Scent Bar LVII - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-15, 16:23   #721
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Czemu mi się zawsze wydawało, że jesteśmy w tym samym wieku?
Moze w tym samym nie, ale blisko

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 16:33   #722
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Miałam już okres, że nic a nic mnie to nie ruszało, ale jak nałogowiec, wróciłam do starego schematu
Łączę się w bólu, mnie może nie reklamy ale recenzje perfum zaczęły znowu ruszać.

Czegoś dymnego mi się chce - ale chyba wszystko co dostępne już znam i odrzuciłam :/ Zostały hamerykanckie zapachy, których w ogóle nie ma jak skołować (bo wysyłają tylko do USA) albo trza brać w ciemno za straszne piniondze. Jak żyć... Może kupić Turmalina albo Feu de Bois... Ale też je odrzuciłam...
# problemy ludzi pierwszego świata
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 16:45   #723
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Łączę się w bólu, mnie może nie reklamy ale recenzje perfum zaczęły znowu ruszać.
Mnie nie ruszja recenzje perfum, zeby mnie perfumy ruszyły, to ja je musze powachac

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-15, 18:05   #724
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
"Reklama" to tak ogólnie, bo takie obrazkowe w tv i wyskakujące okna w necie mnie też nie.
Miałam już okres, że nic a nic mnie to nie ruszało, ale jak nałogowiec, wróciłam do starego schematu
Teraz dalej dumam nad Sorelami, wydumałam, że może je zamówię (dwie pary), przymierzę i w razie W zwrócę No ale znowu kasa zamrożona.

Jakby kto potrzebował porady co na bolące dziąsło/wnętrze ust to szałwia daje radę Kolejny raz się o tym przekonałam.
1. Nie wykluczone, że i mnie czeka "nawrót" Ostatnio, po latach szkoleń przez Teża, mam tak, że już nie dumam. Jeśli coś chcę - to jest momentalna decyzja, zero wahania, muszę to mieć. I nigdy tych decyzji nie żałuję. Inna rzecz, że są to konkrety, z których korzystam niemal dzień w dzień i obchadzam je non stop. Buty, kurtka, sukienka, etc.

2. Ano daje, acz nie zawsze. Jednak często ratowała mnie z opresji i obywało się bez antybiotyku.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-07-15 o 18:07
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 19:22   #725
tricolor
Wtajemniczenie

Corii
Świetnie wyglądasz!

Parę lat temu byłam skinny fat, teraz jestem tylko fat, niestety...
Ale... może się uda zrobić skinny z mały fat? I mięśni choć troszkę więcej Żywy przykład, że daje radę
Stary 2015-07-15, 19:24   #726
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Corii
Świetnie wyglądasz!

Parę lat temu byłam skinny fat, teraz jestem tylko fat, niestety...
Ale... może się uda zrobić skinny z mały fat? I mięśni choć troszkę więcej Żywy przykład, że daje radę

Ja zawsze powtarzam, ze chcieć, to móc

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-15, 21:11   #727
agnyska81
Zakorzenienie

Witam znad maratonu ogrodowego Wykopałam sobie ziemniaczki, które zaraz skonsumowałam po ugotowaniu na parze razem z bobem Świeższych nigdy nie jadłam

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
ładny komplecik a dla faceta to nie za letkie ?
A nie wiem, nie narzeka, ale on nie jest jakiś zaawansowany Pudzian. Mój przykład dopiero go zachęcił do ruszenia się z kanapy I mnie demotywuje, bo mu rośnie w oczach

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Ano daje, acz nie zawsze. Jednak często ratowała mnie z opresji i obywało się bez antybiotyku.
Nie no, antybiotyk to na takie rzeczy tylko raz miałam I skończyło się źle, bo wyrwaniem zęba.

Mój tata zrobił sobie niezłe kuku: podczas prac ogrodowo-garażowych wbił sobie coś (już nie pamiętam co) obok paznokcia, niewielka ranka. Zrobiło mu się to czerwone, bolące, a potem zaropiałe. Brał już dwa antybiotyki doustnie, jest lepiej, ale nie całkiem dobrze, teraz ma jeszcze maść z antybiotykiem. Fakt, że choruje na cukrzycę, ale babrze mu się to coś długo. Wczoraj mu lekarka powiedziała, że jak to nie doleczy tego do końca to trzeba będzie zerwać paznokieć (i tak wygląda jakby się ledwo trzymał) i zadziałać pod spodem A takie niewinne zdarzenie niby było

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 21:24   #728
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Przy cukrzycy sie niestety wszystko długo babrze wiem,jak na mnie sie goja głupie zadrapania albo ślady po wrośnietym włosie,np. Koszmar.
Stary 2015-07-15, 22:37   #729
Miciel
Wpisz tu zomzing

na proposie perfumów, to gdzie jest Nesek? ^^

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 23:07   #730
Parabelka
Panaroja

Pobłogosław mnie Baru albowiem właśnie zgrzeszyłam zeżarłszy wielką michę truskawek z bitą śmietaną

Yyyy , chyba coś popieprzyłam z formułką

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
To jest świeta prawda, dlatego tuz przed wziełam sie za siebie
i chwała Ci że przed a nie po ja niestety po i przez to wszystko wolniej mi idzie i nie dojdę już do takich efektów , jakie osiągnęłabym kilka lat wcześniej . Ale lepiej późno niż wcale , tyle że sześciopaka mieć już nie będę

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ja właśnie mam kryzys muszmania
Perfumy wszystkie, co chciałam, to juz mam, ciuchów tyle, że się szafa ledwo domyka...
Już mi się przejadło, już się po sklepach żadnych chodzić nie chce i się nie chce niczego więcej kupować

#problemy pierwszego świata

tu się nie zgodzę
kolezanka po miesiącu ćwiczenia skalpela ma, co prawda jeszcze nie sześciopak, ale ładnie zaryowane mięśnie na brzuchu. A mi całe miesiące ćwiczeń nic a nic na brzuch nie dają
chudnie mi wszystko inne, zwisy i cellulit zniknęły, a brzuch jak był sflaczały i wystający tak jest nadal
1.to Ci dobrze , mnie daleka do mania wszystkich perfum co bym je chciała
2.
3.ponownie się nie zgodzę - przez miesiąc nie ma możliwości żeby jakikolwiek mięsień powstał , musiała mieć zrobione mięśnie wcześniej . Albo całkowicie spaliła tószcz z brzucha .
Jak masz sflaczały wystający brzuch to powtarzam jeszcze raz - ćwiczenia z ciężarem , bo po prostu mięśnie brzucha masz śladowe i słabe . Od samej Chodakowskiej jeszcze nic nikomu nie urosło , żaden mięsień (najwyżej kontuzje) .

Cytat:
Bo ja wiem czy nie miałam, co drugi dzień aeroby/interwały i jakieś 1500 kcal dziennie... Prędzej myślałam, że za mało kcal i żadne mięśnie nie powstają tylko mi uda z wysiłku puchną a banany idą w zadek.
Ale było minęło, nie chce mi się znowu tak bujać.
Teraz i tak nie będę miała czasu na tego typu ćwiczenia, nie przy 10 godz w robocie z dojazdami, dwojgu didów i ogarnianiu chaty
no faktoza dwa didy i praca to już jest zajęcia na dwa etaty
Cytat:
no pewnie tak, bo jestem typem jabłko - kazdy zbedny kilogram błyskawicznie odkłada mi się na brzuchu i za żadne skarby potem nie chce zleźc, trzeba się mocno umordować
A nogi chude jak patyki, wygladam jak pająk - okragła kulka na szczudłach
no to witaj w klubie - mam to samo , sadło na brzuch to pierwszy krok tycia . I całe życie wystający bebzon . Ale jak wzmocniłam mięśnie przestał mi wystawać i być taki flakowaty . To wystawanie to po prostu jelita , których nie utrzymuje wiotka przednia ściana brzucha . Wzmocnij mięśnie a się spłaszczy , nawet z tłuszczem będzie płaściejszy . Ale mięśni nie wzmocni skalpel czy insze podskoki , tylko obciążenie . Tylko ćwiczenia z obciążeniem dają rozrost tkanki mięśniowej , a tylko istniejąca silna tkanka mięśniowa jest w stanie utrzymać trzewia tam gdzie powinny być .

Cytat:

A nie wiem, nie narzeka, ale on nie jest jakiś zaawansowany Pudzian. Mój przykład dopiero go zachęcił do ruszenia się z kanapy I mnie demotywuje, bo mu rośnie w oczach

Mój tata zrobił sobie niezłe kuku: podczas prac ogrodowo-garażowych wbił sobie coś (już nie pamiętam co) obok paznokcia, niewielka ranka. Zrobiło mu się to czerwone, bolące, a potem zaropiałe. Brał już dwa antybiotyki doustnie, jest lepiej, ale nie całkiem dobrze, teraz ma jeszcze maść z antybiotykiem. Fakt, że choruje na cukrzycę, ale babrze mu się to coś długo. Wczoraj mu lekarka powiedziała, że jak to nie doleczy tego do końca to trzeba będzie zerwać paznokieć (i tak wygląda jakby się ledwo trzymał) i zadziałać pod spodem A takie niewinne zdarzenie niby było
1.no rośnie mu bo chuop i ma testosteron , od którego mięsnie rosną , kobicie nie urosną tak
2.cukrzyca niestety daje takie efekty .
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
na proposie perfumów, to gdzie jest Nesek? ^^
ostatnio przerabiała czarnom porzeczkie i miała doła .

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2015-07-15 o 23:09
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 23:12   #731
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
o, podziękować; jak z doła wylezie, to będę mieć zapytanie

Stary 2015-07-15, 23:28   #732
Betty83
Zakorzenienie

znad talerza po zapieksach i chałwy

?

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-07-15 o 23:31
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 00:50   #733
Parabelka
Panaroja

Jeszcze coś dla Majuty - dowód że ćwiczenia ciężarami nie robią z kobiety Pudziana http://adrenaline-fit.pro/blog/wp-co...2015/05/AF.jpg ta dziewczyna trenowała podnoszenie ciężarów łącznie ze zdobywaniem medali , a teraz trenuje ketlami i nadal sztangą . I też nie ma widocznych kostek na brzuchu - mimo że jest odtłuszczona . A za taki wygląd i takie umięśnienie dałabym się zabić
A tak wygląda na co dzień http://adrenaline-fit.pro/blog/wp-co...Kettlebell.jpg nie Szwarceneger , prawda ?

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2015-07-16 o 00:53
Stary 2015-07-16, 07:31   #734
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przy moich przedciążowych 170/51 też byłam szkielecikiem w smalcu
ja myślałam ze chociaż niższa jesteś skoro się ciągle odchudzasz z tych 50 kg

ja mam tyle samo wzrostu i tyle ważyłam na studiach i byłam szkieletem dosłownie, nie wspominam dobrze

Cytat:
Jesuuuu, nic mnie tak nie wyprowadza z równowagi jak ludzki tupet
Przychodzi babka, coś chce, na jutro koniecznie, płatne, ale ona nie ma możliwości zapłacić i z wysokiego C do mnie to co teraz ona ma zrobić? I Ty jej nieba przychyl, bo ona zapomniała, a przecież ONA TO MUSI MIEĆ!
Aaaaaaaaaa

Ommmmmm

Cytat:

Cytat:
Pobłogosław mnie Baru albowiem właśnie zgrzeszyłam zeżarłszy wielką michę truskawek z bitą śmietaną

Yyyy , chyba coś popieprzyłam z formułką

Znad soczku

Ostatni dzień do pracy przed urlopem
om nom nom nom

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 08:50   #735
agnyska81
Zakorzenienie

Powitać znad kawki z mleczkiem
Dobrze dziś zaczęłam dzień, bo częściowo pokonałam pieszo drogę do pracy I wywaliłam parę papierzysk, co też mi pomaga na dobry humor.

Cytat:
1. Ale lepiej późno niż wcale , tyle że sześciopaka mieć już nie będę
2.no rośnie mu bo chuop i ma testosteron , od którego mięsnie rosną , kobicie nie urosną tak
3.cukrzyca niestety daje takie efekty .
1. Ja też o sześciopaku mogę tylko pomarzyć Mam brzuch z deczka dziwny i od dziecka z dwiema oponami, w ciąży mi mięśnie wywaliło (samodiagnoza - jakby lekki rozstęp ), potem cesarka co dodatkowo je osłabiło. Pytanie do specjalisty: czy to możliwe, że mi trochę tuszczu urwali w czasie cc? Bo mam normalnie dziurę w dolnej oponie Do tego luźnawa skóra i masa rozstępów, jakbym się odtłuściła to zostałabym ze smętnym worem Tzw. obraz nędzy i rozpaczy, ale już się do niego przyzwyczaiłam, i tak nigdy miss nie byłam i po plaży nie paradowałam z dumą
2. Fiem, ale mnie to i tak nie pociesza
3. Co za szczęście, że po operacjach rany mu się dobrze goiły, bo były naprawdę wielkie. No ale zapewne bardziej sterylne

Zapisałam się dziś do mojej lekarki rodzinnej, bo mi się zrobiło coś dziwnego w dziwnym miejscu, ciekawe co orzeknie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ostatni dzień do pracy przed urlopem
om nom nom nom
Od piątku zaczynasz czy po prostu Ci się dni pomyliły?

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2015-07-16 o 08:52
Stary 2015-07-16, 08:53   #736
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Od piątku zaczynasz czy po prostu Ci się dni pomyliły?

aż tak zbudyniałego mózgu jeszcze nie mam od piątku zaczynam

W sobotę mamy wesele w Karpaczu, więc wyjeżdżamy jutro, bo ja bym nie wyrobiła żeby tego samego dnia jechać tyle km i jeszcze na wesele iść

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 09:04   #737
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja myślałam ze chociaż niższa jesteś skoro się ciągle odchudzasz z tych 50 kg
Nie, nie, ja się odchudzam DO tych 50-51 A właściwie do szpary która jakby nie paczeć pojawia mi się w okolicach 51 kg niezależnie od metody odchudzania (choć przy skakance wszystko się lepiej prezentowało).
Ja mięśni nie mam więc u mnie ta waga nie razi szkieletostwem - tak mi się wydaje

Agnysko, a to nie jest ta "szpara" między mięśniami brzucha, która się ponoć robi w ciąży a potem powinna samoistnie zejść? U mnie była taka dziura na dwa palce, potem zniknęła. Aaale to chyba nad pępkiem było...
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 09:20   #738
agnyska81
Zakorzenienie

Chyba powinnam to wszystko na biało i z adnotacją, żeby ewentualne przyszłe ciężarne tego nie czytały, bo mogą się wystraszyć

Cytat:
Agnysko, a to nie jest ta "szpara" między mięśniami brzucha, która się ponoć robi w ciąży a potem powinna samoistnie zejść? U mnie była taka dziura na dwa palce, potem zniknęła. Aaale to chyba nad pępkiem było...
To wygląda jak dół w tej oponce tłuszczowej poniżej pępka, ale taki serio dół, nie dołek, jakby ktoś mi tam tłuszczyk wyciął.
A w ciąży to miałam coś dziwnego żyjącego własnym życiem, jakby uwypuklenie mięśni prostych, taki wał wzdłuż brzucha pośrodku podczas spinania mięśni. Aż gin się dziwił i pytał czy coś ćwiczyłam przed ciążą

Stary 2015-07-16, 09:24   #739
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Jeszcze coś dla Majuty - dowód że ćwiczenia ciężarami nie robią z kobiety Pudziana http://adrenaline-fit.pro/blog/wp-co...2015/05/AF.jpg ta dziewczyna trenowała podnoszenie ciężarów łącznie ze zdobywaniem medali , a teraz trenuje ketlami i nadal sztangą . I też nie ma widocznych kostek na brzuchu - mimo że jest odtłuszczona . A za taki wygląd i takie umięśnienie dałabym się zabić
A tak wygląda na co dzień http://adrenaline-fit.pro/blog/wp-co...Kettlebell.jpg nie Szwarceneger , prawda ?
To prawda co piszesz
Patrząc na ta panią, to ja mam duzo bardziej widoczne kostki na brzuchu, momentami po niektórych ćwiczeniach nawet jeszcze bardziej widoczne
Co do Chodaka to tez prawda, ale na Jillian np. Można sobie świetne ciało wyrzeźbić

Znad żałoby nad padniętym wczoraj w nocy laptopem :ksiądz: zostałam bez kompa Jakie szczęście ze niedawno dostałam tablet, bo zostałabym całkiem na lodzie
Prawdę mówiąc laptop wytrzymał mi dzielnie 5 lat aż go zajechalam na maxa No, ale ja go jako stacjonarny wykorzystywałam, non stop chodził, wiec miał prawo pasc małż go wziął do kolegi, może cos sie da z nim jeszcze zrobić, jak nie to nowy dysk do łapa i będzie znowu na chodzie.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-16, 11:10   #740
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Znad żałoby nad padniętym wczoraj w nocy laptopem :ksiądz: zostałam bez kompa Jakie szczęście ze niedawno dostałam tablet, bo zostałabym całkiem na lodzie
Prawdę mówiąc laptop wytrzymał mi dzielnie 5 lat aż go zajechalam na maxa No, ale ja go jako stacjonarny wykorzystywałam, non stop chodził, wiec miał prawo pasc małż go wziął do kolegi, może cos sie da z nim jeszcze zrobić, jak nie to nowy dysk do łapa i będzie znowu na chodzie.
Wyrazy współczucia. I jak przy organizmach ludzkich, nadziei nigdy nie mam, tak w sprzęta wierzę. Może być kwestia wymiany jakiegoś bebecha (taka ze mnie znawczyni )

Przestraszyłaś mnie. Tak samo wykorzystuję swój lap. Non stop kolor chodzi jako stacjonar. Juz 4 rok mu stuknął

Jeśli sam się wyłączył, to może być przegrzanie. Coś z baterią etc. Na bank jeszcze go reanimują. Mój, sam, w oczekiwaniu na naprawcę, po 3 tygodniach nagle zadziałał Także jest nadzieja
Stary 2015-07-16, 11:32   #741
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Wyrazy współczucia. I jak przy organizmach ludzkich, nadziei nigdy nie mam, tak w sprzęta wierzę. Może być kwestia wymiany jakiegoś bebecha (taka ze mnie znawczyni )

Przestraszyłaś mnie. Tak samo wykorzystuję swój lap. Non stop kolor chodzi jako stacjonar. Juz 4 rok mu stuknął

Jeśli sam się wyłączył, to może być przegrzanie. Coś z baterią etc. Na bank jeszcze go reanimują. Mój, sam, w oczekiwaniu na naprawcę, po 3 tygodniach nagle zadziałał Także jest nadzieja
No cieżko znoszę brak większego sprzetu bo jednak tablet to nie cos, co jest dobre w domu na dłuższa metę

Aj, nie wyraziłam sie jasno - padł konkretnie tylko dysk, prawdopodobnie głowica w nim sie wyrobiła. Jeśli faktycznie to może kolega męża znajdzie nowa głowice do niego, jeśli nie znajdzie i jeśli to nie głowica tylko cały dysk, to nowy dysk do lapa kupi. Plus byłby taki, ze nowe dyskiszybciej chodzą wiec i system szybciej by smigal
Reszta parametrów lapa jest ok, wiec będzie można dalej zaprząc go do roboty ale czas powoli rozglądać sie za nowym sprzętem. Jednak to problem, bo Vaio juz nie produkują, a to jedyne łapy, które mi w 100% podchodzily

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-16, 14:50   #742
Parabelka
Panaroja

snad ciepełka
Cytat:
Powitać znad kawki z mleczkiem
Dobrze dziś zaczęłam dzień, bo częściowo pokonałam pieszo drogę do pracy I wywaliłam parę papierzysk, co też mi pomaga na dobry humor.

1. Ja też o sześciopaku mogę tylko pomarzyć Mam brzuch z deczka dziwny i od dziecka z dwiema oponami, w ciąży mi mięśnie wywaliło (samodiagnoza - jakby lekki rozstęp ), potem cesarka co dodatkowo je osłabiło. Pytanie do specjalisty: czy to możliwe, że mi trochę tuszczu urwali w czasie cc? Bo mam normalnie dziurę w dolnej oponie Do tego luźnawa skóra i masa rozstępów, jakbym się odtłuściła to zostałabym ze smętnym worem Tzw. obraz nędzy i rozpaczy, ale już się do niego przyzwyczaiłam, i tak nigdy miss nie byłam i po plaży nie paradowałam z dumą

Zapisałam się dziś do mojej lekarki rodzinnej, bo mi się zrobiło coś dziwnego w dziwnym miejscu, ciekawe co orzeknie
1.
2.tószczu to nie wycięli , ale pewnie w tym miejscu masz bliznę po szwach odskórnych i dlatego tam jest tkanka łączna i nie ma tószczu i stąd dół .
3.czymam
Cytat:
Chyba powinnam to wszystko na biało i z adnotacją, żeby ewentualne przyszłe ciężarne tego nie czytały, bo mogą się wystraszyć

To wygląda jak dół w tej oponce tłuszczowej poniżej pępka, ale taki serio dół, nie dołek, jakby ktoś mi tam tłuszczyk wyciął.
A w ciąży to miałam coś dziwnego żyjącego własnym życiem, jakby uwypuklenie mięśni prostych, taki wał wzdłuż brzucha pośrodku podczas spinania mięśni. Aż gin się dziwił i pytał czy coś ćwiczyłam przed ciążą
ale same mięśnie tak wyłaziły czy środek między mięśniami ?

Znowu zgrzeszyłam drogi Baru , zeżarłam miskę truskawek i brzoskwiń z bitą śmietaną , jestem zatfardziała i niepoprawna
Ale jakie to dobre

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-07-16, 15:55   #743
Betty83
Zakorzenienie

znad powrotu z agencji pracy
dostałam osobistego doradcę, jako jedynej z grupy pięciu bab przydzielono mi faceta...

Cytat:
No cieżko znoszę brak większego sprzetu bo jednak tablet to nie cos, co jest dobre w domu na dłuższa metę

Aj, nie wyraziłam sie jasno - padł konkretnie tylko dysk, prawdopodobnie głowica w nim sie wyrobiła. Jeśli faktycznie to może kolega męża znajdzie nowa głowice do niego, jeśli nie znajdzie i jeśli to nie głowica tylko cały dysk, to nowy dysk do lapa kupi. Plus byłby taki, ze nowe dyskiszybciej chodzą wiec i system szybciej by smigal
Reszta parametrów lapa jest ok, wiec będzie można dalej zaprząc go do roboty ale czas powoli rozglądać sie za nowym sprzętem. Jednak to problem, bo Vaio juz nie produkują, a to jedyne łapy, które mi w 100% podchodzily
u mnie też była wymiana dysku w vaio, ale mi zakup nowego i wymiana zajęły 2h
zwykle nie opłaca się dysku naprawiać
to chyba jedyna ich słabość
po tym 3 lata bezawaryjne, a wyłączam go tylko kiedy wyjeżdżam
Stary 2015-07-16, 16:30   #744
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
u mnie też była wymiana dysku w vaio, ale mi zakup nowego i wymiana zajęły 2h
zwykle nie opłaca się dysku naprawiać
to chyba jedyna ich słabość
po tym 3 lata bezawaryjne, a wyłączam go tylko kiedy wyjeżdżam
Będzie nowy dysk, waham sie tylko czy wybrać ten sam Seagate, czy tym razem Toshibe, Hmmm..
Nie, to nie to, ze nie opłaca sie naprawić- te dyski do lapow nie sa wymienialne na cześci, wiec nie ma co naprawiać, jak szlag je trafi. Kumpel męża powiedział, ze jak 5 lat mi chodził non stop bez awarii to naprawdę extra długo, jak na takie dyski
Przeraża mnie tylko instalowanie tego wszystkiego na nowo - nienawidzę!
I tak chyba sobie sprawie w przyszłości Power Booka Appla

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-16, 17:37   #745
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
o, podziękować; jak z doła wylezie, to będę mieć zapytanie

Joł joł o co się rozchodzi?

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:

Co do porzeczek to tak , le doła....Ból gardła spowodowany ogromniastą aftą na miękkim podniebieniu ...A Guowy to nie wiem sianem w środku ...
Stary 2015-07-16, 20:54   #746
Maja102
Zakorzenienie

Podmienili mnie

poszłam do sklepu i kupiłam 3 sukienki po 3 dychy każda
Jak ja nifdzie sukienek nie noszę
I te będa leżeć w szafie latami

1. taka ciepła, sweterkowo-jesienna
2. nie wiem, po co mi, ale taka trochę niedzisiejsza i "malenowata". Brakuje tylko piptołów (i staromodnego amanta u boku)

edit: może wywiozę do rodziców i będzie "na niedzielę do kościoła"

3. masakra, już żałuję
świecąca sylwestrowo-odpustowa i podkreśla wszystkie fałdki
Ale jak wciągnę brzuch i dobrze się wygnę, to się czuję jak gwiazda hollyłódź za milion baksów
(ale i tak będzie leżeć w szafie, nie mam okazji ani odwagi na takie obcisłości )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150716_201521.jpg (121,3 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150716_201306.jpg (101,5 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150716_202229.jpg (74,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150716_202121.jpg (124,1 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150716_201932.jpg (135,7 KB, 52 załadowań)

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-07-16 o 21:05
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 21:06   #747
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Co do porzeczek to tak , le doła....Ból gardła spowodowany ogromniastą aftą na miękkim podniebieniu ...A Guowy to nie wiem sianem w środku ...
siano nie boli znakiem tego masz coś innego a jak nie miałaś doła to b.dobrze a ja mam sklerozę
Cytat:
Podmienili mnie

I te też będa leżeć w szafie

2. nie wiem, po co mi, ale taka trochę niedzisiejsza i "malenowata". Brakuje tylko piptołów (i staromodnego amanta u boku)
3. masakra
Ale jak wciągnę brzuch i dobrze się wygnę, to się czuję jak gwiazda hollyłódź za milion baksów
(ale i tak będzie leżeć w szafie, nie mam okazji ani odwagi na takie obcisłości )
nie podmienili , to na pewno przez plamy na Słońcu
ta w łączkę jest przecudna na takie najłatwiej faceci lecą , nie wiem czemu , ale największą ilość prób podrywu w życiu zaliczyłam chodząc takiej sukienusi w łączkę

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-07-16, 21:17   #748
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Podmienili mnie

I te będa leżeć w szafie latami

3. masakra, już żałuję
1. taka dresowa - casual casuali.

2. Właśnie miałam pisać dosłownie "spodoba się Parabelce" i pacz post niżej Twojego

3. Najbardziej "Twoja" ale faktycznie opięta tak, że raczej nie do chcodzenia a do zdejmowania

Maja, wuj z sukienkami, jedyne co widzę, to Twoje kości obojczykowe Uwielbiam!!!! Przepiękne!!!!
Cytat:

nie podmienili , to na pewno przez plamy na Słońcu
ta w łączkę jest przecudna na takie najłatwiej faceci lecą , nie wiem czemu , ale największą ilość prób podrywu w życiu zaliczyłam chodząc takiej sukienusi w łączkę
Nie ogarniam tcyh choupów. Że niby lecą na "niewinność"?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-07-16 o 21:19
Stary 2015-07-16, 21:27   #749
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Joł joł o co się rozchodzi?
o smołę na paczuli w Diane Pernet. poczebuję fięcej informacji przed szarpem na flaszkę ^^ trwałość, dodatkowe nuty, te sprawy, porównanie z Garażem CdG i Normą Kamali

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Podmienili mnie
przeżyjesz;
1 do pracy do dzinsow
2 dobry strzał z kościołem, możesz też pohasać z koszykiem przy owocozbiorze w stylu kasiatuskawym
3 wygląda spoko, serio. na randkie np

Stary 2015-07-16, 21:33   #750
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
o smołę na paczuli w Diane Pernet. poczebuję fięcej informacji przed szarpem na flaszkę ^^ trwałość, dodatkowe nuty, te sprawy, porównanie z Garażem CdG i Normą Kamali
to jest ta z sex shopu?
mi się chyba bardzo podobała
ale próbki nie wzięłam (bo droga i bałam się, że w transporcie się wyleje jak te lulua )
a bloter już wywietrzał

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości