|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Dobry
|
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Znad soczku |
|
|
|
#573 |
|
Panaroja
|
Snad kawusi i oczekiwania na kontrol
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#574 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Znad powysilku ćwiczeniowego i prysznica a teraz znad herbaty zielonej z jasminem
|
#575 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znad kawy i dwóch pączków i niechęci do roboty
|
#576 |
|
Nindżopesz
|
Znad głodu i jednoczesnych mdłości -> stąd znad tragicznego dylematu jeść czy nie jeść.
|
|
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
ale byle do czwartku i urlop Cytat:
ale mnie jedzenie pomaga na mdłości, więc mimo że ciężko się przemóc to jednak zjedzenie czegoś jest dobrym pomysłem
|
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Joł baru snad obróbki czarnej porzeczki
|
#579 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Przyszła moja czerwona ramoneska skórzana
|
#580 |
|
Panaroja
|
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#581 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
TAKĄ
Z tym ze kolor na stronie przekłamany ona nie jest pomarańczowa, tylko czerwona, taka http://ioanagrama.ro/wp-content/uploads/2014/06/a91.jpg
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-07-13 o 16:09 |
|
|
|
#582 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#583 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dziękować Redziuś
A tak a propo - utyły mi cyce jak nie wiem co i uprzedzajac pytania wszelakie - nie, nie jestem w stanie spejszyl nei wiem, hormony chyba
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Znad kawy, bakalii, Mon Cheri i gorzkiej czekolady
![]() Haha, sfoszył się jak mu to zacytowałam Żeby nie było, to dodam, że to garnitury ślubne, a minęło już 10 lat W sumie mi też przybyło przez ten czas ![]() Cytat:
![]() Udany weekend poza domem - w sobotę wizyta w ZOO w Opolu (jaaa, widziałam rosomaka ), a wczoraj 35 km na rowerze A propos ZOO, ludzie mnie stale zadziwiają Karmienie z prezentacją u uchatek, pan się 10 minut produkuje, wyjaśniając różnice między uchatką a foką. Pokaz się kończy, słyszę kilka głosów typu "Fajne te FOKI" A u rosomaka: - Patrz, tam leży. - A co to? - Nie wiem, surykatka? I drugie (u tego samego zwierzęcia): - Ale fajna małpa! Aż się poczułam oczytana przyrodniczo
|
|
#585 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
co smieszniejsze, ja też nie nosze czerwieni, ale mam zamiar
|
|
#586 |
|
Mother of Cats
|
Corii, ramoneska
A czerwień jest cudownym kolorem - wielbię. TŻ już się nauczył i ostatnio nawet rękawiczki do prac w hipotetycznym ogródku wyszukiwał mi czerwone. Niestety znalazł tylko z czerwonymi kwiatkami ![]() Jeszcze a propos czerwieni, zauważyłam, że jeśli jest mi źle, a potrzebuję energii, odwagi do wyjścia w świat, zrobienia czegoś itp., to jakoś zawsze ląduję z czerwoną częścią garderoby - choćby to miała być zupełnie niewidoczna dla otoczenia koszulka pod swetrem. Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-07-13 o 20:07 |
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Corii gratuluję zakupu ![]() Cytat:
![]() odlewki, używki, całej flachy jakby ktoś coś wiedział lub miał na zbyciu
|
|
#588 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A propo takiego działania koloru czerwonego, o jakim piszesz, to prawda
|
|
#589 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O, ale mam coś czerwonego, kwiatki na czarnej bluzce Ale dziś zmokłyśmy na rowerach Już wracałyśmy do domu i jak nagle lunęło
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#590 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
całe szczęście że mi w czerwonym paskudnie , bo bym zazdrościła ![]() Cytat:
![]() 2.no taaaak , naród jest niezwykle wykształcon chociaz przyznam się bez bicia że nie wiem jaka jest różnica między uchatką i foką . Obie obłe , futrzaste i prześliczne ![]() Cytat:
?) działa jak płachta na byka , za nerwowa na to jezdem no i jak wzmiankowałam wyżej w czerwonym mi paskudnie mam jedną rzecz czerwoną a raczej wiśniową - marynareczkie skórzaną , i to jest odcień w którym wyglądam w miarę ok , ale niestety mieściłam się w nią jakieś 4 kilo temu ideu spożyć kolację ![]()
|||
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#592 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Obawiałam się koloru czerwieni, czy bedzie mi pasował, ale jest nawet ok ![]() Dodam, ze mam identyczną skórkę tylko brązową z zeszłej wyprzedazy zarowej. A obecnie maja identyczną tylko czarna taka He he, masz rację, po wuj nam upały, uwazam ze tak jak teraz jest idealnie ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]() Mnie tez nie wszytskie docienie czerwieni pasują - bardziej te wisoniowe, ja Tobie tez, ale kolor tej skóry jeszcze miesci sie w spektrum pasowania mi na szczescie, bo bym sie nerwowo zalamala, jakby okazał sie nienoszalny, bo jest sliczna na zywo
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Piękna Dobrze,że kompletnie nie mój odcień
|
|
|
|
|
#594 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Na zywo nie jest pomaranczowa
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaaaale, właśnie tak jak na tym zdjęciu, do czarnych ciuchów - marzenie Niemniej brunetkom, jak na foctce pasuje chyba najbardziej! No i jednak, taki kolor, dosyć współczesna, bo jednak czarna do czarnych ciuchów, momentami wyglądam jak wyjęta z lat 90tych Moim zdaniem to najseksowniejsza część kobiecej garderoby. Małżon potwierdza Gratsy, deal życia Co do blondu - też mam kryzys, lecz na tle kondycji plus siwy odrost plus konflikt tragiczny: zapuszczanie vs. zniszczone strąki. Co czynić ? Trwam w zawieszeniu i dywaguję między zapuszczaniem naturalsa i tuszowaniem siwości pasemkami a kontynuacją "farbowania" po całości. Raz ten jednolity kolor kocham, a raz nienawidzę, nie dogodzisz
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-13 o 22:48 |
|
|
|
|
#596 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ale tez prawda, ze kolor takowy najlpeiej ciemnowłosym pasuje, jednakże diabli wiedzą, czy kiedyś nie wróce do brazów, wiec kurtkałka będzie jeszcze lepiej sie miała ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
bo ja udaje ze wsio jest ok i uparcie pomijam wszelakie lustra, jak nie musżę w nie patrzęc Nie daruje tego fryzjerowi - bylam tak blisko platyny, wystarczylo jeszcze raz pasemka i w sumie fertig, ale głupol mowi ze skoro nie jestem zadowolona z efektu na 100% paemkami, to pojedzie po bandzie i odbarwi cale i stonuje no i teraz sie bede meczyc z mezowym blondem kurza twarz!!! ![]() Hm, moja Mama kiedys miala ten sam problem, na pcozątku tuszowla siwce pasemkami, potem przestało to wystraczać i po cąłosci pojechała. O ile z siwcami byl spokój, tak niestety z kondycja włosów gorzej no, ale cos za coś
|
|
#597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
2. True story Nie inaczej
|
||
|
|
|
#598 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
aj noł
![]() Wiem co będzie, jak to się skończy, farbą, tzn niestety na rozjaśniaczu Do jesieni daję im czas na rehabilitację, tak z 4 cm odrost. Pewnie jednak nie wytrzymam. Cel to coś w tym stylu, długośc, styl, kolor, tylko bardziej chłodne, bo nie mam takiej ciepłej cery, choć to wszystko gra swiateł na fotce. No ale obecnie posiadam jedną fefnastą ilości tych włosów, zatem czekają mnie lata odrastania i niezniszczenia nowych włosów. I pomyśleć, że kiedyś rosły takie same U mnie w rodzinie wszyscy blond i wszyscy osiwieli w wieku 30 lat. Także kiepski start Tego nie przeskoczę, ponoć i tak, najdłużej się "utrzymałam"
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-13 o 23:20 |
|
|
|
#600 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Wróciłam!
zakochana w Poznaniu
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

i uprzedzajac pytania wszelakie - nie, nie jestem w stanie spejszyl

Już wracałyśmy do domu i jak nagle lunęło