Mamusie październikowe 2015, część 4 :) ! - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-15, 12:18   #4321
Kuapouszka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 4 :) !

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Zdlam teorie dziekuje za kciuki teraz mam 28lipca jazdy w moje urodziny
Gratulacje

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Na tym etapie (po 24 tygodniu) zimna woda do picia i leżenie na wznak -jeśli się nie poruszy w ciągu 20 min -IP. ..u nas jest taki przykaz

Stary 2015-07-15, 12:22   #4322
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
ale bajer ten fotelik, i to moze dziecko w samochodzie jechać tak na płasko? Nie widziałam jeszcze takiego
Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Wątpię. To raczej jak się już wpina do stelaża wózka, zeby ten łepek nie zwisał i żeby na leżąco była
Ależ można na leżąco wozić, oczywiście na nalepce jest instrukcja jak wtedy przypinać fotelik dwoma pasami, wzdłuż siedzenia w takim przypadku, nie w poprzek dlatego taka zadowolona jestem
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 12:22   #4323
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Zdlam teorie dziekuje za kciuki teraz mam 28lipca jazdy w moje urodziny
Gratulacje

Wrocilam pol godziny temu z glukozy i... Wy bierzecie ze sobą cytryny ale gdybym ja miala jeszcze kiedykolwiek to badanie powtarzac, to wezmę ze sobą łóżko Sama glukoza spoko, smaczna Wypilam w pol minuty. Nic mnie nie mdlilo i wgl pod tym wzgledem super. Do trzymanoa sie motywowaly mnie dwie inne ciezarowki, pierwsze co jak zobaczyly ze to pije to tekst "pani pierwszy raz?", ja "Tak" na co one "ooo, to bedzie ciekawie" (obie powtarzaly bo poprzednio zwymiotowaly) i normalnie jak na zlosc im wypilam to duszkiem prawie Ale po godzinie tak mi sie zachcialo spac Siedzialam na tym twardym krzesle co minute w innej pozycji, dobrze że obok byl stolik, to sie w koncu rozwalilam z łokciami i głową na nim i tak kimałam w półśnie Dopiero pod koniec zaczelam sie budzic na nowo, chyba cukier zaczal spadac.

Wrocilam i na sniadanie pozarlam wlasnie bób smażony z koperkiem na maśle w smietanie Mial byc na obiad ale za chwile wypelzam na miasto bo musze w koncu nowy dowod wyrobic, tylko niech sie dobudze

Z tymi ruchami to dobrze że piszecie, bo u mnie tez sie zmieniaja, przedwczoraj po poludniu maly chyba dostal jakiej dziwnej czkawki - tak mi brzuch caly pulsowal cos jak moje tętno (ale nie moje ) i czulam przy tym przemieszczanie w srodku. Wczoraj z rana trochę też ale potem wszystko chyba wrocilo do normy bo pojawily sie typowe kopniaki a dzis po przebudzeniu z rana zostalo mi wręcz wkopane, wiec to chyba faktycznie byla tylko czkawka Ale i tak podduszenia sie boje, bo zdarzalo sie to zarowno w mojej rodzinie jak i TŻ...
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 12:25   #4324
Kuapouszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Gratulacje

Wrocilam pol godziny temu z glukozy i... Wy bierzecie ze sobą cytryny ale gdybym ja miala jeszcze kiedykolwiek to badanie powtarzac, to wezmę ze sobą łóżko Sama glukoza spoko, smaczna Wypilam w pol minuty. Nic mnie nie mdlilo i wgl pod tym wzgledem super. Do trzymanoa sie motywowaly mnie dwie inne ciezarowki, pierwsze co jak zobaczyly ze to pije to tekst "pani pierwszy raz?", ja "Tak" na co one "ooo, to bedzie ciekawie" (obie powtarzaly bo poprzednio zwymiotowaly) i normalnie jak na zlosc im wypilam to duszkiem prawie : Ale po godzinie tak mi sie zachcialo spac Siedzialam na tym twardym krzesle co minute w innej pozycji, dobrze że obok byl stolik, to sie w koncu rozwalilam z łokciami i głową na nim i tak kimałam w półśnie Dopiero pod koniec zaczelam sie budzic na nowo, chyba cukier zaczal spadac.

Wrocilam i na sniadanie pozarlam wlasnie bób smażony z koperkiem na maśle w smietanie Mial byc na obiad ale za chwile wypelzam na miasto bo musze w koncu nowy dowod wyrobic, tylko niech sie dobudze

Z tymi ruchami to dobrze że piszecie, bo u mnie tez sie zmieniaja, przedwczoraj po poludniu maly chyba dostal jakiej dziwnej czkawki - tak mi brzuch caly pulsowal cos jak moje tętno (ale nie moje ) i czulam przy tym przemieszczanie w srodku. Wczoraj z rana trochę też ale potem wszystko chyba wrocilo do normy bo pojawily sie typowe kopniaki a dzis po przebudzeniu z rana zostalo mi wręcz wkopane, wiec to chyba faktycznie byla tylko czkawka Ale i tak podduszenia sie boje, bo zdarzalo sie to zarowno w mojej rodzinie jak i TŻ...
Jezzzz ja mam 28 lipca znowu ta glukozę i juz mnie na wymioty zbiera na samą myśl (( Lucky you

Stary 2015-07-15, 12:31   #4325
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Ależ można na leżąco wozić, oczywiście na nalepce jest instrukcja jak wtedy przypinać fotelik dwoma pasami, wzdłuż siedzenia w takim przypadku, nie w poprzek dlatego taka zadowolona jestem
aaaa to git

Pasztetnik
ja glukozy nie piłam, a łeb mi zaczął lecieć. Taka pogoda ten do d....

Koenzym mi przyszedł Już się posmarowałam. Rano mało zawału nie dostałam, że mi się wielki rozstęp zrobił powyżej pepka aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. .... i tak wyglądał, ale się odgniotłam
Stary 2015-07-15, 12:39   #4326
malinowa4
Zakorzenienie

a od którego tyg możliwe jest podduszenie (tfu tfu) pępowiną??
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 12:42   #4327
natalitka1988
wkręcona :)

Cytat:
aaaa to git

Pasztetnik
ja glukozy nie piłam, a łeb mi zaczął lecieć. Taka pogoda ten do d....

Koenzym mi przyszedł Już się posmarowałam. Rano mało zawału nie dostałam, że mi się wielki rozstęp zrobił powyżej pepka aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. .... i tak wyglądał, ale się odgniotłam
Jaki koenzym zamówiłaś?
Stary 2015-07-15, 12:49   #4328
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Jaki koenzym zamówiłaś?
Naturalny kolagen Silver. Może zminimaluzuje trochę rozstępy bo coś czuje, ze się pojawią tak mi ciągnie skórę, aż boli Szczególnie z prawej gdzie niunia chyba dupkę wypina
Stary 2015-07-15, 12:57   #4329
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Naturalny kolagen Silver. Może zminimaluzuje trochę rozstępy bo coś czuje, ze się pojawią tak mi ciągnie skórę, aż boli Szczególnie z prawej gdzie niunia chyba dupkę wypina
Kurde tez bym zamowila chyba ale teraz zamawiam ampulki do wlosow na wypadanie i regeneracje mam takie odrosty smieszne na karku i czole nawet nie wiem kiedy mi wypadly a ampulki pojoc fajne tylko ze nie moge znalesc info czy mozna w ciazy :/
Aaaa ide dzis do fryzjera wkoncu wizyty sie doczekalam mam nadzieje ze bede zadowolona z fryzjera jak z egzaminu
http://m.ceneo.pl/17790112 takie ampulki moze ktora sie orientuje czy mozna?

Edytowane przez AgatkaSz
Czas edycji: 2015-07-15 o 12:59
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 12:59   #4330
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Witam ponownie. jak wróciłam z glukozy to nawet nie wiem kiedy padłam...ze 2 godziny spalam

Z tymi ruchami to jest tak, że 1godz 10 ruchów, ale lekarze zalecają w późniejszej ciaży tak liczyć Tylko nie pamiętam od którego tc
Moja ma różne dni, ale na ogół w nocy, i nad ranem no i oczywiście jak się rozciągne po słodkim to fika ładnie Choć widzę, że coraz częściej jest to rozciąganie się
Stary 2015-07-15, 13:08   #4331
Pasztetnik
Zadomowienie

A'propo upiększania, dzień przed wyjazdem do Paryża poszłam i strzeliłam sobie pierwszy raz hybrydy I qrde efekt super!! Pierwszy raz podczas wyjazdu mimo przerzucania walizek, toreb, bagazy, totalnie nic się nie działo z paznokciami To jest genialne, pieknie lsnią i sa twarde jak kamien. Mam te same pazury do dzisiaj, zero odprysków Muszę jutro zmienić, bo mam już odrost... i jednak kupiłam sobie zestaw do robienia sememu Już robiłam na stopach i wyszlo jak z salonu, a zaoszczędzę milion
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 13:19   #4332
Kuapouszka
Zadomowienie

Cytat:
A'propo upiększania, dzień przed wyjazdem do Paryża poszłam i strzeliłam sobie pierwszy raz hybrydy I qrde efekt super!! Pierwszy raz podczas wyjazdu mimo przerzucania walizek, toreb, bagazy, totalnie nic się nie działo z paznokciami To jest genialne, pieknie lsnią i sa twarde jak kamien. Mam te same pazury do dzisiaj, zero odprysków : Muszę jutro zmienić, bo mam już odrost... i jednak kupiłam sobie zestaw do robienia sememu Już robiłam na stopach i wyszlo jak z salonu, a zaoszczędzę milion
A trzeba lampę do tego? Kurcze przydało by mi się

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Kurde nie wiem co mam ze sobą zrobić dziś -niewyspana jak nie wiem, pranie do zrobienia, walizki do rozpakowywania trzeba by było ogólnie posprzątać trochę a i pustki wiec zakupy tez by wypadało zrobić -i jak tu kawy którejś nie spic a no przepraszam nawet kawy lyknac porządnej nie mogę bo zostały tylko kapsułki cappuccino blee. ..złośliwośc rzeczy :/

Stary 2015-07-15, 13:20   #4333
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde tez bym zamowila chyba ale teraz zamawiam ampulki do wlosow na wypadanie i regeneracje mam takie odrosty smieszne na karku i czole nawet nie wiem kiedy mi wypadly a ampulki pojoc fajne tylko ze nie moge znalesc info czy mozna w ciazy :/
Aaaa ide dzis do fryzjera wkoncu wizyty sie doczekalam mam nadzieje ze bede zadowolona z fryzjera jak z egzaminu
Uzywałam kiedyś placenty Efekt fajny, bo mi po operacji strasznie wypadły kudły aż miałam łyse placki i fajnie pomogło, ale czy w ciąży można to nie wiem
Cytat:
A'propo upiększania, dzień przed wyjazdem do Paryża poszłam i strzeliłam sobie pierwszy raz hybrydy I qrde efekt super!! Pierwszy raz podczas wyjazdu mimo przerzucania walizek, toreb, bagazy, totalnie nic się nie działo z paznokciami To jest genialne, pieknie lsnią i sa twarde jak kamien. Mam te same pazury do dzisiaj, zero odprysków Muszę jutro zmienić, bo mam już odrost... i jednak kupiłam sobie zestaw do robienia sememu Już robiłam na stopach i wyszlo jak z salonu, a zaoszczędzę milion
Poka jaki zestaw JA lampę mam ale też żele czy co tam. CO trzeba do tego. Ponoć do przedłużania to jakieś szablony są?
Stary 2015-07-15, 13:26   #4334
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
tych akurat nie używałam ale innych tak
mi też pełno na karmu i skroniach odrasta tzw baby hair heeh śmiesznie wygląda jak odstają w każdą stronę

Cytat:
Napisane przez Kuapouszka Pokaż wiadomość
A trzeba lampę do tego? Kurcze przydało by mi się
do standardowej hybrydy trzeba ale są już takie lakiery które dają podobny efekt bez lampy.

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Uzywałam kiedyś placenty Efekt fajny, bo mi po operacji strasznie wypadły kudły aż miałam łyse placki i fajnie pomogło, ale czy w ciąży można to nie wiem

Poka jaki zestaw JA lampę mam ale też żele czy co tam. CO trzeba do tego. Ponoć do przedłużania to jakieś szablony są?
szablony albo tipsy do przedłużania paznokci
Stary 2015-07-15, 13:29   #4335
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość

szablony albo tipsy do przedłużania paznokci
Możesz mi znaleźć w necie takie szablony i tipsy? Bardzo prosem
Stary 2015-07-15, 13:38   #4336
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz mi znaleźć w necie takie szablony i tipsy? Bardzo prosem
oczywiście

tipsy możesz mieć np takie http://allegro.pl/4nails-tipsy-clear...180809956.html albo http://allegro.pl/tipsy-naturalne-ab...017187313.html lub http://allegro.pl/elnl-tipsy-natural...270737743.html

szablony http://allegro.pl/szablony-formy-do-...406005515.html , http://allegro.pl/szablony-do-akrylu...525465760.html

wklejam pierwsze lepsze, nie patrzyłam jakie najtańsze pogmeraj po allegro i znajdziesz jakie Tobie będą pasować

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

mala a umiesz sobie przedłużyć ?

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

może Ewlina Ci lepiej doradzi, ja w sumie mam zestaw i różne tipsy i mleczne i przeźroczyste ale mało z tego korzystałam, a tu masz fachowca
Stary 2015-07-15, 13:40   #4337
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiście

tipsy możesz mieć np takie http://allegro.pl/4nails-tipsy-clear...180809956.html albo http://allegro.pl/tipsy-naturalne-ab...017187313.html lub http://allegro.pl/elnl-tipsy-natural...270737743.html

szablony http://allegro.pl/szablony-formy-do-...406005515.html , http://allegro.pl/szablony-do-akrylu...525465760.html

wklejam pierwsze lepsze, nie patrzyłam jakie najtańsze pogmeraj po allegro i znajdziesz jakie Tobie będą pasować

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

A to takie tipsy mam A jaki klej polecasz do ich przyklejenia? tez link poprosze jak znasz
Tzn tipsy już sobie i siostrze robiłam i ładnie wychodziło, ale juz ze 3 lata leży ta lampa nieużywana i te żele więc muszę to wyrąbać i kupić nowe.
A do tego to już nie trzeba żadnych żeli tylko te lakiery hybrydowe i hyc do lampy? Coś tam widziałam na youtube
Stary 2015-07-15, 13:41   #4338
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
oczywiście

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

może Ewlina Ci lepiej doradzi, ja w sumie mam zestaw i różne tipsy i mleczne i przeźroczyste ale mało z tego korzystałam, a tu masz fachowca
Ja wole na szablonie ,tipsa trzeba przykleic i wydaje mi sie ze bardziej niszczy plytke
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 13:43   #4339
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

No własnie Mala umiesz?: Bo to takie proste samemu nie jest...moja szefowa ktora juz z 15 lat w tym siedzi zawsze jak sobie robiła to naku...ła przy tym i gorzej jej się trzymało. Za wiele tu nie pomogę, bo zeli nie robiłam wcale Tylko tyle co widziałam jak szefowa Ona na tipsie robi..czy niszczy czy ja wiem. Tzn zalezy jak się robi ja po chwili robienia zaeraz miałam już na naturalnej płytce i tipsa nie vbyło co do hybryd to albo dajesz na naturalna płytke, ale wtedy będą na krótkich chyba, że swoje masz długie A najlepiej najpierw żele załozyć a na to na zmatowioną masę, żelową hybryda i się chodzi i chodzi do poki odrost nie denerwuje

Pasztetnik jakie hybrydki kupoiłaś, jakiej firmy?

Edytowane przez ewlina
Czas edycji: 2015-07-15 o 13:47
ewlina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 13:45   #4340
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
A to takie tipsy mam A jaki klej polecasz do ich przyklejenia? tez link poprosze jak znasz
Tzn tipsy już sobie i siostrze robiłam i ładnie wychodziło, ale juz ze 3 lata leży ta lampa nieużywana i te żele więc muszę to wyrąbać i kupić nowe.
A do tego to już nie trzeba żadnych żeli tylko te lakiery hybrydowe i hyc do lampy? Coś tam widziałam na youtube
oj klej to nie mam pojęcia jaki nie pamiętam jaki był w salonie na praktykach a ja miałam najzwyklejszy z zestawu na allegro.

no hybrydę też możesz położyć na żelu wtedy jeszcze lepiej i dłużej się trzyma (ja tak miałam cały czas) tylko więcej zabawy z tym no ale żele możesz uzupełniać i na to hybrydę kłaść a jak masz na naturalnym paznokciu hybrydę to po kilku razach Ci się troche podniszczy paznokieć i musisz przerwę zrobić (ale to już indywidualna sprawa ile razy zrobisz, zależy od tego jaką kto ma płytkę). ale jak robisz na naturalnej to wystarczą tylko lakiery i płyn do przemywania i lampa

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Ja wole na szablonie ,tipsa trzeba przykleic i wydaje mi sie ze bardziej niszczy plytke
tak, bo to klej najbardziej niszczy tylko na szablonie to też wprawę trzeba mieć
Stary 2015-07-15, 13:46   #4341
Oliath
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam wyprawkę na trojaczki - PO ścisłej beznamiętnej selekcji i odłożeniu z bólem serca części cudeniek (60 sztuk!!!), których jest zwyczajnie za dużo !!!

Samych pajacyków ze stópkami ze 30, komplecików bluzeczka+porteczki z 10, bodziaków z długim i krótkim 20? ogrodniczek cieńszych i grubszych 10 par, sweterków/bluz/bezrękawników około 20, poza tym dresiki, pajace bez stópek, czapeczki, skarpetki, dwa średnio grube kombinezony na 62, jeden ciepły na 56, jeden śpiworek z kapturkiem, jedno cudeńko z małpką jak w załączniku, półśpioszki i bawełniane spodenki kilka sztuk.... buciki niechodki różne malutkie i paputki - 10 par? 15?...

Nie będę prać, będę po założeniu odkładać po prostu :P

I to wszystko od 50/56 do 62-62/68, bo 68-74 nawet nie liczę plus całkiem ogromna skrzynia uniseksów po Lili tak na roczek i więcej!!!!

Poskładałam to, co zostawiam, byle jak do szafy - zajęło 3 półki na ścisk - a szafa głęboka

Żeby nie było - właściwie same używeczki, ale perełki za to. Nowych to tam jest może kilka sztuk :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN3952.JPG (231,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3954.JPG (214,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5307554654.jpg (33,2 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3950.JPG (210,8 KB, 23 załadowań)
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2015-07-15 o 13:47
Stary 2015-07-15, 13:46   #4342
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
No własnie Mala umiesz?: Bo to takie proste samemu nie jest...moja szefowa ktora juz z 15 lat w tym siedzi zawsze jak sobie robiła to naku...ła przy tym i gorzej jej się trzymało.

Pasztetnik jakie hybrydki kupoiłaś, jakiej firmy?
Nie wiem czy umiem Nauczę się. Ja zdolna bestia jestem hihihi Spróbuję na szablonach jak zmówię, ale to już nie w tym miesiącu bo będziemy wcinać tynk heheh
A Ty jaki klej polecasz do tipsów, żeby się dobrze trzymały? Stronkę poprosze jak możesz
Stary 2015-07-15, 13:50   #4343
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, mam wyprawkę na trojaczki - PO ścisłej beznamiętnej selekcji i odłożeniu z bólem serca części cudeniek (60 sztuk!!!), których jest zwyczajnie za dużo !!!

Samych pajacyków ze stópkami ze 30, komplecików bluzeczka+porteczki z 10, bodziaków z długim i krótkim 20? ogrodniczek cieńszych i grubszych 10 par, sweterków/bluz/bezrękawników około 20, poza tym dresiki, pajace bez stópek, czapeczki, skarpetki, dwa średnio grube kombinezony na 62, jeden ciepły na 56, jeden śpiworek z kapturkiem, jedno cudeńko z małpką jak w załączniku, półśpioszki i bawełniane spodenki kilka sztuk.... buciki niechodki różne malutkie i paputki - 10 par? 15?...

I to wszystko od 50/56 do 62-62/68, bo 68-74 nawet nie liczę plus całkiem ogromna skrzynia uniseksów po Lili tak na roczek i więcej!!!!

Poskładałam to, co zostawiam, byle jak do szafy - zajęło 3 półki na ścisk - a szafa głęboka

Żeby nie było - właściwie same używeczki, ale perełki za to. Nowych to tam jest może kilka sztuk :P
szalona !!! ta małpka cudna
Stary 2015-07-15, 13:54   #4344
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Cytat:
Nie wiem czy umiem Nauczę się. Ja zdolna bestia jestem hihihi Spróbuję na szablonach jak zmówię, ale to już nie w tym miesiącu bo będziemy wcinać tynk heheh
A Ty jaki klej polecasz do tipsów, żeby się dobrze trzymały? Stronkę poprosze jak możesz
http://www.progress.waw.pl/paznokcie...l?from=listing
Takiego uzywała moja szefowa Ja z rac ji ze mi wolno paznokcie rosly przed ciązą to uzupelniałam co 1,5 miesiaca A tips i tak tylko naklejany za pierwszym razem

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:

J tez zakochałam się w małpce Właśne musze ogaarnąc kombinezonik na jesien
Stary 2015-07-15, 13:54   #4345
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
szalona !!! ta małpka cudna
hahahahhh, a ja się morduję z tą małpką, bo jej nie widzę, myślałam że się nie chce załadować
Kubulek
Stary 2015-07-15, 13:55   #4346
EMI2014
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny jak się boicie, że mało dzidzie czujecie to się połóżcie i policzcie ruchy. jak w ciągu 10min poruszy się 10 razy to wszystko jest okej. liczy się każdy kopniak, zmiana pozycji, fikołek, wypięcie itp. tak czytałam i w razie wątpliwości tak sprawdzam. jak nie naliczycie to przespacerujcie się, zjedzcie coś słodkiego i później połóżcie się na wznak i poczekajcie. jeśli nadal nie będzie tych 10 poruszeń to wtedy dzwońcie do lekarza lub jedźcie na ip
nie to chyba raczej chodzi 10 ruchów w ciągu h albo 12h... tak to musiałoby cały czas się ruszać a kiedy by drzemało? u mnie w ciągu 12h to na pewno jest 10 ruchów w ciągu 1 h to muszę spr bo nigdy się nie skupiałam. No i wcześniej to takie rzeźkie kopniaki dostawałam a teraz to takie inne, głuche
EMI2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 13:58   #4347
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EMI2014 Pokaż wiadomość
nie to chyba raczej chodzi 10 ruchów w ciągu h albo 12h... tak to musiałoby cały czas się ruszać a kiedy by drzemało? u mnie w ciągu 12h to na pewno jest 10 ruchów w ciągu 1 h to muszę spr bo nigdy się nie skupiałam. No i wcześniej to takie rzeźkie kopniaki dostawałam a teraz to takie inne, głuche
już to sobie wytłumaczyłyśmy chociaż co strona to inaczej piszą, raz że w ciągu 12h, raz że 30min-2h ważne że się rusza heh u mnie najczęściej nawet w 10 min jest te 10 poruszeń
Stary 2015-07-15, 13:59   #4348
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Zobaczenie jakie ładne
http://allegro.pl/kombinezon-spiwore...187648979.html
http://allegro.pl/kombinezon-spiwore...179442151.html

Tylko tu jest napisane, że na wiosne? A mi sie wydaje, ze na wyjscie mogłoby byc fajne? Co sadzicie?
Stary 2015-07-15, 14:01   #4349
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
Zobaczenie jakie ładne
http://allegro.pl/kombinezon-spiwore...187648979.html
http://allegro.pl/kombinezon-spiwore...179442151.html

Tylko tu jest napisane, że na wiosne? A mi sie wydaje, ze na wyjscie mogłoby byc fajne? Co sadzicie?
ale super szkoda że już mam nawet mi się wydaję, że trochę za ciepłe na wyjście, tzn zależy też czy rodzimy na początku czy na końcu miesiąca ja pewnie jeszcze we wrześniu więc może być cieplutko
Stary 2015-07-15, 14:02   #4350
mala29lll
Zakorzenienie

Jaka kurde małpka JA nie widzę JA też chce małpkę widzieć.

Kurde materac mi już przyszedł ale ekspres. Super jest Faktycznie polecam z warstwa kokosową bo strona lateksowa chyba za miękka dla noworodka

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości