Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-14, 09:17   #1261
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Cytat:
Napisane przez niunka2015 Pokaż wiadomość
Snilo mi sie ze PAVLINECKA zostala prezydentem
ej juz kiedys byla o tym mowa! deja vu mam? PAVLINECKA na prezydenta!

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 09:18   #1262
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Nie wiedzialam o tym ze kiedys byla o tym mowa.
niunka2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 09:18   #1263
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Beda dobre do piroznoszenia pi calym domu
Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Hehe i taki bystrzacha?

I tak zaraz sie okaże że najlepsze zabawki to folia aluminiowa, garnek czy miska
Ehhh nie załamujcie mnie już kupiłam Wy macie już dwójkę dzieci to macie pewnie jakieś zabawki po pierworodnych a my biedne żuczki jeszcze się jaramy zabawkami :P
Stary 2015-07-14, 09:19   #1264
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiedzialam o tym ze kiedys byla o tym mowa.
sama juz nie wiem czy mi sie wydaje czy cos takiego bylo, jezcze chuyba na watku ciazowym

JAŚ

Stary 2015-07-14, 09:19   #1265
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Ehhh nie załamujcie mnie już kupiłam Wy macie już dwójkę dzieci to macie pewnie jakieś zabawki po pierworodnych a my biedne żuczki jeszcze się jaramy zabawkami :P
Ta, popsute.
Stary 2015-07-14, 09:19   #1266
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
jarami jarami

JAŚ

Stary 2015-07-14, 09:20   #1267
niunka2015
BAN stały

Co ktora nie wezme wszedzie hakis defekt. Grzechotka nie grzechocze, taka fafna grajaca oilka tez cos fiksuje, jakies zwarcia ma

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-14, 09:21   #1268
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Co ktora nie wezme wszedzie hakis defekt. Grzechotka nie grzechocze, taka fafna grajaca oilka tez cos fiksuje, jakies zwarcia ma
No to widzisz musisz kupić nowe ;P
Stary 2015-07-14, 09:23   #1269
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Telefon klawiatura but okulary

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Musisz silna wole cwiczyc,ja wchodze i nie kupuje

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Zjadlabym salatke jarzynowa....
U mnie na początku byly te mniej zaawansowane technologicznie

Violka - ja wiem że ciesza zakupy dla dziecka ale z doświadczenia wiem że nie warto kupowac na zaś bo miejsce zawala a potem się okaże że dziecko uwielbia np.kotki a nie pieski hehe
Stary 2015-07-14, 09:24   #1270
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

SONIUSKA- maz polecial na poczte wyslac ci smoka

JAŚ

Stary 2015-07-14, 09:24   #1271
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
W sumie leżałam 2 tyg. Na patologii starali się jak najdłużej utrzymać ciążę abym Malutka dotrwala w brzuchu do 35tygodnia, ale codziennie miałam robione ktg min. 3xdziennie i jak tylko pojawiał się zapis odchodzący od normy to zaraz zaczynało się wokół mnie bieganie i nerwowka, robili mi dodatkowe badania krwi, usg... Tak jak pisałam, w sumie 3 razy byłam na porodowce, ale dwa razy zrezygnowali z cc, bo sytuacja się unormowala. Jeśli będę miała rodzić drugi raz to tylko tam. Zresztą sama widziałam, że na Kopernika trafiały ciężkie przypadki z innych krakowskich szpitali (z jednym leżałam na sali), a to chyba też o czymś świadczy.

---------- Dopisano o 04:56 ---------- Poprzedni post napisano o 04:53 ----------

No co Ty? W takim razie na moja ta glukoza nie działała bo darla się później w nocy wybitnie 😀
Chociaż coś mi nie pasuje z tym żeby glukoza na uspokojenie była. Wiem, że smarowaly skutek glukoza jak się dziecko przyssac nie chciało..
Ojj, to córcia bardzo się spieszyła na świat. Nie to co mój spóźnialski leniuszek :p Ja wiem, że to jest bardzo dobry szpital, dlatego tam chcialam rodzić. Na noworodkach dziecko mi porzadnie przebadali, dostałam skierowaniena dalsze konsultacje, zajęli się małym bardzo dobrze. Ale każdy kto usłyszał, że wybieram się na Kopernika to mi współczuł...

W ogóle dzień dobry
Pospalam 7 godzin ciągiem Synuś 8 Ale dalej zasypia kolo 23.

Pogoda paskudna a tesciowa chciała pospacerować z wnukiem. Będziemy musieli siedzieć w domu. Grrr...
Aaa i jeszcze jedno... Okazało się, że tesciowka jest "czapeczkowa" i jak uslyszala, ze Artur w czapeczkach nie chodzi to łojessssuuu...
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-14, 09:27   #1272
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Dalam tz do poczytania o tym miodzie to dotarlo do niego ze nie jest to moje widzi mi się.
no i super, może dotrze do niego że jak robisz afere to nie dlatego bo lubisz tylko po prostu trochę więcej wiesz..

to podobnie jak ja zrobiłam afere jak teściowa chciała z synkiem na kolanach w aucie jechać tylko nie umiała złożyć wózka-to go uratowało. I nie wiedziała o co mi chodzi, przeciż kiedyś się tak jeździło no...
M też nie widział problemów póki mu crashtestów nie pokazałam..
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 09:29   #1273
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
no i super, może dotrze do niego że jak robisz afere to nie dlatego bo lubisz tylko po prostu trochę więcej wiesz..

to podobnie jak ja zrobiłam afere jak teściowa chciała z synkiem na kolanach w aucie jechać tylko nie umiała złożyć wózka-to go uratowało. I nie wiedziała o co mi chodzi, przeciż kiedyś się tak jeździło no...
To nawet moja by na taki pomysl nie wpadla

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Ojj, to córcia bardzo się spieszyła na świat. Nie to co mój spóźnialski leniuszek :p Ja wiem, że to jest bardzo dobry szpital, dlatego tam chcialam rodzić. Na noworodkach dziecko mi porzadnie przebadali, dostałam skierowaniena dalsze konsultacje, zajęli się małym bardzo dobrze. Ale każdy kto usłyszał, że wybieram się na Kopernika to mi współczuł...

W ogóle dzień dobry

Pogoda paskudna a tesciowa chciała pospacerować z wnukiem. Będziemy musieli siedzieć w domu. Grrr...
Aaa i jeszcze jedno... Okazało się, że tesciowka jest "czapeczkowa" i jak uslyszala, ze Artur w czapeczkach nie chodzi to łojessssuuu...
Nie znosze czaoek dla rzieci i daje jak bardzo musze, niewygodne to, te sznurki sie majdaja, czapka sue orzesuwa, leci na oczy
Stary 2015-07-14, 09:30   #1274
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
nie no nie no, ide robic zakupy

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

a to nie jest tylko do all mobilnego? jak to robisz?
Cytat:
O rany doobra jest Ala ściągasz w nocy mleko?

O tak tak moja ulubiona teraz

Come back witamy

Hehe

A jak to robisz? bo mi nie pokazuje tego w kupionych na apce!
Tak kupiłam takie naprzód bo takie świetne że niemogłam się powstrzymać. Już się boję gdzie ja to wszystko z czasem będę trzymać
no normalnie, klikam kup teraz przy każdym produkcie (nie kupuję przez koszyk), a potem przechodzę na apkę i płacę

przyszła żyrafka i wibrujący oball. Kij z żyrafką, ten wibrujący oball jest supoer!

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 09:32   #1275
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedz jej ze kiedys ludzie zyle w jaskiniach, zarli surowe mieso i polowali z dxida na bawola i tez zyli ...cale 30 lat

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

Ja tez ostatniodostalam 62, tesciowa mnie jeszcze namawiala zeby mimo wszystko dziecko w to wcisnac:banghead:
hehe, true story :P

Cytat:
a chętnie, zawsze miałam pociąg do spraw beznadziejnych

Cytat:
A ja rozumiem personel w szpitalu że wolą bez rodzica. Rodzic podchodzi b.emocjonalnie a one pracuja z dziećmi i szybko i sprawnie np.krew pobiora
ja też rozumiem, szczególnie jak rodzic jest przewrazliwiony. Ostatnio dziewczyna mi opowiadala dumna z siebie jak zrobiła w szpitalu awanturę, bo jej tygodniowemu dziecku założono wenflon na główce i jak tak można, że ona kazała ten wenflon wyjąć i wypisała się ze szpitala, bo tam źle traktują dzieci... I jest bardzo zdziwiona, że syn nie zdrowieje, bo przeciez podaje mu kropelki.
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-14, 09:38   #1276
lalala12342
Przyczajenie

Witam. Rowniez jestem mamusia i jestem tu nowa. Mam synka Wojtusia, ur. 07.04.2015. Cudne dzieciatko, grzeczniutkie, a i ciaz z nim prawienieodczuwalna i niewidoczna haha.
lalala12342 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 09:39   #1277
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie na początku byly te mniej zaawansowane technologicznie

Violka - ja wiem że ciesza zakupy dla dziecka ale z doświadczenia wiem że nie warto kupowac na zaś bo miejsce zawala a potem się okaże że dziecko uwielbia np.kotki a nie pieski hehe
Już nie będę

Wczoraj w Rossku na kartę Rosnę dostałam za 1 gorsz krem do twarzy z Bielendy seria sexy mama do cery naczynkowej, dla kobiet w ciąży on jest własnie w tej promocji ale ja jeszcze nie zmieniłam na karcie i babka oko przymknęła Może Wam też się uda albo brzuchy wypnijcie zero wciągania tym razem
Stary 2015-07-14, 09:40   #1278
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
A jakie możliwości, ze "niechcący" za duzo dziecko wypiło. Dlatego w☠☠☠☠ia mnie, jak ktoś chrzani, ze kiedyś to to, a kiedyś to tamto. Kiedyś to lekarze wyrządzili mi niezła krzywdę, bo ładowali niemowlęciu antybiotyk za antybiotykiem i rozsadzili mi układ pokarmowy a do tego kazali dokarmiać mm, na ktore byłam uczulona. Doszło do tego, ze któregoś dnia prawie umarłam matce na rękach i reanimowali mnie w karetce tak długo, ze myślała, ze bede warzywkiem. Dlatego jak TZeta matka pieprzy mi, ze kiedyś to to, a kiedyś to tamto , to śmiać mi sie chce z jej mądrości. A najlepsze, ze jestem przekonana, ze jakbym zostawiła jej Zuze to by wcisnęła jej to mleko od krowy. W ogóle wczoraj zostawiłam tel jak wyszłam z domu, miałam od niej 7 połączeń! Bo TZetowi kotlety usmażyła ... Dzizas. Dzis pewnie bedzie to samo... W ogóle to ja wstałam, bo TZet poszedł do pracy, a moj dziec spi jeszcze. Próbowałam ja obudzić, to popatrzyła na mnie i odwróciła sie w druga strone hehe

---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 05:36 ----------

A jednak wstała
To samo myślę jak Ty (tylko nie chce mi sie tak ładnie pisac ). Tez bylam za dzieciaka faszerowana antybiotykami,a do roku czasu podobno tak strasznie jesc nie chcialam,że nawet do roku czasu nie podwoilam wagi i na kroplokach w szpitalu lądowałam.no i na mm bylam oczywiscie.angina za anginą do podstawowki. Na szczescie moja mama ani tesciowa nie wciskaja mi takich madrosci typu, że kiedys to tak i tak "i nic dzieciom nie bylo". Ale za naszych czasow też pewnie robimy cos,co za kilka lat okaże sie,ze szkodliwe bylo...ja obstawiam smarowanie tymi różnymi kremidlami. Osobiscie boje sie tych kremow z filtrami uva,jakos mi tak intuicja podpowiada,że cos z nimi nie tak.no i jedzenie mase miesa z kurczakow.

Te kotlety tesciowej to ze świętej świni pewnie 😀 moja robi pierogi TZtowi czasem,ale na jego wyraźne prośby i przy okazji jak tam jedzie.bo jak ja mu raz zrobiłam pierogi to okazały się tak "niemamine" i niedobre, ze mam to uff z glowy ☺
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 09:44   #1279
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
no normalnie, klikam kup teraz przy każdym produkcie (nie kupuję przez koszyk), a potem przechodzę na apkę i płacę

przyszła żyrafka i wibrujący oball. Kij z żyrafką, ten wibrujący oball jest supoer!
Buuu u mnie się tak nieda ( nie mam tych przedmiotów na apce w kupionych...
Stary 2015-07-14, 09:52   #1280
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Dalam tz do poczytania o tym miodzie to dotarlo do niego ze nie jest to moje widzi mi się.

lepiej pozno niz wcale

Cytat:
hehe, true story :P

ja też rozumiem, szczególnie jak rodzic jest przewrazliwiony. Ostatnio dziewczyna mi opowiadala dumna z siebie jak zrobiła w szpitalu awanturę, bo jej tygodniowemu dziecku założono wenflon na główce i jak tak można, że ona kazała ten wenflon wyjąć i wypisała się ze szpitala, bo tam źle traktują dzieci... I jest bardzo zdziwiona, że syn nie zdrowieje, bo przeciez podaje mu kropelki.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 10:04   #1281
DomimaZet
Zakorzenienie

Ej... zostawić Was na godzinę to już się wypada. . Eh... co za tempo. Szybciej się nie da? )))))

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Ale się wpierrdzieliłam na mukę!!! Myślałam że jak kupię na kompie to będzie się dało przez apkę zapłacić i kupony zdjąć, bo ciężko mi w telefonie tyle aukcji odnaleźć a tu kufa się chyba nieda co????
O.o i co teraz?:-(

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
nie no nie no, ide robic zakupy

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

a to nie jest tylko do all mobilnego? jak to robisz?
He he opuscilas się. Allegro tęskni za Tobą

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Ja bym na sekunde nie zostawila dziecka z kims tak nieodpowiedzialnym. Dlatego np ze swoim ojcem nie zostawie nigdy bo on miewa durne pomysly

Haha to jak u mnie, wyklocilam sie ze maz ma pojsc z mala na pobranie krwi bo nam chcieli ja zabrac i wielki foch ze ojciec dziecka chce byc przy nim

Domima ja jestem po psychologii ale medyczna tematyke lubie i interesuje sie.

Rina a Ty tez po psycho? Bo widzialam ze pojeciami z analizy transakcyjnej Berna sie poslugujesz
Ano widzisz od razu widać - jesteś nasza skarbnica wiedzy :-*
Ja to po rachunkowości i zarządzaniu kadrami. .:-(- nic nie wniose do wątku :-(

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
No o bardzo dobrze

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Ha ha ha jestem jak najbardziej za. W końcu bym poszła do głosowania

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Matko ile wy zabawek kupujecie. Ja zupelnie nic.
Ja tez nie :-(- chyba musze zacząć bo pusciutko :-(

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
A ja rozumiem personel w szpitalu że wolą bez rodzica. Rodzic podchodzi b.emocjonalnie a one pracuja z dziećmi i szybko i sprawnie np.krew pobiora
To tez prawda. Jak juz mnie te baby poznały ze taka beksa jestem to brali męża a mnie prosili żebym została. .. :-/

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Telefon klawiatura but okulary

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Musisz silna wole cwiczyc,ja wchodze i nie kupuje

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Zjadlabym salatke jarzynowa....
Ha ha jesteście niesamowite jak nie nakręcone na zakupy to na jedzenie. Niunka jesteś the Best z tym zjadlabym. .. He he I od razu mam w głowie myśl - Ty -ja właściwie tez ;-))))

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
No właśnie też mi się coś kojarzy ze temat już był... ktoś tu mianował juz Pavlinecke na prezydenta - he he albo dla znających służby specjalne - na człowieka pod żyrandolem
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 10:05   #1282
madzixx88
Zakorzenienie

extra zakupy !!
zapisałam sobie kilka pozycji

Cytat:
Flight błagam poratuj bo chcę żeby mi szybko wysłali

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Eeeee narazie sama będę układać :P albo Czesterkowi dam on ma powyżej 18m
hahaha

Cytat:

taaa moja mama też wystrzeliła, że jak to fotelik kupujemy, takie małe dziecko chcemy sadzać?! przecież ona wracała ze mną samochodem trzymając mnie w ramionach
minę miała niezłą jak się dowiedziała co i jak

Cytat:
Napisane przez lalala12342 Pokaż wiadomość
Witam. Rowniez jestem mamusia i jestem tu nowa. Mam synka Wojtusia, ur. 07.04.2015. Cudne dzieciatko, grzeczniutkie, a i ciaz z nim prawienieodczuwalna i niewidoczna haha.

witamy

a ja zamówiłam Sokole Oczka
http://canca.pl/index.php?option=com...d=80&Itemid=77

moja córka jak na razie ma full gryzaków i grzechotek, teraz w odwiedzinach dostała kolejne a bardzo była zainteresowana kartami Oczami Maluszka to kupiłam coś podobnego, tyle, że dwu etapowe -do 6miesięcy plansze a po 6 miesiącu animacje
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 10:06   #1283
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Ojj, to córcia bardzo się spieszyła na świat. Nie to co mój spóźnialski leniuszek Ja wiem, że to jest bardzo dobry szpital, dlatego tam chcialam rodzić. Na noworodkach dziecko mi porzadnie przebadali, dostałam skierowaniena dalsze konsultacje, zajęli się małym bardzo dobrze. Ale każdy kto usłyszał, że wybieram się na Kopernika to mi współczuł...

W ogóle dzień dobry

Ja słyszałam różne opinie i Koperniku ale prawda jest taka ze ile ludzi tyle opinii wiec trzeba samemu sprawdzić żeby się wypowiadać - takie jest moje zdanie. Wiec po tym co słyszę ze dobrze sprawują się nad dzieckiem to bym może i skorzystała...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-14, 10:08   #1284
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Mamo po co mi pajaca zakladalas ja i tak jestem sprytniejszy
Jaki cwaniak!😀 ale sie bedzie mozna po latach z takich zdjec posmiac,az mi sie poczatek odcinkow rodzinka.pl przypomina 😝
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 10:09   #1285
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:

Mój ojciec tez mówi- dawniej to... dawniej tamto. I nieraz się z nim o to Poklocilam. Tez m.in. o fotelik. .. dawniej to kto by pomyślał o jakimś foteliku. Ale uwa dawniej to dawniej a teraz jest teraz.. wk.ur.wi.a mnie takie gadanie...

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

Jak wygląda ten oball?
Stary 2015-07-14, 10:09   #1286
gossip_girl21
Zakorzenienie

Ja uslyszalam od meza o rosole z gołębia dla naszej corki....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 10:13   #1287
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, true story

Pavlinecka -ekspert od spraw beznadziejnych i nierozwiazywalnych )))

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Ja uslyszalam od meza o rosole z gołębia dla naszej corki....
Ble... ja juz sobie to wyobrazilam... mogę Wam nalapac -prosto z krakowskiego Rynku )))
Stary 2015-07-14, 10:15   #1288
madzixx88
Zakorzenienie

Alicja i Szymek-brawa za pięknie przespane nocki

u nas 9h snu pobudka o 4 i potem o 6 a ja z mężem poszłam spać po 2, bo robiliśmy pierwszy projekt domu, jakiś program znaleźliśmy w necie i się bawiliśmy
ale i tak trzeba architekta brać, bo ja przynajmniej nie mam takiej wyobraźni przestrzennej na której mogę oprzeć cały remont
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 10:15   #1289
niezawsze
Zakorzenienie

Rosół z gołębia fajna sprawa Gossip ;-)

Majka to masz tak samo jak ja. Maja tak kocha Macka, że go tuli i głaszcze właśnie wtedy kiedy śpi lub usiłuje zasnąć

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 10:19   #1290
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Mój ojciec tez mówi- dawniej to... dawniej tamto. I nieraz się z nim o to Poklocilam. Tez m.in. o fotelik. .. dawniej to kto by pomyślał o jakimś foteliku. Ale uwa dawniej to dawniej a teraz jest teraz.. wk.ur.wi.a mnie takie gadanie...

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Jak wygląda ten oball?

Jak nakarmię mala to wkleję linka

Dziewczyny które maja luk w foteliku podczas jazdy - nie koliduje on z palakiem?

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości