|
|
#691 | ||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() 2.mięśnie zaczynają rosnąc po kilku miesiącach regularnych dobrze dobranych ćwiczeń , i u kobiety nigdy bez chemicznego wspomagania nie urosną do dużych rozmiarów . Jeżeli będzie się mieć normalną warstwę tkanki tłuszczowej , mogą być nawet niewidoczne , żeby u baby były mięśnie widoczne , trzeba się prawie całkowicie odtłuścić . Poza tym 10 kg dla osoby nigdy nie ćwiczącej to za dużo i nic nie da . No i jak się ćwiczy trzeba jeść białko , bo z powietrza mięsień się nie zbuduje , tylko spali . ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#692 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Mnie własnie miesnie i waga ruszyły po kilku miesiacach ćwiczeń
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ćwiczenia Jilian mam, z raz zrobiłam 30 days shred vol.1, moze się wezmę i zacznę częściej ćwiczyć jej treningi
|
|
#694 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
I moze w tym jest tez - prócz metabolizmu - klucz do szczupłosci - wszystko, ale nie w nadmiarze ![]() Dodam jeszcze, ze stres mnie odchudza. Jakis czas temu przez 2-3 lata miałam stresujace zycie, to wazylam 45-46 kg. Teraz 48-49. ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
Od 30 dayshred to zaczynałam, jak wiekszosc maniaczek Jill chyba ![]() Potem były inne programy. W tym Banish cwiczony sam codzien przez poltra ponad miesiaca, czyli samo cardio, zeby tłuszcz zbic i dac zielone swiatlo dla kształtowania meisni. Wiec na początku waga byla stała ok 46 -47 kg, a po ok 8-9 miesiacach cwiczen, kiedy to miesnie zaczeły ładnie ewoluować bylo juz ok 48-49. No i najwazniejsza zasada - REGULARNIE! Bez sciemy. Nie robiłam nigdy przerw zadnych, bo mi sie nie chciało cwiczyć akurat. Jedyne przerwy jakie mialam w ciagu tych poltora roku cwiczen to 2 po 6 dni, bo akurat bylam na wyjezdzie i nie mialam warunków. A na 3 wyjezdzie urlopowym mialam filmiki, hantle, laptop i zapieprzalam wsio rawno. Takze to działa, ale regularnie cwiczone. Nie inaczej.
|
|
#695 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
ale nie żeby się jakoś wysmukliły, po prostu wyglądałam na podtytą. Się przestraszyłam i zaniechałam bo brzydko to wyglądało. I żarłam białko, jajka, ryby, twarogi na noc, banany, odżywki białkowe - może zła kaloryczność, może zła koniunkcja planet. Generalnie machnęłam na to ręką bo nie miałam dostatecznie dużej motywacji ani chęci do ćwiczeń i skupiłam się na wychudzaniu
|
|
|
|
|
#696 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Jesli się chce byc chudym dalej, to wybeira sie np. basen - wysmukla, odchudza, etc ![]() A sportowa sylwetka to sylwetka z meisniami, ale jednoczesnie nie wygaldajaca na swoja wage. Mnie wiele osob teraz mowi "jakas ty chuda!" A nie schudłam, tylko na plusie jestem. Wizualnie miesnie ksztaltuja sywletkę
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-07-15 o 11:23 |
|
|
|
|
#697 | |||
|
Zakorzenienie
|
Znad drugiego śniadania w postaci truskawek z jogurtem i pomidorków
I znad szałwii, bo mi dziąsło spuchło ![]() Cytat:
2. To ten co mi chyba coś sugeruje, bo siada ostatnio naprzeciw mojego okna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mięśnie Ci urosły po prostu
|
|
#698 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale co ty gadaszo braku bioder??? przeciez na tym zdjeciu yraznie widac wciecie i zaokraglenie biodrowe...ja nie mam bioder i brak bioder wyglada jak hmmm bycie walcem od cycków po dooope ..ewentualnie jak wypchany watą walec ktoremu sie ze starosci nadzienie nieco obsunęlo
|
|
|
#699 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
W portki się nie mieściłam, stawałam większą gruchą niż byłam. Co z tego, że po pół roku ćwiczeń byłyby piknie ubite i twarde jak obwód większy niż i tak za duży wyjściowy? Ich odsłanianie całkiem by odpadło, bez sensu.
|
|
|
|
|
#700 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tak! dla mnie odłozyłas! tylko jan ie mam pomysłu o w zamian, probek mam mase,ale nie wiem czy nie popsute :/, odlewek nie mam za wiele flakonow na odlew ze 3-4...moze powiedz co By cie interesowało,z jakiej kategorii to cos pomyslę Cytat:
taaaa..ciekawe jet ze nikt nigdy nie widział tych mitycznych grubych ud redzi
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-07-15 o 11:42 |
||
|
|
|
#701 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Dla mnie to tchorzostwo i wymówka zwykła i nic poza tym Ja tez mam ciaśniej teraz w gaciach i co? I nic. Mam to gdzies, bo wiem, że wolę taki zarys niż same kosteczki i pelikanowy tłuszczyk z mega cellulitem Poza tym powtrzam to sa cwicznie - ćwiczenia zwiekszaja obwód, bo miesnie rosną. Do czasu oczywiscie. To normalne. Poza tym zawsze mozna cwiczyc joge, one wysmukla i nie odznacza tak meisni. I zeby nie było, ja Cie rozumiem, bo sama mialam watpliwosc kiedys czy to fajnie wygalda - jednak człowiek wobec siebie jest zbyt krytyczny i wsio wyglada lepiej niz mu sie zdaje
|
|
#702 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie znam się zupełnie na odchudzaniu, ale już Chmielewska pisała, ze bób ma tzw.ujemne kalorie, czyli ile by go nie żarł, to się nie tyje
![]() (i osobiście wiem, skąd ta opinia - ten zapach )
|
#703 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Bób to białko, wspomaga meisnie, kalorii tez nie ma za wiele, wiec gdzie tu nadmiar? kg zjem, ale na tym koniec wiecej nie dam rady
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kalorii ma 880 w 1 kg ![]() I już nie drążę
|
|
#705 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Może siłowe nie dla mnie i tyle.2. z tym, że ja nie miałam żadnego zarysu mięśni tylko zwykłe otłuszczone buły gorsze niż wyjściowo. 3. bo u Ciebie fajnie wygląda - jest i szpara i mięśnie, i smukłość. U mnie jak mówię zwykłe stykające się uda. Dopiero skakanka i normalne odchudzanie je wysmuklają. A mi nie zależy na ładnym wyglądzie bez ubrań bo się nie rozbieram publicznie - żadne plaże, baseny etc. Także tego, wystarczy mi chudość
|
|
|
|
|
#706 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Przy skakance faktycznie spada waga i wyszczupla sie całe ciało. Ja nie skakam, bo mnie niepotrzebny spadek wagi i wyszczuplenie. Dodałam jogę, bo jednak poczułam potrzebe mocniejszego rozciagniecia całego ciała po tych wszytskich siłowych i cardio ![]() Bo może zrobiłas bład - najpierw trzeba było odchudzić cardio organizm, a potem wziac sie za siłowe Równiez nie łaze po palzach basenach etc. Nie robię cwiczeń dla wygladu, dla kogoś, robie to, bo mam satysfakcję, ze kondycję ciagle buduję i ze pokonuje swoje słabosci stajac na wysokosci zdnia i nie odpuszczając
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-07-15 o 12:05 |
||
|
|
|
#707 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać za bardzo otłuszczona jestem, ze mięśni na brzuchu ni widu ni słychu ![]() Cytat:
5-7 razy w tygodniu od jakiś 2 lat Cytat:
|
|
#708 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mam nadzieję, że przyszłe karmienie cyckiem mnie na luzaku odchudzi
|
|
|
|
|
#709 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Wbrew temu co widać w objasnieniu to wcale nie takie proste, zeby pracowały miesnie brzucha a nie np. karku ![]() Ja po kazdym abs-owych cwiczeniach mam efekty Ja 6 razy w tygodniu z przerwa na 7 jako koneiczny do regenracji meisni. Kiedys nie robiłam przerw, ale to błąd, szybko sie przetrenowałam i zobaczyłam, ze jednak przerwa robi swoje. ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
Jelsi Ty wolałas skakac, to też dobrze. Nic na siłe
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Jesuuuu, nic mnie tak nie wyprowadza z równowagi jak ludzki tupet
![]() Przychodzi babka, coś chce, na jutro koniecznie, płatne, ale ona nie ma możliwości zapłacić i z wysokiego C do mnie to co teraz ona ma zrobić? I Ty jej nieba przychyl, bo ona zapomniała, a przecież ONA TO MUSI MIEĆ!Aaaaaaaaaa Ommmmmm
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Znad malowania sztachet
i przerwy na kawę. A w zasadzie jej końca Spadam znów. Cytat:
W jednej sekundzie zapuszczam włos,w drugiej już go tnę W trzeciej żałuję i tak calutkie życie 2. Miałam tę samą przypadłość, ale tylko blogową/YT. Reklamy mnie nie bierą
|
|
|
|
|
#712 |
|
Nindżopesz
|
Popieranie nie wyszło
Postanowiłam upłynnić wszystkie trzy a dodatkowo odl Ambre Russe i Encre Noire czyli z 12 nagle zrobiło się 7 Jeśli chodzi o perfumy to u mnie tak zawsze, nagle siadam i puszczam w świat połowę flakonów ![]() Ale spoko, już mam nowe chciejstwo + kilka nierealnych bo nie wysyłają do PL/nie sprzedają już etc. |
|
|
|
#713 | |||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
ćwiczenia ze zmiennym obciążeniem tylko siłowe zrobią Ci mięsień , żeby mieć zarysa , bez siłowych nie ma co marzyć .Cytat:
2. mnie waga zaczęła rosnąc dużo szybciej , ale to ciężary zrobiły . Cytat:
i chyba miałaś za dużo ćwiczeń na same nogi a za mało na resztę , skoro tylko uda Ci ruszyło , no i 3 miesiące to zdecydowanie za mało . Cytat:
2.ładny komplecik a dla faceta to nie za letkie ?3. Cytat:
Cytat:
Cytat:
2.Bo pod tłuszczem zaczął się mięsień tworzyć , ale nie miałaś deficytu kalorycznego żeby spalić tłuszcz. 3.ale chudość bez mięśni po czterdziestce bardzo szybko daje o sobie znać szybkim spadkiem sprawności fizycznej i to nie sportowej , a takiej zwykłej potrzebnej do codziennego funkcjonowania
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-07-15 o 15:46 |
|||||||
|
|
|
#714 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Perfumy wszystkie, co chciałam, to juz mam, ciuchów tyle, że się szafa ledwo domyka... Już mi się przejadło, już się po sklepach żadnych chodzić nie chce i się nie chce niczego więcej kupować #problemy pierwszego świata ![]() Na liście rzeczy do kupienia tylko laptop został, ale to jesienia, teraz jak jest ciepło, to na dworze ciągle siedzę i kompa w ogołe nie odpalam całe dnie Cytat:
kolezanka po miesiącu ćwiczenia skalpela ma, co prawda jeszcze nie sześciopak, ale ładnie zaryowane mięśnie na brzuchu. A mi całe miesiące ćwiczeń nic a nic na brzuch nie dają chudnie mi wszystko inne, zwisy i cellulit zniknęły, a brzuch jak był sflaczały i wystający tak jest nadal
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-07-15 o 16:07 |
||
|
|
|
#716 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale było minęło, nie chce mi się znowu tak bujać. Teraz i tak nie będę miała czasu na tego typu ćwiczenia, nie przy 10 godz w robocie z dojazdami, dwojgu didów i ogarnianiu chaty
|
|
|
|
|
#717 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#718 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nogi chude jak patyki, wygladam jak pająk - okragła kulka na szczudłach
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam już okres, że nic a nic mnie to nie ruszało, ale jak nałogowiec, wróciłam do starego schematu Teraz dalej dumam nad Sorelami, wydumałam, że może je zamówię (dwie pary), przymierzę i w razie W zwrócę No ale znowu kasa zamrożona. Czemu mi się zawsze wydawało, że jesteśmy w tym samym wieku? ![]() Jakby kto potrzebował porady co na bolące dziąsło/wnętrze ust to szałwia daje radę
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

No, ale nigdy nie miałam nadwagi, wiec moze dlatego ....

ale nie żeby się jakoś wysmukliły, po prostu wyglądałam na podtytą. Się przestraszyłam i zaniechałam bo brzydko to wyglądało. I żarłam białko, jajka, ryby, twarogi na noc, banany, odżywki białkowe - może zła kaloryczność, może zła koniunkcja planet. Generalnie machnęłam na to ręką bo nie miałam dostatecznie dużej motywacji ani chęci do ćwiczeń i skupiłam się na wychudzaniu 

Dla mnie to tchorzostwo i wymówka zwykła i nic poza tym
Ja tez mam ciaśniej teraz w gaciach i co? I nic. Mam to gdzies, bo wiem, że wolę taki zarys niż same kosteczki i pelikanowy tłuszczyk z mega cellulitem 

)
I Ty jej nieba przychyl, bo ona zapomniała, a przecież ONA TO MUSI MIEĆ!
i przerwy na kawę. A w zasadzie jej końca
Spadam znów.