Scent Bar LVII - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-14, 13:16   #631
agnyska81
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Corii, Ty chudzino, nie lubię Cię!
Prawda? Też już z nią nie gadam

A teraz znielubicie mnie - nie mam siwych włosów Całe szczęście, bo mogę nosić swój kolor, który bardzo polubiłam i nawet czasem ktoś go skomplementuje

Dzięki za dobre rady, może i bym brała te buty, ale wiecie, promocja się skończyła Klasyk!
Zamiast tego wpadła mi w oko ramoneska Zamszowa. Dobry pomysł czy to się wyciera na potęgę?

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 13:20   #632
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

dlatego czerwone sukienki zamieniłam na spódnice maxi - z daleka od paszczy

przy rudych włosach ciągle walczyłam z odcieniem cery, wyciągał wszystkie zaczerwienienia

flamboyage?
1 i 2.

3. Nie na moje 3 włoski

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
A jest jak na focie
O jaaaaaa Cięęęęęęę aeś chuuuuda Wspaniałości!

A kolor jest rewela, chciałabym taki beżyk. Rozumiem, że nie to chciałaś, znam ten ból. Też miałam beż jak go nie chciałam, a jak chcę to nie da sie

Wydaje misie, że to kwestia tonera, beżyk się spierze migusiem.

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Joł joł baru snad bólu głuowy , gardła i przesyłki od Racheli
Jak ja ostro mocno pakuję próbki to Rachela jest prawdziwym mocarzem w tej kwestii
To niestety prawda jest

Cytat:
A nie da się siwych zostawić? Ja zostawiam Ju powiedziała ze ekstra balejaż mam A to już naturel siwe pasma
Nope U mnie jest brzydko bo siwe na szarozielonym mysim, a nie na jasnym blondzie.

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

A teraz znielubicie mnie - nie mam siwych włosów Całe szczęście, bo mogę nosić swój kolor, który bardzo polubiłam i nawet czasem ktoś go skomplementuje

Zamiast tego wpadła mi w oko ramoneska Zamszowa. Dobry pomysł czy to się wyciera na potęgę?
JA Cie już od dawna za to nie lubię

To prawda, piękne są. Od razu zauważyłam.

Moja Mam ma zamszową ramonę, z Camieau, no i nasza tylko od czasu do czasu, bo w przeciwnym wypadku się wytrze. I to masakrycznie.

Trochę lipa, bo to taki ciuch, z którym trzeba się cackać, a ja tego np nie uważam Moimi kurtkami muszę móc rzucać gdzie popadnie i zawsze muszą wyglądać dobrze.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-07-14 o 13:28
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 13:21   #633
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
1 Nie mam Nic mi się nie podoba ....
no i musi być z bawe łny albo lnu

2 tych samych których Ty używa;łaś , mocze je od 3 dni

BIERZ JĄ !!!!!! Będzie Ci pasować
1. moja jest od chińczyka, później kupowałam szmaragdową w primanim, ale koleżanka z pracy mi ją wydarła

2. a ile dni po zabiegu jesteś?

3. nie mam pojęcia skąd ona

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Betty, w pierwszej chwili pomyślałam, ze ta mała czarna i wtedy faktycznie i
małych czarnych mam kilkanaście
ale krótki dół i odkryta góra odpada - na 100% mi zjedzie lub podjedzie
takie to nosi moja kumpela, która ma 164cm

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-07-14 o 13:22
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 13:30   #634
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
ale krótki dół i odkryta góra odpada - na 100% mi zjedzie lub podjedzie
No widzisz, ja mam 162, ale u mnie by się ona nie miała na czym utrzymać ale obiektywnie - śliczna
Stary 2015-07-14, 14:41   #635
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Corii, Ty chudzino, nie lubię Cię!
Ja też Cie kofam Tru

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
A to nie jest idealnie?
Moim zdaniem odcień lepszy od platyny

A figura bossska
Nieee, bo ja sie uparłam na platynę i koniec i choćbym miała zdechnać, to ja miec bedę
Ale dziękuję!

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:

Aleś szczupła
Cwiczenie czyni mistrza

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:

Dzięki za dobre rady, może i bym brała te buty, ale wiecie, promocja się skończyła Klasyk!
A co to za bunt w barze?

Ale Agnyś, Melissy kupsiz tez na wielu inncyh portalach i teraz co chwila ktorys ma promocje, co i rusz jakis spam ze znizkami mi przychodzi z portali typu zalando, spartoo, shaffashoes,wszedzie tam, gdzie i Melki

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
O jaaaaaa Cięęęęęęę aeś chuuuuda Wspaniałości!

A kolor jest rewela, chciałabym taki beżyk. Rozumiem, że nie to chciałaś, znam ten ból. Też miałam beż jak go nie chciałam, a jak chcę to nie da sie
Dziekuję Rejcz Jakbym chciała bezyk, to pewno fakt, cieszyłabym sie jak głupia, ale ze chce platynę, to wszystko inne jest be
Fakt faktem, ze w roznym swietle roznie sie prezentuje ten kolor, jak jest jasno, to wygalda, jakby platyna faktycznie była, ale kocówki jednak nie te. Tak czy siak, nie spocznę, póki nie bede miala co chce

A ićććć, całe zycie słyszałam, ze jestem chuda raz moglby ktoś skłamac, zem gruba dla odmiany

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 15:46   #636
aileenn
Mother of Cats

Corii - figury bardzo zazdroszczę Mnie kości w życiu nie pozwolą na taką smukłość, choćbym wszystek tłuszcz wytopiła... I zwuzualizowałam sobie Ciebie w tej czerwonej ramonesce

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 16:03   #637
Parabelka
Panaroja

snad bulu guowy i podrapywania w gardle
Cytat:
No ale jakbyś 10 minut słyszała, że to uchatka, to już byś na pewno wiedziała (uchatka ma przede wszystkim małżowinę uszną - stąd nazwa , na lądzie jest bardziej zwinna, umie się podeprzeć na przednich kończynach, no i nie ma ich u nas w kraju; a foka to takie gramolące się stworzonko i bywa też w Bałtyku).
aaa , jezeli się różnio obecnościo uszu to zapamiętam
Cytat:
Parabelko, dotarł Rochas Femme no i... traumy nie ma ale nie ma też obiecywanej wytrawnej, wędzonej śliwki. Jeśli już to mirabelka na ciepło, miękko i słodko, w cynamonie, kwiatach, goździkach i pudrze. No właśnie, mogłabym mieć tak pafnący puder ale perfumy niekoniecznie.

Natomiast Elixir des Merveilles to pomarańczowe nadzienie Delicji zmieszane z płynem do robienia baniek L'Ambre nawet nie będę testować skoro wszędzie wyłażą bańki.
kurza twarz , tego oczekiwałam , że wyjdzie Ci słodko , pudrowo i w ogóle nie tak

Cytat:

1. Jak zwykle źle się wyraziłam, doprecyzuję "na wuj nam upalne lato " Fasolka urośnie i bez 35 na plusie

Kocham szparagówkę
1.jak to na co ??? Żeby się wygrzać i nałapać światła na jesienno-zimowo-wiosenne zimno i syf
2. ja też i jak jest ciepło rośnie o wiele szybciej i lepiej
Cytat:
Co do szparagowki to ja toze

Może dlatego, ze duzo gadałam o bobie?
A jest jak na focie
jakiego Ty masz tricepsa cudnego !!!!!

Cytat:

Staram się w końcu andragog

Ogólnie staram się nie wypowiadać na takie tematy ,ale misja mi czasem na to nie pozwala
A co do lekarza, to zapomniałyśmy napisać że psychiatra na początku wyklucza inne choroby ,które mogą być przyczyną danego nastroju ...Psycholog ani terapeuta tego nie zrobi
1.dobrze że nie Aragog

2.

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Ramoneska zawsze dobra

W moim rossie wypollizowali Wibo zamiast tego wsadzili niewiemkomupocopoczebne eris a po Wibo muszeu jeździć tramwajem kilka przystanków teraz i pewnie tez stamtąd wypollizują zaraz

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

I też mi siwizna w dużych ilościach wyłazi , ale niestety na bląd się ufarbić nie moge bo wyglądam gorzej niż fatalnie . WIęc zostają mi postarzające ciemne brązy , bo nie ciemne natychmiast się zmywają i płowieją

Obejrzałam wczoraj sobie Monty Pajtona i św. Graala , tego mi było trzeba , popłakałam się parę razy ze śmiechu i od razu mi lepiej

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 16:16   #638
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Corii - figury bardzo zazdroszczę Mnie kości w życiu nie pozwolą na taką smukłość, choćbym wszystek tłuszcz wytopiła... I zwuzualizowałam sobie Ciebie w tej czerwonej ramonesce
Oj, ales mi posłodziła Jej, naprawde mi miło bardzo!
No może potem wstawie fotkę w tej ramonesce, jak zrzuce z telefonu

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
jakiego Ty masz tricepsa cudnego !!!!!

Obejrzałam wczoraj sobie Monty Pajtona i św. Graala , tego mi było trzeba , popłakałam się parę razy ze śmiechu i od razu mi lepiej
A kiedys mialam takie dwie witki chude suche, tez mi sie wierzyć nie chce czasem, ze udało mi sie takie "wyhodować"

Monty Python wymiata

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-14, 16:41   #639
rachell111
Zakorzenienie

Znad Lidlowego migdałowego ciasteczka maczanego w kawie
W końcu 17sta, mój cukrowy spadek, zawsze na czas

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-07-14 o 16:46
Stary 2015-07-14, 16:47   #640
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
1. A co to za bunt w barze?

2. Ale Agnyś, Melissy kupsiz tez na wielu inncyh portalach i teraz co chwila ktorys ma promocje, co i rusz jakis spam ze znizkami mi przychodzi z portali typu zalando, spartoo, shaffashoes,wszedzie tam, gdzie i Melki
1. No już już, nie gniewaj się Po prostu wyglądasz tak ślicznie, że zazdrość bierze. Tym bardziej jak widzę mięśnie, kocham kobiece mięśnie
2. To jak coś Ci przyjdzie to daj cynk, bo ja nie czytam newsletterów, boję się, że zgrzeszę

Cytat:
1. snad bulu guowy i podrapywania w gardle

2. dobrze że nie Aragog

3. Ramoneska zawsze dobra
1. Uuuu U mnie M umierający na coś w tym stylu
2. Wiedziałam, że coś mi świta!
3. Podobno. Nie wiem, nigdy jeszcze nie miałam Kompleks szerokich barów + nadwagi. Bynajmniej nie urojony, choć teraz już nadwaga minimalna (jak na moje standardy, hre hre, dla niektórych pewno jestem dalej gruba ).

Pasjonujące poszukiwania garnituru i butów online volume 2
Do tego dziecię mnie wkurza i zaraz go skrócę o głowę
Przyszły perfumy kupione z konta współmałżonka, jedyny jasny punkt dziś A nie, sory, jeszcze kalafior był bardzo jasnym punktem

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2015-07-14 o 16:50
Stary 2015-07-14, 16:57   #641
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1. No już już, nie gniewaj się Po prostu wyglądasz tak ślicznie, że zazdrość bierze. Tym bardziej jak widzę mięśnie, kocham kobiece mięśnie
2. To jak coś Ci przyjdzie to daj cynk, bo ja nie czytam newsletterów, boję się, że zgrzeszę
Alez daleko mi do gniewania sie
Wiesz, kiedys z miesniami się nei widziałam, jak zaczynałam cwiczyc, to dziwnie sie z nimi czułam, gdy sie zaczeły pojawiać, a teraz .. tej je uwielbiam

A proszę, na Shaffie jest znizka http://schaffashoes.pl/manufacturer/...y-melissa.html - plus minus 30 zł za zapisanie sie na newsletter, tylko nie wiem, czy do % sie wlicza

i tu tez maja % http://www.spartoo.pl/buty-damskie-marka983.php#rst

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-14, 17:09   #642
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
A proszę, na Shaffie jest znizka http://schaffashoes.pl/manufacturer/...y-melissa.html - plus minus 30 zł za zapisanie sie na newsletter, tylko nie wiem, czy do % sie wlicza

i tu tez maja % http://www.spartoo.pl/buty-damskie-marka983.php#rst
Ciiii, już tu byłam Ale na razie tylko oglądam Aleeee, niedługo urodziny

Stary 2015-07-14, 18:46   #643
tricolor
Wtajemniczenie

Nie fidziałam Corii
Ale przy bieganiu, to nie dziwota, że umięśniony szczupaczek

Też mi się zachciało melisek - na dodatek takich w pie
albo sweet pensjonarkowych

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Edit: nie ma rozmiaru
Problem z głowy

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Ramoneska czerwona cudoooo

Miłego wieczoru wszystkim
Stary 2015-07-14, 18:53   #644
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość

Nie fidziałam Corii
Ale przy bieganiu, to nie dziwota, że umięśniony szczupaczek

Też mi się zachciało melisek - na dodatek takich w pie
albo sweet pensjonarkowych :torba
Miłego wieczoru wszystkim
Bo fotka jest strone wczesniej

Nieee, ja głownie cwicze fitness, biegam od czasu do czasu tylko

Miłęgo wieczorku i Tobie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-14, 19:22   #645
Parabelka
Panaroja

Cytat:

A kiedys mialam takie dwie witki chude suche, tez mi sie wierzyć nie chce czasem, ze udało mi sie takie "wyhodować"

Monty Python wymiata
1.zdradź jak wyhodowałaś mnie się ładne smukłe damskie umięśnienie szalenie podoba , ale trudno mi usunąć tószcz co je pokrywa nie mówiąc o wyhodowaniu po kilkudziestu latach siedzenia na doopie znaczy cośtam się zaczyna zarysowywać pod warstwą izolacji , ale kudy mi do takich
2.
Cytat:
1. Uuuu U mnie M umierający na coś w tym stylu
2. Wiedziałam, że coś mi świta!
3. Podobno. Nie wiem, nigdy jeszcze nie miałam Kompleks szerokich barów + nadwagi. Bynajmniej nie urojony, choć teraz już nadwaga minimalna (jak na moje standardy, hre hre, dla niektórych pewno jestem dalej gruba ).

Przyszły perfumy kupione z konta współmałżonka, jedyny jasny punkt dziś A nie, sory, jeszcze kalafior był bardzo jasnym punktem
1.oj , współczuję

2.
3.a daj spokój z kompleksem , ja też mam dopiero od roku , znaczy ramoneskę nie kompleks , kompleksa mam od huhuuuuuu i trochę , tylko do barów i tószczu jeszcze dokładam krótką grubą szyję , przelicytowałam Cię i kupuj , od razu poczujesz się lepiej
4.jakie ? chyba se kupię kalafiora , wieki nie jadłam . Ale na razie mam kilo fasolki w lodówce .Co oczywiście nie stanowi problemu bo cóż to jest kilo fasolki

macham powtórnie snad truskawek z bitą śmietaną 30% wię , jestę grzesznicą i otczuwam fstyd oraz wyrzut na sumieniu , ale jako rasowa grzesznica sie nie powstrzyma i zaras wezmę więcej , a pokutować bende jutro

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-07-14, 19:37   #646
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1.zdradź jak wyhodowałaś mnie się ładne smukłe damskie umięśnienie szalenie podoba , ale trudno mi usunąć tószcz co je pokrywa nie mówiąc o wyhodowaniu po kilkudziestu latach siedzenia na doopie znaczy cośtam się zaczyna zarysowywać pod warstwą izolacji , ale kudy mi do takich
2.

1.oj , współczuję

2.
3.a daj spokój z kompleksem , ja też mam dopiero od roku , znaczy ramoneskę nie kompleks , kompleksa mam od huhuuuuuu i trochę , tylko do barów i tószczu jeszcze dokładam krótką grubą szyję , przelicytowałam Cię i kupuj , od razu poczujesz się lepiej
4.jakie ? chyba se kupię kalafiora , wieki nie jadłam . Ale na razie mam kilo fasolki w lodówce .Co oczywiście nie stanowi problemu bo cóż to jest kilo fasolki

macham powtórnie snad truskawek z bitą śmietaną 30% wię , jestę grzesznicą i otczuwam fstyd oraz wyrzut na sumieniu , ale jako rasowa grzesznica sie nie powstrzyma i zaras wezmę więcej , a pokutować bende jutro
No na fitnessie - ćwicząc w domu li tylko majac do pomocy filmiki video z ciwczeniami, laptopa i hantelki 1,5 i 3 kilowe
I tez zaczełam ćwiczyć, po latach siedzenia na dupencji i flaczenia skóry w tymże i inkszych miejscach

A jest ktoś, kto nie ma kompleksów? Ja bynajmniej nie znam, łacznie ze sobą sama

Kalafiora też kofam, na równi z fasolencją i bóbem mogłabym tak te 3 rzeczy na przemian przez całe wakacje wcinać Jedyne ograniczenie - monsz, któren takiej "diety" nei jest w stanie wytrzymać

Kilo fasoli/bobu na jedno posiedzenie to jest nic

Jawnogrzesznica jedzeniowa i jam jest - co chwila ulegam pokusie i ffciongam jakiegoś bonbona, wafelka, loda, chipsa i miljon innych niezdrowych śmieci

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-14, 20:10   #647
Parabelka
Panaroja

Cytat:
No na fitnessie - ćwicząc w domu li tylko majac do pomocy filmiki video z ciwczeniami, laptopa i hantelki 1,5 i 3 kilowe
I tez zaczełam ćwiczyć, po latach siedzenia na dupencji i flaczenia skóry w tymże i inkszych miejscach

A jest ktoś, kto nie ma kompleksów? Ja bynajmniej nie znam, łacznie ze sobą sama

Kalafiora też kofam, na równi z fasolencją i bóbem mogłabym tak te 3 rzeczy na przemian przez całe wakacje wcinać Jedyne ograniczenie - monsz, któren takiej "diety" nei jest w stanie wytrzymać

Jawnogrzesznica jedzeniowa i jam jest - co chwila ulegam pokusie i ffciongam jakiegoś bonbona, wafelka, loda, chipsa i miljon innych niezdrowych śmieci
1.no to mnie pocieszyłaś , że jeszcze jest jakieś światło w tunelu i nie są to reflektory nadjeżdżającego pociągu
2.i dlatego nie ma się co przejmować
3.jeszcze owoce dokładam
4.ooo jak miło , idę po drugą porcję

czy też macie tak , że się wylogować nie możecie klikam i klikam "wyloguj" i doopha , dalej jestem zalogowana znaczy ugrzęznęłam na wieki za grzechy we fisażu najwyraźniej

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-07-14, 20:16   #648
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1.no to mnie pocieszyłaś , że jeszcze jest jakieś światło w tunelu i nie są to reflektory nadjeżdżającego pociągu
2.i dlatego nie ma się co przejmować
3.jeszcze owoce dokładam
4.ooo jak miło , idę po drugą porcję

czy też macie tak , że się wylogować nie możecie klikam i klikam "wyloguj" i doopha , dalej jestem zalogowana znaczy ugrzęznęłam na wieki za grzechy we fisażu najwyraźniej
Pewno, ze jest. Jedyny problem to taki, zeby sie w końcu ruszyć i nei przestawac, co jest najtrudniejsze a efekty przyjda

No pewno, ze nie ma

Zapomniałam o owocach, włąsnie pokroiłam sobie truskawy, zalałam jogurtem greckim, granola, starta czekolada i ...niebo w gebusi

A nie fiem, bo ja sie nie wylogowywuję nigdy I tak tu już wrosłam wsio rawno, co widać po ilosci postów

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-14, 20:37   #649
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Grzeszymy,powiadacie? Kulinarnie? Prosze bardzo; talerz zupy pomidorowej,poł antrykota z ziemniaczkami i kurkami,piwko do popicia a na deser czekaja lody o smaku tiramisu. I tak,waze 53kg
Stary 2015-07-14, 20:42   #650
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 20:57   #651
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
ale kudy mi do takich
Parabelko, jak ja już dawno nie widziałam tego wyrażenia Zupełnie niespodziewanej przyjemności lingwistycznej doznałam, czytając Twoj post

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Powiedz jeszcze, że jak zaczęłaś ćwiczyć to byłaś już panią po trzydziestce, to uwierzę, że i dla mnie jest nadzieja

Coś bym zjadła na kolację, ale nie wiem co. Coś dobrego

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 21:01   #652
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Grzeszymy,powiadacie? Kulinarnie? Prosze bardzo; talerz zupy pomidorowej,poł antrykota z ziemniaczkami i kurkami,piwko do popicia a na deser czekaja lody o smaku tiramisu. I tak,waze 53kg
Ja pindziesiont

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Powiedz jeszcze, że jak zaczęłaś ćwiczyć to byłaś już panią po trzydziestce, to uwierzę, że i dla mnie jest nadzieja
Tak, dokładnie i to duzo grubo po 30-ce takze, jak mowie, ze jest nadzieja, to jest
A teraz proszę i na rękach stanę z przykucu i pompki męskie potrzaskam i połmaraton zrobię

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-07-14 o 21:04
Stary 2015-07-14, 21:06   #653
Betty83
Zakorzenienie

znad słoików z leczo na zimę, sałatki curry, deslodyny i diagnozy azs

Cytat:

nie używam tej funkcji na domowym kompie

za to bardzo mi się nie podoba wersja mobilna, którą na mnie wymuszają

Cytat:
snad bulu guowy i podrapywania w gardle

1.

2. mi chyba tez potrzebna taka kuracja

Cytat:
No widzisz, ja mam 162, ale u mnie by się ona nie miała na czym utrzymać ale obiektywnie - śliczna
najczęściej mają wszyte takie silikonowe paski....
Stary 2015-07-14, 21:09   #654
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

A i Aileenn, jakby Ci jeszcze było mało i nie dowierzała, to prosze - zdjecie wyników po połtora roku regularnych cwiczen i to tylko w domu

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-08-08 o 19:35
Stary 2015-07-14, 21:11   #655
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
a daj spokój z kompleksem , ja też mam dopiero od roku , znaczy ramoneskę nie kompleks , kompleksa mam od huhuuuuuu i trochę , tylko do barów i tószczu jeszcze dokładam krótką grubą szyję , przelicytowałam Cię i kupuj , od razu poczujesz się lepiej
Ha, przynajmniej tego nie odziedziczyłam po tatusiu
A perfumy YR Rose Absolue EdT Nówka nieśmigana 75 ml w dobrej cenie

Cytat:
Oooo, tej pani to dopiero nie lubimy

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Dobry
Dobry Widzę, że zagadujesz od paru dni i nic

Spod ćwiczeń wywołanych wyrzutami sumienia, kanapki z serem, sałatki z ogórków małosolnych (wczoraj wstawionych, ale już nie miałam siły się opierać ) i pomidorków oraz czereśni I spod wygranych trzech licytacji (męskich t-shirtów, bo wierzcie mi, ten człowiek zwany moim mężem to ma zaległości ubraniowe w każdej kategorii szafowej)
Edit: Czereśnie nie były w sałatce

Aileenn, też pocieszę Też zaczęłam po trzydziestce, jak urodziłam dziecko to mi tak waga poszybowała w górę i obudziłam się z tzw. ręką w tzw. nocniku ważąc 84 kg Udało mi się schuść 17 kg.

Zara będą fotki Nie tyczące się tekstu :p

Cytat:
To ja się pochwalę moimi dzieciaczkami

A na drugim zdjęciu ten natrętny bociek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg żelastwo.jpg (94,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bocian.jpg (40,7 KB, 18 załadowań)

Czas edycji: 2015-07-14 o 21:30
Stary 2015-07-14, 21:35   #656
Redhaired Witch
Nindżopesz

Corii ...i szparę ma...
Ale przyznaj, nie masz tendencji do tycia i jesteś z natury smukłą klepsydrą lub rożkiem?
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 21:37   #657
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Corii ...i szparę ma...
Ale przyznaj, nie masz tendencji do tycia i jesteś z natury smukłą klepsydrą lub rożkiem?

No to prawda, nie mam tendencji ale na starosc metabolizm zwalnia, wiec wiesz, lepiej zawczasu sie wziac za to

Agnysko - pieknie dzieciaczki :klask:

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-07-14 o 21:39
Stary 2015-07-14, 21:38   #658
agnyska81
Zakorzenienie

Corii, ładna rzeźba

Kliknęłam tę ramoneskę I obczaiłam już co chcę zobaczyć w Poznaniu i Pszczynie, a jeszcze tam nie dojechałam

Dobranoc

Czas edycji: 2015-07-14 o 21:41
Stary 2015-07-14, 21:41   #659
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

To miałam własnie napisac, że to jedno posiedzenie jest

Cytat:
A nie fiem, bo ja sie nie wylogowywuję nigdy I tak tu już wrosłam wsio rawno, co widać po ilosci postów

Cytat:

znad słoików z leczo na zimę, sałatki curry, deslodyny i diagnozy azs
Może to być skutek kuracji kwasowych, ja miałam takie same objawy, po kwaszeniu się nabawiłam się tegoż. Przy pocżatkowym ŁZS
Kremy z rokitnikiem były dla mnie wybawieniem

Cytat:
A perfumy YR Rose Absolue EdT Nówka nieśmigana 75 ml w dobrej cenie
Uwielbiam ją Dla mnie to nadzienie pączka, kocham! Irys też był dobry od nich. Spiłam cały

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Kliknęłam tę ramoneskę
klask i:
Stary 2015-07-14, 21:42   #660
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Corii, ładna rzeźba

Kliknęłam tę ramoneskę

Dobranoc
Dziękuję

Gratki! Pokaz sie w niej, jak przyjdzie

dobranoc!

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
To miałam własnie napisac, że to jedno posiedzenie jest

Bardzośmy Rejczu kompatybilne

Live long and prosper
🖖🏻
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości