|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: przesłyszenia, przejęzyczenia, dziwne skojarzenia
kocham ten wątek...
z moich zbiorów.. pytam brata: czy ja wyglądam jak emo? mój brat: nie (ja ucieszona! ale dopytuję..) ja: ale wiesz co to jest w ogole emo? brat: nie (to po co się wypowiada jak nie wie o co pytam )brat do mnie coś krzyczy ja nie rozumiem więc krzyczę: CO? on na to: TONG PO. (że co? )moj proboszcz podczas kazania: -a więc widzimy jak ta prosta ROŚNIE w doł -dziękujemy także naszemu grabarzowi -siostry z klasztoru są pod napięciem (no na pewno )-niech każdy grzebie na swoim podwórku -sprawca kradzieży został ZNAJDZIONY i OSACZONY w poprawczaku -nasz cmentarz okradała grupa ukraińców i niezrównoważona psychicznie kobieta Tłumaczenie z filmu Showtime - What's going on? (Co do matki nędzy?) ???!!! Teleturniej "Najsłabsze ogniwo.." (autentyk!) Kazia: Jakie zwierzę widnieje na kostiumie Batmana Facet odpowiada: Jamnik!!! Na dworcu facet do mojego znajomego: macie jakies drobne? braklo mi do piwa. Znajomy odpowiada: nie, to nasza ostatnia fajka. Szaranowicz podczas skoków w Engelbergu: - Nie był to świat sportu wesołych ludzi - Kazuyoshi Funaki.. upadły samuraj - Mieli problemy z wagą, ciągnęła się ta cała armia suchotników -Hanni bardziej wraca do życia, niż do sportu. a ja sama do 6 roku życia myślałam, że są NEBLE. (w sensie, że meble )
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Robie sobie kolacje i opowiadam maie ze w Nigelli podobny przepis był tylko ze ona uzywała "boskiego włoczku" xD (zamiast "włoskiego boczku" xD)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ It takes a fool to remain sane Edytowane przez synesthesia Czas edycji: 2007-08-31 o 21:41 Powód: ... |
|
|
|
#2193 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dopiero jakieś pół roku temu dowiedziałam się, że BEZCENNE znaczy, że coś jest bardzo ważne
myślałam, że wręcz przeciwnie: bezcenne znaczy nic nie warte
|
|
#2194 |
|
Rozeznanie
|
Mama wróciwszy z pracy rozpakowuje torebke wyjmujac z niej miedzy innymi gazete pt "Haft"
na to ja szczerze zdziwiona: "Mamo, bedziesz haftowac??" Mama odwraca sie zmartwiona: "A co...zle wygladam???"
|
#2195 |
|
Przyczajenie
|
W naszym mieście jest centrum handlowe "Sfera". Jedziemy ze znajomym samochodem a on pyta:
- Którędy do tej sfory ![]() Ten sam znajomy: - Wiecie, że te domy w Wenecji nie są zamieszkane, tam są teraz muzeła ![]() ![]() Jedziemy autem i przejechaliśmy nasz zjazd , kawałek dalej znajomy nawrócił a z na przeciwka samochody jadą, znajomy gwałtownie zahamował, zjechał na pobocze a ja krzycze: - Co to za idiota!!! (na samochód z naprzeciwka) - To ja jestem idiota, ta droga jest jednokierunkowa Tego samego dnia. Wychodzimy z Auchanu, idziemy do auta. Najpierw pogubiłam buty wychodząc z auchanu bo klapki miałam, dogoniłam mamę i znajomego a za nami szedł jakiś wrzeszczący pijak to ja do znajomego: - Otwieraj szybciej te drzwi bo jakiś dziwny facet idzie... Przyjechaliśmy autem pięciodrzwiowym ja patrze a tu nie ma klamki. Co jest do cholery? A znajomy w śmiech: - To nie to auto ![]() ![]() Myślałam, że sie posikam ze śmiechu. Takie same auto, golf czerwony tylko, że ten nasz stał 50 m dalej![]()
"Mówi się trudno i płynie się dalej, płynie, płynie to co robimy? Płyniemy w dół, w dół" "Moje bąbelki" ![]() "Wyginam śmiało ciało, dla mnie to... mało" "Come on sucker" "Znajdę je i skopię im poręcz także nie będą wiedziały którędy na górę a co!" |
|
|
|
#2196 |
|
Przyczajenie
|
W naszym mieście jest centrum handlowe "Sfera". Jedziemy ze znajomym samochodem a on pyta:
- Którędy do tej sfory ![]() Ten sam znajomy: - Wiecie, że te domy w Wenecji nie są zamieszkane, tam są teraz muzeła ![]() ![]() Jedziemy autem i przejechaliśmy nasz zjazd , kawałek dalej znajomy nawrócił a z na przeciwka samochody jadą, znajomy gwałtownie zahamował, zjechał na pobocze a ja krzycze: - Co to za idiota!!! (na samochód z naprzeciwka) - To ja jestem idiota, ta droga jest jednokierunkowa Tego samego dnia. Wychodzimy z Auchanu, idziemy do auta. Najpierw pogubiłam buty wychodząc z auchanu bo klapki miałam, dogoniłam mamę i znajomego a za nami szedł jakiś wrzeszczący pijak to ja do znajomego: - Otwieraj szybciej te drzwi bo jakiś dziwny facet idzie... Przyjechaliśmy autem pięciodrzwiowym ja patrze a tu nie ma klamki. Co jest do cholery? Znajomy próbuje kluczem otworzyć auto ale nie da, chwila konsternacji i w śmiech: - To nie to auto ![]() ![]() Myślałam, że sie posikam ze śmiechu. Takie same auto, golf czerwony tylko, że ten nasz stał 50 m dalej![]() ![]() Byliśmy w tatrach. W Murowańcu po ciężkiej wspinaczce zziajana mama do znajomego zamiast "Ej Piotrek a pamiętasz..." powiedziała "Ej Pietrek pamiętasz..." - miałam ubaw do końca dnia, teraz jak chce jej dokuczyć to ją tak przedżeźniam
"Mówi się trudno i płynie się dalej, płynie, płynie to co robimy? Płyniemy w dół, w dół" "Moje bąbelki" ![]() "Wyginam śmiało ciało, dla mnie to... mało" "Come on sucker" "Znajdę je i skopię im poręcz także nie będą wiedziały którędy na górę a co!" |
|
|
|
#2197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moją mamę strasznie dzisiaj bolała głowa, żadna tabletka nie pomogła i oświadczyła nam przy obiedzie: 'Ale mnie łebie ***' :P
|
|
#2199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lepsza historie miał mój Tz...Opowiadał mi,ze pewna pani wsiadła do niego do samochodu przez pomyłke chyba była w szoku jak go zobaczyła za kierownica
|
|
#2201 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) To się nazywa sąsiedzka przysługa
|
|
|
#2203 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś w "Dzień dobry TVN" Kinga Rusin powiedziala do uczestników Sopotu "Mam nadzieje że wszyscy będziecie mieć czyste WŁOSY" (czy jakoś tak)
zamiast 'czyste głosy' ;p ;]
|
|
|
|
#2204 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj przeczytałam na dezodorancie BRUTAL zamiast NATURAL
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jakim cudem ale myślac "zakupy" napisałam "wakacje". Wiem, dziwne... ale prawidzwe o.O
|
|
#2206 |
|
Zadomowienie
|
a mi się przypomniało jak kiedyś był jakiś wątek ' wiązanie krawata' a ja tam zobaczyłam ' wizażowa klątwa'
pamiętam jeszcze jak na obozie koleżanka z pokoju mówi ' gosia jest w łazience' a druga koleżanka ' co jaka kwasimoda ? ' teraz już mnie to tak nie powala na kolana, ale wtedy leżałyśmy na podłodze i wyłyśmy jak głupie
|
|
|
|
#2207 |
|
Zadomowienie
|
czytam sobie gazete patrze a tu pisze: Spacer z prezerwatywami... na zdjeciu kaczynski wiec przyjrzalam sie lepiej a tu pisze spacer z prezydentami <LOL>
|
#2208 |
|
Raczkowanie
|
kiedy było głośno o Rospudzie siedziałam i oglądałam tv z mamą i babcią. W pewnym momencie postanowiłam się odezwać, zaczęłam tak: 'Ej a wiecie co, ta Dolina Rozpusty...'
|
|
|
|
#2209 |
|
Zadomowienie
|
tata: "... chwalił Bruna" (naszego psa
)ja: kto?? tata: Wierzbowski ja: jaki boski ??? ale była śmiechawa, bo zrozumiałam "wiesz boski" wczoraj do brata: "uważaj żebyś chaty w domu nie podpalił" ![]() no i tutaj też błysnęłam bystrością ![]() mama: tata bedzie korą grilla obklejał.. ja: a skąd ją weźmie ?? Będzie zbierał??
|
|
#2210 |
|
Zadomowienie
|
ja kiedyś do siostry:
-"wygoluj" mnie z fotka.pl zamiast wyloguj of cors ![]() ostatnio oglądałam urywek jakiejś telenoweli brazylijskiej i mogę sobie dać ręke uciąć że jakaś brazylijska piękność powiedziała "milas k.u.r.w.a.s" cokolwiek to u nich znaczyło...heh chybaże mi sie coś przesłyszalo...
Edytowane przez kami828 Czas edycji: 2007-09-03 o 18:45 |
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
A mi dzisiaj wyszło słowo margaron - a myślałam o makaronie i margarynie hahaha
|
|
|
|
#2212 |
|
Zadomowienie
|
Moje dorosłe dziecko płci męskiej przepada za słodyczami. Któregoś wieczora przetrząsał kuchnię w poszukiwaniu takowych, więc wyasygnowałam 6 zł i wysłałam go do pobliskiego sklepu całodobowego po ciasteczka "na wagę". Przecisnął się więc przez grupkę lumpów (sam z lekka nieogolony) i do ekspedientki:
- Poproszę ciasteczek za 6 złotych... Ta chyba nie była przygotowana na taki tekst, wytrzeszczyła oczy: - Piwo?? |
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wątek po prostu świetny
![]()
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dobre bylo
|
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Moja kuzynka ostatnio wyjęła kartę z aparatu fotograficznego i mówi: "Jaka fajna ta karta taka cienka, a taka gruba"
zamiast duża
|
#2216 |
|
Konto usunięte
|
nie wyświetliła mi się strona i przeczytałam "Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obrażona"
|
|
|
|
#2217 |
|
BAN stały
|
Gadam przez skypa z"mym" hm K i mówie do niego gadu nie działa.
Po chwili jak zauważyłam że już działa,powiedziałam: Patrz gadu gada. |
|
|
|
#2218 |
|
Zadomowienie
|
Kiedyś na angielskim romawiamy o wróżeniu z dłoni i anglistka stwierdza, że palmist nie ma odpowiednika w języku polskim.
-A chiromanta? spytałam -ooo, nie wiedziałam... Następne zajęcia, anglistka do mnie: - Jak to było po polsku, palmist? - Chiromanta - O Boże, a ja w innej grupie powiedziałam chirotoman!
|
|
|
|
#2219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2220 |
|
Rozeznanie
|
Powiedziałam koleżance, że ją uderzę, a ona powiedziała: "to bedę wzywać pomocy", a ja usłyszałam, że będzie "rzygać po nocy". Albo kolega szpanował drogimi butami, a drugi mu na to: "mam takie za dwa złote w Szłachman City Rus" <chodziło chyba o to, aby połączyć Deichmann'a z Ruskim na targu- efekt mnie powalił>. A taka mała dziewczynka krzyczała coś o "składającej rybie"
Kocham ten wątek
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

)
)
)