|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
dziewczyny, zawsze mozna na Was liczyc
Olu, Lusha mam w Leeds, wiec moglabym sié tam kopsnáç. A ile jest tej maseczki, to taka jednorazowa?
|
#1292 |
|
BAN stały
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Bee maseczka glinkowa kosztuje jakies 3,5 funta....ale szczerze polecam ta z Sanctuary. Wczoraj przetestowalam... fajnie rozgrzewa, oczyszcza pory - naprawde dobra
OlaOla tej vitaminowej jeszcze nie testowalam, ale dzisiaj bede tylko nie sadze, zebym jakies rezultaty zauwazyla po pierwszym razie
|
|
|
|
#1293 |
|
Zadomowienie
|
Bee nie, nie, ona nie jest jednorazowa - jest jej duuuuzo, 125g! Mi starcza na co najmniej poltora miesiaca. Swietnie chlodzi, bo ma duzo mentolu, ma tez kawaleczki jakichs zmielonych migdalow czy cos, wiec przy zmywaniu masz peeling
. Ania daj znawac w kazdym razie o testach - trzeba mi czegos, co mnie podratuje w sytuacjach awaryjnych, a nie jedynie przy bardzo regularnym stosowaniu... tak jak napisalam, np. zarwana noc czy cos w tym guscie. Choc jak znam zycie, to jak mi sie cos spodoba, bede stosowac nawet i czesciej niz trzeba .
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i jeszcze - kupilas ananasowy piling Benefitu?
|
|
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
|
|
|
|
|
#1296 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A co do Benefitu to jeszcze nie mam, bo nie mialam okazji kupic. Ale z drugiej strony to narazie mam piling Sanctuary i Botanicsa wiec na jakis czas mi starczy
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Dziewczyny, a jakis nablyszczacz do wlosow? Tylko nie z tych 99% silikonowych anti-frizz serum ale takich typowych nablyszczaczow, najlepiej w sprayu jak lakier... Znacie cus? Zainteresowalam sie ostatnio Lee Strafordem, ma wlasnie cos takiego w sprayu, ale nie znam tych kosmetykow, wiec sie waham. Poza tym cos z pompka mial Charles Worthington, ale pachnie mi to serum w sprayu
![]() Doradzcie cos na wlosy, bo ostatnio na basen chodze codziennie i juz widze efekty
|
#1298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
nIe obciąża włosów, b.wydajny, zapach przyjemny i włosy po nim są gładziutkie![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9501 z takich spray'owych miałam gliss kur i również polecam http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12758 i pozatym oczywiście jedwab
|
|
#1299 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Dziewczyny, maseczka Botanics jest po prostu cudowna! Kupilam (wprawdzie za ponad 4 funty, nie za 3 z groszami, jak to Ania podawala
. Boska. Dzieki!
|
|
|
|
#1300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
Ten w tubce jest interesujacy i moze faktycznie sie skusze, to cos jakby odyzwka bez splukiwania? CHoc wolalabym jednak suchy spray,cos wlasnie na ksztalt Gliss Kur. Cytat:
![]() ![]() ![]() Poza tym Olu, dzieki za namiary na Batiste, faktycznie super! Zawsze myslalam, ze suchy szampon to taki bajer i wlosy po nim sa matowe i nieprzyjemne w dotyku, a tu takie zaskoczenie! jest super,choć niestety nie bylo zapachu Tropical i moja kolezanka kupila oryginalny, to i tak jestesmy bardzo zadowolone. W awaryjnych sytuacjach jest niezbędny! Wszystko tak jak pisalas: wlosy sa miękkie, błyszczące i puszyste...
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Dziewczyny moj Tz sie zakochal w tej masce blotnej z Botanica-podkrada mi codziennie-mowi ze pomaga mu na stany zapalne(ma czasami takie dziwne wykwity na policzku)a maska szybko goi
Mowi tez ze mu swietnie oczyszcza nos.Wlasnie siedzi przy kompie z blotem na twarzy.Ja wlasnie tez mam blotna punktowo na wypryskach ktore mi wyskoczyly ze stresu. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Ktora to maseczka dokladnie? dajcie linka
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
Como se porta la vida cuando vales lo que tienes... Edytowane przez Beekeeper Czas edycji: 2007-09-02 o 20:52 |
|
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
A teraz sie zapytam Was o prostownice. Co myslicie o GHD?Nie mam doswiadczenia jesli chodzi o taki sprzet,wiem tylko, ze moja kolezanka zrobila mi nia wlosy (ma ta strasza wersje,III) i efekt utrzymal sie nie tylko do mycia ale i jeszcze po nim!!! Mialam pieknie sypkie,proste, gladkie i lsniace wlosy,cudo po prostu. Od razu napalilam sie na nia niesamowicie,ale cena 100-120 pounds trochę mnie odstraszyla. Slyszalam tez zreszta (i czytalam na KWC), ze w PL można kupić profesjonalna prostownice za 200zl czyli 1/3 ceny GHD. Zastanawiam sie, czy efekt byłby rownie dobry i czy GHD to po prostu porzadna prostownica ze świetną kampania reklamową, która automatycznie parokrotnie podwyższa cenę... Jakie macie doświadczenia w tej materii, ktoras z Was ma mozeporownanie? Zainteresowalam sie bowiem Tondeo: Cerion Active lub Cerion Eco
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
aaliyah jestes maniaczką toniku Tea Tree TBS wiec zapytam Ciebie (do wszystkich innych mających ten tonik tez kieruje pytanko): zauważyłam że z toniku wydzielily sie takie kłaczki jakby
czy Tobie tez sie tak robi? czy to normalne?
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-09-03 o 09:12 |
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1308 |
|
BAN stały
|
o kurcze - klaczki w TTree? tez pierwsze slysze. Najdluzej ten tonik stal mi chyba jakies 4 miesiace i nie zauwazylam zadnych podejrzanych ''wici'' w nim
Bee ja bylam super zadowolona z prostownicy Remingtona. Mimo, ze juz nie mialam jej w lapkach ponad rok (odkad uzywam obrotowej suszarko-lokowki Rowenta ale zazwyczaj nosze spiete wlosy ) naprawde polecam. Uzyskiwalam dokladnie taki efekt o jakim piszesz. Kosztowala niecale 40f i mysle, ze na tym poziomie cenowym powinnas byc calkowicie usatysfakcjonowana z prostownicy. |
|
|
|
#1309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
hmm raczej nie - w żadnym innym toniku nie ma
|
#1312 |
|
Przyczajenie
|
kupilam ta prostownice GHD i jestem bardzo zn iej zadowolona. Moze troszke duzo kosztuje ale warto zainwestowac, mam pofalowane wlosy i nie kazda prostownica sobie z nimi umie poradzic. A GHD prostuje az do nastepnego mycia. Warto rowniez kupioc taka ktora nie bedzie az tak bardzo palila wlosow, a GHD nie niszczy az tak bardzo.
|
|
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
|
|
#1314 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
Mozna wiedziec, ile zaplacilas?
|
|
#1316 |
|
Przyczajenie
|
mmm... £ 120 . Ale nie zaluje
. Wiem ze na e-bay mozna kupic taniej, ja jendka wolalam kupic z strony ghd, aby miec 100% ze bedzie oki
|
|
|
|
#1317 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny.
Mam do Was pytanie, jako do stałych bywalczyń sklepów z kosmetykami i znawczyń tego rynku w UK. Ja jestem tutaj od 2 miesięcy więc dopiero go poznaję ) Robię czasem zakupy w Bootsie ( nie mam karty ) i dostaję przy kasie Facial Skincare voucher Ł5 i czy możecie mi wyjaśnić co ja mogę z tym zrobić, do czego mnie to upoważnia??? Z góry dziękuje za odpowiedź. Dodam jeszcze, że czytając Wasze opinie kupiłam sobie dziś tą obsławioną maseczkę botanicsa, ale jeszcze nie wypróbowałam, więc narazie nie mogę się wypowiedzieć na jej temat. Pozdrowionka. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1318 |
|
Raczkowanie
|
Witam kobietki
![]() Mam problem może ktoraś z was mi pomoże.Szukam bezskutecznie La roche posay effaclar k.Pytałam w bootsie superdrugu i innych "podjerzanych"miejsca ch typu apteki i nigdzie nie ma..kupowała może ktoraś z was ten krem bo ja już nie mam pomysłu gdzie go szukać.No i też się skuszę na tą słynną maseczkę botanicsa ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
#1319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Basiu, La Roche ciezko dostac w aptekach, ja sie nie spotkalam, mozna za to kupic w sklepach internetowych
|
||
|
|
|
#1320 |
|
BAN stały
|
ja kupowalam Effaclar wlasnie w sklepie internetowym i pamietam jak przesylka ( z Francji) okazala sie drozsza niz sam krem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

tylko nie sadze, zebym jakies rezultaty zauwazyla po pierwszym razie

czy Tobie tez sie tak robi? czy to normalne?