Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-14, 10:52   #1321
violka848
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Flight dzięki udało mi się! Ja mądrusia wrzuciłam te rzeczy do koszyka i temu nie było ich widać na apce

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
extra zakupy !!
zapisałam sobie kilka pozycji

hahaha

taaa moja mama też wystrzeliła, że jak to fotelik kupujemy, takie małe dziecko chcemy sadzać?! przecież ona wracała ze mną samochodem trzymając mnie w ramionach
minę miała niezłą jak się dowiedziała co i jak

witamy

a ja zamówiłam Sokole Oczka
http://canca.pl/index.php?option=com...d=80&Itemid=77

moja córka jak na razie ma full gryzaków i grzechotek, teraz w odwiedzinach dostała kolejne a bardzo była zainteresowana kartami Oczami Maluszka to kupiłam coś podobnego, tyle, że dwu etapowe -do 6miesięcy plansze a po 6 miesiącu animacje
Poczytam o tych sokolich oczkach, chociaz moja mała słabo jest zainteresowana tą książeczką czarno białą. A na te karty Ala poprostu lubi patrzeć tak? My też dostaliśmy trochę grzechotek ale takie twarde plastikowe niektore, to ja nie otwieram wszytskich tylko te co mi się podobają, a tamte będę rozdawać
Projekt domu ahh fajnie tez bym wolała architekta, mieszkanie w bloku to jest do ogarnięcia, a jak dom chce sie mieć oryginalnie to przyda się taki ktoś

Mój Bubson śpi już 2,5 h kochana dała mamusi zabawki powybierać Będę się ubierać i czekać aż wstanie, to może jakiś spacer się wyklaruje, bo wczoraj nie byłyśmy. Tatuś co prawda zabrał wózek w aucie, ale ma zaraz jakoś wrzucić nam na klatkę
Stary 2015-07-14, 10:53   #1322
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
No właśnie pokaż się później :-*

Nie no nie chce prostować w ten sposób bo mam taki gatunek wlosów że nie wyglądało by to fajnie. Mogą przyjaciółka robi mi zawsze włosy wiec sama nawet mówiła ze moje się średnio do tego nadają :-(
jak bedzie znosnie to sie pokaze

hmm moje chyba tez sie nie nadaja, boje sie przylizu

Cytat:
Napisane przez Belka15 Pokaż wiadomość
więcej wiary!

baw się dobrze

bede

Cytat:
Napisane przez niunka2015 Pokaż wiadomość
Ja prostowalqm keratynowo
i jak wrazenia ??

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52076729]No ja wlasnie nie wiem skąd ta idea wody z glukoza...dawniej matki dostawaly wytyczne ze dziecko karmic tyle i tyle co 3godziny to moze jak dziecko plakalo,zeby wytycznych nie łamać taką słodką wode wymyslono jakplakalo w przerwach karmien...? Tak tylko sobie zgaduje.
Tesciowa wspomina ze sie tak trzymala tych zalecen,Że dziecion cyca wyrywala po bodajze 15minutach.[/QUOTE]

cooo??
ciekawe czy jej by było miło jakby jej ktoś talerz z obiadem zabrał sprzed nosa :/
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 10:55   #1323
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Matko ile wy zabawek kupujecie. Ja zupelnie nic.
Ja tez nic,kupilam pol roku przed porodem mate i zawieszke. No ale ja dostalam wor grzechotek i gryzakow,z kilkanascie i jeszcze jakies na prezent.
A! Pardon kupilam krolika. A dzieci i tak sie najlepiej nietaz bawia smieciami jakimis,tzn.gazeta, patykami,naczyniami kuchennymi :p
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 10:56   #1324
niunka2015
BAN stały

Cytat:
jak bedzie znosnie to sie pokaze

hmm moje chyba tez sie nie nadaja, boje sie przylizu

bede

i jak wrazenia ??

cooo??
ciekawe czy jej by było miło jakby jej ktoś talerz z obiadem zabrał sprzed nosa :/
Super, chociaz duzo roboty z tym.ja mam takue puszace sie strasznie i sianowate wlosy, a ta keratyna im bardzo pomogla. Dobrze sie czesza, nie niszcza.
niunka2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 10:58   #1325
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Mamusie
My dziś mieliśmy 3 pobudki w standardowych porach 1;50 4;00 i 7;00, a potrafił jeszcze nie dawno obudzić się tylko raz na karmienie
Pospaliśmy do 9;30 i teraz znów śpi, zasnął przy karuzeli

Dzięki Sylwia- tez je zamawiam i to 3 pary bo znalazło się więcej chętnych (mama i siostra)

U nas znowu paskudnie co chwile pada :/
Ale o czwartku ma być już ładniej a w łikend 30 stopni

Domima- Przegorzały masz na myśli ?
Dokładnie tak- to miejsce miałam na myśli - bardzo miło mi się kojarzy
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 10:58   #1326
siempre
Wtajemniczenie

Też mnie nachodzi na keratynę na włosy bo się sianowate robia ale przy moich dlugich i gęstych włosach pewnie dużo bym musiała zapłacić.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 10:58   #1327
niunka2015
BAN stały

Robilam jakos w maju 2014 ostatnio i dopiero od niedawna zaczely sie z powrotem puszyc
Stary 2015-07-14, 10:58   #1328
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Ja starszemu spuwawalam ale raczej wlasna tworczosc. Bohaterem byl zaxwyczaj bobas i jego jeczenie, marudzenie. Cis w stylu bobas jeczec moze zawsze wszedzie o kazdej pirze i mi to nie orzeszkadza ze to leb az rozsadza, bo bobas jeczec mudi, inaczejsie udusi.

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Ja tez musze tarczyce zbadac
Ha ha fajna pioseneczka
Stary 2015-07-14, 10:59   #1329
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Też mnie nachodzi na keratynę na włosy bo się sianowate robia ale przy moich dlugich i gęstych włosach pewnie dużo bym musiała zapłacić.
Ja sama robilam, keratyna do najtanszych nie nalezy wle warto
Stary 2015-07-14, 11:00   #1330
FlightlessBird
Zakorzenienie

Domima ten:

dzięi wibracjom fajnie przemieszcza się po podłodze, a do tego gra jakjieś melodyjki

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 11:01   #1331
kar0ola
Rozeznanie

Hejo ! zaraz skoncze Was nadrabiac, aleeee naskrobalyscie w tak krotkim czasie !

Planuje dzisiaj poszukać dla malej zabawki/maty/karuzelki czegokolwiek... mate mamy tragiczna (jakis no nome) nudzi mala jak nie wiem. Karuzelke mamy fisher price i tez mala nudzi, ale nie dziwie sie bo co to za frajda ogladac brzuszki misiow od dolu ? w dodatku wylacza mi sie po 10 minutach ! i nie moge tego zmienic...

Wiecie ze bób kosztuje u nas w polskim sklepie (tylko w takim mozna dostac :/ ) 3 euro ? ile w Pl kosztuje ?

W sobote lecimy samolotem i mam takiego stresa jak mala zniesie to cisnienie mam nadzieje ze skok minie...

dobra wracam do nadrabiania i snidania

CHOLERA ! znowu karuzelka sie wylaczyla nie znosze jej
kar0ola jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-14, 11:01   #1332
Hanka20
Zakorzenienie

Witam sie! Kurcze pedzicie jak szalone, od rana próbuje napisać ale mały dziś absorbujacy jest bardzo.

NANCY ale prezenty dostałaś haha kolejna tesciowka która kocha róż

NIEZAWSZE hmm a wklej foto jak dokładnie wygląda ta buzia Maciusia jak nie chcesz na ogólnym to wyślij priva. My mamy prawdopodobnie skaze białkowa i zmiany były przede wszystkim na twarzy właśnie i za uszkami trochę.

VIOLKA lusterko widziałam na smyku ostatnio zajrzyj tam!

GOSSIP a może Twoja mala ma po prostu silna potrzebę ssania?

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 11:02   #1333
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
pytanie do mam kp. jecie owsiankę?
Tak jak Sylwia jem wszystko, znaczy prócz kapusty
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
ojj to nie jest tak ze mozna siedziec, nazwala bym to skulaniem sie, na stojaco, na lezaco, na siedzaco bo ciagnie niemilosiernie. wysrostowac sie to nie lada wyczyc, a podniesc dziecko i zrobic cos przy nim to nie lada wyzwanie
No ale przynajmiej siedzisz ja nie wiedziałam jak mam obiad jeść tylko na leżąco do góry dało rade a usiąść w samochodzie to nie lada wyczyn
Cytat:
Ja po sn normalnie chodzilam i sie ezieckiem zajmowalam, no moze pierwszy dzien bylo ciezko.siedziec tez siedzialam. Wiec tu chyba reguly nie ma
Jak kobieta nie jest nacinana, albo tylko troszkę to od razu wraca do formy ale jak jest nacięta i dodatkowo popękana to wierz mi ciężko jest

Mirelka bardzo się cieszymy, że wróciłaś tutaj

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Ja uslyszalam od meza o rosole z gołębia dla naszej corki....
Moja babcia robi dla prawnuków zawsze, bardzo zdrowy
Cytat:
Napisane przez lalala12342 Pokaż wiadomość
Witam. Rowniez jestem mamusia i jestem tu nowa. Mam synka Wojtusia, ur. 07.04.2015. Cudne dzieciatko, grzeczniutkie, a i ciaz z nim prawienieodczuwalna i niewidoczna haha.
Witaj
Cytat:
ojej..przykro mi
a miałaś usg tarczycy robione?
mój mąż na badaniu krwi miał tsh w normie a na usg wyszła mu niedoczynność, a też się dobrze czuje itd a jedynym objawem w sumie to senność po obiedzie, ale to moze być też spadek cisnienia a my kawy nie pijamy
usg nie miałam, z krwi mi tak wyszło ;/

Nadrobiłam Mały wczoraj zasnął o 16 i musiałam go obudzić o 21 bo by dalej kimał potem położyłam go o 24 i spał do 6 z pobudką o 4 oczywiście Idę ogarniać chałupę... eh... mam dziś depresje. Jeden plus, ze podobno da się to wyleczyć, a drugi, że to nie przeszkadza w zajściu w ciąże

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 11:03   #1334
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Hejo ! zaraz skoncze Was nadrabiac, aleeee naskrobalyscie w tak krotkim czasie !

Planuje dzisiaj poszukać dla malej zabawki/maty/karuzelki czegokolwiek... mate mamy tragiczna (jakis no nome) nudzi mala jak nie wiem. Karuzelke mamy fisher price i tez mala nudzi, ale nie dziwie sie bo co to za frajda ogladac brzuszki misiow od dolu ? w dodatku wylacza mi sie po 10 minutach ! i nie moge tego zmienic...

Wiecie ze bób kosztuje u nas w polskim sklepie (tylko w takim mozna dostac :/ ) 3 euro ? ile w Pl kosztuje ?

W sobote lecimy samolotem i mam takiego stresa jak mala zniesie to cisnienie mam nadzieje ze skok minie...

Ja bym i 5 zapkacila zeby tylko miec bob....ale daleko mam do takuego sklepu inie podrodze. Mama moja przyjezdza to moze mi przywiezie
Stary 2015-07-14, 11:04   #1335
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
To nawet moja by na taki pomysl nie wpadla

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Nie znosze czaoek dla rzieci i daje jak bardzo musze, niewygodne to, te sznurki sie majdaja, czapka sue orzesuwa, leci na oczy
widzisz jaką mam kreatywną teściówkę. Od tamtej pory to sporadycznie małego widziała a teraz wyjechała do Bydgoszczy i widziała Ale 2 razy i mi to cholernie na rękę

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a śpiewacie cos dzieciom? Co? Bo moj repertuar ogranicza sie do " maszerują chłopcy, maszerują, karabiny błyszczą ...", a to robi sie monotonne no i jeśli nie zamierzam wychować jej na łysego naziola, to jednak wypadałoby zacząć śpiewać cos innego ...
ja mam "wędrowali szewcy przez zielony las" i inne ale to synek jej spiewa.
A może dla odmiany wlazł kotek na płotek? bardziej delikatne?

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Hej. U mnie załamka Byłam dziś u endokrynologa... mam poważną nadczynność tarczycy Wybłagałam doktorową aby mi jeszcze leków nie przepisała, bo dobrze się czuję, ale za miesiąc kontrola i jak nic się nie poprawi jakaś roczna kuracja mnie czeka no i oczywiście odstawienie dziecka od piersi bo przy tych lekach nie mogę karmić piersią a tak o to walczyłam. Teraz będę ściągać mleko na umór aby chodziasz nawet przedłużyć picie mojego mleka o tydzień. Mam miesiąc na zrobienie zapasów może, że poprawią mi się wyniki ale bardzo pani doktor w to wątpi
a nie możesz zacząć brać tabletek jak skończysz kp? co się stanie jak jeszcze przeciągniesz zaczęcie leczenia??

Cytat:
No właśnie pokaż się później :-*

Nie no nie chce prostować w ten sposób bo mam taki gatunek wlosów że nie wyglądało by to fajnie. Mogą przyjaciółka robi mi zawsze włosy wiec sama nawet mówiła ze moje się średnio do tego nadają :-(
e tam nie prostuj!!!

Cytat:
Nonie wiem. Trzeba pulnowac by starsze z tej milosciczegos mlodszemu nie zrobilo. Np. Nie pidzielilo sie swoja kielbasa, nie wzielo na rece i nie upuscilo. Ja ich raxem samych nawet na sekunde nie moge zostawic.
Cytat:
Ja starszemu spuwawalam ale raczej wlasna two

rczosc. Bohaterem byl zaxwyczaj bobas i jego jeczenie, marudzenie. Cis w stylu bobas jeczec moze zawsze wszedzie o kazdej pirze i mi to nie orzeszkadza ze to leb az rozsadza, bo bobas jeczec mudi, inaczejsie udusi.

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Ja tez musze tarczyce zbadac
piękne piosenki

byliśmy na spacerze - synek rower Ala w chuście bo to kółko zanieslismy do naprawy od wózka. Ala zasnęła w choście,przełożyłam do łóżeczka i śpi a mi zaraz cycek pęknie. chyba muszę spuścić trochę bo padne. gorzej że ona z butli niechętna...
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 11:04   #1336
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Tak jak Sylwia jem wszystko, znaczy prócz kapusty

No ale przynajmiej siedzisz ja nie wiedziałam jak mam obiad jeść tylko na leżąco do góry dało rade a usiąść w samochodzie to nie lada wyczyn

Jak kobieta nie jest nacinana, albo tylko troszkę to od razu wraca do formy ale jak jest nacięta i dodatkowo popękana to wierz mi ciężko jest

Mirelka bardzo się cieszymy, że wróciłaś tutaj

Moja babcia robi dla prawnuków zawsze, bardzo zdrowy

Witaj

usg nie miałam, z krwi mi tak wyszło ;/

Nadrobiłam Mały wczoraj zasnął o 16 i musiałam go obudzić o 21 bo by dalej kimał potem położyłam go o 24 i spał do 6 z pobudką o 4 oczywiście Idę ogarniać chałupę... eh... mam dziś depresje. Jeden plus, ze podobno da się to wyleczyć, a drugi, że to nie przeszkadza w zajściu w ciąże
Ja bylam popekana
Stary 2015-07-14, 11:04   #1337
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Oj jak ja bym już chciała moc coś takiego czuć jak Wy -żeby zobaczyć jak jedno się drugim opiekuje...a tu znając życie pewnie dużo wody upłynie zanim się drugie pojawi :-(- ale to musi być super uczucie widzieć cos takiego
Wrrrr Proszę przestać tak mówić i mysleć! bo się pogniewamy

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Rosol z golebia smaczny i dobry dla dzieci
Ja jadłam kilka razy, jest normalny, żebym nie wiedziała to bym róznicy nie zauważyła, a jak zdrowy to się poda No może ciut ciemnejszy jest.

Cytat:
Dziewczyny, a śpiewacie cos dzieciom? Co? Bo moj repertuar ogranicza sie do " maszerują chłopcy, maszerują, karabiny błyszczą ...", a to robi sie monotonne no i jeśli nie zamierzam wychować jej na łysego naziola, to jednak wypadałoby zacząć śpiewać cos innego ...
Aparatka ja też bym sie chetnie czegos nauczyła. Mój Tż pamięta pioseneczke z dziecinstwa, jak z mamą śpieewali- z króla lwa o chamaczku coś tam, ale fajnie leci , próbowałam to znależć ale się nie udało

Cytat:
Hej. U mnie załamka Byłam dziś u endokrynologa... mam poważną nadczynność tarczycy Wybłagałam doktorową aby mi jeszcze leków nie przepisała, bo dobrze się czuję, ale za miesiąc kontrola i jak nic się nie poprawi jakaś roczna kuracja mnie czeka no i oczywiście odstawienie dziecka od piersi bo przy tych lekach nie mogę karmić piersią a tak o to walczyłam. Teraz będę ściągać mleko na umór aby chodziasz nawet przedłużyć picie mojego mleka o tydzień. Mam miesiąc na zrobienie zapasów może, że poprawią mi się wyniki ale bardzo pani doktor w to wątpi
Oj współczuję, tak walczyłaś, ściągaj na potęgę i jak da się jakoś wyniki poprawić (niemam o tym pojęcia) to też działaj. Trzymam kciuki

Cytat:
hahaha i tak masz lepszy repertuar niż mój mąż "la-la-la la-la-la Ala kupe ma"
ja śpiewam jak przebieram córcię etc to to co bym mówiła to po prostu takim śpiewającym głosem i sobie rymy częstochowskie układam
lubię w rytm melodyjek z karuzelki podśpiewywać, zdecydowanie przy takim akompaniamencie lepiej mi to wychodzi ;D
Hehe karuzelka świetnie mnie zagłusza
Stary 2015-07-14, 11:08   #1338
gossip_girl21
Zakorzenienie

Pavlinecka je.blam 😂😂😂 ahahaha mojej spiewam kolysanki aleogolnir z nia bardzo duzo gadam tzn do niej tlumacze itd. Wiem ze dzieki temu szybciej bd gadac...
Wzoraj jej swiezego ogorka podstawilam pod nos zeby powachala... Zdziwienie i zaciekawienue w jednym 😁
Niunka to wiem ze podobno dobre i zdriwe ale ja tak nienawidze golebi....😕
Karola mówią zeby dziecku dac picie zeby przelykalo wtedy im uszu nie zatyka....
Hanka nie sadze smoka lubi od poczatku ale to glodomor po prostu.....

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Mam na pocztę iść a tu czarne niebo! A ba bank paszport przyszedl....kurde nooo

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 11:09   #1339
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
strasznie mi przykro, ale pamietaj ze twoje zdrowie jest baardzo wazne

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 11:13   #1340
Koperco
Zakorzenienie

obudzilam ja i teraz jaka ulga

Edytowane przez Koperco
Czas edycji: 2015-07-14 o 11:29
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 11:16   #1341
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry, czesc i czołem ))
Wstałam choć jeszcze bym pospala...no ale się nie da :-/ . Śniadanko mam podane. Butla przygotowana. Pierwszy raz musiałam w nocy dorabiać mm bo cycek był chyba pusty -Młody kilka razy pociągnął ale się denerwował i nie mógł się w ogóle zassac... chyba to będzie koniec mojego kp.

Miłego dnia Wam życzę

SIEMPRE -wyślij mi fotę swojego Synusia -bliźniaka mojego

GOSSIP - kurde ja nie wiem jak to jest z tą ilością mm. I nie wiem też czy takie małe dzieci mogą powiedzieć stop - ze juz nie chca np. Bo słyszałam opinie ze takie dziecko to zje ile mu się da :-(- chociaż mój Olaf to jak ma dość to wypluwa butle :-/- hmm... ale z drugiej strony jak tyle potrzebuje to potrzebuje no i co zrobisz. .przecież nie będziesz glodzić ..

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------

A tak apropo u mnie paskudnej pogody ciąg dalszy - 16 st szaro i buro. Masakra :-(
U mnie cieplo ale kropi.. my na dworze

Cytat:
Robilam.zamowienie na gemini i znalazlam tam, jak bexe na kompie to poszukam, albo po prostu wpisz w aptece 'skarpetki złuszczajace' i znajdzie. Trzyma się je 40 min. Efekt zluszczania wystepuje przez 2 tyg, po tym czasie.podobno stopy lux.

dzieki kochana!!!

Cytat:
Dokładnie. Bavaria to ma smak piwka przynajmniej chociaż w upały taki radlerek pięknie wchodził

tez lubie bavarie

Cytat:

dzieki!

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Boli mnie kręgosłup....

mnie tez od malego..

Cytat:
Snilo mi sie ze PAVLINECKA zostala prezydentem

hahaah

Cytat:
SONIUSKA- maz polecial na poczte wyslac ci smoka

dzieki Kochana!!!
Cytat:
Ja spiewam mam te moc 😆 i jakies wymyslone

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Rosi przykro mi
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 11:20   #1342
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lalala12342 Pokaż wiadomość
Witam. Rowniez jestem mamusia i jestem tu nowa. Mam synka Wojtusia, ur. 07.04.2015. Cudne dzieciatko, grzeczniutkie, a i ciaz z nim prawienieodczuwalna i niewidoczna haha.
witaj

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 11:22   #1343
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość

Kochana tutaj kilka z nas ma mate fp z pianinkiem i u mnie np się sprawdza wiec mogę polecić...
Pytalam wczoraj jak kotka i mi nie odp - wszystko dobrze?
Gdzie lecicie?
Stary 2015-07-14, 11:23   #1344
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość

a nie możesz zacząć brać tabletek jak skończysz kp? co się stanie jak jeszcze przeciągniesz zaczęcie leczenia??
Według Pani doktor jak wyniki będą gorsze albo bez zmian to mogę nie być w stanie zająć się dzieckiem bo będę "bez siły" przez nadczynnosć będę bardzo osłabiona, już teraz łapię zadyszkę jak przejdę kawałek i szybko się męczę ale myslałam, że to może anemia, a tu to nadczynność
Cytat:
Ja bylam popekana
To Ci zazdroszczę, ze tak dobrze to zniosłaś

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 11:23   #1345
Belka15
Rozeznanie

Domima wyprasowałaś? Bo skończyłam swoje i mam niedosyt
Belka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 11:25   #1346
niunka2015
BAN stały

Nie chce mu sie cwiczyc...

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
To poprasuj i u mnie

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Według Pani doktor jak wyniki będą gorsze albo bez zmian to mogę nie być w stanie zająć się dzieckiem bo będę "bez siły" przez nadczynnosć będę bardzo osłabiona, już teraz łapię zadyszkę jak przejdę kawałek i szybko się męczę ale myslałam, że to może anemia, a tu to nadczynność

To Ci zazdroszczę, ze tak dobrze to zniosłaś
Moze mi sie tak trafilo po prostu.
Stary 2015-07-14, 11:26   #1347
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokładnie tak- to miejsce miałam na myśli - bardzo miło mi się kojarzy
No to wlaśnie tam byliśmy Też lubię to miejsce a na deser szarlotka na ciepło z kremem ...mmmm pycha !

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-14, 11:27   #1348
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Mozesz i mi poprasowac bo ja nie prwsuje w ogole
Stary 2015-07-14, 11:29   #1349
soniuska
Zakorzenienie

Patrzcie jakie cudowne butki dostalam od kolezanki❤
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1436869754768.jpg (90,7 KB, 17 załadowań)
Stary 2015-07-14, 11:31   #1350
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
O rany... to chyba naprawdę musisz to lubić )) - wczoraj tylko połowę. Resztę zostawiłam na dzisiaj ale póki co myślę nad obiadem :-/
To wpadaj z Mala - inke Ci zapodam - jakieś ciacho tez się znajdzie; -)

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
No to wlaśnie tam byliśmy Też lubię to miejsce a na deser szarlotka na ciepło z kremem ...mmmm pycha !
O rany ale bym zjadła taka ciepła szarlotke... musze męża tam wyciągnąć w najbliższej. .. pieciolatce; -))) he he
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości