![]() |
#3601 |
Gang Iren
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Miszka trzymam kciuki!
Moja koleżanka miała podobną sytuację i dobrze się skończyło. A według twoich obliczeń który to tydzień?
#3602 |
Zadomowienie
|
Miszka - teraz tylko spokój jest potrzebny, choć pewnie jest towarem mega-deficytowym, wiem ...
U mnie w 8 tygodniu (i na pewno był 8, nie 6) też nie było jeszcze widać bijącego serduszka Marcina. Lekarz bez mrugnięcia okiem kazał przyjechać za około 2 tygodnie, ale koniecznie. Nie strasząc, absolutnie. Za dwa tygodnie wszystko było w najlepszym porządku (dopiero wtedy mi powiedział, że lekko się martwił, ale wiedział, że tak się zdarza) i tak jest do dziś ![]() Szwagierka mojej koleżanki - po podobnej akcji (też 8 tydzień!) w piątek po południu dostała skierowanie na ... usunięcie obumarłej ciąży. Wylała potoki łez. W weekend niełatwo było znaleźć innego lekarza, nie znam szczegółów, ale też okazało się, że wszystko jest ok i teraz syn ma jakieś 12 lat. Mocno wierzę, że i u Ciebie wszystko się skończy dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Konto usunięte
|
MIszka, trzymam kciuki i ocean spokoju dla Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zadomowienie
|
Miszka przytulam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
Michell - trzymaj się ciepło! Jestem w szoku, bo przypomniało mi się dokładnie takie samo doświadczenie - lekarz powiedział mi, że nie widzi bijącego serca - potem się okazało jednak, że się mylił.
Czasem okrucieństwo lekarzy jest niepojęte, przecież to oni powinni rozumieć najlepiej co czuje kobieta w takiej sytuacji... po prostu otwiera się otchłań... ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Michel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zadomowienie
|
![]() Miszka, mooocno trzymam kciuki, mam nadzieję, że będzie dobrze, musi być ![]()
![]() |
#3607 |
Zadomowienie
|
Caffeine - no właśnie, totalnie nie rozumiem, jak lekarzowi, który nie ma 1000% (dodatkowe zero zamierzone) może przejść przez gardło taki tekst! Przecież może on przynieść realną szkodę - choćby poprzez stres przyszłej mamy. Nie mówiąc już o jakiejś empatii ...
Potem, jak wszystko dobrze się kończy to taka przyszła mama po prostu przestaje przychodzić do danego lekarza i najgorsze co się dzieje - że przekaże koleżankom swoją opinię. A za taki błąd (skierowanie na zabieg) lekarz powinien ewidentnie odpowiedzieć. Ja rozumiem, że nikt nie jest nieomylny, ale jednak wydaje mi się zdumiewające, że na podstawie jednego badania usg na tak wczesnym etapie lekarz wydaje decyzje i jak widać - często nietrafione. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Miszka, ja pisałam - trzeba miec nadzieje, bo pomyłki się zdarzaja. fakt, nie sądziłam, ze az tak czesto - tyle dziewczyn ma podobne doswiadczenia...?
To, ze usg bywa zawodne - wiem po sobie. od jednego ginekologa wyszłam z rozpoznaniem guza w okolicy nerki/macicy. Dwa dni pozniej przed operacją u gina w szpitalu dostałam rozpoznanie torbieli jajnika. po operacji, na pooperacyjnej sali- lekarz mi rzucił na obchodzie: a u pani to była obumarła ciąza pozamaciczna ![]() Pomyłki się zdarzaja... |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
moja siostra to miały być bliźniaki a moj gruczoł mlekowy w piersi to miał byc guz złosliwy nieoperacyjny wedle geniusza ginekologii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję.Ta zawsze umiera ostatnia...Różne są podejścia,za Wasze dziękuję całym sercem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
Miszka- trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze skończyło
![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Wyszło słońce ![]() ![]() Książki młodemu do szkoły zamawiam ![]() Dzień jak co dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zadomowienie
|
U mnie dzisiaj sprzątanie, w końcu sie zabrałam za podłogi, właśnie skończyłam "jeździć na szmacie". Ech....jak ja tego nie lubię....
![]()
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
Wonder - nawet mi nie mów nic o podłogach - odkąd w domu pojawiło się dziecko zaczęłam marzyć o jednym z tych robotów-odkurzaczy, które same sprzątają...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aczkolwiek, taki mały odkurzacz robocik śmigałby sam za mnie, a ja w tym czasie np. z książką.... ach, rozmarzyłam się ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
Hmm...no i przypomniałyście mi, że dzisiaj po południu też muszę podłogi poodkurzać i umyć
![]() O zaletach rumby Kamlisa wam może poopowiadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Gang Iren
|
Taki robot może i fajny, ale u mnie chyba by nie posprzątał. Za dużo miałby do omijania.
#3617 |
Zadomowienie
|
Aussi, no to nie zazdroszczę
![]() ![]() ![]() Gosia, ale pomarzyć sobie można ![]() Dziś zrobiłam to: http://qchenne-inspiracje.blogspot.c...archwii-z.html Smaczne ![]()
![]() |
#3618 |
Konto usunięte
|
Wchodzę dzisiaj do apteki-taka mała apteka tam gdzie mieszkają moi Rodzice, a tam co? sesderma...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
Danusia, miło się zdziwiłaś
![]() U mnie dzień wolny...w teorii. czyli ludzie rano, siłownia, zakupy, obiad, zrywanie czereśni. za chwile...jeszcze trochę zrywania, a potem najgorszy punkt programu, czyli przerabianie ![]() Podłogi...omijam wzrokiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Konto usunięte
|
A mnie jakoś mycie podłóg nie rusza...Muszę to robić tak często, że niemal odruch, jak mycie zębów
![]() U mnie pogoda jak w tytule bollywoodzkiego hitu sprzed lat - czasem słońce, czasem deszcz. Czyli parówka, potem ciemno, ulewa i znowu słońce w pełnej krasie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Konto usunięte
|
Dobrze, że ta Sesderma nie była z witaminą C bo już bym kupiła...było to i w niższej cenie http://www.topestetic.pl/sesderma/da...FZTItAoduCMPSQ
Myślę nad swoim prezentem urodzinowym-chciałabym torebkę Prady ale nie wiem jak sie będzie zachowywać kolor. |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
zrypana jestem po czereśniach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 |
Zadomowienie
|
Miszka, je też trzymam kciuki, wiesz. I tak, jak dziewczyny, znam, przypadek, kobiety, która usłyszała dokładnie to, co Ty, a teraz ma dwudziestoletnią córkę.
Kama, myślę, że Sonia wiedziała od razu, gdzie jej dom. Ja i dziewczyny też nie potrzebowałyśmy dużo czasu, aby się o tym przekonać. Gorzej było z moim mężem, który na początku był na mnie wkurzony, że przyniosłam kota do domu. Trochę mu się nie dziwię, bo to na niego zazwyczaj spada najwięcej obowiązków związanych ze zwierzętami. Dlatego zdziwiłam się, gdy zobaczyłam, jak w sobotę przechadza się po domu a Sonia siedzi na jego ramieniu. Potem, jak spytałam, czy oddajemy kota, stwierdził: Nieeee, no teraz, to już nie. A dzisiaj przywiózł jej zabawkę. Tak, że ostatecznie, wszyscy są zadowoleni, łącznie z Fredzią, naszą psinką, która wreszcie ma koleżankę. Ja czuję się nieco osaczona przez kotkę, która wszędzie za mną chodzi. Nawet do łazienki nie mogę spokojnie iść, bo wtedy ona kładzie się przy drzwiach, wsadza łapki w szparę między drzwiami, a podłogą i miaaaaauczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Gang Iren
|
Danusia pokażesz jaką byś chciała torebkę? Prezent od siebie dla siebie czy chcesz komuś podsunąć tą myśl?
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Fajne miałam popołudnie. Byliśmy w parku ze znajomymi. Dzieciaki się wyszalały. Jedliśmy pizzę siedząc na trawie. Pełen luz ![]()
#3626 |
Konto usunięte
|
http://www.cheaponlinehandbag.com/?r...roduct_id=5226
taką i jeśli kupię to sama sobie ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- JUKA73 uwielbiam to w kotach, przychodzą do domu i od razu ustanawiaja koci porządek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=danusiaes;52095959]http://www.cheaponlinehandbag.com/?r...roduct_id=5226
taką i jeśli kupię to sama sobie[COLOR="Silver"] Danusia, nice ![]()
![]() |
#3628 |
Gang Iren
|
Danusia bardzo ładna torba!
#3629 |
Zakorzenienie
|
Danusia, klasyczna elegancja
![]() Dzis niosąc miche czereśni - wywaliłam się ![]() ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-07-15 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zadomowienie
|
Kama, no co Ty, prasowanie na pewno zaczeka. No, chyba, że będzie na tyle niecierpliwe, że samo się wyprasuje, przy pomocy męża na przykład.
Danusia, i do tego robią to bardzo sprytnie. Fajna torebka. Kupuj. Edytowane przez JUKA73 Czas edycji: 2015-07-15 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.