|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Cytat:
![]() M&S to ja poproszę w wolnej chwili, rozmiary i ceny, bo jak będę jesienią, o ile październik/listopad to jeszcze jesień będzie w stolicy to może wskoczę i się obkupię ![]() EDIT: Ale mi zimno, brr idę po gorącą herbatkę z cytrynką ![]() EDIT2: Co takie tłumy na dole i taka cisza?
Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2007-09-06 o 13:08 |
|
|
|
|
#1052 | |
|
sophisticated
|
Iwonka przepiękna sukienka
ja akurat brązy bardzo bardzo Akane strasznie fajnie cię widzieć takie...z miłością w tle ![]() teraz poczytam dokładnie o czym gadałyście aha, jaki golfik? ja dziś w innej strefie klimatycznej jestem, tu prawie wszyscy z krótkim rękawkiem śmigają ![]() Cytat:
![]() tylko prześledź te linki, które Rzabbka wklepywała o dobieraniu bielizny, może ci też pomoże jeśli jeszcze nie znasz tnx Rzabbko Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2007-09-06 o 13:19 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Navi ja tez mam oczyszarozielone i brązy bardzo lubię
Dziewczyny, ubrania to ja sobie raczej sama kupuje ( oprócz bielizny czasami ).A płaszczyk bardzo by mi sie przydał, bo ten co mam już jest bardzo wysłużony ![]() Navi mi sie te butki nie podobają właśnie przez obcasy - wg mnie sa koszmarne, odbierają cały wdzięk ![]() Iwonko sukienka cudna W promodzie powiadasz ![]() A ile sobie życzą za to cudo
|
#1054 |
|
Rzabbocop
|
Misiasta wczoraj, upaprana kaszką
|
|
|
|
#1055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sukienka tez mnie urzekła ![]() Cytat:
![]() Sukienka mało rozmiarów chyba miała, bo nie było 36, ale tez i za bardzo nie szukałam bo cena mnie przystopowała, szczególnie po zakupie płaszcza. U mnie w Promodzie 199zl Mnie też się takie obcasy nie podobają, ale przyjmuję, że to pewnie sprawa gustu ![]() Ojejku, ale Ona już duuuuża!!! i jakie minki ma fajne hihi słodziak |
||
|
|
|
#1056 |
|
sophisticated
|
|
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko sama sobie kupię
![]() Podrzutek to mi prezentuje narty, buty, kijki, kaski i inne sportowe akcesoria ew. odzież sportową bo ma przy tym uciechę .Łachy go nie kręcą to co mu będę głowę zawracać ![]() Niech sie na szukaniu butków narciarskich dla mnie skupi ![]() Jasne, ze obcasy sprawa gustu - naszczęscie nie wszystkim sie to samo nie podoba ![]() Jak sie Navi podobają to niech kupuje
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Na widok takich fotek odzywa się we mnie uśpiony jeszcze instynkt macierzyński
Brewka: linki już prześledziłam Zasadniczo nie odzywałam się wczoraj za dużo, bo nadrabiałam wczytanie zaległości (a że ostatnie dni upłynęły pod znakiem staników..)
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
199 za sukienkę to rzeczywiście troszkę za dużo
|
#1060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba wygląda powazniej niż na swój wiek, tak Rzabciu? Bo Helenka chyba inaczej w tym wieku wyglądała? kurcze ja to nie bardzo się znam na dzieciach ostatnio spotkałam koleżankę z podstawówki z wózkiem z niemowlakiem i ja mówię: ale sliczny chłopczyk, słodki taki a ona oburzona: to dziewczynka, nie widzisz no właśnie jak maluch jest to nie zawsze widać ![]() Cytat:
![]() Ja uważam, że dwa prezenty tez byłyby fajne ![]() Zartuje, jasne buty i inne takie sportowe to sa droższe to naciagnij go na droższe ![]() EDIT: Beatko droga, tym bardziej, że do niej trzeba jeszcze coś pod spód założyć pomijam, że swetry i golfy ma się w szafie, ale do nowej sukienki przydałby się i nowy golf
|
||
|
|
|
#1061 |
|
Rzabbocop
|
Nie wiem, chyba w porównaniu z Heleną Miśka to dla mnie jeszcze taki bejbiak
![]() ale też charakterki inne Helena w tym wieku cieszyła się z ciuszków, lubiła kiedy ją ubierałam, przymierzała torebki. Miśka w czasie ubierania się wierci bo przecież jest tyle ciekawszych rzeczy do roboty a torebka jest najfajniejsza do żucia |
|
|
|
#1062 |
|
sophisticated
|
Takietam
spakowana już? bo to jakoś zaraz wyruszacie chyba co? |
|
|
|
#1063 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam ciemne włosy, mocno brązowe prawie czrne, oczy zielone z żółtymi plamami no i cerę określano jako blado-śniadą. I nie wiem jakim typem kolorystycznym jestem. Czuję się raczej jesienią ale rzęska mówiła że zima A brązy bardzo lubię Akane aż sprawdziłam ile masz latek, wyglądasz bardzo młodziutko. I jesteś w moim typie Rzabbka Miśka urocza i strasznie szybko rośnie.... |
|
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Helenka to już duża panienka i opiekuje się Misia to pewnie dlatego też Rzabciu Misia dla Ciebie malutka, no i Ona przeciez jest jeszcze straszny maluch ![]() A Helenka to pewnie taka modnisia będzie w sam raz na Wizaż ![]() No własnie Takie jak przygotowania i czy aparat gotowy do wojaży?
|
|
|
|
|
#1065 |
|
sophisticated
|
Takietam pewnie znowu nie zdoła się odezwać
od kilkunastu minut ogląda załącznik ![]() EDIT a na siostrzany blog aaby ktoś zaglądał? http://orly-sokoly.blogspot.com/ tu same teksty z allegro, wrażenie równie piorunujące ![]() polecam konika na biegunach z rżeniem z 19.08, właściwie to co jeden to lepszy
|
|
|
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.promod.co.uk/dresses/1960...8P5Z1STA3.html Po lewo masz czarne kółeczko i wtedy sukienka jest czarna. W sklepie była tylko brązowa, bardziej ciemna niz na zdjęciu. Ona jest wełniana i ewidentnie trzeba mieć pod nią coś, bo w dotyku jest, jak miły koc i na gołe ręce nie pasuje. na manekinie była a golfem i bosko wyglądała tylko cena nie bardzo ![]() Wydaje mi się, ale za dobra w tym nie jestem, że jak masz żółte plamki na oczach to zimą nie jesteś. Zima ma wszystko zimne. Ja mam plamki bure na zielonych oczach. Moja mama ma oczy piwne i złotawo- żółte plamki i jesien jest. Ale Milgryfku możesz być tez typem mieszanym.EDIT: Brewko skąd Ty wiesz co kto ogląda???? |
|
|
|
|
#1067 |
|
sophisticated
|
Iwonka można kliknąć w profil i się wyświetla z prawej strony aktywność, zwykle jest: przegląda to i tamto, czasem: ogląda załącznik, czasem: odpowiada na wątek
![]() i wtedy wiem mniej więcej czy można się spodziewać odpowiedzi w niedługim czasie, czy mogę obiad szykować spokojnie
|
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brewko Ty jestes jakiś cyber tajniak Mata Hari ![]() A ja zawisłam teraz, bo przeglądam aaaby sprzedać |
|
|
|
|
#1069 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
ale jeden opis się wyróżnia, możliwe, że bym nawet kupiła choćby po to żeby docenić autora, z czerwca 2007 po telefonach, pt." Najdurniejszy komiks jaki widziałeś!"Iwonka ale to nie jest wiedza tajemna zresztą jak ktoś jest niewidzialny to już takiej możliwości nie ma, a mi bardzo ułatwia życie orientowanie się czy ktoś jest w miarę aktywny, czy tylko wisi
|
|
|
|
|
#1070 |
|
Zadomowienie
|
Iwonka sukienka bardzo ładna
Brewka kurs zarządzania czasem przeszłać ? ![]() Ja zaraz spadam do domku |
|
|
|
#1071 |
|
Rzabbocop
|
Ivuś czasem możesz sobie zajrzeć do mojego profilu i zobaczyć np. że choć niby jestem w wątku to ostatnią aktywność miałam 2 h temu
![]() bo ja to głównie wiszę ![]() A Brewka to jest lepsza w te klocki niz Pinguś i ja razem wzięte
|
|
|
|
#1072 |
|
sophisticated
|
ja wiem, że możecie same ale nie wytrzymam po prostu
![]() cytat z allegro: Jest to garnitur trzy rzędowy czyli marynarka, spodnie i kamizelka. i może jeszcze to na zachętę komentarz autorki blogaMAM DO SPRZEDANIA PSA DO POŃCZOCH TRADYCYJNY NA FISZBINACH [mała literówka, a cieszy] muszę spadać a ty Rzabbko nie bądź taka skromna |
|
|
|
#1073 |
|
Rzabbocop
|
Brewko siedzę i rechoczę
a dziewczyny razem ze mną, tylko nie bardzo wiedzą o co chodzi |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wizaż się znowu zaciął, wejść nie mogłam, a chciałam powiedzieć, że słońce u mnie!!!!
|
|
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chyba w depresję zwiazaną z natłokiem zajęć zawodowych popadam - ale jak sie wcześniej leniłam to teraz mam
|
#1076 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
Prxelptem
![]() BREWKA umieram ![]() w H&M nie ma nic poniżej 70
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rzeczywiście przelotem ![]() Tak coś czułam, że w H&M poniżej 70 nie ma czekam na tego M&S, może będą lepsze wieści z frontu stanikowego
|
|
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
ale fajne nowe słowo wymyślilam
![]() chyba jak nie będę mieć odpowiednio dużo czasu to wogóle nie bedę pisać bo to jest zgroza no straszny smutek, że w HM nic nie ma (w każdym razie w Kce) ja mam teraz 4 idealne komplety i na tym kończę na długo za droga zabawa, to juz nie czasy na 15 kompletów
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1080 |
|
Rzabbocop
|
A ja się wczoraj dowiedziała, ze tego co chcę już mi nie mogą sprowadzić
w związku z tym zamówiłam to: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...MEWN:IT&ih=010 Pinguś widziałaś moze ten model realu? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.

ja akurat brązy bardzo bardzo
takie...z miłością w tle 
ja dziś w innej strefie klimatycznej jestem, tu prawie wszyscy z krótkim rękawkiem śmigają 

A brązy bardzo lubię
zresztą jak ktoś jest niewidzialny to już takiej możliwości nie ma, a mi bardzo ułatwia życie orientowanie się czy ktoś jest w miarę aktywny, czy tylko wisi