![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! - część IX
a teraz jeszcze się wyryczałam dzieciakom do telefonu
![]() Chyba pójdę nie długo spać w nadziei ,że jutro bedzie lepiej.
![]() |
#2312 |
Zadomowienie
|
Eliza idź spać, jutro obudzisz się w lepszym humorze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2313 |
Raczkowanie
|
Dżem dobry..
Tak sobie do was wpadam raz na jakiś czas i czytam co w wielkim świecie ![]() Gratuluje tych wszystkich spradków ![]() Ja nie mam ani siły ani chęci na nic.. co prawda waga w góre nie poszła tylko stoi w miejscu bo nic ze sobą nie robię.. 85kg i nic w dół ;/ Muszę włączyć jakąś mobilizację i ruszyć tyłek.. aleee tooo taaaaak strasznie ciężko.. ![]()
![]() |
#2314 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
![]() Eliza, jak tam dzisiaj samopoczucie, lepiej? Kasiula, bardzo chętnie dołączę do tabelki ![]() ![]() ![]() Justys, udanych wakacji! Wypoczywaj ![]() Anusiaa, u Ciebie dokładnie taka waga jak u mnie... Wczoraj trochę zgrzeszyłam, TŻ kupił sobie krakersy do piwa i schrupałam całą paczkę tego świństwa na noc ![]() Wczoraj odpoczywałam po dwóch dniach treningu, więc dzisiaj muszę się wziąć ostro za ćwiczenia. Wczoraj przyjechała sztanga i obciążniki, spróbuję je dzisiaj wykorzystać i nie zrobić sobie krzywdy ![]() Zamówiłam sportowy biustonosz i jak tylko go dostarczą, to zaczynam 6-tygodniowy plan biegania dla początkujących. Mam nadzieję, że ta pogoda się nieco poprawi i będzie mi lżej wstawać co rano, bo dziś też było baaaardzo ciężko... Budzik dzwonił z 30 minut zanim zdecydowałam się podnieść i go wyłączyć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2315 |
Wtajemniczenie
|
Marlena sztanga
![]() ![]() eliza ![]() Kasiula no, w końcu doceniłaś starania ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie dzisiaj w planach spinning ![]()
![]() |
#2316 |
Zakorzenienie
|
![]() 0,3 kg na plusie,ale to szczegół nie dam sie ![]() Nie zawalę już ![]()
![]() |
#2317 |
Raczkowanie
|
Chyba wam zazdroszczę tej energii do ćwiczeń :0 ja się zastanawiam jak tu odpocząć po pracy :0 noo ii te wyjścia z domu na siłownie
![]() na chwilę obecną zapał mam do ćwiczeń raz w miesiącu ![]() ![]() a są jakieś ćwiczenia z hantlami? (taakimi małymi ![]()
![]() |
#2318 |
Wtajemniczenie
|
anusia a czego tutaj zazdrościć - wiem, że to banał, ale ćwiczenia naprawdę można pokochać
![]() ![]() Z hantlami jest baaaardzo dużo możliwości: tricepsy, barki, bicepsy, klatka piersiowa, jednak bez sensu dla mnie używać obciążenia 1kg albo o zgrozo mniejsze - ja mam bardzo słabe ramiona i zaczęłam od 2kg - jest ciężko, ale ręce mi się mega wyszczupliły (tak naprawdę najbardziej kocham martwy ciąg ![]() Dziewczyny, zeby nie było - ja się zarzekałam, że NIGDY nie będę chodzić na żadne grupowe zajęcia, twierdziłam, ze jestem strasznie gruba i jak ja się tam pokażę, a teraz mam tam multum znajomych, fajnych trenerów, zresztą same wiecie... ![]()
![]() |
#2319 |
Zakorzenienie
|
a u mnie nic nie ma.Wszędzie trzeba dojechać 20 lub 30 km.
Dziwię się osobom ,które mają na miejscu wszystko i nie korzystają.
![]() |
#2320 | |
Rozeznanie
|
Eliza za taki wybryk powinnaś lanie dostać! Nie można tak jeść to naprawdę nie zdrowe i nie sprzyja twojemu organizmowi.. Nawet sam się zbuntował taką ilością jedzenia.. to prawie taki atak bulimiczny czy jak..
Cytat:
Pudel ma super, że może sobie pójść na siłkę, masz blisko? bo się nie orientuje ile zajmuje Ci pójście na siłownie. Ja gdybym miała wybrać się na siłownie to zajęło by mi to z godzinę czasu sama wyprawa, ubiór, dojazd itp... i tylko na godzinę, do tego paliwo itp... nie zawsze miała bym czas na takie coś, a w domu jak ćwiczę to szybko wskakuję w strój i zaczynam ćwiczyć wszystko na miejscu. Jak coś mi wypadnie w czasie ćwiczeń mogę przerwać i to załatwić, wiadomo wygoda. Chociaż marzyło mi się jakiś sport grupowy np granie w siatkówkę, będąc w szkole byłam nawet na zawodach ![]() ![]() To ty Pudel szczupak jesteś chudzinka już!!!! Ja bluzki to zależy ostatnio kupiłam sobie S ![]() Marlena ja lubię zakwasy! Na prawdę ![]() ![]() Kasiula wiem o czym mówisz o jedzeniu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
Miałyśmy z koleżankami takie zrywy i jeździłyśmy na step.Fajnie było
![]() Miałam iść właśnie na rower,a tu ulewa i teraz słońce świeci,ale jest w koło czarno ![]() Będę robić dzisiaj kotlety z soczewicy.Robiłam przedwczoraj i były bardzo dobre. Podsmażam cebulę i startą marchewkę Dodaję to do ugotowanej soczewicy.Dwa ząbki czosnku,jedno jajko i bułka tarta.Trochę rzadkie były bo nie chciałam dawać dużo tej bułki.Smażyłam z obu stron.
![]() |
#2322 |
Raczkowanie
|
Hej kochane
Oj dawno tu mnie nie było ![]() Poczułam się wywołana przez Kasiule i Elize wiec się malduje . Przyznam że podczytuje was troszke ale czasu ostatnio u mnie jak na lekarstwo . Co u mnie to jestem mega wkręcona w ćwiczenia . Ćwiczę od 4 tygodni dywanówki a poza tym nie opuściłam rolek choc pogoda lubi płatać figle . Staram się ćwiczyć 5 razy w tygodniu póki nie zrzucę tłuszczu z siebie waga to w sumie stoi mi na 61,3 i nie chce zejść ale widać w cm że cos ubywa więc jest luz . Od poniedziałku pilnuje żarcie juz na 100% żeby do sierpnia dobić do 58 a do września 56 i będzie idealnie. tyle z dietowego życia . A poza dietą to pisałam w K ale juz was tam niestety nie ma więc pewnie nie wiecie dostałam sie do programu rządowego ale niestety musimy czekać w kolejce . Nie chce tego tu opisywać bo znowu ktoś coś wyszpieguje a to chciałabym zostawić dla siebie. Kasiula czytałam że byłaś u dietetyczki i jak ? Sama sie zastanawiam nad pójściem i jakoś mi zchodzi . Eliza wypadałoby wziąc sie w garść i zrzucić już te kg co he ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
hej szpieg
![]() no mam okropnego lenia ostatnio na jakieś ćwiczenia.Czasem zalegnę na podłodze i cos porobię ,ale to wszystko mało. Zdarzy mi się czasem na basen jechać no i rower.To wszystko. Jak pisałam wczesniej w mojej mieścinie nic nie ma.Miałyśmy fitness chociaż raz w tygodniu i też nie ma już.
![]() Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2015-07-15 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2324 |
Raczkowanie
|
Eliza ja też mieszkam na wsi i nic nie ma. Chodzi o to żebyś znalazła coś z czego będziesz czerpać przyjemność a nie obowiązek. Ja jak nie wyleje z siebie potow to czegoś mi brak.
Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2325 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Eliza, ja też mieszkam na wsi, na najbliższy basen czy siłownię mam 15 km - niby niedaleko, ale jak jeździć kilka razy w tygodniu, to już jednak na paliwo szkoda... Ja jestem gadżeciarą, dlatego co jakiś czas kupuję sobie jakiś nowy sprzęt i w domu organizuję sobie prowizoryczny fitness i siłownię. Niekoniecznie muszą być to drogie sprzęty, wystarczy mi do szczęścia step, obciążniki i hantle, ściskacze. A już gryf z obciążnikami i orbitrek to pełnia szczęścia ![]() Wczoraj niestety nic nie wyszło z moich ambitnych planów treningowych, po powrocie z pracy czułam się fatalnie. Nawet nic sobie nie ugotowałam. Dzisiaj też ciężko było się zwlec z łóżka, może dlatego, że dostałam rano @. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2326 |
Wtajemniczenie
|
Marlena z doświadczenia powiem: bierz gryf z talerzami!
![]() ![]() Powiem Ci, ze ze stepem, hantlami i gryfem zrobisz super trening - u nas tego uzywamy na pumpie. Odkąd wprowadziłam ciężary do treningu nie wyobrażam sobie skakać bez nich ![]() ![]() Edit: Jak będziesz miała gryf mogę CI wszystko ładnie rozpisać co robimy na treningu ![]() No i martwy ciąg ![]()
come take my heart of glass and give me your love I hope you'll still be there to pick the pieces up 89,9->73,2 ![]() spinoholiczka ![]() [COLOR="Gray"]thriatlon - finished! Edytowane przez Pudel123 Czas edycji: 2015-07-16 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2327 |
Raczkowanie
|
Pudel, mam długi gryf łamany, dwa krótkie (gryfiki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2328 |
Wtajemniczenie
|
z łamanym nie ćwiczyłam - myślę, że squaty byłyby z nim ciężkie ( z normalnym są ciężkie
![]()
![]() |
#2329 |
Raczkowanie
|
A to jest jakaś różnica w poziomie trudności ćwiczeń z gryfem prostym a łamanym? Nawet nie wiedziałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2330 |
Wtajemniczenie
|
przy ćwiczeniach na nogi ( uda, łydki), pupe i myślę z martwym też będzie problem - na dolne partie zarzucasz sztangę na plecy - trochę może Cię uwierać łamany gryf
![]() a z martwym to nie wiem - chyba mimo wszystko wolałabym prosty.
![]() |
#2331 |
Raczkowanie
|
A niee, jeśli chodzi o wygodę, to już "przymierzałam"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2332 |
Wtajemniczenie
|
kurcze, ja mam problem z koscia co jest przy szyi wystajaca ( kregosłup
![]() ![]()
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
|
ale tu dziś treningowo
![]() ja mam nadal lenia.Trochę zaległam dziś na podłodze,ale szału nie ma.Później wybieram się na rower.
![]() |
#2334 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj dałam czadu
![]() ![]()
![]() |
#2335 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]()
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
Pudel od ćwiczeń
![]()
![]() |
#2337 |
Rozeznanie
|
![]() Patrzę, że Marlena masz podobną odległość do miasta co ja :P jest w tym i plusy i minusy, ale mimo wszystko ja nie chciałabym mieszkać w mieście. Jestem przyzwyczajona do życia na wsi ![]() Szpieg też lubie mocno intensywny trening Killer z Chodakowską jest dla mnie super, na prawdę czuję się moc ćwiczeń i mam wrażenie wtedy, że coś robię. Tak samo i Turbo Spalanie ![]() ![]() Pudel to trener tak dał Ci popalić ![]() Eliza masz słomiany zapał ostatnio chyba, co jest? Kasiula a ty co się nie odzywasz? Nadal wakacje:P Super pogoda normalnie! Ja dziś trawę kosiłam i masakra pogoda dopisała opalenizną. Tęskniłam za takim mocnym słońcem na prawdę. Chciałabym z TŻ pojechać nad wodę, żeby pogoda dopisała do niedzieli ![]() Zazdroszczę wam wyjazdów. Macie super. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2338 |
Rozeznanie
|
A co tu tak cicho? Odzywać się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2339 |
Zakorzenienie
|
ja jestem
![]() czekam na siatkówkę ![]()
![]() |
#2340 |
Wtajemniczenie
|
Kotori nie akurat nie
![]() ![]() Dziewczyny dzisiaj zjadłam cała czekoladę. Chyba czegoś mi brakuje, bo raczej nie @. W poniedziałek musze sobie ładnie znowu wszystko rozpisać. Wracam do wrzucania jadła - to jednak mnie najbardziej motywuje.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.