Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-16, 23:21   #2491
DomimaZet
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Domyslam sie, zaluje ze mieszkamy od siebie tak daleko wszystkie fajnie bylo by sie spotkac i powspierac w trudniejszych momentach. Ale i tak przytulam Cie wirtualnie Dasz rade ! I nie przejmuj sie ze konczysz kp... ja nie rozumiem skad takie parcie na to. JA gdybym nie miala mleka, to dalabym mm i nie mialabym z tym problemu, nie wiem skad to sie bierze w kobiecych glowach, taki bol i cierpienie bo "nie karmie cyckiem" ? Wazne jest ze dajesz milosc cala soba temu maluszkowi i on o tym na 1000% wie
No i fajnie ze pokarmilas chociaz jakis czas wiec tym bardziej głowa do gory !

zapraszam jakbys kiedys wpadla to daj koniecznie znac !

Ja tez kupuje tą kick&play, mysle ze bedzie fajna

Masakra z takimi maluszkami nigdy nie wiadomo co robic ale moze lepiej idź do lekarza, jak coś to Ci powie ze wszystko jest ok i super, a bylabys spokojniejsza o wiele slyszac od niego co sie dzieje.
Ja szczerze mowiac ostatnio juz po jednej sie wystraszylam i jakby byla druga pod rzad, to bym poszla

No korci, korci tymbardziej ze nawet balkonu nie mamy poki co

Ta smycz i szelki to jakis zarty chyba
nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic
np idzie laska w jednej rece trzyma psa na smyczy, a w drugiej dziecko. tez na smyczy. MASAKRA biedne dziecko bedzie mialo skrzywiona psychike do konca zycia

moglas sobie przygniesc w nocy jak spalas i poszlo
masakra z tymi cycami heh moje sa mega wrazliwe kazdy jeden ucisk boli jak cholera

tyle nadrobilam, moze mi sie uda skonczyc.
Dzisijeszy dzien byl ok w miare, mam nadzieje ze skok mija.
Jutro czeka nas pakowanie, przed chwila wysprzatalam caly dom zeby miec porzadek jak wrocimy w miare
Dziękuję Ci Kochana za tak mile słowa i wsparcie :-* No właśnie jest tu straszne ciśnienie na kp i przez to ze nie mogę dać swojego pokarmu juz swojemu dziecku to czuje się gorsza:-( i faktycznie jest to dość ciężkie jak wkrada się do głowy myśl- ze jestem beznadziejna bo nie potrafiłam wykarmic własnego dziecka... eh...

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Chyba mi sie znow zastoj robi w tej samej piersi... zabije sie... ide sobie zrobic szalwie i pod prysznic masowac nadrobie Was jutro
Oj rany :-( jak to? :-(
Trzymam kciuki żeby to jednak nie było to :-*
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 23:22   #2492
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba mi sie znow zastoj robi w tej samej piersi... zabije sie... ide sobie zrobic szalwie i pod prysznic masowac nadrobie Was jutro
oby jednak nie kciuki!!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 23:24   #2493
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Współczuję przeżyć

Też wywolalam trochę w zeszłym tygodniu. Parę powklejalam do albumu małego dziecka, parę rozdalam dziadkom A tż jeczal po co wywoływać jak on wszystko będzie miał na dysku. Taa... Wystarczy chwila i wszystkich zdjęć nie ma...

Wydaje mi się, że powoli zaczyna się przestawiac bo coraz wczesniej chodzi spać. Oby mu tak zostalo
Ja jestem fanka zdjęć papierowych i tez wejście w końcu musze powybierac do wywołania. Bo zaraz będą następne i następne i potem to już niewyroba. ..

Trzyman kciuki za Arturka :-*
Stary 2015-07-16, 23:27   #2494
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
No mam to samo. Mój mąż kiedyś myślał że żartuje. Na materacu mnie z kumplem wzięli daleko od brzegu i dka żartów mnie zrzucali z niego. Myślałam że umre wtedy jak boga kocham. Serce to miałam w przełyku. Tak się kurczowo trzymałam tego materaca a nie czułam dna -ponoć było płytko ale co z tego jak go nie czułam.. masakra co ja wtedy przeżyłam...
Nienawidze takich zartow :/
Nie umiem plywac, kiedys topilam sie na basenie i tez sie boje jak nie czuje dna. Za takie "zarciki" bym zabila chyba.

Dobra ide spac. Dobranoc

jestem mamą
Stary 2015-07-16, 23:27   #2495
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
Ja jestem fanka zdjęć papierowych i tez wejście w końcu musze powybierac do wywołania. Bo zaraz będą następne i następne i potem to już niewyroba. ..

Trzyman kciuki za Arturka :-*
Tez uwielbiam zdjęcia papierowe. Nie ma to jak usiąść z albumem i pooglądać, powspominać

Dzięki
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 23:36   #2496
DomimaZet
Zakorzenienie

Karoola -pw
Stary 2015-07-16, 23:40   #2497
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Niezawsze Ty chyba masz dużo fajnych przepisów - ciekawe rzeczy gotujesz - juz Ci wcześniej miałam to pisać...
a dzieki, dzieki Dzis mialam tylko 1 piers i na obiad srobilam z niej pyszne kotlety, pokroilam w kostke ja, dodalam papryke, cebulke, szczypiorek, cukinnie(kostke) troche musztardy, tabasco i innych przypraw typu parpyka, czosnek, oregano i wyszly pysznosci.

a blacha do muffinek mi potrzebna do dietetycznych sniadan, belta sie jajka i wlewa do otworow i sie dodaje do jednej oliwki np, do drugiej suszone pomidory, do trzeciej szczypiorek z cebulka ale ostatnio widzialam jeszcze lepsze wykorzystanie, bierze sie chleb tostowy, odkraja skorke, smaruje maslem, wklada sie do dziurek w blasze muffinkowej( tak uklada i rozgniata by byl cienki ten chleb tostowy) wbija sie jajko i zalewa beszamelem z serem, do piekarnika sie piecze, a pozniej jak sie wyjmie i przekroi beszamel z serem powinien sie spiec i skorupke utworzyc, a zoltko rozlac i ja musze ta blache miec by to zrobic

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

5 lat temu bylam w ciazy i mialam na dzis termin(urodzilam za tydzien), a czas tak szybko leci

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 23:41   #2498
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
a dzieki, dzieki Dzis mialam tylko 1 piers i na obiad srobilam z niej pyszne kotlety, pokroilam w kostke ja, dodalam papryke, cebulke, szczypiorek, cukinnie(kostke) troche musztardy, tabasco i innych przypraw typu parpyka, czosnek, oregano i wyszly pysznosci.

a blacha do muffinek mi potrzebna do dietetycznych sniadan, belta sie jajka i wlewa do otworow i sie dodaje do jednej oliwki np, do drugiej suszone pomidory, do trzeciej szczypiorek z cebulka ale ostatnio widzialam jeszcze lepsze wykorzystanie, bierze sie chleb tostowy, odkraja skorke, smaruje maslem, wklada sie do dziurek w blasze muffinkowej( tak uklada i rozgniata by byl cienki ten chleb tostowy) wbija sie jajko i zalewa beszamelem z serem, do piekarnika sie piecze, a pozniej jak sie wyjmie i przekroi beszamel z serem powinien sie spiec i skorupke utworzyc, a zoltko rozlac i ja musze ta blache miec by to zrobic
O rrrrraaannny - juz sobie to zapisałam ja też uwielbiałam kombinować w kuchni dlatego tak się interesuje - super
Stary 2015-07-17, 01:49   #2499
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Zuza zwariowała i wstała jesc. Szok. A je tak, jakbym jej nie karmiła 3 dni. Obudziła sie z jakimś kaszlem jakby, moze to tylko ślina, bo moczy wszystko, gdzie lezy, ale zaraz zbierze jej temp. Dobrze, ze mnie tknęło wczoraj i poszłam wczesniej spac
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 02:05   #2500
niezawsze
Zakorzenienie

A ja zasnąć nie mogę, denerwuje się tym domkiem, a raczej jego brakiem na dzialce, zwłaszcza, że zaliczkę nie mała wplacilismy ...

Maciuś
Stary 2015-07-17, 05:31   #2501
cashmere
Zakorzenienie

U nas cyckowanie w toku
zapomnialam Wam wczoraj napisac, idziemy dzis do lekarza. Maly sie ciaga i drapie po uchu, niby nie czesto ale mnie to martwi Wiec chce zeby lekarz mu do tych uszu zajrzal. Prosze o kciuki by bylo ok No i potrzebuje recepte na Rotarix.

jestem mamą
Stary 2015-07-17, 05:54   #2502
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
O super ile taka przyjemność ? Tz niedługo ur ma moze cos takiego mu fundne. Chociaż nie wiem czy zasłużył bo za naprawę tel. zapłacił 645 zł :/ a najgorsze ze przez przypadek zrobił reset tel. i poszly się zdjęcia bujac z mojej ciąży i poczatkow życia maluszka :/ mam może teraz 3 zdjęcia z pierwszych chwil.
Ojej tez bym sie wkurzyla o zdjecia. Staram się w miare regularnie zgrywac i teraz chyba znowu wywolam bo z komputerami to różnie bywa tez. A tylko jednym tel robicie zdjęcia?

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Ja tez kupuje tą kick&play, mysle ze bedzie fajna

Ta smycz i szelki to jakis zarty chyba
nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic
np idzie laska w jednej rece trzyma psa na smyczy, a w drugiej dziecko. tez na smyczy. MASAKRA biedne dziecko bedzie mialo skrzywiona psychike do konca zycia
Jednak po przeczytaniu opinii i filmików zamówilam ta bright starts. Dzis przyjdzie i jestem bardzo ciekawa reakcji malego bo on uwielbia kopac i jak jest jakas potem, czyli muzyczka i swiatla przy tej.

Widziałam kiedyś taka smycz u dziecka przelotnie w czasie jazdy autem. Wygladalo to strasznie... :/

---------- Dopisano o 05:54 ---------- Poprzedni post napisano o 05:47 ----------

My po jedzeniu. Moje dziecko okrzyczalo cycki. Przystawiam go a ten zlapal puscil i kreci glowa, sie wygina i wrzask...
Chyba koniec kp skoro nie ma ochoty na cycka.

Spróbuję pospac jeszcze
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 06:30   #2503
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

O to mamy kontrowersyjny temat, bo szelki ze smyczą jak najbardziej na tak - nie chodzi tu o naukę chodzenia tylko o szybkie, małe dziecko w pewnych sytuacjach. Np na lotnisku, na zatłoczonej ulicy, ruchomych schodach w metrze. Jak mieszkałam za granica widziałam mnóstwo sytuacji, gdzie dziecko wyrwało sie matce i gdyby nie te szelki, doszłoby do tragedi. Nie rozumiem kontrowersji - zabezpieczenie jak każde inne, idziesz na zakupy, dziecko nie chce siedzieć w wózku, wiesz, ze okolica jest zatłoczona, duże miasto, duży ruch. Nie rozumiem w jaki sposób miałoby to wpłynąć na psychikę człowieka- to nam sie to kojarzy z psem i ze smyczą, dziecko to odbiera podobnie jak pasy w wózku- niedogodność, ktora trzeba zniesc. W swojej pracy spotkałam sie z sytuacja, gdzie dziecko wyrwało rączkę mamie i wbiegło wprost pod ciezarowke, zanim ta zdążyła zareagować. W małym, sennym miasteczku takie zabezpieczenia nie sa potrzebne, ale sa miejsca, gdzie przydają sie jak najbardziej. Moja Zuzia mnie obudziła i poszła dalej w kime jak wróciłam z mlekiem ...
Stary 2015-07-17, 06:52   #2504
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Ja nie mam problemu z kąpaniem małego bo mamy specjalnie wyprofilowana wanienke i on sobie sam leży i mozna go spokojnie umyć
My tez. Ja od poczatku sama kapie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
O to mamy kontrowersyjny temat, bo szelki ze smyczą jak najbardziej na tak - nie chodzi tu o naukę chodzenia tylko o szybkie, małe dziecko w pewnych sytuacjach. Np na lotnisku, na zatłoczonej ulicy, ruchomych schodach w metrze. Jak mieszkałam za granica widziałam mnóstwo sytuacji, gdzie dziecko wyrwało sie matce i gdyby nie te szelki, doszłoby do tragedi. Nie rozumiem kontrowersji - zabezpieczenie jak każde inne, idziesz na zakupy, dziecko nie chce siedzieć w wózku, wiesz, ze okolica jest zatłoczona, duże miasto, duży ruch. Nie rozumiem w jaki sposób miałoby to wpłynąć na psychikę człowieka- to nam sie to kojarzy z psem i ze smyczą, dziecko to odbiera podobnie jak pasy w wózku- niedogodność, ktora trzeba zniesc. W swojej pracy spotkałam sie z sytuacja, gdzie dziecko wyrwało rączkę mamie i wbiegło wprost pod ciezarowke, zanim ta zdążyła zareagować. W małym, sennym miasteczku takie zabezpieczenia nie sa potrzebne, ale sa miejsca, gdzie przydają sie jak najbardziej. Moja Zuzia mnie obudziła i poszła dalej w kime jak wróciłam z mlekiem ...
Tez niee mam nic przeciwko
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 07:31   #2505
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Juz wstało moje dziecię i sie odżywia. Alez ja Wam współczuje takiego snu na raty ;( dzis jestem taka nieprzytomna.. Zanim zdążyłam zasnąć na dobre Zuza juz wstawała ...;/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-17, 07:46   #2506
nancy822
Zadomowienie

Jejciuuuu... co za noc... Cóż z tego, że mój syn zasnął o normalnej porze jak w nocy żarełko co 3 godziny :/ To ja już wole jak chodzi spać po 23 i przesypia nawet 9 h :p Jeszcze z płaczem się teraz obudził bo cos kupki nie mógł zrobić. Ale już zjadł i pampka zapelnil i mam nadzieje, że jeszcze zaśnie bo jesteśmy nieprzytomni. Na razie leży i dyskutuje...
Stary 2015-07-17, 07:55   #2507
FlightlessBird
Zakorzenienie

Nie ma czasu Was nadrobić, od wczoraj zaganiani jesteśmy. Biorę sie zaraz za wielkie sprzątanie.

Czy ja mowilam wczoraj, ze u nas nie trzeba miec zaświadczenia, ze mozna byc chrzestnym? Otóż trzeba! 4razy byliśmy w sumie w kancelarii, 2razy sie pytaliśmy o ye zaświadczenie i powiedzieli, ze nic nie trzea.. Wczoraj rozmawiamy z księdzem, ze crzestna nie moze byc na naukach a on na to, zw nauki malo ważne, najwazniejsze to zaświadczenie.. Nosz kur.. Maz jest tak wsciekly, ze dzis idzie do kancelarii powiedziec tym kobitom, ze sa niedoinformowane. Dodam, ze podczas ostatniej wizyty jedna z nich powiedziala nam, ze nie ma czegos takiego jak świadek chrztu, musiala pytać księdza

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 07:55   #2508
nancy822
Zadomowienie

Zasypia... to i ja idę jeszcze w kime
Stary 2015-07-17, 08:05   #2509
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Zuza zwariowała i wstała jesc. Szok. A je tak, jakbym jej nie karmiła 3 dni. Obudziła sie z jakimś kaszlem jakby, moze to tylko ślina, bo moczy wszystko, gdzie lezy, ale zaraz zbierze jej temp. Dobrze, ze mnie tknęło wczoraj i poszłam wczesniej spac

Nie zwariowala, nie zwariowala dzieci tak maja i nie możesz liczyć, ze dzien w dzien bedziesz miala tak dobrze jedna taka noc, to nie tragedia

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2015-07-17 o 08:15
Stary 2015-07-17, 08:08   #2510
niezawsze
Zakorzenienie

Często na lotnisku widzialamvwlasnie dzieciom szelkach, ale mam ambiwalentne uczucia.

Maciuś
Stary 2015-07-17, 08:20   #2511
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Nie ma czasu Was nadrobić, od wczoraj zaganiani jesteśmy. Biorę sie zaraz za wielkie sprzątanie.

Czy ja mowilam wczoraj, ze u nas nie trzeba miec zaświadczenia, ze mozna byc chrzestnym? Otóż trzeba! 4razy byliśmy w sumie w kancelarii, 2razy sie pytaliśmy o ye zaświadczenie i powiedzieli, ze nic nie trzea.. Wczoraj rozmawiamy z księdzem, ze crzestna nie moze byc na naukach a on na to, zw nauki malo ważne, najwazniejsze to zaświadczenie.. Nosz kur.. Maz jest tak wsciekly, ze dzis idzie do kancelarii powiedziec tym kobitom, ze sa niedoinformowane. Dodam, ze podczas ostatniej wizyty jedna z nich powiedziala nam, ze nie ma czegos takiego jak świadek chrztu, musiala pytać księdza
Wspolczuje sytuacji, chol.ery idzie dostac w kosciolach z zalatwianiem wszystkiego...

A propo kosciola to czytalam przemówienie arcypiskupa w Jeleniej Górze odnośnie in vitro. Poje.balo ich i to konkretnie. I sie dziwic ze ludzie z kościoła rezygnuja.

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Często na lotnisku widzialamvwlasnie dzieciom szelkach, ale mam ambiwalentne uczucia.
Moze i praktyczne ale tak.jak niezawsze pisze dziwnie wyglada dziecko na smyczy...
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 08:25   #2512
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
A mnie tz zbalamucil :-P libido mam zdecydowanie większe niz przed ciaza
Ekstra tylko korzystać

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
O super ile taka przyjemność ? Tz niedługo ur ma moze cos takiego mu fundne. Chociaż nie wiem czy zasłużył bo za naprawę tel. zapłacił 645 zł :/ a najgorsze ze przez przypadek zrobił reset tel. i poszly się zdjęcia bujac z mojej ciąży i poczatkow życia maluszka :/ mam może teraz 3 zdjęcia z pierwszych chwil.
O kurcze szkoda bardzo takich zdjęć :/ musicie teraz koniecznie zapisywać je na płytkach czy drukować najlepsze bo pamiątka to jest niesamowita.

Cytat:

oj kurcze tak dbasz i wciąż problemy są. Współczuję

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Swietny pomysl My tak robilismy i to super sprawa

Pod Gizycko
Super! Ja jeszcze na Mazurach nie byłam nigdy.

A tak w ogóle to dzień dobry! Ja juz po karmieniu i śniadanku. Powiem Wam ze juz mi się nudzą kanapki z szynka i ogórkiem lub owsianka z bananem NUDA! !! zjadłabym naleśniki, placki z jabłkami lub jajecznica na maśle a tu

U nas nocka fajna, pobudki o 00.15, 3.05, 6.40. Tak jak kiedyś karmiłam w nocy zasypiajac tak od pewnego czasu jestem bardziej "trzezwa" i nie zdarza mi się lecieć w bok hehe. Bo ja to zawsze na siedząco karmie jakoś nie lubię na leżaco.

Kurcze ja chyba nie mogę pić karmi przedwczoraj nie piłam i wczoraj szły normalne pomaranczowe kupki, a wczoraj wypiłam i dziś z rana znów dwie rzadkie zielonkawe. .. zastrzele się no!

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 08:25   #2513
gossip_girl21
Zakorzenienie

Pavlinecka jestem za, zwlaszcza kak dziecko daje popalic i jest wszedzie, eole dac taka smyczke niz ma pod auto wpasc....
U nas nocka ok, mialam przed 10 isc zmaterialem do lekarza oddać ale po takich rewolucjach nie czuje dzis potrzeby, muszę sie dowiedzieć czy jutro mozna....😅
Bofy z hm 68 idealne zobacze potem jak bluza 74 czy pasuje,udalo mi sie dorwać rozowy polar zasowany tylko fuzy trochę jal przykladalam do niej no ale zobaczymy

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-17, 08:31   #2514
FlightlessBird
Zakorzenienie

Ja wczoraj poszalalam na all z ciuchami dla malej. Potem Wam pokaze

Stary 2015-07-17, 08:35   #2515
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Ja tam miałam przez Dziewczyny ochotę na Lecha aż w końcu jak byłam w sklepie to zapomniałam o tym
ja kupilam kilka dni temu tego lecha limonka z miętą i czekam az mi ktoras tu przypomni,zeby wypic bez wizazanek uzywek nie aplikuje! ;P ale na magnumy sie nie skusze na razie,bo moje ulubione lody to symfonia waniliowa z biedry.
Cora poprzedniej doby 14 razy cyca jadla,ehhh, a juz przedostatnio taka byla uprzejma ze 9-10 karmien wychodzilo.
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 08:38   #2516
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
U nas cyckowanie w toku
zapomnialam Wam wczoraj napisac, idziemy dzis do lekarza. Maly sie ciaga i drapie po uchu, niby nie czesto ale mnie to martwi Wiec chce zeby lekarz mu do tych uszu zajrzal. Prosze o kciuki by bylo ok No i potrzebuje recepte na Rotarix.
będzie dobrze pewnie to kwestia przypadku z tym ciaganiem. U nas też raz przyuwazylam ze się ciągnął za uszko ale zachowuje się normalnie wiec nie panikuje

Cytat:
Koleżanki kuzynka szła z dziećmi jedno w wózku druga trzymała za rękę. Ta jej się wyrwała i prosto pod tramwaj. Zginęła na miejscu. Koszmar...

Cytat:
Juz wstało moje dziecię i sie odżywia. Alez ja Wam współczuje takiego snu na raty ;( dzis jestem taka nieprzytomna.. Zanim zdążyłam zasnąć na dobre Zuza juz wstawała ...;/
Hehe to ja chwale nocke jak mam dwie trzy pobudki a Ty narzekasz na jedną nieźle! Ale myślę że to kwestia przyzwyczajenia jest. Z tym ze ja nie mam problemu z usnieciem w nocy, ledwie się położę to już śpię

Stary 2015-07-17, 08:39   #2517
soniuska
Zakorzenienie

Goczek mala pewnie sie chciala
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 08:41   #2518
Hanka20
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52111173]ja kupilam kilka dni temu tego lecha limonka z miętą i czekam az mi ktoras tu przypomni,zeby wypic bez wizazanek uzywek nie aplikuje! ;P ale na magnumy sie nie skusze na razie,bo moje ulubione lody to symfonia waniliowa z biedry.
Cora poprzedniej doby 14 razy cyca jadla,ehhh, a juz przedostatnio taka byla uprzejma ze 9-10 karmien wychodzilo.[/QUOTE]

Ja raz piłam tego lecha i nie posmakowal mi, nie moje klimaty. A lody z biedronki polecam tę w rozku są po niecałą złotówkę a pychotne szkoda ze tego lata nie zjem ale trudno

Stary 2015-07-17, 08:50   #2519
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
U nas cyckowanie w toku
Nie mieliście jeszcze 2giej dawki Rotarix?
Oby uszko było zdrowe!
Macie działkę na Mazurach?

Cytat:

Ja dziś od 1 co 2 godz. :/
To że pierwsza pobudka o 1 to łaskawie bo wcześniej jadł o 19

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
będzie dobrze pewnie to kwestia przypadku z tym ciaganiem. U nas też raz przyuwazylam ze się ciągnął za uszko ale zachowuje się normalnie wiec nie panikuje

Koleżanki kuzynka szła z dziećmi jedno w wózku druga trzymała za rękę. Ta jej się wyrwała i prosto pod tramwaj. Zginęła na miejscu. Koszmar...

Hehe to ja chwale nocke jak mam dwie trzy pobudki a Ty narzekasz na jedną nieźle! Ale myślę że to kwestia przyzwyczajenia jest. Z tym ze ja nie mam problemu z usnieciem w nocy, ledwie się położę to już śpię
Jezu. Straszne.
Ja wczoraj pierwszy raz bylam z dwójką na dalszym spacerze. Żeby do Biedry dojść musimy isc poboczem przy ulicy a mieszkam w mieście.
Raz na spacerze po osiedlu synek mi sie wyrwał. Stres okropny a on juz 5 lat ma ale to tylko dziecko
Stary 2015-07-17, 08:51   #2520
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Ja w ogóle mam problemy ze snem, jedynie na początku ciazy i przez pierwsze 2-3 tyg po porodzie spałam dobrze, a tak zasypiam zwykle pozno ( chociaz wczoraj udało sie po 22) i jak cos mnie wybudzi to ciezko mi znow zasnąć, za to rano ciezko mi wstać i jak budzik zadzwoni a ja nie usiądę to obudzę sie po 10;/ i w ogóle mam juz tyle lat i wiem, ze pryszczy nie mozna wyciskać ale cóż ... Mam teraz gigantyczna czerwona plamę na policzku ;p a mi ten Lech z limonka nie wchodzi, bavaria to nr 1
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości