Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-15, 19:52   #2041
madzixx88
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Ale super gryzaki pokazujecie
Ja mam kilka -precelka, truskawkę, loda ale ten co Domima i Viola maja sa świetne

Kupiłam dzis zawieszkę do wózka z Babyono-wibrującego słonia byłam z córka w sklepie i pokazywałam jej kilka rożnych, wzięłam ta, na widok której najszybciej przebierała nogami
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 19:52   #2042
kar0ola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
dziekuje kochanie

U nas niestety to juz 11tygodni i 1 dzien..

No niestety sa takie dzieci co sa bardziej wymagajace.. Moja miala 3 tygodnie przerwy tak to tez 8 tygodni jazdy i teraz znowu

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Karola jskim cudem 4mc wazny???rok podobno jest...
Sonia a pamietasz jak mowilysmy ze bata na siebie krecisz bo nie chcesz niczyjej pomocy? To masz teraz... Przecież Ty nawet nie miałas czasu by dojść do siebie po porodzie i ciazy...
Sprzatnelam mieszkanie bo jyz masakra byla, młoda spi na balkonie, nie mam czasu na spacer dzis, a w sumie niewielka roznica balkon czy łazenie....

Nie wiem nawet nie spytalam glupia ja ale 4 msc wazny, nawet w paszporcie jest wspisane. 30 euro za wyrobienie, 30 euro za wyrobienie w trybie natychmiastwoym (czyli 3 dni robocze ) bez sensu tyle kasy zeby 4 msc miala paszport a my juz raczej nigdzie podrozowac nie bedziemy no coz

Cytat:
Napisane przez niunka2015 Pokaż wiadomość
A dlaczego tylko 4 miesiace

Cytat:
Nie wszystkie, mamy 2 koty w domu teraz i nie sikaja, jeden to dzieci unika, a drugi to sie lubi z mlodym bawic, na spacery z nami chodzi wiec roznie to bywa.

Ja nie pisalam ze wszystkie. Ale na pewno wszystkie nie sa ludzmi hehehe i tak czy siak nie przetlumaczysz jak jest problem. Ciesz sie ze Ty nie masz

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Oj Domima bedzie dobrze nie dobieraj sobie do głowy! Za bardzo się przejmujesz serio! Chyba już nikt kodem nie posłuży wszystkie wykorzystane

Hej Gosia! To jak nie nadrabiasz to ja z takim zapytaniem się powtórzę - jak długo Twój synek miał ta skaze ? Jak wyglądało u Was wprowadzanie pokarmów?

Zgadzam się, musisz Sonia bardziej o siebie zadbać. Juz nie pierwszy raz Ci to piszemy!

KAROOLA co Ty to piszesz? Poklociliscie się chyba o coś ważnego skoro myślisz ze sama dasz rade? Jeszcze chwile temu pisałaś o drugim dziecku! Na pewno wszystko bedzue ok nie myśl w ten sposób!

Zrobiłam dziś drugi raz risotto Domimy bardzo mi podchodzi wersja z kukurydza bo uwielbiam ją

Nie wiek czy gotować dziś ten bób, maly robi ciągle od wczoraj zielonkawe kupy nie wiem z czego tak :/

MAJKA Ty sobie weź oblicz BMI to się przekonasz ze żadnej nadwagi nie masz dziewczyno!

No teraz to zastanawiam sie znowu nad drugim heh, jako matka czuje sie gotowa ale faceta tez dobrze by bylo miec odpowiedniego juz sie pogodzilismy. Ale chodzilo mi po prostu o to ze jakby nie daj boze cos sie stalo miedzy nami to nie boje sie zostac sama z mala.. I tak wiecznie z nia jestem sama i sobie radzimy jakos hehe

Moja tez czasem kupa na zielono, ale czytalam ze jak caly czas utrzymujq sie zielone kupy to nie dobrze i trzeba skonaultowac z lekarzem.. Kazda kupke ma zielona Twoj maly??

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Jaka kochana psinka

Wróciłam...zrobiłam 40 minutowy skalpel i lało się ze mnie ciurkiem na szczescie zdążyłam się ogarnąć i obudził się Mały teraz jemy

Jak ja lubie jak on sobie poje i wypuszcza pierś z uśmiechem i patrzy na mnie tak słodko: love:

Ja tez to uwielbiam jest cudowne

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
ale mam nerwa wrrr... bylam na spacerze, maly zasnal, usiadlam sobie na ławce blisko domu. Sasiad obok ktorego jest ta lawka uwaza ze ona jest ich bo jest kolo nich... zobaczyl ze siedze na ICH lawce wiec wzial dziecko i poszli sobie potrabic do tira. Domyślcie sie jak dlugo jeszcze spal :/ no wiec coz, pojedziemy znowu kawalek, a ledwo sie ruszylismy to szybko na lawke siadali...

Ale buraki!!! Nie znosze czegos takiego.. Chyba bym cos powiedziala :/

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
nie kumam używanych zabawek dla tak małych dzieci. Póki wkłądają do paszczy

super!

no skromna że ho,ho

jednak oddaliście?dobrze że czujesz że to dobra decyzja

oj popieram w 100%

śliczny

ale zazdro..

no moim pomógł po pierwszej dobie a dobrze było już w3 dobie

a co, może Mała lubi się kąpać?

A tak serio, może za małe pampki już są, co?

ja zrobie cały tylko teraz nie mam tyle czasu bo Mała tyle śpi przy dobrych wiatrach:P

Tak. I czuje to w 100%. Teraz mam tylko problem bo ludzie ktorym ja oddalam mowia ze moja jest agresywna i domunujaca a tez maja kota i jest problem.. Eh zobaczymy

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Karola u nas lepiej choc placzliwa jeszcze jest ale Ty km z mala robisz, podziwiam!

Moja tak samo, ale wydaje sie jakby powolutku mijalo hmmm
No kurcze ten Berlin taki ogromny.. A juz mnie nudzi moje osiedle ile mozna ogladac te same drzewa )

Cytat:
Tz zaplacil 169 eu za wypozyczenie laktatora...

matko.. Az w szoku jestem bo tutaj bardzo za karmieniem cycem sa i takie ceny wala za glupi laktator? A to kie jest na krankenkasse? To bys miala 2 laktatory elektryczne za to juz

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
W smyku jest fajny pokoik dla matki z dzieckiem przynajmniej w tym do którego ja chodzę.

Upilnowac sie da ale wg mnie jest to bardziej upierdliwe niz w przypadku psa. U mnie np pies nie wchodzi do pokoi a kot za cholerę sie nie nauczy i wlezie.

Podpinam sie pod tym. Moja wiedziala gdzie i czego nie moze. Jak tylko nie patrzylismy to robila swoje. ja juz slyszalam jak tylko wskakuje na blat w kuchni to bieglam a ona patrzyla na mnie i uciekala cwaniara chowajac sie.. I tak ze wszystkim. Przy mnie nigdzie nie wlazila, ale jak rano wstawalam to sierc w kuvhni na blacie, u malej w kolysce... Nie upilnujesz i koniec.
A z pokojem to wlasnie u nas tak, kotka mial zakaz wlazenia do sypialni ale wiecznie upierdliwie sie tam pchala pomimo ze jak tylko przekraczala prog od razu byla wyrzucana.
kar0ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 19:52   #2043
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Taki 2 stronny ponad 200 kosztuje i nie wiem czy by tyle naciqgnal co ten. I chyba mizna to od pidatku odliczyc.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Od urodzenia ani, ale na 2 miesiace byla recepta wiec za darmo, reszta platne
W ogóle się zawiesilam - to Ty będziesz ściągać jeszcze pokarm?
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 19:52   #2044
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Fajna opcja ze to mozna na recepte i wtedy za free W PL bez takich luksusow :p
Taa tylko gin mi nie chciala jyz dac wiecej.
niunka2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 19:54   #2045
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Tz zaplacil 169 eu za wypozyczenie laktatora...
za rok uzywania czy jak?!

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Dziwne - oglądając te kupki prawie czułam ich zapach. ... ha ha ha))

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

BLACK a kiedy będziesz rozszerzać dietę?

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

He he
Ja kupiłam ostatnio taki
http://www.mambaby.com/pl/online-sho...ooler-clip-98/

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Córeczka Mamusina
fajowy. gdzieś stacjonarnie?

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Co to za podśmiechujki?
Mi pokazuje duzo rożnych gryzaków w tym linku co wkleiłaś, mamy zgadnąć który Twój?
Ja kupiłam ostatnio taki http://www.mlekolandia.pl/smoczki-i-...-k-1144-1193-p

Adziak spał od 14 do 18 😱 i to lekko ją wybudzaliśmy, zagadywaliśmy bałam się ze na noc nie uśnie, ale już kima mi przy cycku Ciekawa jestem nocki no wybudzać też nie bede już dziś do jedzenia
też fajowy i ti samo pytanie- gdzieś stacjonarnie?
bo jak mam kupic gryzak za 11zł i 10zapłacic za wysyłke to ja dziękuje
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 19:54   #2046
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Własnie myslalam czy tez nie kupic kilku na zapas. A jak z datami waznosci tych sloiczkow
i deserkow? Na jakies wyjazdy by sie przydaly

Ja mam Konik z Canpol Babies
Sa wazne dlugo. Ja mam triche owockow po mlodym to najwczsnuejszacdata do oazdziernika
Stary 2015-07-15, 19:54   #2047
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Uuu już mi wysłali zabawki, bedziemy się z Tż bawić dopóki Ada dorośnie
No z Chesterem ))

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-15, 19:57   #2048
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Jak masz creme brulee to od tego - potem tiramisu - potem biały ))))

Mam te wszystkie i jeszcze jakiś w srebrnym opakowaniu, jeden tylko taki był to wzięłam, a nie było napisane jaki smak
Stary 2015-07-15, 19:57   #2049
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
No niestety sa takie dzieci co sa bardziej wymagajace.. Moja miala 3 tygodnie przerwy tak to tez 8 tygodni jazdy i teraz znowu

Nie wiem nawet nie spytalam glupia ja ale 4 msc wazny, nawet w paszporcie jest wspisane. 30 euro za wyrobienie, 30 euro za wyrobienie w trybie natychmiastwoym (czyli 3 dni robocze ) bez sensu tyle kasy zeby 4 msc miala paszport a my juz raczej nigdzie podrozowac nie bedziemy no coz

Ja nie pisalam ze wszystkie. Ale na pewno wszystkie nie sa ludzmi hehehe i tak czy siak nie przetlumaczysz jak jest problem. Ciesz sie ze Ty nie masz

No teraz to zastanawiam sie znowu nad drugim heh, jako matka czuje sie gotowa ale faceta tez dobrze by bylo miec odpowiedniego juz sie pogodzilismy. Ale chodzilo mi po prostu o to ze jakby nie daj boze cos sie stalo miedzy nami to nie boje sie zostac sama z mala.. I tak wiecznie z nia jestem sama i sobie radzimy jakos hehe

Moja tez czasem kupa na zielono, ale czytalam ze jak caly czas utrzymujq sie zielone kupy to nie dobrze i trzeba skonaultowac z lekarzem.. Kazda kupke ma zielona Twoj maly??

Ja tez to uwielbiam jest cudowne

Ale buraki!!! Nie znosze czegos takiego.. Chyba bym cos powiedziala :/

Tak. I czuje to w 100%. Teraz mam tylko problem bo ludzie ktorym ja oddalam mowia ze moja jest agresywna i domunujaca a tez maja kota i jest problem.. Eh zobaczymy

Moja tak samo, ale wydaje sie jakby powolutku mijalo hmmm
No kurcze ten Berlin taki ogromny.. A juz mnie nudzi moje osiedle ile mozna ogladac te same drzewa )

matko.. Az w szoku jestem bo tutaj bardzo za karmieniem cycem sa i takie ceny wala za glupi laktator? A to kie jest na krankenkasse? To bys miala 2 laktatory elektryczne za to juz

Podpinam sie pod tym. Moja wiedziala gdzie i czego nie moze. Jak tylko nie patrzylismy to robila swoje. ja juz slyszalam jak tylko wskakuje na blat w kuchni to bieglam a ona patrzyla na mnie i uciekala cwaniara chowajac sie.. I tak ze wszystkim. Przy mnie nigdzie nie wlazila, ale jak rano wstawalam to sierc w kuvhni na blacie, u malej w kolysce... Nie upilnujesz i koniec.
A z pokojem to wlasnie u nas tak, kotka mial zakaz wlazenia do sypialni ale wiecznie upierdliwie sie tam pchala pomimo ze jak tylko przekraczala prog od razu byla wyrzucana.
Jest na krankenkasse jak masz recepte, a mi gin nie dala dluzej niz na 2 miesiqce.
Stary 2015-07-15, 19:58   #2050
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja to jem co godzinę a raczej non stop :P
hehe co jesz
Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Niezawsze a Ty dalej na działkę jeździsz codziennie czy siedzisz też sama trochę w domu i się nudzisz? Bo może jak nam skończą tą drogę robić to jakiś spacerek wspólny? Ja to teraz kota dostaje, jest tak rozkopane, że z wózkiem się nie da a chodzić w kółko po osiedlu jak chomik to nie dla mnie jedziemy jutro do centrum do mamy na kilka dni, tam przynajmniej mogę sobie na luzaku na długie spacery wychodzić, nie to co u nas
bardzo chetnie, na dzialke moja tez mozemy pojechac zanim droge zbuduja

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 19:59   #2051
niunka2015
BAN stały

Cytat:
W ogóle się zawiesilam - to Ty będziesz ściągać jeszcze pokarm?
Nie ,oddalam juz laktator, placil przy oddaniu.

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:

Za niecale 2 miesiace.

Edytowane przez niunka2015
Czas edycji: 2015-07-15 o 20:00
Stary 2015-07-15, 20:00   #2052
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:

Tak. U nas jest taki sklep ToysRus -i tam dużo produktów z MAM. Nie wiem czy to sieciowy sklep czy jak:-/ - jeszcze jest kilka innych fajnych dla starszych bobasow
Stary 2015-07-15, 20:01   #2053
niunka2015
BAN stały

Ale mialam 💏
Stary 2015-07-15, 20:03   #2054
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Mam te wszystkie i jeszcze jakiś w srebrnym opakowaniu, jeden tylko taki był to wzięłam, a nie było napisane jaki smak
E.. to nie wiem - tez tej jakby limitowanej serii? No po prostu się taka lodziara zrobiłam. . Eh )))
Stary 2015-07-15, 20:04   #2055
kar0ola
Rozeznanie

Cytat:
Powiem Ci ze jest na tyle fajny ze może sobie go trzymać i jak juz chwyci to ładuje od razu do buzi - jak za długo mamle rączki to daje ten gryzak i coś tam zalapuje wiec fajnie się sprawdza polecam..
Jaka Kochana ta Twoja Malutka - ja to mam wrażenie ze mój Mlody po całym dniu to ma mnie dość :-/ :-(

Ja tez mam czasem takie wrazenie heh nawet powiedzialam o tym swojej poloznej (wspaniala, najlepsza i z ogromna wiedza) ale ona powiedziala ze nie ma opcji, ze moze mi sie tak wydawac ale nie ma co sie nakrecac bo dzidzia i tak nigdy nie bedzie miala mamy dosc

Jak tam nastroj Domima?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-15, 20:05   #2056
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ,oddalam juz laktator, placil przy oddaniu.

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Za niecale 2 miesiace.
Aaaaa. .. no to zmienia postać rzeczy. .. bo się właśnie zdziwiłam... ja juz kończę swoją przygodę z karmieniem :-((( i tak mi się chce płakać ze nie wiem jak sobie z tym poradzę... :-(

Edytowane przez DomimaZet
Czas edycji: 2015-07-15 o 20:07
Stary 2015-07-15, 20:06   #2057
kar0ola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
hehe co jesz

Ale Wam dobrze chetnie bym sie dolaczyla szkoda ze tak daleko

Dzialka super sprawa co ? Ale chyba duzo roboty przy takiej? Zastanawiam sie czy by nie kupic..
Stary 2015-07-15, 20:09   #2058
Majka232
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52095103]Dziecko mi zasnelo przy glosnym i skocznym discopolo 😱 ruda tanczy jak szalona,krzyczy piszczy to jest onaaaa" taaaa[/QUOTE]

Haha

Cytat:
Co to za podśmiechujki?
Mi pokazuje duzo rożnych gryzaków w tym linku co wkleiłaś, mamy zgadnąć który Twój?
Ja kupiłam ostatnio taki http://www.mlekolandia.pl/smoczki-i-...-k-1144-1193-p

Adziak spał od 14 do 18 😱 i to lekko ją wybudzaliśmy, zagadywaliśmy bałam się ze na noc nie uśnie, ale już kima mi przy cycku Ciekawa jestem nocki no wybudzać też nie bede już dziś do jedzenia

gryzak konik

Chodziło o to że prosty gryzaczek malutki z każdej strony dobry do gryzienia

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Az sprawdze u mnie

MAJKA nie wiesz nic na ten temat?

Ja zwyklaka z Bright Starts. Dopinam mu jeszcze dwie przywieszki i uwielbia "walczyc" ze zwierzakami
Nigdy nie słyszałam i nie wydaje mi się ze jest ale może się mylę

Cytat:
Uuu już mi wysłali zabawki, bedziemy się z Tż bawić dopóki Ada dorośnie
Na str.smyka sa zabawki pod nazwą "Wibrujacy przyjaciel" :P

Cytat:
hehe co jesz

Cokolwiek. Wciąż coś żuje
Stary 2015-07-15, 20:09   #2059
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Ha ha to ja nie sprawdziłam tego mojego linku. . He he ale się wypuscilam ))))

Wtopa ))

Cytat:

Niemam pojęcia, ja na allegro zamówiłam razem z innymi rzeczami

Cytat:
No z Chesterem ))

Też też)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-15, 20:11   #2060
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez mam czasem takie wrazenie heh nawet powiedzialam o tym swojej poloznej (wspaniala, najlepsza i z ogromna wiedza) ale ona powiedziala ze nie ma opcji, ze moze mi sie tak wydawac ale nie ma co sie nakrecac bo dzidzia i tak nigdy nie bedzie miala mamy dosc

Jak tam nastroj Domima?
Dzięki Kochana:-*- a różnie. Czasem jest dość ciężko ale staram się być pozytywnie nastawiona do wszystkiego. Teraz się boje jutrzejszej wizyty u lekarza bo sobie nawkrecalam smutnych myśli poza tym jestem w trakcie kończenia kp :-(- I płacz mam na końcu nosa... :-( - a jak dziś twoja Malutka? Przechodzi jej ten skok? My się szykujemy na następny bo jutro kończymy 3 mce :-(- juz jestem przerażona. L..
Stary 2015-07-15, 20:13   #2061
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
E.. to nie wiem - tez tej jakby limitowanej serii? No po prostu się taka lodziara zrobiłam. . Eh )))

Creme brule wciągłam przepyszny
Stary 2015-07-15, 20:14   #2062
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Creme brule wciągłam przepyszny
Najbardziej go lubię - jest dla mnie numer jeden
Stary 2015-07-15, 20:19   #2063
madelinem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Kurcze jak on tak umiał zasnąć na wc lub w wannie. Mój to był musiał wypity nieźle być żeby tak usnac chyba...
Przykro mi ze Wam tak odmawiają mam nadzieje ze się w końcu uda znaleźć chrzestnego!

Ojej to miałaś nocke... Biedny Mikołaj. Moze teraz da Ci odespac bo pewnie też zmęczony będzie tym niewyspaniem.

Kciuki ogromne bedzue dobrze dasz rade!!

Ja co prawda nie mam Sophie ale wszystkie zabawki myje w płynie do kąpieli małego i porządnie splukuje.
Jemu sie to udaje. On wstaje po 3, na 5 do pracy, a pracuje ciezko.fizycznie. smiac mi sie z tego chce, wystarczy ze usiadzie, glowe oprze i odlot. Wkurza to, bo zero pomocy z jego str przez to ze spi. Tez bym tak.chciala.

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Koperco, dzieki, jak znajde ten odplamiacz to sprobuje.
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 20:20   #2064
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaa. .. no to zmienia postać rzeczy. .. bo się właśnie zdziwiłam... ja juz kończę swoją przygodę z karmieniem :-((( i tak mi się chce płakać ze nie wiem jak sobie z tym poradzę... :-(

Ojej bidulka, wyluzuj już nic nie poradzisz, tak wyszło... Wypij sobie lampkę winka na poprawę humoru
Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Haha

gryzak konik

Chodziło o to że prosty gryzaczek malutki z każdej strony dobry do gryzienia

Nigdy nie słyszałam i nie wydaje mi się ze jest ale może się mylę

Na str.smyka sa zabawki pod nazwą "Wibrujacy przyjaciel" :P

Cokolwiek. Wciąż coś żuje

Hehe to chyba nie na stronie smyka takie zabawki
Stary 2015-07-15, 20:20   #2065
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Wam dobrze chetnie bym sie dolaczyla szkoda ze tak daleko

Dzialka super sprawa co ? Ale chyba duzo roboty przy takiej? Zastanawiam sie czy by nie kupic..
No szkoda, ja za to chętnie bym pochodziła po Berlinie.

Działka super sprawa u mnie to głównie koszenie trawy, a mama ogarnia warzywa i owoce.

Wielka dziś tez jadłam srebrnego i tez pyszny.
Musze creme brule upolować gdzieś

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 20:23   #2066
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej bidulka, wyluzuj już nic nie poradzisz, tak wyszło... Wypij sobie lampkę winka na poprawę humoru

Hehe to chyba nie na stronie smyka takie zabawki
:-*-dzięki :-*
Jeszcze nie będę piła wina bo jeszcze chce Go w nocy przystawic tyle ze chyba dla zaspokojenia mojej potrzeby bliskości... chyba odcięcie się od tego jest dla mnie najgorsze...
Stary 2015-07-15, 20:25   #2067
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
:-*-dzięki :-*
Jeszcze nie będę piła wina bo jeszcze chce Go w nocy przystawic tyle ze chyba dla zaspokojenia mojej potrzeby bliskości... chyba odcięcie się od tego jest dla mnie najgorsze...
Pomysl tak : bd mogła zajarac, 😂🙈

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 20:27   #2068
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
No szkoda, ja za to chętnie bym pochodziła po Berlinie.

Działka super sprawa u mnie to głównie koszenie trawy, a mama ogarnia warzywa i owoce.

Wielka dziś tez jadłam srebrnego i tez pyszny.
Musze creme brule upolować gdzieś

Wielka Violka no ładnie zjadłam creme brule dziś wiecej nie podołam

Apropo zawieszek to lubię tą, fajnie w niej bimboli delikatnie dzwoneczek- mam tą niebieską
http://www.smyk.com/kids-ii-bright-s...y-dla-dzieci-p
Stary 2015-07-15, 20:31   #2069
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Dzięki Kochana:-*- a różnie. Czasem jest dość ciężko ale staram się być pozytywnie nastawiona do wszystkiego. Teraz się boje jutrzejszej wizyty u lekarza bo sobie nawkrecalam smutnych myśli poza tym jestem w trakcie kończenia kp :-(- I płacz mam na końcu nosa... :-( - a jak dziś twoja Malutka? Przechodzi jej ten skok? My się szykujemy na następny bo jutro kończymy 3 mce :-(- juz jestem przerażona. L..
Dqj spokoj, ja nie plakalam to ty tez nie musisz

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
I sie uchlac🍻🍸🍹🍷
Stary 2015-07-15, 20:35   #2070
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
:-*
Cytat:
Dqj spokoj, ja nie plakalam to ty tez nie musisz

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

I sie uchlac🍻🍸🍹🍷
:-*

Dzięki Dziewczyny :-*
Ale poległam. Jednak rycze :-(
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości