rurki - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-04, 17:40   #3541
kamila27b
Raczkowanie

Dot.: rurki

Tak w ogóle chciałam dodać, że jeżeli kupię rurki [ a na pewno to zrobię gdzieś po 16 września], to na bank umieszczę fotki na forum :P Nie zdążyłam przeczytać całego tego forum ale doszłam tam gdzieś że ciągle się dopominacie o fotki naszych rurek No więc spełnię te prośby i wkleje jak tylko będę je miala

a te całe bershki to jakaś firma ? nigdy o niej nie słyszałam. To coś jak np. lee, h&M etc.? Bo przeczytałam że mają niskie stany które uwielbima ;p
kamila27b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-04, 18:32   #3542
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Dziś mierzyłam fajne czarne rurki i takie mooooocno obcisłe skinny w Mikołowie po 50 i 70 zł! Jeśli któraś jest ze śląska i ma niedaleko do Mikołowa to informuję, że takie spodnie są w pasażu k/Alberta (tam są buty CCC, sztuczna biżu, reporter itd.). Kupiłabym ale muszę póki co oszczędzać.

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-04, 18:36   #3543
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez kamila27b Pokaż wiadomość
Tak w ogóle chciałam dodać, że jeżeli kupię rurki [ a na pewno to zrobię gdzieś po 16 września], to na bank umieszczę fotki na forum :P Nie zdążyłam przeczytać całego tego forum ale doszłam tam gdzieś że ciągle się dopominacie o fotki naszych rurek No więc spełnię te prośby i wkleje jak tylko będę je miala

a te całe bershki to jakaś firma ? nigdy o niej nie słyszałam. To coś jak np. lee, h&M etc.? Bo przeczytałam że mają niskie stany które uwielbima ;p
to tańszy odłam zary
vadi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-04, 18:41   #3544
izkaaa_
Rozeznanie

A to moje najnowsze rurki kupione w zwyklym sklepie za 75 zl. Leżą idealnie,superobcisłe(tak ie lubie) a w dodatku nie musze ich skracać (dotychczs wszystkie spodnie do skrócenie). Więc musiałam je mieć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P9030129.JPG (39,0 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9030130.JPG (43,9 KB, 80 załadowań)
izkaaa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-04, 19:05   #3545
olkie
Zakorzenienie

GG do olkie

lee model to norma kolor 86-sty

co do szerokich spodni tofakt ze wracaja do lask ae podobno nie maja wyprzec rurek poniewaz i na nadchodzacy sezon rurki sa modne poprostu beda krolowac ten i ten modelnapewno "szwedy" nie wypra rurek
Stary 2007-09-04, 19:45   #3546
madarynka
Zadomowienie

pisalam na innym watku ale napisze tez tu bo nie da sie ogarnac calego wizazu
w brytyjskiej prasie podaja ze jesien-zima to czas i rurek i szwedow, tylko ze to idzie tak: rurki z szeroka gora a szwedy z obcisla i to mi sie podoba

madarynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-04, 20:03   #3547
kamila27b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madarynka Pokaż wiadomość
pisalam na innym watku ale napisze tez tu bo nie da sie ogarnac calego wizazu
w brytyjskiej prasie podaja ze jesien-zima to czas i rurek i szwedow, tylko ze to idzie tak: rurki z szeroka gora a szwedy z obcisla i to mi sie podoba
Ja nie do końca zrozumiałam.. rurki z szeroką górą a szwedy z obcisłą? O co chodzi? Tzn że rurki mają być mniej więcej w pasie szerokie żeby na tyłku wszystko zwisało i nieestetycznie wyglądało, a szwedy mają mieć obcisłe [chociaż moim zdaniem zawsze takie były, a szerokie to mają doły bo to praktycznie dzwony] ?? Rurki z szeroką górą to nie będą rurki. Proszę o szczegółowe wyjaśnienie dla dziewczyny która nie bardzo rozumie i jest w tych sprawach ciemna - JA :P

Mandarynko odpowiedz ;p Widzę ze jestes na forum. byc może nie w dziale o rurkach ale jesteś ;>

Edytowane przez kamila27b
Czas edycji: 2007-09-04 o 20:41
Stary 2007-09-04, 20:41   #3548
madarynka
Zadomowienie

piszac gora mialam na mysli bluzke, sweter czy co tam sobie zalozysz faktycznie powinnam byla ta 'gore' bardziej uscislic

madarynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-04, 20:47   #3549
kamila27b
Raczkowanie

AA no to wszystko jasne ;P
Tylko pragnę dodać że ta moda już obowiązuje cały czas. By nie wyglądać na wieszak w tych szwedach trzeba założyć coś obcisłego, a do obcisłych rurek zakłada się już luźne 'longi'. Cały czas taka moda jest i mam nadzieję że przez długi czas się nie zmieni bo jest zarąbista i zajefajnie wygodna. Świetne połączenie - modna wygoda. Lepszych takich 'gór' nie mogli wymyślić. Mnie ta moda pasuje odkąd pamiętam. Zawsze coś było nie tak. A teraz prosze ;p Wszystko wygodne ładne, modne. CUDO ! Szkoda tylko że w Polsce tak bywa że jak coś trochę nie modne to od razu się drwii ;/ No iwszyyystko szybko się zmienia.
Stary 2007-09-04, 21:53   #3550
izkaaa_
Rozeznanie

Cytat:
Cały czas taka moda jest i mam nadzieję że przez długi czas się nie zmieni bo jest zarąbista i zajefajnie wygodna. Świetne połączenie - modna wygoda. Lepszych takich 'gór' nie mogli wymyślić. Mnie ta moda pasuje odkąd pamiętam. Zawsze coś było nie tak. A teraz prosze ;p Wszystko wygodne ładne, modne.
Dokładnie Zgadzam się z Tobą w 100%
izkaaa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-04, 22:28   #3551
Cynamona5
Raczkowanie

A myslicie, ze ja z moimi gabarytami moge sie porywac na rurki? jestem raczej niska dziewczyna, mam 167 i 55 kilo;/ B oje sie ze bede wygladac jak jakis dupciaty krasnal
Cynamona5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-05, 09:24   #3552
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cynamona5 Pokaż wiadomość
A myslicie, ze ja z moimi gabarytami moge sie porywac na rurki? jestem raczej niska dziewczyna, mam 167 i 55 kilo;/ B oje sie ze bede wygladac jak jakis dupciaty krasnal
ale przecież waga i wzrost to nie jest jakaś wyrocznia Każdy ma inną budowę ciała. Chodzi tu o proporcjonalność sylwetki, a nie o kg i centymetry
praline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-05, 15:15   #3553
meri99
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to meri99

a ja tam uwazam ze nie wazne czy sa modne czy nie...
jezeli komus sie podobaja to i tak bedzie je nosil...niezaleznie od tego czy jakas gazeta napisze ze sa juz nie modne...
Co do tych szwedow to...bleee...
ja jako dosc wysoka osoba wygladalabym w tym jak strach na wroble...

Pagan Poetry

~~~~Film...moja miłość~~~
meri99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-05, 19:05   #3554
kamila27b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meri99 Pokaż wiadomość
Co do tych szwedow to...bleee...
ja jako dosc wysoka osoba wygladalabym w tym jak strach na wroble...
No ja też. Może się wydać że 168 cm to nie dużo ale jednak ludzie mówią że jestem wysoka. W takich spodniach człowiek jest jak straszydło. w życiu już tego nie założe i nie kupie nowych (chociaz narazie musze nosic te co mam bo rurek jeszcze nie kupiłam ale niedługo to zrobie). ehh mam dość takich szerokich na dole. nigdy rurek nie miałam na ciele ale juz czyję się w typowych dzwonach niekomfortowo ;/
Stary 2007-09-05, 19:34   #3555
meri99
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja też. Może się wydać że 168 cm to nie dużo ale jednak ludzie mówią że jestem wysoka. W takich spodniach człowiek jest jak straszydło. w życiu już tego nie założe i nie kupie nowych (chociaz narazie musze nosic te co mam bo rurek jeszcze nie kupiłam ale niedługo to zrobie). ehh mam dość takich szerokich na dole. nigdy rurek nie miałam na ciele ale juz czyję się w typowych dzwonach niekomfortowo ;/

No ja mam 175 cm to juz wogole... bym do bani wygladala...
A co do spodni z szersza nogawka na dole...
Kiedy sie chodzi caly czas w spodniach z waska nogawka(typ rurki lub proste) i gdy sie zalozy takie lekko rozszerzane to jest zupelnie inny swiat...
Ja ostatnio kiedy juz mialam dosyc waskich spodni(mialam kryzys)
zalozylam moje stare sztruksiki z roszerzana nogawka, do japonek i czulam sie WOLNA!!!!
Jak hipiska jakas...to dalo mi do zrozumienia jak wiele moga zmienic spodnie...(w samopoczuciu)
W rurkach czuje sie strasznie zachowawczo,nie to ze narzekam ale po prostu one sa takie konserwatywne,opinajace i czasem mam ochote troszke od tego odskoczyc
Mysle ze to zalezy po prostu od nastroju

Pagan Poetry

Stary 2007-09-05, 21:32   #3556
kamila27b
Raczkowanie

no na pewno nastrój dużo tutaj 'wprowadza' hehe nie mówię żeby całkowicie do zero zlikwidować te szwedy z mojej szafy ( tak w ogóle to mam tylko dwie pary ;/) . mam ochotę na rurki. powinnam wprowadzić jakąś zmianę, czymś zaskoczyć wszystkich. zawsze taka szara myszka byłam ale teraz się tak nie czuję. oczywiście nie zachowuję się na tyle scenicznie, ale po prostu czuję że rurki właściwie to coś dla odważnych a ja chyba powinnam coś w sobie zmienić. wyskoczyć ze starego smutnego monotonnego stylu ubioru. zawsze nosiłam czarne buty, a teraz mam ochotę na czerwone krwawe baleriny :P nie wiem. może to z wiekiem przychodzi. dojrzewam do różnych rzeczy. może i chce się stać bardziej kobieca, zadbana, piękniejsza no i zauważalna. trzeba dbać o siebie. myślę że te rurasy to będzie taki wstęp. pragnę je mieć bez względu na wszystko. a rodzice mi trują że za powyżej 100 zł nie kupią w życiu bo mogę za to kupić sto wiele innych rzeczy ;/ a ja właśnie zrobię na przekór i kupie DWIE PARY! ot tak !

Jeszcze chciałam zapytać, jaki sklep z 'ruraskami' proponujecie ?? tzn w jakim są najlepsze. nie podawajcie w jakiej miejscowości ( ja z Poznania), chcę wiedzieć jaka marka robi najciekawsze, nalepsze gatunkowo i w ogóle trwałe zajefajne rurki :P no i czy kojarzycie za ile takie mogą być ?
Stary 2007-09-05, 21:44   #3557
agrafffa
Rozeznanie

Mam pytanie
Czy moge kupic ktores z tych spodenek ?
i czy wogole moge chodzic w rurkach ?
Zdjecia :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 014.JPG (17,9 KB, 135 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 015.JPG (17,7 KB, 157 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 016.JPG (20,0 KB, 176 załadowań)
Stary 2007-09-05, 21:55   #3558
kamila27b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agrafffa Pokaż wiadomość
Mam pytanie
Czy moge kupic ktores z tych spodenek ?
i czy wogole moge chodzic w rurkach ?
Zdjecia :

Wg mnie wyglądasz bardzo dobrze. Co prawda nie za bardzo widać na tych maleńkich fotkach ale rozumiem bo przecież robiłaś foty telefonem (też taki mam hehe ). Mom zdaniem możesz je kupić, bo dobrze ci w nich.
Stary 2007-09-05, 22:39   #3559
agrafffa
Rozeznanie

Postaram sie o jakies wieksze zdjecie
Bo moje nogi sa chyba dosc nieproporcjonalne

Stary 2007-09-05, 22:46   #3560
paulinka_vel_paulinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olkie Pokaż wiadomość
lee model to norma kolor 86-sty

co do szerokich spodni tofakt ze wracaja do lask ae podobno nie maja wyprzec rurek poniewaz i na nadchodzacy sezon rurki sa modne poprostu beda krolowac ten i ten modelnapewno "szwedy" nie wypra rurek
a można wiedzieć jaki to rozmiar ??
tak wogóle to świetnie leżą, gratulacje
Stary 2007-09-06, 16:35   #3561
meri99
Wtajemniczenie

Cytat:
no na pewno nastrój dużo tutaj 'wprowadza' hehe nie mówię żeby całkowicie do zero zlikwidować te szwedy z mojej szafy ( tak w ogóle to mam tylko dwie pary ;/) . mam ochotę na rurki. powinnam wprowadzić jakąś zmianę, czymś zaskoczyć wszystkich. zawsze taka szara myszka byłam ale teraz się tak nie czuję. oczywiście nie zachowuję się na tyle scenicznie, ale po prostu czuję że rurki właściwie to coś dla odważnych a ja chyba powinnam coś w sobie zmienić. wyskoczyć ze starego smutnego monotonnego stylu ubioru. zawsze nosiłam czarne buty, a teraz mam ochotę na czerwone krwawe baleriny :P nie wiem. może to z wiekiem przychodzi. dojrzewam do różnych rzeczy. może i chce się stać bardziej kobieca, zadbana, piękniejsza no i zauważalna. trzeba dbać o siebie. myślę że te rurasy to będzie taki wstęp. pragnę je mieć bez względu na wszystko. a rodzice mi trują że za powyżej 100 zł nie kupią w życiu bo mogę za to kupić sto wiele innych rzeczy ;/ a ja właśnie zrobię na przekór i kupie DWIE PARY! ot tak !

Jeszcze chciałam zapytać, jaki sklep z 'ruraskami' proponujecie ?? tzn w jakim są najlepsze. nie podawajcie w jakiej miejscowości ( ja z Poznania), chcę wiedzieć jaka marka robi najciekawsze, nalepsze gatunkowo i w ogóle trwałe zajefajne rurki :P no i czy kojarzycie za ile takie mogą być ?

hmm...poruszylas bardzo wazny dla mnie temat
Ja mam tak samo jak ty...tez bym chciala cos w sobie zmienic..stac sie bardziej kobieca
Zawsze jak jade na zakupy to zamiast kupic jakis ladny dziewczecy sweterek wracam ze zwykla bluza z kapturem..:/ tak...
troszke juz nad tym panuje,ale moj styl jeszcze nie jest taki jaki bym chciala...mysle ze wsanie do tego po prostu trzeba dojrzec...
ja mialam wlasnie tak kiedys ze szalalam na zakupach-kolorowe rzeczy,rzucajace sie w oczy zeby wszystkim zakomunikowac ze to JA!
a teraz (od roku) szukam raczej stonowanych rzeczy,takich ktore beda zgrane z moim cialem,i osobowoscia...ktore beda tworzyc na mnie jednosc,i w ktorych bede czuc sie komfortowo i bezpiecznie.
Niewiem skad ta zmiana,ale moj gust ciuchowy zmienia sie caly czas,i czasem nie moge za nim nadazyc
Co do rurek,to wlasnie w nich jest ta uniwersalnosc,pasuja i do klasycznych rzeczy,jak i do sporowych.--wlasnie za to je kocham

Ja kupuje dzinsy w Pepe Jeans,ale tez i w Zarze i jeszcze mam pojedyncze sztuki z innych marek.Ale jesli chodzi o rurki to pepe...
Wiem ze kupowac tam spodnie to zabojstwo dla portwela przecietnie zarabiajacego czlowieka ale...tam po prostu sa spodnie bardzo dobrej jakosci
Juz tego lata przyrzeklam sobie ze nie kupie tam juz spodni (no moze kiedys) bo za cene jednych moge kupic 2 pary(lub 3) w innym sklepie...
ale dzis widzialam reklame nowej kolekcji i jestem znowu otumaniona..i mysle ze zowu kupie tam jakies bombowe rureczki

Pagan Poetry

Stary 2007-09-06, 16:42   #3562
zffazoffana
Zakorzenienie

a czy ostatnio w h&m dzieciecym pojawily sie jakies fajne :P

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-06, 16:51   #3563
kamila27b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meri99 Pokaż wiadomość
Ja kupuje dzinsy w Pepe Jeans,ale tez i w Zarze i jeszcze mam pojedyncze sztuki z innych marek.Ale jesli chodzi o rurki to pepe...
Wiem ze kupowac tam spodnie to zabojstwo dla portwela przecietnie zarabiajacego czlowieka ale...tam po prostu sa spodnie bardzo dobrej jakosci
Juz tego lata przyrzeklam sobie ze nie kupie tam juz spodni (no moze kiedys) bo za cene jednych moge kupic 2 pary(lub 3) w innym sklepie...
ale dzis widzialam reklame nowej kolekcji i jestem znowu otumaniona..i mysle ze zowu kupie tam jakies bombowe rureczki

Ty to masz faajnie Możesz sobie tak kupować rurek ile chcesz. Ja niestety nie ;( Od całej rodziny na imieniny dostanę ok. 250 zł i to musi mi starczyć. A dlaczego tak ? Bo mam brata Eh bleh..a jego imieniny są tydzień po moich więc robią jednocześnie. Tak to bym miała DWA RAZY TYLE !! MASA SIANA ! A tyyyyle ciuchów potrzebuje.. tzn niby mam ale jak wspomniałam wcześniej, zmieniam się i nabieram ochoty na te cichu które uwidaczniają kobiecość :P

Miałam zamiar kupić dwie pary rurek (bo nie będę w jedne parze dzień w dzień chodzić) , do tego jakieś porządne buty pasujące na jesień i deszcze do rurek, no i jaką górę (oczywiście także do rurek), no i zajefajny pasek. Ale 3/4 z tego będę musiała zrezygnować BUUU

No niestety.... niestety nie należę do tych bardziej 'nadzianych'. No ale mam nadzieję że na Boże Narodzenie to m isię już coś skapnie. Chodź do tego czasu...ehh szkoda słów. i tak jest z tym rodzeństwem. przez niego mam o połowę kasy mniej !
Stary 2007-09-06, 16:57   #3564
zffazoffana
Zakorzenienie

czasem te tansze rury sa fajniejsze od tych drogich albo nawet za 70 zeta upolujesz cos swietnego nie martw sie tak

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-06, 17:02   #3565
meri99
Wtajemniczenie

Cytat:
Ty to masz faajnie Możesz sobie tak kupować rurek ile chcesz. Ja niestety nie ;( Od całej rodziny na imieniny dostanę ok. 250 zł i to musi mi starczyć. A dlaczego tak ? Bo mam brata Eh bleh..a jego imieniny są tydzień po moich więc robią jednocześnie. Tak to bym miała DWA RAZY TYLE !! MASA SIANA ! A tyyyyle ciuchów potrzebuje.. tzn niby mam ale jak wspomniałam wcześniej, zmieniam się i nabieram ochoty na te cichu które uwidaczniają kobiecość :P

Miałam zamiar kupić dwie pary rurek (bo nie będę w jedne parze dzień w dzień chodzić) , do tego jakieś porządne buty pasujące na jesień i deszcze do rurek, no i jaką górę (oczywiście także do rurek), no i zajefajny pasek. Ale 3/4 z tego będę musiała zrezygnować BUUU

No niestety.... niestety nie należę do tych bardziej 'nadzianych'. No ale mam nadzieję że na Boże Narodzenie to m isię już coś skapnie. Chodź do tego czasu...ehh szkoda słów. i tak jest z tym rodzeństwem. przez niego mam o połowę kasy mniej !

No co ty...ja ostatnio na dzinsy w pepe zbieralam kase przez 2 miesiace...potem mi mama troche dorzucila i sobie kupilam...pozatym zawsze korzystam jeszcze z przecen i rabatow np. gdy jest dzien glamour w Pepe Jeans daja 30% znizki

Wiesz ja wcale nie naleze do tych bardziej "nadzianych" wstyd sie przyznac ale na ostatnich zakupach bylam na poczatku maja...:/
od tamtej pory nazbieralo mi sie tyle potrzebnych rzeczy ze w chilach lekkomyslnosci mam ochote wizasc jakis maly kredyt...
Wiem to jest okropne...wiekszosc ludzi robi zakupy na swoje karty kredytowe...to tak jakby caly czas mieli kredyt...np. moja siostra co tydzien jezdzi na zakupy a wszystko dlatego ze ma karte kredytowa...i moze sobie kupic co jej sie podoba...
ale to mnie zawsze wyzywa ze niby ja jestem zakupocholiczka...

Pagan Poetry

Stary 2007-09-06, 17:08   #3566
kamila27b
Raczkowanie

Ja byłam może nawet dużo za dużo przed majem na zakupach. I właściwie nie mogę nazwać tego zakupami bo nie wiele kupiłam. Gdybym wygrała gdzieś w czymś jakąś kase, momoentalnie wyałąbym WSZYSTKO na ciuchy, mimo że po mnie nie widać że tak do nich ciągnie. No cóż.nie widać bo nie ma pieniędzy ;( W dodatku niedługo ma być remont to całkiem rodzice będą spłukani. A zbierać to bym zbierała z kieszonkowych ale rodzice ich nie dają bo wszystko co mieli by mi dać (25 zł. co jak co ale jak się uzbiera to można coś przyzwoitego kupić), idzie na spłacanie rachunków za mój telefon.
Stary 2007-09-06, 17:45   #3567
asienkaa87
Zadomowienie

w h&m sa teraz rurki granatowe za 79zl, ale pewnie niedlugo je wykupia, bylam wczoraj na zakupach i malo juz ich lezalo
asienkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-06, 17:50   #3568
kamila27b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asienkaa87 Pokaż wiadomość
w h&m sa teraz rurki granatowe za 79zl, ale pewnie niedlugo je wykupia, bylam wczoraj na zakupach i malo juz ich lezalo
uhh...widzę że rurki idą jak świeże bułeczki ;( liczę że się za dwa tygodnie na nie załapie :d sasasasasasasa
Stary 2007-09-06, 18:16   #3569
meri99
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja byłam może nawet dużo za dużo przed majem na zakupach. I właściwie nie mogę nazwać tego zakupami bo nie wiele kupiłam. Gdybym wygrała gdzieś w czymś jakąś kase, momoentalnie wyałąbym WSZYSTKO na ciuchy, mimo że po mnie nie widać że tak do nich ciągnie. No cóż.nie widać bo nie ma pieniędzy ;( W dodatku niedługo ma być remont to całkiem rodzice będą spłukani. A zbierać to bym zbierała z kieszonkowych ale rodzice ich nie dają bo wszystko co mieli by mi dać (25 zł. co jak co ale jak się uzbiera to można coś przyzwoitego kupić), idzie na spłacanie rachunków za mój telefon.

Znam ten problem

Pagan Poetry

Stary 2007-09-06, 20:58   #3570
cherr
Rozeznanie

Ja mam czarne rurki z h&m. 80 zł ^^.

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości