Mamusie czerwcowe 2015! :) - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-15, 16:06   #1111
Princesika
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)

Ja na obiad robie wolowine po chińsku
Stary 2015-07-15, 16:10   #1112
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
Moze jutro uda sie

Do mnie polozna juz jak na eazie nie przychoszi. Byla juz 5 razy i przy ostatnim spotkaniu powiexziala, ze to wcale tyle nie musi byc bo moze wpadac jeszcze kiedy chce tylko jakby tak bylo to nie zamierzam jej wpuszczac jak nie ma takiej potrzeby...
A u nas jest tak, że jak położna ma praktykę prywatną, to przychodzi od któregoś tam tygodnia ciąży do 8 tygodnia życia dziecka i za to ma wypłacone pieniążki. Jak dziecko skończy 8 tydzień np w poniedziałek, a ona zawsze przychodzi we wtorek, to już wtedy nie przyjdzie, bo nikt jej za to nie zapłaci

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Ja tez nie polozylam, bez sensu.takie przewijanie. Zaraz pod ciuchy polecialo i wszystko mokre.
Dokładnie to samo u nas, cały do przebrania był.

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
U mnie obowiązkowo podkłady te z rosska na przewijak, inaczej by pływała jak Wojtek Kejti
Właśnie też już położyłam i nie zabieram więcej

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Ja dzis rano chcialam zrobic filmik jak sie usmiecha i interesuje grzechotka. Extra bylby, taka byla wesolutka. Ucieszylam sie, ze tak ladnie wyszlo. Wyszloby... jakbym wlaczyla nagrywanie...

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Ja to juz nawet nie mowie co mam z Patrykiem. Jak w koncu zasypia to nie mam sily nic zrobic i celebruje kazda minute ciszy.

Podczytuje was ale nie pisze bo nawet juz nie chce mi sie narzekac. Doszukuje sie pozytywow (usmiech Blanki czy Patryka - zaraz po przebudzeniu wszystko wynagradza) Czekam na lepsze czasy bo jak do tej pory to caly czas pod gorke.

Od wczoraj jestesmy w domu z Patryczkiem.
przesyłam buziaki dla Was

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Dokładnie to co powyżej. Okazało sie jak juz wracałam z us. Tz zadzwonił do mopru czy zaświadczenie wystarczy a facet ze przecież my juz wszystko mamy złożone! Tz mówi ze dzisiaj rano pani wymagała pitu a on ze oświadczenie wystarczy i ze tamta pani była niekompetentna i żebyśmy nie jechali do us bo szkoda czasu (ale juz akurat wracaliśmy) bez komentarza

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cos super ze jesteście razem
O mój Boże.. masakra!!!

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
Dlatego ja się jeszcze za to nie zabrałam :Cojest:

hahahaha brawo przypomniało mi się jak moja ciocia kiedyś na weselu u kuzynki robiła zdjęcia aparatem jeszcze na klisze, po czym na następny dzień okazało się że nie włożyła kliszy

Ja tak samo

Pierwszy raz odkąd urodziłam Wojtka pojechałam sama do miasta Co prawda załatwiałam same papierkowe rzeczy i spędziłam tam tylko 45 minut, ale czuję się taka wypoczęta
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 16:18   #1113
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość

U mnie już zero truskawek za to zjadłam dziś jagodzianki i mała nieźle bąki puszcza
u mnie też truskawek nie ma już od dawna

położna mi mówiła, że nie można jeść absolutnie czereśni, brzoskwini i winogron wy nie jecie?
ja uwielbiam akurat te owoce, czereśnie jadłam codziennie do wczoraj i małej nic nie było. myślicie że gdyby miał ją brzuszek boleć to już by bolał czy to też po 3 tyg. się zaczyna
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 16:24   #1114
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Jeśli są żółto -zielone, to znaczy, że brzuszek bolał. Tu chodzi o jakieś nowe bakterie czy coś i nie ma się czym przejmować. tak położna powiedziała, bo też przez to przechodziliśmy. Czasem jeszcze się zdarza.
W niedziele byly tylko zielone, prawdopodobnie cos zjadlam, tylko co...? Potem roznie, zolte, zolto-zielone, zielone..
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 16:27   #1115
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość

położna mi mówiła, że nie można jeść absolutnie czereśni, brzoskwini i winogron wy nie jecie?
ja uwielbiam akurat te owoce, czereśnie jadłam codziennie do wczoraj i małej nic nie było. myślicie że gdyby miał ją brzuszek boleć to już by bolał czy to też po 3 tyg. się zaczyna
Raczej od razu. Po 3,4 tyg to ujawnia sie nietolerancja.
Tak sadze

groszkolino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 16:29   #1116
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
baby sleep sounds
Skad ja pobrac? Nie zbalazlo mi takiej..
Stary 2015-07-15, 16:32   #1117
country111
Zakorzenienie

Cytat:

Witam

Czytam Was codziennie ale ostatnie dwa dni szalalysmy z Zosia na miescie. Wczoraj nawet do Ikei wstapilismy. Po takich dwoch dniach wiem ze moge wszystko. Mala jest super.

Co do przewijaka ja bezposrednio na cerate klade i nic sie nie dzieje. Wiekszy mam problem bo jak rozwine pieluche to zaraz noga laduje idealnie w kupe i jest wszedzie

Za becikowe sie nie zabralalam ale ostatnio w wiadomosciach bylo o tym jak panstwo dba o mlodych rodzicow i cytuje " Dla NAJUBOZSZYCH panstwo daje 1000zl becikowego"

Czekam na pieniadze z Zusu i dzisiaj tam nawet zadzwonilam a okazuje sie ze oni moich dokumentow nie maja i nic wyplacac nie zamierzaja. Zadzwonilam do kadr i okazalo sie ze mam zabrac papiery ktore mi wyslali i sama doginac do Zusu to zlozyc. U was tez tak jest

Ja brzoskwinie wcinam i nic Malej nie jest. W ogole dzisiaj mialam ostatnia wizyte poloznej i okazuje sie ze jem za duzo nabialu. Nic juz z tego nie rozumiem bo skoro nie widze by dziecku cos dolegalo to dlaczego mam rezygnowac? Jedynie wczoraj straszne baki sadzi bo az w kuchni bylo slychac Jak u was jest z dieta podczas kp ? Co jecie bo ja juz totalnie nie mam pomyslow na jedzenie
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 16:32   #1118
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Może ja jestem jakaś dziwna ale za cholerę by mi się nie chciało bawić za każdym razem w podkłady albo noszenie na przewijak.
Tam gdzie leżymy tam małą przebieram.
Zazwyczaj leży na rożku a zdarzyło się tylko 3 x żeby ubrudziła lub zasikała.

Kupowała któraś z Was coś z romwe, shein?
Ja tylko na przewijaku przewijam. Na lozku nie mam gdzie miski z woda polozyc.
Stary 2015-07-15, 16:37   #1119
country111
Zakorzenienie

Jeszcze mialam zapytac co uzywalyscie na hemoroida. Pamietam ze o czyms pisalyscie. Mi polozna polecila Posterisam H szkoda tylko ze nie wspomniala ze to tylko na recepte
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 16:37   #1120
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

Cytat:
jesli masz tel na Android'zie to z Play Store apke sciagasz
Stary 2015-07-15, 16:37   #1121
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Ja juz prawie nic nie jem, zwlaszcza teraz po tych zielonych kupach, do tego placze i niespanie..
A odnosnie mleka ostatnio lekarka mowila ze bezlaktozowe nic nie daje, jesli cokolwiek sie podejrzewa u dziecka to i tego nie mozna.. takze nawet kawy nie mam jak wypic bo bez mleka nie przejdzie a z ryzowym jest paskudna :/
Stary 2015-07-15, 16:44   #1122
Princesika
Zakorzenienie

Kejti ja codziennie wcinam czeresnie
Stary 2015-07-15, 16:47   #1123
masija
Zakorzenienie

Cytat:
A masz zawsze pampki i chusteczki w pobliżu? U mnie zawsze leżą e sypialni na komodzie, przewijak, chusteczki i pampki i sobie idziemy tam się przewinac.
Ja mam tak, że mam w sypialni jeden zestaw czyli krem + pampersy + ewentualnie chusteczki i drugi zestaw w pokoju pod stolikiem

Cytat:
Ja tylko na przewijaku przewijam. Na lozku nie mam gdzie miski z woda polozyc.
Ja kładę na sofie. Akurat mam taką nieruszającą się albo na stoliku. To samo w sypialni.

Dodajecie coś do wody którą przemywacie?
Bo ja dostałam od mamy świeży nagietek. Zaparzyłam go, przecieram już drugi dzień i nic się nie dzieje. A odparzenia zeszły.

Co do diety to ja nie trzymam specjalnie.
Nie jem oczywiście kapuchy i innych wzdymających dań.
Ale np. brzoskwinie, banany jem. Czereśni, truskawek nie jadłam.
Dzisiaj trochę wiśni.
Kawę piję 2 x dziennie.

Ale ogólnie u mnie monotonnie z jedzeniem bo albo nie mam ochoty na nic innego jak owsianka i kromki albo nie ma czasu

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 17:04   #1124
201710041131
Konto usunięte

Cytat:

Wszystko jem, te wymienione jak najęta. A po czym położna wywnioskowała ze nie mozes ich jesc?
Mojego przedwczoraj brzuszek bolał ale nie łączyłam tego z żadnym jedzeniem, nawet nie wiem z czym miałabym połączyć szczerze mówiąc ;/ z takich rzeczy hmmm piłam rano kakao a potem gorąca czekoladę, ale nie jestem pewna czy to była przyczyna czy cos innego, zobaczę jak następnym razem bede pila takie rzeczy ale juz przeczytałam ten artykuł tu podrzucany o laktozie ostatnio i oczywiście przestałam sie nia przejmować
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 17:12   #1125
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Witam

Czytam Was codziennie ale ostatnie dwa dni szalalysmy z Zosia na miescie. Wczoraj nawet do Ikei wstapilismy. Po takich dwoch dniach wiem ze moge wszystko. Mala jest super.

Co do przewijaka ja bezposrednio na cerate klade i nic sie nie dzieje. Wiekszy mam problem bo jak rozwine pieluche to zaraz noga laduje idealnie w kupe i jest wszedzie

Za becikowe sie nie zabralalam ale ostatnio w wiadomosciach bylo o tym jak panstwo dba o mlodych rodzicow i cytuje " Dla NAJUBOZSZYCH panstwo daje 1000zl becikowego"

Czekam na pieniadze z Zusu i dzisiaj tam nawet zadzwonilam a okazuje sie ze oni moich dokumentow nie maja i nic wyplacac nie zamierzaja. Zadzwonilam do kadr i okazalo sie ze mam zabrac papiery ktore mi wyslali i sama doginac do Zusu to zlozyc. U was tez tak jest

Ja brzoskwinie wcinam i nic Malej nie jest. W ogole dzisiaj mialam ostatnia wizyte poloznej i okazuje sie ze jem za duzo nabialu. Nic juz z tego nie rozumiem bo skoro nie widze by dziecku cos dolegalo to dlaczego mam rezygnowac? Jedynie wczoraj straszne baki sadzi bo az w kuchni bylo slychac Jak u was jest z dieta podczas kp ? Co jecie bo ja juz totalnie nie mam pomyslow na jedzenie
Ja jem brzoskwinie, banany, jabłka, borówki, czereśnie też, truskawek jeszcze nie miałam okazji. staram się powoli wprowadzać różne amciu, nawet dziś zjadłam trochę fasolki szparagowej, zobaczę jak niunia zareaguje. Zupę kalafiorowa już jadłam i było ok. lody jem i tez jest wporzadku na szczęście
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 17:19   #1126
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
ze sklepu google play
jeszcze jest- hair dryer sound
albo wpisz sobie "dzwięk suszarki"

Cytat:
Jak u was jest z dieta podczas kp ? Co jecie bo ja juz totalnie nie mam pomyslow na jedzenie
no wlasnie ja jadłam wszystko do wczorajszej wizyty poloznej ale tak mnie nastraszyla ze ja brzch bedzie bolal ze teraz nie wiem

a pół kg czereśni mam w lodówce
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 17:29   #1127
kika1989wroc
Rozeznanie

Cytat:
Witam

u mnie wszystko pracodawca załatwiał i dziwne bo on mi nawet pensje przelał
My na becikowe się nie łapiemy ale jak czytam ile to załatwiania to może i dobrze
Stary 2015-07-15, 17:31   #1128
k a j a
Zakorzenienie

Mehja jak małej nic nie jest to czemu masz nie jeść? Bez przesady
Ja brzoskwinie jem,.wiśni i czeresni nie..

U mnie położna była raz. Stwierdziła ze nie ma po co przychodzic, zostawiła telefon w razie czego. Dla mnie lepiej

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 17:52   #1129
201710041131
Konto usunięte

Mi dzisiaj położna dwa wewnętrzne szwy ściągała. Rozpuszczalne ale nie wyglądały jakby miały sie rozpuścić Ale bolało

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 17:53   #1130
industria
Zakorzenienie

matko! co za marudne dziecko dziś mam ryczy cały dzień , marudzi, wogóle nie śpi tylko tyle że na spacerze grzecznie spała ale w domu jest ryk. teraz ją wsadziłam do fotelika samochodowego i bujam troche to sie ogarneła i uspokoiła, ale obstawiam ze to bardziej ze zmęczenia

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość

A czemu tak wcześnie? Ja myslałam, żeby na początku sierpnia umówić..
ja dzwoniłam że by sie umówić bo nie wiedziałam jak z terminami i powiedzieli żeby m na początku sierpnia zadzwoniła to wtedy sie umówimy. na luzaka. i zeby sie nie sugerować tymi 6 tyg, jak bedzie 7 albo 8 to tez bedzie dobrze, grzej jak sie za wcześnie zrobi to potem trzeba powtarzac

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Hej.

U Was też takie dzieci niespokojne?
noo dramat...

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Kejtu w zaleceniach ze szpitala mam napisane kontrola usg bioder po 4 tygodniu życia. No i to będzie w piątym tygodniu.

Podobnie ze mną. Mam iść do gin po 4 tyg a nie po 6 jak to było trzy lata temu.
I mój gin też mi tak powiedziała że po 4 tyg wizyta.

Zdziwiło mnie to ale ok- idę.
noo, dziwne, ja tez sie z tym nie spotkałam, wszędzie trąbią że po 6

Cytat:
Jeszcze mialam zapytac co uzywalyscie na hemoroida. Pamietam ze o czyms pisalyscie. Mi polozna polecila Posterisam H szkoda tylko ze nie wspomniala ze to tylko na recepte
ja miała maść procto glyvenol. bardzo ok
Stary 2015-07-15, 18:09   #1131
fartuch
Zakorzenienie

je jem wszystko... fasolkę, bób, kalarior, brokuły, czereśnie, truskawki... wszystko małemu nic nie jest, więc matka się cieszy...
Z ciemiączkiem lepiej, podaje co chwile pierś i widzę poprawę

Dziewczyny muszę zacząć się odchudzać bo non stop jem. Chyba jestem uzależniona od cukru bo co chwile coś słodkiego do mojej wagi zostało z 13 kg
Stary 2015-07-15, 18:40   #1132
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę zacząć się odchudzać bo non stop jem. Chyba jestem uzależniona od cukru bo co chwile coś słodkiego do mojej wagi zostało z 13 kg
ja też co chwilę coś żre...
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 18:54   #1133
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
u mnie wszystko pracodawca załatwiał i dziwne bo on mi nawet pensje przelał
My na becikowe się nie łapiemy ale jak czytam ile to załatwiania to może i dobrze
Bo pewnie Twoja firma zatrudnia wiecej niz 20 pracownikow. U mnie tez tak jest
Stary 2015-07-15, 19:21   #1134
industria
Zakorzenienie

ja też non stop żre! jak tak dalej bedzie to w moje dzinsy przedciążowe nigdy nie wejde

maaatko! w końcu zasneło to moje dziecko. dałam butle, czystą pieluche i teraz śpi....cały dzień walczyła
Stary 2015-07-15, 19:21   #1135
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
W niedziele byly tylko zielone, prawdopodobnie cos zjadlam, tylko co...? Potem roznie, zolte, zolto-zielone, zielone..
Napiszę ci co mówi moja położna i lekarka, ale znowu powiecie, że herezje zielone kupki nie łączą z jedzeniem tylko z rozwijającym się układem pokarmowym tak jak kolki. Jeżeli ma być uczulenie to wychodzi najczęściej w postaci wysypki czy plam na brzuszku. Ewentualnie dany produkt na 3-4 dni odstawić i jak się poprawi dziecku,znaczy, że szkodził. Ja jem wszystko. Byłam tydzień na diecie totalnej i nic nie pomogło. Aha, jak coś uczula to za miesiąc dwa znowu spróbować jeść, może będzie ok.

Cytat:
Ja juz prawie nic nie jem, zwlaszcza teraz po tych zielonych kupach, do tego placze i niespanie..
A odnosnie mleka ostatnio lekarka mowila ze bezlaktozowe nic nie daje, jesli cokolwiek sie podejrzewa u dziecka to i tego nie mozna.. takze nawet kawy nie mam jak wypic bo bez mleka nie przejdzie a z ryzowym jest paskudna :/
Odnośnie kup napisałam wyżej. Natomiast mleko....spróbuj kokosowe. Ewentualnie sama zrób zalewając wodą wiórki kokosowe (dokładniej jest na mecie napisane), ale to nie to samo wyjdzie. Mnie kokosowe najbardziej ze wszystkich smakowało. I sojowe też w niedużych ilościach możesz się chyba napić, waniliowe jest niezłe, choć trzeba popatrzeć na sklady.
Stary 2015-07-15, 19:24   #1136
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Ja to juz nawet nie mowie co mam z Patrykiem. Jak w koncu zasypia to nie mam sily nic zrobic i celebruje kazda minute ciszy.

Podczytuje was ale nie pisze bo nawet juz nie chce mi sie narzekac. Doszukuje sie pozytywow (usmiech Blanki czy Patryka - zaraz po przebudzeniu wszystko wynagradza) Czekam na lepsze czasy bo jak do tej pory to caly czas pod gorke.

Od wczoraj jestesmy w domu z Patryczkiem.
Wreszcie wszyscy razem Oby już tylko lepiej było.
Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Dokładnie to co powyżej. Okazało sie jak juz wracałam z us. Tz zadzwonił do mopru czy zaświadczenie wystarczy a facet ze przecież my juz wszystko mamy złożone! Tz mówi ze dzisiaj rano pani wymagała pitu a on ze oświadczenie wystarczy i ze tamta pani była niekompetentna i żebyśmy nie jechali do us bo szkoda czasu (ale juz akurat wracaliśmy) bez komentarza

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cos super ze jesteście razem
Jak pomyślę, że mam iść do tego mopru to już mną trzęsie. Dopiero po 10 sierpnia pójdę, jak juz będę miała zaświadczenie od gin.
Cytat:

Brzoskwinie, nektarynki, czereśnie jem. Bananów nie, dzisiaj jadłam bułki z jagodami. Ogólnie jem wszystko, smażone też. Muszę spróbować fasolki szparagowej, bo mnie skręci.
Zauważyłam, że jednak Wiki była bardziej odporniejsza na to co jadlam, albo poprostu taki urok Szymka, bo ma problemy z kupką.
Przez cały dzień mogłabym zjeść bułkę z szynką, pić tylko wodę,a on i tak będzie stękał.

Zrobiłam 2-godzinną drzemkę. Szymek nadal śpi. Ciekawe jaka będzie nocka.

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 19:30   #1137
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
ja też non stop żre! jak tak dalej bedzie to w moje dzinsy przedciążowe nigdy nie wejde

maaatko! w końcu zasneło to moje dziecko. dałam butle, czystą pieluche i teraz śpi....cały dzień walczyła
ja jakos nie mam apetytu.. wlasnie zrobilam kopytka, zjadlam a pozniej bede porzadkowac szafki w kuchni

moja tez walczyla godzine az w koncu w wozku usnela

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Wreszcie wszyscy razem Oby już tylko lepiej było.

Jak pomyślę, że mam iść do tego mopru to już mną trzęsie. Dopiero po 10 sierpnia pójdę, jak juz będę miała zaświadczenie od gin.

Brzoskwinie, nektarynki, czereśnie jem. Bananów nie, dzisiaj jadłam bułki z jagodami. Ogólnie jem wszystko, smażone też. Muszę spróbować fasolki szparagowej, bo mnie skręci.
Zauważyłam, że jednak Wiki była bardziej odporniejsza na to co jadlam, albo poprostu taki urok Szymka, bo ma problemy z kupką.
Przez cały dzień mogłabym zjeść bułkę z szynką, pić tylko wodę,a on i tak będzie stękał.

Zrobiłam 2-godzinną drzemkę. Szymek nadal śpi. Ciekawe jaka będzie nocka.

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
jak tylko mala sie obudzi to nakarmimy ja, pojdziemy na spacer, wykapiemy i do snu bedziemy ja klasc
Stary 2015-07-15, 19:42   #1138
k a j a
Zakorzenienie

Moja dziś dzień przy suszarce (nie non stop ofc) i jest spokojniejsza. Nawet zasnela w wózku na spacerze, oczywiście musiałam w parku świecić cycem. I od tamtej pory je i śpi.
Więc w piątek jak tz przyniesie mamone do domu zamawiam Szumisia

Idę zaraz Blanke wykąpac bo znów pewnie usnie z Lenka :p

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 19:46   #1139
Princesika
Zakorzenienie

Ja dzisiaj sama wieczorem wiec nie kapie bo sama nie przeniose wanienki z woda. Laurka od godziny placze i nosze ja na rekach
Stary 2015-07-15, 19:52   #1140
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Moja dziś dzień przy suszarce (nie non stop ofc) i jest spokojniejsza. Nawet zasnela w wózku na spacerze, oczywiście musiałam w parku świecić cycem. I od tamtej pory je i śpi.
Więc w piątek jak tz przyniesie mamone do domu zamawiam Szumisia

Idę zaraz Blanke wykąpac bo znów pewnie usnie z Lenka :p
pomaga, prawda?

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj sama wieczorem wiec nie kapie bo sama nie przeniose wanienki z woda. Laurka od godziny placze i nosze ja na rekach
wspolczuje..kolki ma?? my swojej jeszcze nie nosilismy za bardzo..zawsze bierzemy ja z wozka czy lozeczka na rece i na lozku ja kolyszemy.. teraz ma cos kolo 5 kg i nie dalabym rady jej nosic.. rosnie nam pyza

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości