadzieje ze dzis kurier zawita bo bym chciała juz krecic
ale bym sobie kupiła...

Ja na 13 do mechanika z 2ójką dzieci ale będzie ubaw. Naprawiłam klimę za 650zł i znó nie działa. BYłam już, aferę zrobiłam zobaczymy co powiedzą..płacić nic nie zamierzam dodatkowo..

ALa przespała od 20 do 7rano-ja nie wiem co jest. Cycki mi odpadły normalnie:P

Spać mi się chce pomimo tak ładnie przespanej nocy bo ciśnienie niskie strasznie
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 11:17   #790
ametty
Rozeznanie

Cytat:
To lipa. Nam potrzebna za 5 tyg.a ja du..pa recepty zapomniałam wziąć wrrrr

A nie mylas Sophie teraz? U mnie tez nue działało a potem znów ok
No wlasnie oplukalam ja troche,bo maz ja zostawil na podlodze. To mam nadzieje, ze sie naprawi

Cytat:
A ja myslalam ze to dziecko popsulo piszczalke
Nie, to ja

Fajny pomysl z tym hula-hop. Musze sobie kupic
Stary 2015-07-13, 11:18   #791
Rina
Rozeznanie

Cytat:
Violus wrzuć linka. Tez poogladam. U nas pierwsza pobudka od 20.30. WOW :-D jestem w szoku.... 7 i pół godziny... no to nasz pierwszy raz. Święto lasu he he

---------- Dopisano o 03:11 ---------- Poprzedni post napisano o 03:06 ----------

MADELINEM -Śliczna masz corunie piękna jest

Właśnie myślałam o Tobie wczoraj ze się nie odzywasz..a tu patrze i napisałaś He he. Juz wszystkie zdrowe jesteście? Dziewczynki juz wcześniej chyba wyzdrowiala ale Ciebie jeszcze trzymało... Juz lepiej?
boshe, ja chyba nie mogę tego czytać. Co wy tym zieciom robicie. Ja moge pomarzyć na razie o takim śnie. Ale licze i wierzę, że się zmieni a co!
choć u nas od wczoraj głodowo-jedzeniowa masakra. Młody wciąga mleko hurtowo. Wczoraj jedna porcja dodatkowo mu wyszła, w nocy jadł co 2h! jadł, a nie marudził. Teraz o 11 też zjadł więcej niż zazwyczaj.

Cytat:
Patrzcie jakie moja Bunia ma rzęski, jeszcze są tak fajowsko podkręcone
o mamo, ale boskie!!hehe matka przyznaj, że sztuczne

Cytat:
Hejka mamuśki. ...

stalo sie....
wszystko wygarnelam na tza a sama potem nie mogłam w to uwierzyc i tym bylam ostro dziwnie spokojna taka jak by ktos mnie uwolnil... oczywiscie bez placzu sie nie obylo ale on juz tego nie widzial.... reakcja tza bezcenna ani slowem sie nie odezwal nic a nic zabral tylko swoja poduszke i poszedl spac do pokoju obok.. rano pojechal do pracy ....

to wszystko dzieki wam bo bym caly czas dusila to w sobie i jeszcze gorzej sie czula ....teraz bede czekac i zobacze czy cos sie zmieni czy nie.....

ja się pakujęjuż panu mężowi zapowiedziałam przenosiny do rodziców, al myślał chyba, że ot tak. Jak zaczęłam mówić, że tam mam szansę odpocząć i mogę liczyć na pomoc to się ciut zwiesił hehe.

Cytat:
Ja im bardziej jestem zła i zdenerwowana tym szybciej łzy mi napływają do oczu... beksa ze mnie straszna. ..

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

No faktycznie w ogóle jej nie ma od jakiegoś czasu :-(
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
U mnie to samo, jak jestem wkurzona to zaraz lzy w oczach. Nienawidze tego u siebie, ale nie umiem nijak tego zwalczyc :/
ej ja mam tak samo. Wkurza mnie to, ale nic na to nie poradzę. Jak się złoszczę to łzy same do oczu idą.

U nas dziś pochmurno, ale temp przyjemna, ok 20-22 stopni. Dla mnie ideał
śmigam zaraz do sklepu z Młodym, potem pan kurier ma przywieźć pieluszki bambusowe- to przez Was

ah Black gratuluje tygodni i miesięcy!!u nas jutro 14

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png
Rina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-13, 11:18   #792
gossip_girl21
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52064966]Violka, nie bój sie, Twoja rodzina jest fantastyczna, na pewno Ci będą troche pomagać, ja już nie będziesz karmic piersią to tez dziecko bardziej mobilne będzie, patrz przykład synka Niunki a tez chyba nie takie wielkie odległości masz do rodziny, nie? ja sie m.in. nie zdecyduje na drugie dziecko raczej, ze wzgledu też na to,ze nie widzę chętnych i potencjalnie chętnych do pomocy, takiej doraźnej chociaż, w sensie że np. babcia by sie zajęła przez godzinke, dwie, mimo ze mama moja na emeryturze jest. Ale ona taka juz starsza dość. tak mnie koleżanka przed porodem pocieszała, że w babcie po urodzeniu wnuków nowe siły wstępują, odżywają i do wnuków tak się wyrywają, no ale sie niezbyt sprawdziło. Moj TZ wysłał babciom mmsy- filmiki jak mala cos tam pokrzykuje, głuży i on za jej suflera robi 'babcia przyjedz do mnie, babcia przyjedz!" i mojej mamie cos tam powiedzial tak pół dyplomatycznie- tak z miesiąc temu to dwa razy przyszła potem. A ma jakies 5-7 minut piechotą. a jego mama tez taka niewyrywna, mimo że możliwiści dojazdu ma i tylko 40 km dalej. Ostatnio jak tak Hanka fajniej 'gada' i sie usmiecha znów TZ taki filmik sobie nagrywał ale mowiłam żeby nie wysyłał, nie narzucał się, bo normalnie mi az sie plakac zachciało...[/QUOTE]

Faktycznie nie ciekawie.... Może wam przeszkadzać nie chcą? Może warto z nimi pifadac?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 11:21   #793
madzixx88
Zakorzenienie

Zjadłam lody smietankowo-krowkowe z algidy mmm polecam
Wczoraj zjadłam smażonego kotleta na maśle i maluteńki kawałek normalnego w panierce, taka miałam ochotę i wafelki takie z musem czekoladowym
moja corcia jak narazie pięknie znosi wszystko a matka coraz wiecej je
Karmi żurawinowe przepyszne, lepsze niz pomarańczowo-granatowe
Jak wypije to serio wydaje mi sie, ze wiecej mleka sie robi albo to podświadomość

Lecę robić makijaż i jak Ala sie obudzi to wybywamy na dwór, cos sie przejaśnia
Wkurza mnie w takiej małej miejscowości fakt, ze każdy każdego zna i nie jest sie anonimowym no i wypady w dresie bez make Up odpadaja, bo zaraz ploteczki
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 11:22   #794
niunka2015
BAN stały

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52064966]Violka, nie bój sie, Twoja rodzina jest fantastyczna, na pewno Ci będą troche pomagać, ja już nie będziesz karmic piersią to tez dziecko bardziej mobilne będzie, patrz przykład synka Niunki a tez chyba nie takie wielkie odległości masz do rodziny, nie? ja sie m.in. nie zdecyduje na drugie dziecko raczej, ze wzgledu też na to,ze nie widzę chętnych i potencjalnie chętnych do pomocy, takiej doraźnej chociaż, w sensie że np. babcia by sie zajęła przez godzinke, dwie, mimo ze mama moja na emeryturze jest. Ale ona taka juz starsza dość. tak mnie koleżanka przed porodem pocieszała, że w babcie po urodzeniu wnuków nowe siły wstępują, odżywają i do wnuków tak się wyrywają, no ale sie niezbyt sprawdziło. Moj TZ wysłał babciom mmsy- filmiki jak mala cos tam pokrzykuje, głuży i on za jej suflera robi 'babcia przyjedz do mnie, babcia przyjedz!" i mojej mamie cos tam powiedzial tak pół dyplomatycznie- tak z miesiąc temu to dwa razy przyszła potem. A ma jakies 5-7 minut piechotą. a jego mama tez taka niewyrywna, mimo że możliwiści dojazdu ma i tylko 40 km dalej. Ostatnio jak tak Hanka fajniej 'gada' i sie usmiecha znów TZ taki filmik sobie nagrywał ale mowiłam żeby nie wysyłał, nie narzucał się, bo normalnie mi az sie plakac zachciało...[/QUOTE]

Niewiem cogorsze, taki dystans czy narzucanie sie i wtracanie we wszystko. Ja tam wole jak mi nikt nikt nie pimaga bo wiecej z tego dodatkowych oroblemoe niz bym zrobila to sama.

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Ide cwiczyc
Stary 2015-07-13, 11:33   #795
czajelka
Rozeznanie

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

[/COLOR]Ide cwiczyc[/QUOTE]

ja staram sie cwiczyc w godzinach od 15 do 19 czytalam ze wtedy organizm wiecej spala ale czy to prawda.....:p

II kreseczki 30.07.2014

Czekamy na nasza Malutką Miłość
czajelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-13, 11:35   #796
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
E no to super zakupy. To jak będziesz na kompie to wrzuć fotki albo linki - może cos od Ciebie zgapie ))
gryzaki:
http://allegro.pl/show_item.php?item=5029535116
http://allegro.pl/show_item.php?item=5400162048
http://allegro.pl/show_item.php?item=5444709190
http://allegro.pl/show_item.php?item=5018488428
http://allegro.pl/show_item.php?item=5469816450
http://allegro.pl/show_item.php?item=5289041846
http://allegro.pl/show_item.php?item=5005720703
http://allegro.pl/show_item.php?item=5029537254

http://allegro.pl/show_item.php?item=5009217640
http://allegro.pl/show_item.php?item=5343219161
http://allegro.pl/show_item.php?item=5029985371
http://allegro.pl/show_item.php?item=5114957645
http://allegro.pl/show_item.php?item=5278285572
http://allegro.pl/show_item.php?item=5325396994

Tak teraz patrzę i myslę na cholere nam tyle gryzaków
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 11:43   #797
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

O mi się dziecko w huśtawce uspalo tak się zaczytałam, noe zauważyłam wczesniej❤️
A do Tż kolejny mandat przyszedł! Gamoń jeden wolno jeździć nieumie!

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Oj ... Nie dziwię się że Ci przykro... Fajnie dzielić tą radość z postępów wykonywanych przez córcię z bliskimi. Koleżance powiesz raz, dwa ale nie będziesz do niej dzwonić z nowinkami że ząbek wyszedł czy że kupkę sama na nocnik zrobiła, a rodzicom zdaje się powinno zależeć na wnukach i dobrych relacjach z własnymi dziećmi. Nie rozumiem takiej postawy. A Wasze rodzeństwo też niezainteresowane? Tak my mamy blisko najbliższą rodzinę, moja mama to w bloku obok mieszka
Stary 2015-07-13, 11:43   #798
sunny_eyes
Zakorzenienie

My już po szczepieniu, Michaś się najadł, zrobiłam okład z sody i śpi teraz. Wizyta w przychodni to była istna masakra...

Była kolejka, 4 osoby przede mną, spotkałam 2 znajome, pogadałysmy, mały był bardzo grzeczny i śmiał się do innych dzieci. Potem już powoli była nasz kolej i przyszło dziecko... Dziecko z adhd lub czymś w ten deseń, dostało jakiegoś ataku furii zaczęło przeraźliwie krzyczeć, rzucać się, cały personel skupiony na nim. Co chwile uciekał na dwór, przyprowadzali go z krzykiem i znowu szopka... Michaś się wystraszył i w płacz. Jak go szczepiła to był już purpurowy od płaczu, chciała poczekać aż go uspokoje, ale powiedziałam, że ja chce stąd jak najszybciej wyjść i ma dawać zastrzyk. Uspokoiłam go trochę, włożyłam do fotelika już i znowu ten chłopiec zaczął piszczeć i krzyczeć. Nawet za szczepienie nie zapłaciłam, tylko powiedziałam do pielegniarki, że później zapłace i szybko do auta
Jeny pierwszy raz widziałam taką akcje... coś strasznego, zero jakiejkowliek kontroli nad tym dzieckiem, a miało na oko 9-10lat :/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-13, 11:45   #800
rosarioV
Zakorzenienie

Jestem !!! żyje
Piątek - cały dzień u mamy
Sobota - najgorszy dzień skoku
Niedziela - pół dnia byłą koleżanka, a drugie pół sprzątałam

a co do wieczora w piątek i pępkiem... około dwunastej w nocy mały obudził się z krzykiem i zaczął wrzeszczeć na całe gardło, nie mogłam go uspokoić, a przez ubranie poczułam, że pępek twardy, nie mogłam zdjąc body bo sie strasznie wiercił, więc do cycka, uspokoił się, zdjęłam body a tam pępek dwa razy większy, ogromny normalnie, twardy jak głaz, tż miał w piatek wychodne i wrócił na kuckach więc spał i liczyć na niego nie mogłam. Już chciałam jechac do szpitala, ale udało mi sie wszystko do środka wcisnąć, o dziwo łatwo poszło. Ryczałam razem z małym. Jak wcisnęłam poszła fala bąków i mega kupa ;/ Domyślam się, że to przeze mnie bo zjadłam na spróbowanie trochę mlodej kapusty ... ryczałam razem z małym ;/ i przez godzine trzymałam mu chuba wcisnięty ten pępek i bałam się go puścić ;/ teraz wracamy już do żywych, skok nam powoli mija.

Spróbuję sie wbić dzisiaj do was i powrócić na forum bez telefonu jest masakra ;/ ale już niedługo będę mieć tel. tata mi przesłał kase abym sobie jakiś kupiła Więc wrócę do was na stałe :P

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 11:48   #801
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Jak naciskam na te3 kropeczki jeden raz to storna główna sie włącza a jak dluzej przytrzymuje to wyskakuje otworz w nowej karcie kopiuj link udostepnij link z jak kilkam w to to potem biala storna sie pojawia i nic wiecej ....a jak wchodze w inne czesci watkow to wszystko sie wlancza tylko ten sie nie chce....i z tableta korzystam
No to
ja już nie wiem!

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny serio wam Wspolczuje tych tz. Ja bym powiedziała mojemu ze moze u nic nie robie ale kasę dostaje tak samo i niech sie buja.
No i dobrze byś powiedziała musze to kiedyś wykorzystać.

Cytat:
Heh chcialabym:p bo jak na razie to mam talie dobrego Bąka....
Haha

Przykro mi

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 11:52   #802
sunny_eyes
Zakorzenienie

Jak tak czytam o waszych tż to stwierdzam, że mój mąż jest ideałem, nie mówię, że mnie nie wkurza nigdy, ale przy małym wszystko zrobi, obiad ugotuje jak trzeba, posprząta. Chyba go jednak nie doceniam...

Cytat:
A wlasnie, poki pamietam i mam czas. Do dziewczyn, ktore robia hybrydy, moglabym.prosic o liste co jest potrzebne, najlepiej z nazwami firm ktore polecacie. Poczytalam wczoraj troche i mam chec na to. Z gory dziekuje
Ja mam z cosmetics zone, zachęciły mnie dobre opinie w necie i wychodzą stosunkowo tanio w porównaniu do innych firm, robiłam już 2razy sobie i 2 razy mamie i bratanicy i jak narazie jestem bardzo zadowolona
Mam też baze i top z semilaca ale nie jestem zadowolona bo trzeba skrobać, a z cz ładnie płatami odchodzi.
Moja lista:
lakiery/baza/top cz
cleaner
aceton
lampa uv
waciki bezpyłowe
patyczek do skórek chyba z drzewa pomarańczowego mam, a skórki odmaczam w wodzie z mydłem lub smaruje nivea, a po całym manicure smaruje zwykłą oliwką jaką mam do małego

Aaa i przed nie matowię płytki blokiem, aby nie niszczyć paznokci i bardzo dobrze się trzyma u mnie.

Edytowane przez sunny_eyes
Czas edycji: 2015-07-13 o 11:57
Stary 2015-07-13, 11:54   #803
cashmere
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy nakładałyście do chrztu dzieciaczkom buty czy były w skarpetkach??

Sylwia jeszcze raz dzięki!!! Masz u mnie kawę, browara i co tam sobie zażyczysz

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-13, 11:57   #804
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
E
Wy pozwalacie komuś na całowanie, albo takie przytulanie buzia do buzi?
mi to nie przeszkadza, choc w sumie to chyba tylko moja mama tak robi. i tesciu czasem, niech lapie bakterii troche

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
--

Wasze dzieci też tak płaczą przy obcinaniu paznokci? Moja normalnie jakbym ja ze skóry obdzierala. Aż ja skaleczylam przez to ze się tak wyrywala
obcinam na spiocha, wiec Jas nawet nie wie kiedy to robie

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 11:58   #805
cashmere
Zakorzenienie

Ale pojechałaś z tymi gryzakami!

Kurka gdzieś mi przepadł kabel od aparatu i nie mogę nigdzie znaleźć :/ akurat dziś jak nawet kompa włączyłam i bym mogła zgrać.Chciałam też coś do klubu wrzucić a tu upa :/

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 12:00   #806
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś takie leżaczki do mnie nie przemawiają.

Pavlinecka - moge wysłać Tz do Twojego? Ty do mnie przyjezdzaj
to ja mojego wysylam do waszych i jade do was

JAŚ

Stary 2015-07-13, 12:00   #807
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucilam fotki do klubu . Nie mam pojęcia dlaczego tak mi je dodało i takie wielkie - chyba tego nie ogarniam. .. eh... :-(
BLACK -juz się ujawnilam he he
Zaraz oblukam jak syn pozwoli

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
My już po szczepieniu, Michaś się najadł, zrobiłam okład z sody i śpi teraz. Wizyta w przychodni to była istna masakra...

Była kolejka, 4 osoby przede mną, spotkałam 2 znajome, pogadałysmy, mały był bardzo grzeczny i śmiał się do innych dzieci. Potem już powoli była nasz kolej i przyszło dziecko... Dziecko z adhd lub czymś w ten deseń, dostało jakiegoś ataku furii zaczęło przeraźliwie krzyczeć, rzucać się, cały personel skupiony na nim. Co chwile uciekał na dwór, przyprowadzali go z krzykiem i znowu szopka... Michaś się wystraszył i w płacz. Jak go szczepiła to był już purpurowy od płaczu, chciała poczekać aż go uspokoje, ale powiedziałam, że ja chce stąd jak najszybciej wyjść i ma dawać zastrzyk. Uspokoiłam go trochę, włożyłam do fotelika już i znowu ten chłopiec zaczął piszczeć i krzyczeć. Nawet za szczepienie nie zapłaciłam, tylko powiedziałam do pielegniarki, że później zapłace i szybko do auta
Jeny pierwszy raz widziałam taką akcje... coś strasznego, zero jakiejkowliek kontroli nad tym dzieckiem, a miało na oko 9-10lat :/
Masakra. Ja nie wierze w to całe adhd - tzn do pewnego stopnia napewno jest cos takiego, ale takie akcje to wina rodzicow. Za duzo pozwolone. Tak duże dziecko juz powinno umieć nad soba zapanować w pewnym stopniu.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 12:01   #808
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
śliniak to ja polecam tego typu:
http://allegro.pl/sliniak-nieprzemak...378126526.html

aleś tych gryzaków nakupiła:P
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ale pojechałaś z tymi gryzakami!

Kurka gdzieś mi przepadł kabel od aparatu i nie mogę nigdzie znaleźć :/ akurat dziś jak nawet kompa włączyłam i bym mogła zgrać.Chciałam też coś do klubu wrzucić a tu upa :/
No tak sobie wybierałam
Niektóre są z grzechotkami więc chociaż tyle dobrze. W sumie jakbym kupiła sophie to na jedno wyjdzie
Stary 2015-07-13, 12:02   #809
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja siedzę w domu z naciskiem na SIEDZĘ. On NIC nie robi w domu, zupełnie nic. Więc to co jest zrobione robią jakieś choler..ne elfy
a podeslalabys mi te elfy
?

JAŚ

Stary 2015-07-13, 12:04   #810
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Jestem !!! żyje
Piątek - cały dzień u mamy
Sobota - najgorszy dzień skoku
Niedziela - pół dnia byłą koleżanka, a drugie pół sprzątałam

a co do wieczora w piątek i pępkiem... około dwunastej w nocy mały obudził się z krzykiem i zaczął wrzeszczeć na całe gardło, nie mogłam go uspokoić, a przez ubranie poczułam, że pępek twardy, nie mogłam zdjąc body bo sie strasznie wiercił, więc do cycka, uspokoił się, zdjęłam body a tam pępek dwa razy większy, ogromny normalnie, twardy jak głaz, tż miał w piatek wychodne i wrócił na kuckach więc spał i liczyć na niego nie mogłam. Już chciałam jechac do szpitala, ale udało mi sie wszystko do środka wcisnąć, o dziwo łatwo poszło. Ryczałam razem z małym. Jak wcisnęłam poszła fala bąków i mega kupa ;/ Domyślam się, że to przeze mnie bo zjadłam na spróbowanie trochę mlodej kapusty ... ryczałam razem z małym ;/ i przez godzine trzymałam mu chuba wcisnięty ten pępek i bałam się go puścić ;/ teraz wracamy już do żywych, skok nam powoli mija.

Spróbuję sie wbić dzisiaj do was i powrócić na forum bez telefonu jest masakra ;/ ale już niedługo będę mieć tel. tata mi przesłał kase abym sobie jakiś kupiła Więc wrócę do was na stałe :P
O matko, straszne z tym pepkiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości