![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Biustonosze push-up i nie tylko
Nie ogarniam push-upow. Moze to kwestia rozmiaru (70G) ale kurna toz to pol miejsca w mieseczce zabiera! Mam wrazenie, ze biust ni zaraz gorem/dolem wyskoczy, albo dozna splaszczenia na amen od tego nacisku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ej to ja mam średni biust! Podoba mi się! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeśli średniość biustu poprawi Ci humor, to proszę bardzo, będę szerzyć ten pogląd ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
ok, ale w razie czego broń mnie przed posiadaczkami B-cupów :P może im się to nie spodobać
![]() a tak trochę bardziej na serio - każdy biust jest świetny, bo cycki ogólnie są super. pokochajcie swoje biusty, dbajcie o nie, a będą piękne przez lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzeniona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
mi rozmiar cycków szaleje. wystarczy, że przez kilka dni mniej wody piję, to już w dół. albo roślin strączkowych zjem, to spuchnięte są jak po osie. cykl, albo tabletki to już w ogóle bujają mi rozmiarem. o dietach i tyciach nie wspominając
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() W kwestii staników: Bardzo nie lubię poduszkowców, czyli takich staników, które całe są grube i gąbczaste, ale staniki podnoszące biust od dołu uwielbiam. U mnie się świetnie sprawdzają.
![]() |
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Może to od tabletek anty, które miałam wybrane również pod kątem, aby mi przestał rosnąć. Odkąd je biorę stoi w miejscu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
nie noszę push upów, bo kojarzą mi się z uciskaniem i niewygodą mimo że mam mały biust. wolę wygodę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
Kahoko hino: nie, kupowalam i mierzylam w firmowych, porzadnych sklepach proponowanych takze przez lobby biusciastych.
Hibiku: dla mnie to nonsens, bo obwod robi mase roboty, nie da sie porownywac 60G z 90G. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Kiedyś używałam notorycznie, mając kompleksy związane z małym biustem. Push upy - zwykłe z sieciówy, totalnie nie wygodne, podejrzewam, że gdybym trochę dłużej je nosiła zaczęłyby deformować piersi.
Aktualnie, zakładam na większe wyjścia, na co dzień starcza mi dobrze dopasowany stanik.
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
chaos maker
|
Nosiłam push-up'y w gimnazjum i na początku liceum, bo nie miałam prawie piersi (65 A).
Później przez "przypadek" mi urosły i teraz nie noszę push-up'ów, tylko konkretne modele stanika, bo nie we wszystkich moje piersi ładnie wyglądają (nie są małe, ale są daleko od siebie i bez stanika się trochę "rozjeżdżają" na boki). Czasem myślę, że nadawanie kształtu piersiom w dekolcie poprzez odpowiedni stanik to oszustwo i koleś może się poczuć okłamany, kiedy jego wyobrażenia nie okażą się prawdą, ale z drugiej strony to też jest test faceta: czy łowi "supermodelki", czy akceptuje również wady. ![]() A push-up to takie samo "oszustwo", jak farbowanie włosów, makijaż, depilacja, przedłużanie rzęs i inne takie zabiegi. I to i to służy poprawieniu urody.
"I didn't ask for this pain, it just came over me(...) I'm so suprised you want to dance with me now, I was just getting used to living life without you around." "Boję się (...), że on zniknie, wiesz,
ten ktoś, kogo pokocham całym sercem bladym, chociaż mówią, że go już nie mam." Edytowane przez chmura lamp neonowych Czas edycji: 2015-07-13 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Ale właściwie dlaczego nie? Tak z czystej ciekawości, bo przyznam, że nie słyszałam chyba nigdy argumentu, który sensownie by wyjaśniał dlaczego człowiek nie powinien robić ze swoim wyglądem czegoś co mu odpowiada, daje szczęście i nikomu nie szkodzi.
Wyobraź sobie sytuację - dziewczyna znajduje sobie chłopaka z którym tworzy cudowny związek, świetnie się dogadują, szanują się, mają wspólne plany i potrafią je realizować, ale rodzina bądź otoczenie go ciągle krytykuje bo chłopak jest nie dość przystojny/z nie takiej rodziny/ma nie taką pracę/dowolny inny problem. Dlaczego osoby tak komentujące relacje byłyby uznane za co najmniej niegrzeczne, a krytykowanie tego, że ktoś zakłada nie taki stanik/maluje się nie tak/robi sobie tatuaże (czyli de facto robi coś z czym jest szczęśliwy, potrafi sam to ogarnąć, nikomu przy tym nie szkodzi) jest już uważane za normalne? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
W sumie źle się wyraziłam. Nawet nie chodzi o to, że dla innych. Po prostu to podejście w stylu "większe" wydaje mi się głupie. Jakbym odkryła, że gość sobie coś wypycha to parsknęłabym śmiechem. I nie pomogłyby tłumaczenia, że robi to dla siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mistrzyni, są takie obręcze na penisa, które zakłada się na nasadę i ona podnosi nieco do góry całe prącie. w ten sposób dużo ładniej się układa w bieliźnie. co w tym złego? A jak Pamela chce mieć cyce jak donice, to dlaczego jej bronić? Dla mnie słabe jest parskanie śmiechem na wieść o tym, że ktoś robi coś dla siebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Mnie też nie bawi fakt, że ktoś nosi stanik powiększający biust o 3 rozmiary. Tak samo jak nie parskam śmiechem na widok mocnego makijażu czy wysokich szpilek. Co w tym śmiesznego?
![]()
![]() |
#85 |
Konto usunięte
|
mam malutki biust, sadząc po rozmiarze podobny jak autorka. Ale push-upów nie cierpię, są cholernie niewygodne ( tak mierzyłam nawet te dobrych firm, nie tylko sieciówek) i generalnie nie wiem idea poduszek w staniku powoduje we mnie jakiś głęboki bunt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
No tak, biustonosze push-up to jest pewne oszustwo, tak jak makijaż itp. Niemniej, nie oznacza to, że to jest złe, wielu panów i tak lubi jak kobieta coś robi ze swoim wyglądem. Kwestia tylko umiaru, bo jednak push up powiększający o 3 rozmiary wydaje mi się już pewną przesadą. Myślę, że co innego jak powiększa o rozmiar itp. To tak samo jak jest różnica między delikatnym makijażem, który nie zmienia rysów twarzy, jest tylko dodatkiem, a nie, że zmienia cały wygląd jak taki mocniejszy makijaż, gdzie jest i konturowanie, i inne sztuczki, które w nadmiarze mogą zmieniać rysy twarzy, wtedy to bardziej oszustwo i chłopak wtedy może faktycznie może być zaskoczony jak zobaczy dziewczynę potem bez makijażu. No, ale delikatny makijaż to co innego.
Ja miałam jakiś czas temu 80 G i mimo nadwagi uważam, że to spory biust, dla mnie był spory. No, ale kwestia względna przecież, jedna osoba uzna taki biust za spory, inna za średni, więc tu nie ma co dywagować, każdy może inaczej uznać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie - dla mnie właśnie to jest oszustwem i niepokazywaniem prawdziwego siebie. Lubię mocny makijaż i ludzie widzą to kiedy mnie poznają, nikomu nie przysięgam, że saute wyglądam dokładnie tak jak umalowana. To naprawdę nie mój problem, że ktoś sobie mnie inaczej wyobraził. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2015-07-16 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą... kocham gorsety, zwłaszcza te pozwalające mi na kilkunastocentymetrową redukcję talii. Czy noszenie ich na randkę też jest oszustwem? Dla mnie jest pokazywaniem tego kim jestem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Rozeznanie
|
Zależy co rozumiesz przez "to, kim jestem". No bo Ty pokazujesz swój gust innym. Ale za to "zniekształcasz" (w pewnym sensie) swój wygląd. Więc czy pokazujesz to "kim jesteś"? Zależy, jak na to spojrzeć.
Poza tym nie przemawia do mnie to, że biustonosze push-up są noszone "dla siebie". Myślę, że zazwyczaj jednak żeby zrobić określone wrażenie. ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.