|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016, cz. I :)
|
|
|
|
#4892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dzis powiedziałam ginekologowi ze gorzej sie czuje niz w pierwszej ciaży, a on na to że nie sadzi aby to była prawda. Mówił ze kobieta nie zapamiętuje tych gorszych rzeczy bo inaczej nigdy nie zdecydowałaby sie na druga ciąże
|
|
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, melduję się że ze mną wszystko ok! "Skończył" mi się internet Jestem wkurzona, bo płacę za niego, a mam limit ile mogę wykorzystać w miesiąc. :/ Po za tym przez 2 dni tak się narobiłam, że szok! W niedzielę byłam na malinach u babci i nazbierałam dwie kobiałki od truskawek + małe wiaderko. Narobiłam soków, na zimę będą. A za to wczoraj byłam w lesie na jagodach. Duże i małe wiaderko miałam. Zasypałam cukrem w słoiki i trochę zamroziłam też będzie na zimę Dużo się zastanawiałam czy iść czy nie do lasu, bałam się kleszczy ale na szczęście żaden się nie przypałętał. Tymczasem wklejam zdjęcia pasa, na mnie jest za duży, bo wiadomo nie mam jeszcze odpowiedniej wielkości brzucha do niego. Chciałam wstawić te zdjęcia do klubu, ale nie wiedziałam jak. Może podpowiedzcie to wrzucę tam zdjęcia kołyski. A tymczasem cierpię na bezsenność..
L. - 10.2011 K. - 01.2016 F. - 11.2017 Edytowane przez uaoo Czas edycji: 2015-07-14 o 05:29 |
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
Ten pas się jakoś przypina do tych spodni?
![]() Ja chyba kupię drugie legginsy w HMie, tylko mniejsze. Te mam Lki i wiadomo, w brzuszku trochę luzu, ale wzięłam Lki ze względu na uda i tyłek, ale one się trochę rozbiły i mi się teraz zsuwają i rolkują i wezmę chyba na razie Mki, a Lki poczekają na większy brzuszek ![]() Wczoraj na zakupy ubrałam legginsy i bluzkę dość obcisłą, to już meeega brzuszek bylo widac Dlatego skorzystalismy z kasy pierwszenstwa |
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Uaoo dobrze Cię widzieć, zaczynałam się martwić.
Takie malinki domowe super sprawa, moi rodzice mają, ale cóż jak to ponad 1300 km Żeby wstawić do klubu musisz najpierw zdjęcie wgrać na jakiś serwer. A dopiero później wstawić link do niego. ---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ---------- Ja w czwartek pójdę kupić jakąś bluzkę w hm ta na brzuszek. Dotka i nie miałaś problemów w kasie, bez problemu Cię ludzie przepuścili? |
|
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga, na początku oczywiście komentarze były
Ale po prostu podeszłam do kasjerki, zapytałam czy to kasa z pierwszeństwem i czy mogę, ona że jasne, więc zawołałam TŻta z wózkiem i nas skasowała. Za nami stała babka z gościem i on mówi: a co to się dzieje, a ona: pfff, no jakaś kasa z pierwszeństwem niby.No cóż, jak się staje do kasy i nie patrzy do jakiej, no to trudno ![]() Byliśmy w IKEI i bez problemu bym stała w kolejce, gdyby nie to, że było strasznie duszno.. |
|
|
|
#4897 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cóż, trzeba będzie przetrwać i tyle mam nadzieje, że jednak aż tak mi nie zdemoluje wnętrzności Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Wam też się zmienił wygląd wizażu?? Jakoś dziwnie jest
|
|||
|
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula, pytalas ostatnio o tunikę z HMu, to mam tę: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0260446015.html
---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Ona na modelce jakaś krótka jest, moze ma xs, na mnie jest za tyłek
|
|
|
|
#4899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I racja! Jak mamy takie prawo to dlaczego z niego nie korzystać
|
|
#4900 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do wizażu to mam nadzieję że to czasowe problemy a nie zmiany na stałe bo mnie oczy od niego bolą.
|
|
|
|
|
#4901 |
|
Konto usunięte
|
Śliczna
przyjemne kolory ja jednak jeszcze nie kupuję, brzuch jeszcze zbyt mały, a jak i i biorę taką większą to jak w worku ;p
|
|
|
|
#4902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiście że damy rade. Twarde z nas babki ![]() U mnie taki sam Wizaż nic a nic się nie zmieniło.
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może się wyprzedała. niunia mnie też się na to właśnie źle patrzy
|
|
|
|
|
#4904 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie że niektórzy mają takie zacięcie i kibicuje, ale ja sama raczej nie skorzystam Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() kurcze za dużo wózków mi się podoba, chyba nie wybiorę jednego ![]() ja nigdy nie spalam na brzuchu więc nie mam z tym problemu. Teraz zresztą nie dałabym rady chyba, nawet jakbym chciała, za duży już brzuch no i piersi za bardzo bolą za to nie umiem się odzwyczaić od spania na prawym boku, kładę się na lewym a budzę na prawym, to silniejsze ode mnie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo tez myślę czy by sobie mniejszych przed wyjazdem nie kupić u mnie jest cały czas taki sam
|
||||||||
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, wkładasz i tyle. Tył się trzyma na plecach.
Macie szczęście co do sklepów h&m ja mam dwa u siebie, ale w żadnym nie ma działu ciążowego.
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze niecałe 100 postów nam tutaj zostało i będzie można nową część założyć
|
|
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
Ua00, a sprawdzałaś? Bo ja też szukałam działu ciażowego, a się okazało, że rzeczy ciążowe są w dziale dla dzieci
![]() Co do spodni, to zakładasz swoje normalne i ten pas, tak? To nie dla mnie Ewusia, legginsy kosztuję 39,90, tyle co zawsze
|
|
|
|
#4908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i to ile się naszukałam ich, nie mogłam wypatrzeć jakoś super, myślałam ze jak ciążowe to droższe
|
|
|
|
|
#4909 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ze spaniem na boku mam podobnie, na siłę chce na lewym a budzę się na prawym, ale ja wiercipięta w łóżku jestem |
|
|
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że chociaż ktoś o mnie pamięta. A ze zdjęciami będę kombinować dalej, aż w końcu się uda wkleić do klubu Tutaj za bardzo nie chce wstawiać zdjęć.
|
|
#4911 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4912 |
|
Konto usunięte
|
A wiecie, że ja też byłam w hm inie widziałam nic.. Dział dla dzieci na pietrze i nie przyszło mi do głowy, że tam coś będzie ;p jutro zajde
|
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Szukałam i pytałam i nie ma, no trudno. A ten pas możesz ubrać nawet na bluzkę. One się nie trzymają na spodniach tylko na ciele. Także ubrać możesz pod co chcesz i na co chcesz.
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
Ua00, nie nie, chodzi mi o to, że jak mam i tak ubrać normalne spodnie, to ten pas mi nic nie daje
![]() A co do HMu, to zawsze możesz online zamówić
|
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy widziałaś na zdjęciu, ale tył tego pasa trzyma się na lędźwiach, może to powoduje, że odciąża, zaś z przodu podtrzymuje cały brzuch aż po cycki. Jak brzuch mi urośnie to wtedy zdam Wam relacje, teraz nic więcej nie powiem o jego działaniu, czy daje coś czy nie
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się naszukałam tego działu ciążowego w HMie. Za pierwszym razem wyszłam i powiedziałam do męża, że mnie oszukali, bo jest strzałka, a tam nie ma nic ciążowego
![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- o, i wizaż mi wrócił normalny! |
|
|
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Czaicie jak pomalował właściciel! Odsunęliśmy meble żeby je przenieść do drugiego pokoju i okazało się że pomalował cały pokój oprócz ściany za meblami No i malowanko całego pokoju Jakiś głupi Cytat:
Tylko śpię że lewa noga wyprostowana, prawa zgięta i tak przekrzywiona że trochę na brzuchu ale nie uciskam Ale miałam mega skurcze w nogach w nocy nadal mnie trzyma jak naciągam nogę ale już da się żyć No i mam wolne a szefowa mi powiedziała że skoro dopiero teraz mi napisała to mi zapłaci normalnie jakbym była w pracy |
|
|
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle raz pojechałam i wyszłam z niczym, bo stwierdziłam, że w tym HMie nie ma (strzałeczek nie bylo
). Teraz w sobotę byliśmy w innym i znowu nie ma, mówię no niemożliwe, taki duży HM i znowu nie ma?! I weszliśmy na dziecięcy i właśnie w rogu małym druczkiem 'ubrania ciążowe' |
|
|
|
#4919 |
|
Konto usunięte
|
Aha, no to widzę, że właściciel oszczędzał na farbie ;p
|
|
|
|
#4920 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
muszę zajrzeć na dziecięcy next time
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.

Jestem wkurzona, bo płacę za niego, a mam limit ile mogę wykorzystać w miesiąc. :/ Po za tym przez 2 dni tak się narobiłam, że szok! 
Ale po prostu podeszłam do kasjerki, zapytałam czy to kasa z pierwszeństwem i czy mogę, ona że jasne, więc zawołałam TŻta z wózkiem i nas skasowała. Za nami stała babka z gościem i on mówi: a co to się dzieje, a ona: pfff, no jakaś kasa z pierwszeństwem niby.

Czaicie jak pomalował właściciel! Odsunęliśmy meble żeby je przenieść do drugiego pokoju i okazało się że pomalował cały pokój oprócz ściany za meblami
Jakiś głupi