Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-15, 15:35   #1951
niunka2015
BAN stały

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Jaka kochana psinka

Wróciłam...zrobiłam 40 minutowy skalpel i lało się ze mnie ciurkiem na szczescie zdążyłam się ogarnąć i obudził się Mały teraz jemy

Jak ja lubie jak on sobie poje i wypuszcza pierś z uśmiechem i patrzy na mnie tak słodko: love:
Ja skalpela tylko polowe dam rade zrobic
niunka2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 15:36   #1952
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
ale mam nerwa wrrr... bylam na spacerze, maly zasnal, usiadlam sobie na ławce blisko domu. Sasiad obok ktorego jest ta lawka uwaza ze ona jest ich bo jest kolo nich... zobaczyl ze siedze na ICH lawce wiec wzial dziecko i poszli sobie potrabic do tira. Domyślcie sie jak dlugo jeszcze spal :/ no wiec coz, pojedziemy znowu kawalek, a ledwo sie ruszylismy to szybko na lawke siadali...
Ś

Co to są za żałośni ludzie...co za rodzina...ja nie wiem, ale chyba bym nie wytrzymała i się w końcu odezwała...po prostu nienawidzę takiego prostactwa Gdybym ja miała taką sytuacje to powiedziałabym Tżtowi że ma za karę usunąć im tę ławkę haha
Stary 2015-07-15, 15:36   #1953
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hej.
Nie nadrabiam was bo to jakies 200 stron! Szalone

My po weselu i wypadzie nad morze wczoraj zjechalismy do domu

DOMIMA paka doszla dziekuje

SONIA 100LAT!
Super- ciesze się
Jak tam nad morzem?
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 15:36   #1954
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Agnieszka tez to uwielbiam, Macius jest we mnie taki patrzony, wystarczy, ze go dotkne i sie usmiecha, a jak sie smieje na glos to w ogole juz wymiekam

Sunny, ale jak to, Ty w bloku czy domku mieszkasz? On ja postawil? matko, ale buc....
W szeregowcu, czyli wejscia itd każdy ma swoje, ale bocznymi scianami sie stykamy i przed caloscia drogi dojazdowe/chodniki to jest wspolny teren. Baaardzo chce sie stad wyprowadzic bo to takie niby kawalek swoje ale jednak nie to co wlasne podworko.
W sumie bylismy tydz temu ogladac dom bo cena atrakcyjna ale w rozklad pomieszczeń byl tak beznadziejny ze opcji nie ma.

Co do maty to hmm nie ona ma cos co dziecko samo aktywuje? Chodzi mi ze np pociagnie ogon to wlaczy sie cos itp.
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 15:36   #1955
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
A my wlasnie po przymusowej kąpieli kończymy jedzenie. A mama zejdzie z głodu. Te kupy sa magiczne- juz tak starannie zapinam te pieluchy a i tak pampers nie zmieścił i Gora poszło na plecy i moje nogi ... A teraz nie wiem, co z dzieckiem zrobie wieczorem, wykąpie jeszcze raz?;/
Tez mialqm takie akcjecz ania tylko do wanny sie kwalufikowala
Stary 2015-07-15, 15:40   #1956
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Ja za malo jem i pije..no i malo spie..

Kochana nie drzemie w domu ... jakos nie ma kiedy..albo szkoda mi spaceru popoludniowego .. ale bede musiala sie w koncu zdrzemnac..
Jem sniadanie i obiad..na wiecej nie mam czasu i checi...
Musze zadbac o siebie tez bo Mikolaj musi miec zdrowa mame..

Ale to mam nadxzieje ze cos nam w koncu pomoze..
Sonia - wszystko juz Dziewczyny napisały -wiec się pod tym podpisuje - MUSISZ po prostu MUSISZ zadbać o siebie!!!

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Pogoda kikowa chmurska duze i strach wychodzić na spacer ale siedzimy na huśtawce. Maly spioszkuje a Fafik nas pilnuje
Ale super psina - ja to psiara jestem straszna kocham od razu wszystkie

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Moj Bubcio
Piękne fotki- świetnie razem wyglądacie slicznotko :-*
Stary 2015-07-15, 15:41   #1957
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Ś

Co to są za żałośni ludzie...co za rodzina...ja nie wiem, ale chyba bym nie wytrzymała i się w końcu odezwała...po prostu nienawidzę takiego prostactwa Gdybym ja miała taką sytuacje to powiedziałabym Tżtowi że ma za karę usunąć im tę ławkę haha
Znajac mojego to dwa razy bym nie musiala powtarzac wiec wole juz mu nie podsuwac zadnych pomyslow.
Przyjdzie czas i na to aby sie odegrać, cierpliwa jestem w tej kwestii :p
Stary 2015-07-15, 15:42   #1958
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Dzis Bartek taki rozgadany wszystkim się skarży ze mama na szczepienia go wziela. Nawet przez telefon gadal babci gęgacz mały.
No to Mój dzisiaj ma dzień płaczu. Obudzi się płacze- usypia płacze -wszędzie płacze... jedynie nie płacze na rękach jak z nim chodzę. .. He he ale już go przetrzymalam i śpi ))
Stary 2015-07-15, 15:44   #1959
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niunka2015 Pokaż wiadomość
Ja robie cały ,czasem nie zrobie 10 powtórzeń tylko np 7 ale jaka szczesliwa jestem ze to już koniec:P

Domima-No miałam Ci odpisać i mi umknęło... tak ja obrzeża Krakowa ale całkiem druga strona niż Ty no nie wiem , może gdzieś się mijałyśmy, ja w Krakowie bywam często, a może jestem do kogoś podobna

Edytowane przez AgnieszkAA100
Czas edycji: 2015-07-15 o 15:48
AgnieszkAA100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 15:47   #1960
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
To ważą podobnie idą łeb w łeb

Tak założony cel udał się z nawiązką jupii Mniej mowisz waży, ale jak regularnie przybiera to pewnie ok u nas spadek był. Ale widzę jak rośnie, okrutnie z pajacu mi wyrasta, jest chyba długa a łapki ma krótkie he bo rękawy muszę pideijać często

Przestań niunia bo oszalejesz od tych zmartwień Będzie dobrze

Dobrze gadasz

Piękna z Ciebie dziewczyna hmm mam podobny kombinezon i ani razu jeszcze w nim nie byłam, muszę zmierzyć się

No właśnie! Sonia to powinna Zośka do kwadratu się nazyeać! Wszystko sama...
Dzięki Kochana :-*

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Oj Domima bedzie dobrze nie dobieraj sobie do głowy! Za bardzo się przejmujesz serio! Chyba już nikt kodem nie posłuży wszystkie wykorzystane

Hej Gosia! To jak nie nadrabiasz to ja z takim zapytaniem się powtórzę - jak długo Twój synek miał ta skaze ? Jak wyglądało u Was wprowadzanie pokarmów?

Zgadzam się, musisz Sonia bardziej o siebie zadbać. Juz nie pierwszy raz Ci to piszemy!

KAROOLA co Ty to piszesz? Poklociliscie się chyba o coś ważnego skoro myślisz ze sama dasz rade? Jeszcze chwile temu pisałaś o drugim dziecku! Na pewno wszystko bedzue ok nie myśl w ten sposób!

Zrobiłam dziś drugi raz risotto Domimy bardzo mi podchodzi wersja z kukurydza bo uwielbiam ją

Nie wiek czy gotować dziś ten bób, maly robi ciągle od wczoraj zielonkawe kupy nie wiem z czego tak :/

MAJKA Ty sobie weź oblicz BMI to się przekonasz ze żadnej nadwagi nie masz dziewczyno!
- Dziękuję Kochana :-* - boje się tej wizyty jakoś wyjątkowo bardzo :-(

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Oj Domima bedzie dobrze nie dobieraj sobie do głowy! Za bardzo się przejmujesz serio! Chyba już nikt kodem nie posłuży wszystkie wykorzystane

Hej Gosia! To jak nie nadrabiasz to ja z takim zapytaniem się powtórzę - jak długo Twój synek miał ta skaze ? Jak wyglądało u Was wprowadzanie pokarmów?

Zgadzam się, musisz Sonia bardziej o siebie zadbać. Juz nie pierwszy raz Ci to piszemy!

KAROOLA co Ty to piszesz? Poklociliscie się chyba o coś ważnego skoro myślisz ze sama dasz rade? Jeszcze chwile temu pisałaś o drugim dziecku! Na pewno wszystko bedzue ok nie myśl w ten sposób!

Zrobiłam dziś drugi raz risotto Domimy bardzo mi podchodzi wersja z kukurydza bo uwielbiam ją

Nie wiek czy gotować dziś ten bób, maly robi ciągle od wczoraj zielonkawe kupy nie wiem z czego tak :/

MAJKA Ty sobie weź oblicz BMI to się przekonasz ze żadnej nadwagi nie masz dziewczyno!
Ciesze się ze risotto podeszlo
Stary 2015-07-15, 15:47   #1961
niezawsze
Zakorzenienie

Nie wiem sunny czy aktywuje, chyba baterii nie ma.

Tez mojego dziś po dwójce wykapalam, bo tyle tego bylo

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 15:48   #1962
soniuska
Zakorzenienie

Niezawsze zobacz sobie efekt weza snake nails.

Agnieszka dzieki

Sunny ale prymityw

Black o widzisz mam moc sprawcza w swoje urodziny

Domima
Dziekuje. A i potwierdzam nie prostuj wlosow!
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 15:48   #1963
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Magmum
Tez u mnie już było - wybrałam classic a jeszcze mam w zamrażarce w białej i teraz żałuję że nie wzięłam w białej. .. :-/
Stary 2015-07-15, 15:49   #1964
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Ś

Hehe dobre :-P ja to bym poszla i zapytała czy mam policję wezwać bo nie wolno tak sobie trabic :-D niecierpie tak samo takiego prostactwa a niestety duzo takich ludzi wokół nas :-(

Kupilam synkowi tshirt na dlugi rekaw i bluzę do chrztu gdyby bylo zimno, w pepco
Były szef tz ma dac tysiaka z laski kurde... Także nie zle.

No i z robota ruszylo u tzta na szczęście. Ma tyle ze nie wie co brać. Od jutra zaczyna u tego faceta co odmówił bo podpity byl ale wydzwanial i tz mowi ze moze robić ale umowę podpisują najpierw bo sie bal ze moze byc niewypłacalny.

W ogole w pepco fajne ubranka polecam.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 15:54   #1965
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Sonia - nawet teściowa niech weźmie Mikołaja na spacer. Musisz odpocząć. Synek słodki.
Choc ja też wszystko robie sama

Niezawsze - fajne zabawki ale niektóre te Lamaze to do siebie podobne

Sunny - śliczna sukienka/tunika!

Domima - wyluzuj trochę. Spisz sobie pytania do lekarza i wypytaj o wszystko żeby sie niepotrzebnie nie stresować

Hanka - wiem że to nie nadwaga ale lekki nadbagaz mam

Dzięki dziewczyny :-*
Oby ten wodniaczek całkiem się wchłonąl

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Julek ma od kilku dni problemy brzuszkowe. Wczesniej brzydkie kupy i wiecej i kleksy w każdej w pieluszce a teraz baki i lekko sie pręży na kupę ech. Zasypianie to wisk. Teraz na brzuszku przysnal a ostatnio nawet to nie dzialalo
Tak też zrobię- juz mam troche zapisanych-dzięki Kochana :-*

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Jaka kochana psinka

Wróciłam...zrobiłam 40 minutowy skalpel i lało się ze mnie ciurkiem na szczescie zdążyłam się ogarnąć i obudził się Mały teraz jemy

Jak ja lubie jak on sobie poje i wypuszcza pierś z uśmiechem i patrzy na mnie tak słodko: love:
Kurde skalpel ... jesteś aparatka. Ja się tego póki co nie tykam...
Stary 2015-07-15, 15:54   #1966
niunka2015
BAN stały

Zupa dobra wyszla
Stary 2015-07-15, 15:56   #1967
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
ale mam nerwa wrrr... bylam na spacerze, maly zasnal, usiadlam sobie na ławce blisko domu. Sasiad obok ktorego jest ta lawka uwaza ze ona jest ich bo jest kolo nich... zobaczyl ze siedze na ICH lawce wiec wzial dziecko i poszli sobie potrabic do tira. Domyślcie sie jak dlugo jeszcze spal :/ no wiec coz, pojedziemy znowu kawalek, a ledwo sie ruszylismy to szybko na lawke siadali...
Co za gość. .. masakra. To masz tak jak w samych swoich -ale psychoza :-/

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
O Ty ja też muszę.... każę kupic Tżtowi jak będzie wracał z pracy...tego w białej czekoladzie

Violka- Dziękuję to wkladaj, ja lubię kombinezony są takie "inne" a i wygodne tylko jak trzeba do toalety to trzeba ściągać od góry haha

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Witamy w klubie też mamy dwójkę, i to przed chwilą zrobił, też po 3 dniach, ostatnio ciągle tak robi,jak nie dłużej. Robicie ochotę na tego Magnuma...a Tż dopieri za jakies 4 godz wróci
Ale mam warke 0% w lodówce to może się nią uraczę tylko muszę wcześniej ją wygazować
Mój też dzisiaj zaliczył dwójkę po 3 dniach -u nas standard co 3 dni...

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
My na hipp comfort tez zielone i smierdzace. Nawet marchewka ich nie zabarwila, a myslalam zecbeda takie fajne pomaranczowe.
Codziennie dajesz Małej ta marchewke?
Stary 2015-07-15, 15:59   #1968
blackberry89
Zakorzenienie

Fajne sa zestawy skup hop obiadowe musze kupic albo jak ktos spyta co na chrzciny to bede mowic ze chce :-P poki co to jakas mala miseczke tylko trzeba kupic? Bo lyzeczke mam
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 15:59   #1969
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
No my dostaliśmy od teściowej gryzak, pewnie w lumpku kupiła... Wie, że nie dam dziecku do buzi używanego gryzaka to na cholere kupuje no nic wyniose do piwnicy...

Ale przed chwilą lało, a tutaj mają mi jeszcze 2 automaty prania wyschnąć
nie kumam używanych zabawek dla tak małych dzieci. Póki wkłądają do paszczy

Cytat:
Juhuu przez tydzień przytyła 300 gram ! tak się cieszę 5460 waży Adka. Trochę pospacerujemy bo się usypia
super!
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
To nasza kolekcja skromna zabawek
no skromna że ho,ho
Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Rosario - wiem ze to przykre, ale my juz oddalismy kota... I uwazam ze to byla madra decyzja.
Twoje sikaja bo sa zle, karza Ciebie tym sikaniem za to ze 'sprowadzilas' do domu malego. Tak mi tlumaczyla to weterynarz przynajmniej.. Koty to niestety tylko zwierzeta nigdy nie beda ludzmi i za cholere nie przetlumaczysz :/
jednak oddaliście?dobrze że czujesz że to dobra decyzja

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Karola jskim cudem 4mc wazny???rok podobno jest...
Sonia a pamietasz jak mowilysmy ze bata na siebie krecisz bo nie chcesz niczyjej pomocy? To masz teraz... Przecież Ty nawet nie miałas czasu by dojść do siebie po porodzie i ciazy...
Sprzatnelam mieszkanie bo jyz masakra byla, młoda spi na balkonie, nie mam czasu na spacer dzis, a w sumie niewielka roznica balkon czy łazenie....
oj popieram w 100%

Cytat:
Moj Bubcio
śliczny

Cytat:
Magmum
ale zazdro..
Cytat:
No tak.. ju kiedys mowilam M ze jak sie nie bede odzywac po jego telefonie jakies pok h to niech przyjedzie do domu

no to krzycz!
No ha tak samo mam z kotami.kiedy babe pieczemy?

Marcin niech wiezi z synkiem zaciesnia.

Jutro biore debridat,pytam za ile ma pomoc..i jesli nie pomoze to jakie mleko mam wprowadzic bo juz nie daje rady
no moim pomógł po pierwszej dobie a dobrze było już w3 dobie
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
A my wlasnie po przymusowej kąpieli kończymy jedzenie. A mama zejdzie z głodu. Te kupy sa magiczne- juz tak starannie zapinam te pieluchy a i tak pampers nie zmieścił i Gora poszło na plecy i moje nogi ... A teraz nie wiem, co z dzieckiem zrobie wieczorem, wykąpie jeszcze raz?;/
a co, może Mała lubi się kąpać?
A tak serio, może za małe pampki już są, co?

Cytat:
ja zrobie cały tylko teraz nie mam tyle czasu bo Mała tyle śpi przy dobrych wiatrach:P
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-15, 16:00   #1970
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Niezawsze zobacz sobie efekt weza snake nails.
Jutro albo pojutrze bd robic nowe i wlasnie mysle czy probowac snake czy ombre :p

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
A byłam tez wczoraj. Rampersa musialam kupic bo na weekend znow upaly a moj książe w 62 juz ledwo się mieści...
Stary 2015-07-15, 16:13   #1971
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Tez u mnie już było - wybrałam classic a jeszcze mam w zamrażarce w białej i teraz żałuję że nie wzięłam w białej. .. :-/
to popraw tym w białej:P

Cytat:
Zupa dobra wyszla
a widzisz, ale z Ciebie kucharka
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 16:16   #1972
lekkaatletka
Zadomowienie

Sonia wyslij kogoa na spacer albo daruj sobie te spacery 2x dziennie. U mnie jak sa 3 spacery w tygodniu to dobrze... bo nienawidzi wozka, drze sie jak opetana, jak zasnie w koncu to i tak za 30 minut glodna sie robi i tyle spaceru. Umowmy sie ze jak ja poloze przy otwartym oknie w domu to taki sam tlen do niej dojdzie jak i w gondoli.
Pierwszy miesiac zycia to chyba z 4 razy byla tylko na spacerze bo ciagle ssala cycka i zyje, zdrowa, dotychczas nawet kataru nie miala. Nie ma sie co zarzynac.
Cytat:
Juhuu przez tydzień przytyła 300 gram ! tak się cieszę 5460 waży Adka. Trochę pospacerujemy bo się usypia
No elegancko Ci przybrala!!
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 16:28   #1973
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Co za gość. .. masakra. To masz tak jak w samych swoich -ale psychoza :-/

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Mój też dzisiaj zaliczył dwójkę po 3 dniach -u nas standard co 3 dni...

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Codziennie dajesz Małej ta marchewke?
Nie. 2 dni marchewka, kolejne 2 pasternak
Stary 2015-07-15, 16:28   #1974
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Hehe dobre :-P ja to bym poszla i zapytała czy mam policję wezwać bo nie wolno tak sobie trabic :-D niecierpie tak samo takiego prostactwa a niestety duzo takich ludzi wokół nas :-(

Kupilam synkowi tshirt na dlugi rekaw i bluzę do chrztu gdyby bylo zimno, w pepco
Były szef tz ma dac tysiaka z laski kurde... Także nie zle.

No i z robota ruszylo u tzta na szczęście. Ma tyle ze nie wie co brać. Od jutra zaczyna u tego faceta co odmówił bo podpity byl ale wydzwanial i tz mowi ze moze robić ale umowę podpisują najpierw bo sie bal ze moze byc niewypłacalny.

Tez ostatnio kilka ciuszków w pepco kupiłam r.80
Stary 2015-07-15, 16:31   #1975
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
nie kumam używanych zabawek dla tak małych dzieci. Póki wkłądają do paszczy

super!

no skromna że ho,ho

jednak oddaliście?dobrze że czujesz że to dobra decyzja

oj popieram w 100%

śliczny

ale zazdro..

no moim pomógł po pierwszej dobie a dobrze było już w3 dobie

a co, może Mała lubi się kąpać?
A tak serio, może za małe pampki już są, co?

ja zrobie cały tylko teraz nie mam tyle czasu bo Mała tyle śpi przy dobrych wiatrach:P
To tez zhedz.

Moja tez nie sou jak xwiczw, na oewni nie przez caly czas

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Sonia wyslij kogoa na spacer albo daruj sobie te spacery 2x dziennie. U mnie jak sa 3 spacery w tygodniu to dobrze... bo nienawidzi wozka, drze sie jak opetana, jak zasnie w koncu to i tak za 30 minut glodna sie robi i tyle spaceru. Umowmy sie ze jak ja poloze przy otwartym oknie w domu to taki sam tlen do niej dojdzie jak i w gondoli.
Pierwszy miesiac zycia to chyba z 4 razy byla tylko na spacerze bo ciagle ssala cycka i zyje, zdrowa, dotychczas nawet kataru nie miala. Nie ma sie co zarzynac.

No elegancko Ci przybrala!!
1 soacer wystarczy. Ja tez nie mam czasu na 2
Stary 2015-07-15, 16:32   #1976
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Ale mam wkur...waaaa aż się poryczałam. Pierd...olo...ne koty. Najleepiej wywalić je na zbity pysk. Nasz kochany kotek znowu obsikał małego fotelik i wyczułam to w samochodzie jak jechaliśmy, drugi mi dziś oszczał bluzke. wywale je niedługo !!!! tak jak myślałam że nie przejmują się małym tak zauwazam, ze coraz częściej sikaja. Na dodatek non stop kuweta śmierdzi !!!! aaaaaa.... musze kupić jakiś spray odstraszający koty, i wypsikać wszystkie ubrania i małego ciuchy, a najlepiej całe mieszkani
Sikaja gdzie indziej,bo kuweta śmierdzi ... pogon TZta niech czesciej sprzata. Waniliowy zapach np. Do ciast podobno koty odstrasza. A gdzies czytalam tez,że niemowleta lubia waniliowy zapach. No i glaskajcie tez koty czasem. Moj sie jakos przystosowal,ale ja go glaskam,mimo ze czasem mi sie nie chce i mi przeszkadza z tym swoim.wcoskaniem sie.no ale tezniej mam futra do glaskania bo jedno tylko. A sypie sie z niego siersc,ze lo matko! A wjaki sposob koty "nie przejmują się malym",atakują go?
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 16:43   #1977
lekkaatletka
Zadomowienie

Karola u nas lepiej choc placzliwa jeszcze jest ale Ty km z mala robisz, podziwiam!
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 16:46   #1978
Majka232
Zakorzenienie

Ja nie zawsze mam 1 spacer ale na pewno jeden wystarczy

Młody śpi już 2 godz.

Niunka - jak tęsknota za synkiem?
Stary 2015-07-15, 16:46   #1979
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Pogoda kikowa chmurska duze i strach wychodzić na spacer ale siedzimy na huśtawce. Maly spioszkuje a Fafik nas pilnuje
Jakie fikusne imie Fafik siersciuszek,duzo siersci po domu roznosi?
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 16:47   #1980
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja nie zawsze mam 1 spacer ale na pewno jeden wystarczy

Młody śpi już 2 godz.

Niunka - jak tęsknota za synkiem?
Dalej tesjnie😞a

Ale juz sroda na szczescie😄
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości