Kosmetyki w Wielkiej Brytanii - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-29, 12:17   #1291
Beekeeper
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Beekeeper
Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

dziewczyny, zawsze mozna na Was liczyc Aniu, ta blotna z Botanicsa w jakiej jest cenie?

Olu, Lusha mam w Leeds, wiec moglabym sié tam kopsnáç. A ile jest tej maseczki, to taka jednorazowa?
Stary 2007-08-29, 13:34   #1292
AniaWila
BAN stały

Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Bee maseczka glinkowa kosztuje jakies 3,5 funta....ale szczerze polecam ta z Sanctuary. Wczoraj przetestowalam... fajnie rozgrzewa, oczyszcza pory - naprawde dobra

OlaOla tej vitaminowej jeszcze nie testowalam, ale dzisiaj bede tylko nie sadze, zebym jakies rezultaty zauwazyla po pierwszym razie
AniaWila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 14:01   #1293
Olaola
Zadomowienie

Bee nie, nie, ona nie jest jednorazowa - jest jej duuuuzo, 125g! Mi starcza na co najmniej poltora miesiaca. Swietnie chlodzi, bo ma duzo mentolu, ma tez kawaleczki jakichs zmielonych migdalow czy cos, wiec przy zmywaniu masz peeling .

Ania daj znawac w kazdym razie o testach - trzeba mi czegos, co mnie podratuje w sytuacjach awaryjnych, a nie jedynie przy bardzo regularnym stosowaniu... tak jak napisalam, np. zarwana noc czy cos w tym guscie. Choc jak znam zycie, to jak mi sie cos spodoba, bede stosowac nawet i czesciej niz trzeba .
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 20:39   #1294
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AniaWila Pokaż wiadomość
Bee maseczka glinkowa kosztuje jakies 3,5 funta....ale szczerze polecam ta z Sanctuary. Wczoraj przetestowalam... fajnie rozgrzewa, oczyszcza pory - naprawde dobra
O, widze, ze polubilas Sanctuary do buzki. Jak sie piling sprawuje? A ta maseczke rozgrzewajaca tez mam i sobie chwale

A i jeszcze - kupilas ananasowy piling Benefitu?
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 21:40   #1295
Zmijka
Zakorzenienie

Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość

Duzo, duzo fajnych rzeczy . Cudowne toniki, kremy, nawilzacze do ciala (Dream Cream!!!), maski do wlosow, swieze maseczki do twarzy (trzymaja je na lodzie i trzeba zuzyc w ciagu 21 albo 28 dni), i wspaniale kostki do masazu ciala, ktore mozna stosowac zamiast balsamu, bo to i natluszcza i nawilza przepieknie. A pachna...! Moja ulubiona kostka to "Mange Too", miodowo-bialoczekoladowo-jakastam... cudo nad cudami, zakochalam sie w tym zapachu... co przypomina mi, ze musze sobie ten wynalazek znow kupic, bo moja poprzednia zostala u bylego chlopaka w domu i juz tam nie chce po nia wraca eh... Zmijko, jest jeszcze mnostwo innych interesujacych rzeczy, najlepiej pojdz i poogladaj sama, i pogadaj z przemilymi sprzedawczyniami. Poza tym kazdy sprzedajacy zawsze zrobi Ci tam probke, jesli tylko poprosisz. Nie ma zadnych glupich spojrzen przy takiej prosbie, jak to w Polsce (i w Anglii niestety czasem tez, choc rzadko) bywa...
ciekawe, ciekawe, dzieki za info, sprobuje tam wejsc przy okazji napewno z pustymi rekami nie wyjde
Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 17:55   #1296
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
O, widze, ze polubilas Sanctuary do buzki. Jak sie piling sprawuje? A ta maseczke rozgrzewajaca tez mam i sobie chwale

A i jeszcze - kupilas ananasowy piling Benefitu?
piling sprawuje sie wzorowo a z maseczki tez jestem zadowolona. Sanctuary z kroku na krok sobie u mnie punktuje

A co do Benefitu to jeszcze nie mam, bo nie mialam okazji kupic. Ale z drugiej strony to narazie mam piling Sanctuary i Botanicsa wiec na jakis czas mi starczy
Stary 2007-08-30, 23:15   #1297
Beekeeper
Zakorzenienie

Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Dziewczyny, a jakis nablyszczacz do wlosow? Tylko nie z tych 99% silikonowych anti-frizz serum ale takich typowych nablyszczaczow, najlepiej w sprayu jak lakier... Znacie cus? Zainteresowalam sie ostatnio Lee Strafordem, ma wlasnie cos takiego w sprayu, ale nie znam tych kosmetykow, wiec sie waham. Poza tym cos z pompka mial Charles Worthington, ale pachnie mi to serum w sprayu
Doradzcie cos na wlosy, bo ostatnio na basen chodze codziennie i juz widze efekty

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-31, 08:38   #1298
Kaisandra
Wtajemniczenie

Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez Beekeeper Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jakis nablyszczacz do wlosow? Tylko nie z tych 99% silikonowych anti-frizz serum ale takich typowych nablyszczaczow, najlepiej w sprayu jak lakier... Znacie cus? Zainteresowalam sie ostatnio Lee Strafordem, ma wlasnie cos takiego w sprayu, ale nie znam tych kosmetykow, wiec sie waham. Poza tym cos z pompka mial Charles Worthington, ale pachnie mi to serum w sprayu
Doradzcie cos na wlosy, bo ostatnio na basen chodze codziennie i juz widze efekty
Ja mogę polecić z John Frieda nabłyszczacz do blondu tylko, że on z tubkinIe obciąża włosów, b.wydajny, zapach przyjemny i włosy po nim są gładziutkie

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9501

z takich spray'owych miałam gliss kur i również polecam

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12758

i pozatym oczywiście jedwab
Stary 2007-09-02, 15:12   #1299
Olaola
Zadomowienie

Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Dziewczyny, maseczka Botanics jest po prostu cudowna! Kupilam (wprawdzie za ponad 4 funty, nie za 3 z groszami, jak to Ania podawala ), wyprobowalam dwa razy juz i jestem pod wrazeniem. Faktycznie widac efekty jej stosowania, buzka jest gladziutka, niewysuszona, taka ladna po prostu. Na pewno mozna stosowac wiecej niz raz w tygodniu, bo jest taka delikatna (choc jednoczesnie efektywna), wiec ja sobie stosuje kiedy mnie po prostu ochota najdzie . Boska. Dzieki!
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 17:16   #1300
Beekeeper
Zakorzenienie

Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
Ja mogę polecić z John Frieda nabłyszczacz do blondu tylko, że on z tubkinIe obciąża włosów, b.wydajny, zapach przyjemny i włosy po nim są gładziutkie

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9501

z takich spray'owych miałam gliss kur i również polecam

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12758

i pozatym oczywiście jedwab
Gliss Kura mam i wolalabym jednak cos mocniejszego...
Ten w tubce jest interesujacy i moze faktycznie sie skusze, to cos jakby odyzwka bez splukiwania? CHoc wolalabym jednak suchy spray,cos wlasnie na ksztalt Gliss Kur.

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
Dziewczyny, maseczka Botanics jest po prostu cudowna! Kupilam (wprawdzie za ponad 4 funty, nie za 3 z groszami, jak to Ania podawala ), wyprobowalam dwa razy juz i jestem pod wrazeniem. Faktycznie widac efekty jej stosowania, buzka jest gladziutka, niewysuszona, taka ladna po prostu. Na pewno mozna stosowac wiecej niz raz w tygodniu, bo jest taka delikatna (choc jednoczesnie efektywna), wiec ja sobie stosuje kiedy mnie po prostu ochota najdzie . Boska. Dzieki!
Mmmm...to ja sie chyba tez skusze

Poza tym Olu, dzieki za namiary na Batiste, faktycznie super! Zawsze myslalam, ze suchy szampon to taki bajer i wlosy po nim sa matowe i nieprzyjemne w dotyku, a tu takie zaskoczenie! jest super,choć niestety nie bylo zapachu Tropical i moja kolezanka kupila oryginalny, to i tak jestesmy bardzo zadowolone. W awaryjnych sytuacjach jest niezbędny! Wszystko tak jak pisalas: wlosy sa miękkie, błyszczące i puszyste...
Stary 2007-09-02, 19:27   #1301
CzarnyElf
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Dziewczyny moj Tz sie zakochal w tej masce blotnej z Botanica-podkrada mi codziennie-mowi ze pomaga mu na stany zapalne(ma czasami takie dziwne wykwity na policzku)a maska szybko goiMowi tez ze mu swietnie oczyszcza nos.Wlasnie siedzi przy kompie z blotem na twarzy.

Ja wlasnie tez mam blotna punktowo na wypryskach ktore mi wyskoczyly ze stresu.
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 19:50   #1302
Beekeeper
Zakorzenienie

Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Ktora to maseczka dokladnie? dajcie linka
Stary 2007-09-02, 19:53   #1303
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Ktora to maseczka dokladnie? dajcie linka
http://bootsus.bri-global.com/main.a...&sid=21&iid=41
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 19:55   #1304
Beekeeper
Zakorzenienie

Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

ooooo,dzieki wielkie!to juz wiem, czego mam szukac

Edytowane przez Beekeeper
Czas edycji: 2007-09-02 o 20:52
Beekeeper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 20:52   #1305
Beekeeper
Zakorzenienie

Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

A teraz sie zapytam Was o prostownice. Co myslicie o GHD?Nie mam doswiadczenia jesli chodzi o taki sprzet,wiem tylko, ze moja kolezanka zrobila mi nia wlosy (ma ta strasza wersje,III) i efekt utrzymal sie nie tylko do mycia ale i jeszcze po nim!!! Mialam pieknie sypkie,proste, gladkie i lsniace wlosy,cudo po prostu. Od razu napalilam sie na nia niesamowicie,ale cena 100-120 pounds trochę mnie odstraszyla. Slyszalam tez zreszta (i czytalam na KWC), ze w PL można kupić profesjonalna prostownice za 200zl czyli 1/3 ceny GHD. Zastanawiam sie, czy efekt byłby rownie dobry i czy GHD to po prostu porzadna prostownica ze świetną kampania reklamową, która automatycznie parokrotnie podwyższa cenę... Jakie macie doświadczenia w tej materii, ktoras z Was ma mozeporownanie? Zainteresowalam sie bowiem Tondeo: Cerion Active lub Cerion Eco
Stary 2007-09-02, 20:55   #1306
Hosenka*
Zakorzenienie

aaliyah jestes maniaczką toniku Tea Tree TBS wiec zapytam Ciebie (do wszystkich innych mających ten tonik tez kieruje pytanko): zauważyłam że z toniku wydzielily sie takie kłaczki jakby czy Tobie tez sie tak robi? czy to normalne?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2007-09-03 o 09:12
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 00:20   #1307
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
aaliyah jestes maniaczką toniku Tea Tree TBS wiec zapytam Ciebie (do wszystkich innych mających ten tonik tez kieruje pytanko): zauważyłam że z toniku wydzielily sie takie kłaczki jakby czy dbrze tez sie tak robi? czy to normalne?
Hosenko nigdy zadnych klaczkow nie zauwazylam, ale szybko zawsze zuzywam ten tonik. Moze za dlugo stoi otwarty?
Stary 2007-09-03, 01:32   #1308
AniaWila
BAN stały

o kurcze - klaczki w TTree? tez pierwsze slysze. Najdluzej ten tonik stal mi chyba jakies 4 miesiace i nie zauwazylam zadnych podejrzanych ''wici'' w nim

Bee ja bylam super zadowolona z prostownicy Remingtona. Mimo, ze juz nie mialam jej w lapkach ponad rok (odkad uzywam obrotowej suszarko-lokowki Rowenta ale zazwyczaj nosze spiete wlosy ) naprawde polecam. Uzyskiwalam dokladnie taki efekt o jakim piszesz. Kosztowala niecale 40f i mysle, ze na tym poziomie cenowym powinnas byc calkowicie usatysfakcjonowana z prostownicy.
Stary 2007-09-03, 09:13   #1309
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko nigdy zadnych klaczkow nie zauwazylam, ale szybko zawsze zuzywam ten tonik. Moze za dlugo stoi otwarty?
Cytat:
Napisane przez AniaWila Pokaż wiadomość
o kurcze - klaczki w TTree? tez pierwsze slysze. Najdluzej ten tonik stal mi chyba jakies 4 miesiace i nie zauwazylam zadnych podejrzanych ''wici'' w nim
Pływają w nim jakies paproszki - napewno nic tam nei wpadło bo nie zostawiam otwartych butelek. Mam go siódmy miesiąc, zadko uzywam wiec może to przez to?

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-04, 09:58   #1310
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Pływają w nim jakies paproszki - napewno nic tam nei wpadło bo nie zostawiam otwartych butelek. Mam go siódmy miesiąc, zadko uzywam wiec może to przez to?
Hosenko, a moze to farfocle z wacika
Stary 2007-09-04, 12:26   #1311
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko, a moze to farfocle z wacika
hmm raczej nie - w żadnym innym toniku nie ma mam nadzieje ze przeżyje

Instagram

Stary 2007-09-04, 14:16   #1312
karolcianew
Przyczajenie

kupilam ta prostownice GHD i jestem bardzo zn iej zadowolona. Moze troszke duzo kosztuje ale warto zainwestowac, mam pofalowane wlosy i nie kazda prostownica sobie z nimi umie poradzic. A GHD prostuje az do nastepnego mycia. Warto rowniez kupioc taka ktora nie bedzie az tak bardzo palila wlosow, a GHD nie niszczy az tak bardzo.
karolcianew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-04, 14:30   #1313
Beekeeper
Zakorzenienie

Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez karolcianew Pokaż wiadomość
kupilam ta prostownice GHD i jestem bardzo zn iej zadowolona. Moze troszke duzo kosztuje ale warto zainwestowac, mam pofalowane wlosy i nie kazda prostownica sobie z nimi umie poradzic. A GHD prostuje az do nastepnego mycia. Warto rowniez kupioc taka ktora nie bedzie az tak bardzo palila wlosow, a GHD nie niszczy az tak bardzo.
a ktora masz, ta nowa IV?
Stary 2007-09-04, 15:08   #1314
karolcianew
Przyczajenie

Cytat:
a ktora masz, ta nowa IV?

Tak ta ktora po 30 minutach nie uzytkowania sama sie wyl. z czego tez jestem zadowolona bo nie wiem dlaczego ale zawsze balam sie ze zapomnialm wyl. prostownicy i musialam zawsze sie wracac do domu aby sprawdzic czy dom mi sie nie pali hehe.
Stary 2007-09-04, 15:12   #1315
Beekeeper
Zakorzenienie

Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez karolcianew Pokaż wiadomość
Tak ta ktora po 30 minutach nie uzytkowania sama sie wyl. z czego tez jestem zadowolona bo nie wiem dlaczego ale zawsze balam sie ze zapomnialm wyl. prostownicy i musialam zawsze sie wracac do domu aby sprawdzic czy dom mi sie nie pali hehe.
Ehh, ale mnie nia kusisz... Mozna wiedziec, ile zaplacilas?
Stary 2007-09-04, 18:16   #1316
karolcianew
Przyczajenie

mmm... £ 120 . Ale nie zaluje . Wiem ze na e-bay mozna kupic taniej, ja jendka wolalam kupic z strony ghd, aby miec 100% ze bedzie oki
Stary 2007-09-05, 19:36   #1317
Agia_26
Przyczajenie

Cześć dziewczyny.
Mam do Was pytanie, jako do stałych bywalczyń sklepów z kosmetykami i znawczyń tego rynku w UK. Ja jestem tutaj od 2 miesięcy więc dopiero go poznaję)
Robię czasem zakupy w Bootsie ( nie mam karty ) i dostaję przy kasie Facial Skincare voucher Ł5 i czy możecie mi wyjaśnić co ja mogę z tym zrobić, do czego mnie to upoważnia??? Z góry dziękuje za odpowiedź.
Dodam jeszcze, że czytając Wasze opinie kupiłam sobie dziś tą obsławioną maseczkę botanicsa, ale jeszcze nie wypróbowałam, więc narazie nie mogę się wypowiedzieć na jej temat.
Pozdrowionka.
Agia_26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-05, 19:46   #1318
basia_81
Raczkowanie

Witam kobietki
Mam problem może ktoraś z was mi pomoże.Szukam bezskutecznie La roche posay effaclar k.Pytałam w bootsie superdrugu i innych "podjerzanych"miejsca ch typu apteki i nigdzie nie ma..kupowała może ktoraś z was ten krem bo ja już nie mam pomysłu gdzie go szukać.No i też się skuszę na tą słynną maseczkę botanicsa
Pozdrawiam!
basia_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-05, 21:54   #1319
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agia_26 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Mam do Was pytanie, jako do stałych bywalczyń sklepów z kosmetykami i znawczyń tego rynku w UK. Ja jestem tutaj od 2 miesięcy więc dopiero go poznaję)
Robię czasem zakupy w Bootsie ( nie mam karty ) i dostaję przy kasie Facial Skincare voucher Ł5 i czy możecie mi wyjaśnić co ja mogę z tym zrobić, do czego mnie to upoważnia??? Z góry dziękuje za odpowiedź.
Dodam jeszcze, że czytając Wasze opinie kupiłam sobie dziś tą obsławioną maseczkę botanicsa, ale jeszcze nie wypróbowałam, więc narazie nie mogę się wypowiedzieć na jej temat.
Pozdrowionka.
Agia, voucher upowaznia Cie do 5-cio funtowej znizki na wybrane kosmetyki

Cytat:
Napisane przez basia_81 Pokaż wiadomość
Witam kobietki
Mam problem może ktoraś z was mi pomoże.Szukam bezskutecznie La roche posay effaclar k.Pytałam w bootsie superdrugu i innych "podjerzanych"miejsca ch typu apteki i nigdzie nie ma..kupowała może ktoraś z was ten krem bo ja już nie mam pomysłu gdzie go szukać.No i też się skuszę na tą słynną maseczkę botanicsa
Pozdrawiam!

Basiu
, La Roche ciezko dostac w aptekach, ja sie nie spotkalam, mozna za to kupic w sklepach internetowych
Stary 2007-09-06, 00:33   #1320
AniaWila
BAN stały

ja kupowalam Effaclar wlasnie w sklepie internetowym i pamietam jak przesylka ( z Francji) okazala sie drozsza niz sam krem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości